prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Pa vidiš da nema nikog, samo visided koji je slikalpitijacro je napisao/la:Ajoj,a što nisi zvao mene? A jel bilo visibaba?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
pitijacro je napisao/la:Ajoj,a što nisi zvao mene? A jel bilo visibaba? Baš ti zavidim - proveo si zaista prekrasan dan.
Dan je zaista bio krasan,,,
suma sva mirise na visibabe, ima i kao u prici ali ipak vise uz sam rub sume nego ovdje na brdu,,,
ali zato ovdje ima ciklama,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
skriveni je napisao/la:Pa vidiš da nema nikog, samo visided koji je slikal
Zajeb druze, ipak je visibaba iza objektiva,,,
big boss je napisao/la:Jel bilo jegera na štapu i krumpira iz žara?
Jeger se podrazumijeva al' pecenih prumpira nazalost nije bilo,,,
nece Jo sponzorirat
ni dobrog druzenja nije nedostajalo, na okupu okopopodnevne kavice,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
@muhič,nemoj ti Bobiču "visided".Odkud ti možeš uznati jel on visi.
ma vidi ciklame u gro planu - snimateljica je profi to odradila !
Pa bilo je vas tu bilo,za cijelu šumu ubiti - ma zadovoljstvo je biti u šui,akar se i raditi moralo.Oh kako bih javoljela šetati šumom - ali nesmijem - uvijek se izgubim.Idem tako ponekad tu,po livadama i šumarcima.
ma vidi ciklame u gro planu - snimateljica je profi to odradila !
Pa bilo je vas tu bilo,za cijelu šumu ubiti - ma zadovoljstvo je biti u šui,akar se i raditi moralo.Oh kako bih javoljela šetati šumom - ali nesmijem - uvijek se izgubim.Idem tako ponekad tu,po livadama i šumarcima.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:@muhič,nemoj ti Bobiču "visided".Odkud ti možeš uznati jel on visi.
Nije valjda da cu ga morati uvjeravai u suprotno,,,
Bobić- legionar
Ma on ti to valjda polazi od sebe......
pitijacro- legionar
Nemam pojma, ja ga jos uvijek nis' tak dobro upoznal,,,
Bobić- legionar
Ma nisam ni ja,ali logika govori da gravitacia čini svoje.
pitijacro- legionar
Ja sam tebe ušumu zval, nisi se dala .......................pitijacro je napisao/la:Ma on ti to valjda polazi od sebe......
Imam ja i vaser vagu da vidimo jel visi
muhanicar- legionar
A zašt nisi rekel da bi visibabe brali.
Vaservagu? Muhaničar, ajd,da si rekel šlauf vagu,možda bi me i mogel impresoinirati....
Vaservagu? Muhaničar, ajd,da si rekel šlauf vagu,možda bi me i mogel impresoinirati....
pitijacro- legionar
Visi kod mene, visi kod tebepitijacro je napisao/la:A zašt nisi rekel da bi visibabe brali.
muhanicar- legionar
Ma kod mene i visi i ziba se i razlijeva na sve strane - nemoraš bježat,nebum te lupila-ja sam jedna teška realistica. . A nije niti kod tebe neki problem - visi u pravom smjeru - prema dolje.
pitijacro- legionar
dobro jutro - reći ću samo ovo -
i još jednom -
i još jednom -
Zadnja promjena: pitijacro; pet vel 28, 2014 11:30 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
A -uuuuuuuuuuuu,di sam danas bila - skoro sam i Bobića vidjela.....
Koje su to trgovačke pizdarije - ima da ti kosa pocrni (inače u normalnim slučajevima posijedi - al meni nemože kad se već dvaest godina farbam) - zoveš,pitaš,odgovore ti,ali nikada naravno do kraja.......Dok se navozaš sto pedeset km,e,onda ti kažu.Izvozaju ko blentavu.
Koje su to trgovačke pizdarije - ima da ti kosa pocrni (inače u normalnim slučajevima posijedi - al meni nemože kad se već dvaest godina farbam) - zoveš,pitaš,odgovore ti,ali nikada naravno do kraja.......Dok se navozaš sto pedeset km,e,onda ti kažu.Izvozaju ko blentavu.
pitijacro- legionar
Pa šta se to događa - kako se to mene percpira - ko neko potrošačko neumjereno stvorenje,jel.A ja sam jedna poslovno osviještena žena i vodim jedno gazdinstvo koje zahtjeva pravovremenu nabavu repromaterijala koji se skuplja sa sviju strana llijepe naše. Tak dođemo mi u VT,izađemo iz auta,kad netko trubi.I maše - jedan znanac.Pa dođemo u drugi dučan - kad netko lovi za rame odostraga - jedan znanac.Pa dođemo u slijedeći dučan - kad netko viče - ma ti si ko staro vino....Pa se našli sa jednim forumašem...E,pa budemo mi išli još jednom tamo - ne zato što znanaca imamo više neg prljavih čarapa - a prljave čarape bogami imamo za izvoz - ja obujem po tri para kad u plasteniku radim jer hodam uvijek bosa - nego što nečega nije bilo a jeftinije tamo neg ovdje ohoho...A onda budemo išli u ZG,možda već slijedeći tjedan - samo moram uskladiti vrijeme - slijedeći tjedan jedan forumaš dolazi k nama - pa da se ne mimoiđemo - koja bi to pizdarija bila - on iz Istre sim,a mi u ZG,ili Vt.Hm.Tolko nekulturna nisam,a nisam zapravo niti tolko.E,tako,ništa u ormaru novoga nema - ma nisam ja d onih koji kupuju manično,nekontrolirano,pod svaku cijenu - ja sam jedno skromno stvorenjce koje je u stanju u jednj haljini hodati godinu dana.
pitijacro- legionar
Bogomi da ti tu i tam koju svoju slikicu ne lupiš ja da te negde sretnem nebi te prepoznal.pitijacro je napisao/la:Tak dođemo mi u VT,izađemo iz auta,kad netko trubi.I maše - jedan znanac.Pa dođemo u drugi dučan - kad netko lovi za rame odostraga - jedan znanac.Pa dođemo u slijedeći dučan - kad netko viče - ma ti si ko staro vino....Pa se našli sa jednim forumašem...E,pa budemo mi išli još jednom tamo - ne zato što znanaca imamo više neg prljavih čarapa
Zadnja promjena: muhanicar; pet vel 28, 2014 9:58 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : citat)
muhanicar- legionar
Pa normalno da nebi kad me ne poznaješ.
pitijacro- legionar
E,sada više slika nema - sve brišem - nebude mene nitko poznal više - budem od sada potpuno inkognito.Tak.
Laku noć -
Imajedna pjesma - svirali su nam je na zabavama uvijek ujutro dok su nas se na silu htjeli riješiti - reko bi pjevać - zadnja pjesma za peles - svi koji žele još jedan ples otplesati neka dođu na podij - i zapjevao -
Tebi san već polako sklapa oči,
laku noć,laku noć,laku noć.....
Laku noć -
Imajedna pjesma - svirali su nam je na zabavama uvijek ujutro dok su nas se na silu htjeli riješiti - reko bi pjevać - zadnja pjesma za peles - svi koji žele još jedan ples otplesati neka dođu na podij - i zapjevao -
Tebi san već polako sklapa oči,
pitijacro- legionar
mario- legionar
- Broj postova : 1697
muhanicar- legionar
Ma daj šuti - dosta je da zatvoriš oči i svud oko tebe - mrak.
Ajd iskušaj provjereni recept - skuhaj kavu,odnesi ženi u krevet,legni uz nju,lagano je protresi,pitaj jel se naspala,prinesi joj šalicu licu,opet protresi,nježno probudi,malo popričate,srknete,opet nešt (po izboru - oćeš pričat,očeš nešt radit),opet malo popričate - i vjeruj,dok pogledaš na sat,već bu pol deset - a to ti više i nije jutro - tak da si ga fino izbjegao i možeš reći - počeo ti je jedan ugodan dan.
Ajd iskušaj provjereni recept - skuhaj kavu,odnesi ženi u krevet,legni uz nju,lagano je protresi,pitaj jel se naspala,prinesi joj šalicu licu,opet protresi,nježno probudi,malo popričate,srknete,opet nešt (po izboru - oćeš pričat,očeš nešt radit),opet malo popričate - i vjeruj,dok pogledaš na sat,već bu pol deset - a to ti više i nije jutro - tak da si ga fino izbjegao i možeš reći - počeo ti je jedan ugodan dan.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:A -uuuuuuuuuuuu,di sam danas bila - skoro sam i Bobića vidjela.....
Ti mora da si bila ili kod Matijevica ili u brazdi,,,
a skoro da si i mogla, ako ti je pogled odlutao kontra Lukoila,,,
ali ne vjerujem jer ti si sigurno pogled bacila na mladice koji tamo rade, kako bi jel' provjerila cijenu goriva,,,
Bobić- legionar
Krivo Bobić - ja ti gledam samo one 60+ - nemraš se bojati,jel - nisi ti još dogurao do toga.Moraš joj mnogo vode pregaziti da stigneš u moj vidokrug.
Ma bila sam ja i u Berazdi i Gimeksu - jel se tako zovu,i u Lozanima kog Fruktusa,ili kaj su već,i kod jednih tamo sa tri slova u nazivu,,svuda ja obiđem kada obilazim.Srela sam Iliju - kolko sam kava na njegov račun na Žitnjaku popila - eto,to je čovjek koji me voli,on nosio kave i na stolcu mi ostavljao pa se kasnije samo smiješkao,a ne ko vi ovdje - jednu ružu,jednu malecku,ak ne računamo onu tvoju preko guze mi niste htjeli dati.A dobro znate da pamtim ko slonica. Kud se sjetila sada toga - a tak sam dobro maločas bila raspoložena.
R A D I M!!!! Hihihić velki i široki ko kuća! Do uvečer budem krepana ko tri dana stara ribetina.
Još malo i ručak,a onda ajmo opet u pastenik.
Svima pusa,nezaslužujete,ali imam nešt viška,pa da ne propadnu.....
Ma bila sam ja i u Berazdi i Gimeksu - jel se tako zovu,i u Lozanima kog Fruktusa,ili kaj su već,i kod jednih tamo sa tri slova u nazivu,,svuda ja obiđem kada obilazim.Srela sam Iliju - kolko sam kava na njegov račun na Žitnjaku popila - eto,to je čovjek koji me voli,on nosio kave i na stolcu mi ostavljao pa se kasnije samo smiješkao,a ne ko vi ovdje - jednu ružu,jednu malecku,ak ne računamo onu tvoju preko guze mi niste htjeli dati.A dobro znate da pamtim ko slonica. Kud se sjetila sada toga - a tak sam dobro maločas bila raspoložena.
R A D I M!!!! Hihihić velki i široki ko kuća! Do uvečer budem krepana ko tri dana stara ribetina.
Još malo i ručak,a onda ajmo opet u pastenik.
Svima pusa,nezaslužujete,ali imam nešt viška,pa da ne propadnu.....
pitijacro- legionar
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic