još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters

Stranica 27 / 40. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 27 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  Admin uto vel 25, 2014 5:24 am

A jadna....

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto vel 25, 2014 7:11 am

E pa nisam jadna. - Vidi me -  cheer jumpy jumpy jumpy drva lolo [You must be registered and logged in to see this image.]

I ne samo to,i sretna sam kaj sam nekima pomogla .- ja napisala tamo preko da sam si nabavila papriku majkovačku - i odmah sam stekla nove prijatelje - dobim ja pp u nizu - u svakom piše - e jel bi moglo meni nešt malo - pa ja kupovala kuverte,lijepila marke,pakirala sjemenke - krajnji rezultat je - sretni ljudi bez rijčce - hvala - dobio sam - potrošenih šezdesetak kuna za poštarine(slala ja i u "inostranstvo") i sedamdesetak za sjeme, a i pol sjemena sada imam manje neg sam ga kupila.Al nije bitno,jel - ljudi sretni.Isto ko što je sretan i jedan kome sam prošle godine - bogami ama baš cijelu proizvodnju preko pp vodila,natipkala se da sam nokte polomila,i sad on mene nešt pita pred tri tjedna,i ja zaboravila odgovoriti.I veli meni on za tjedan dana - a šta,gospođa se uobrazila.Slala ja dva pp zaredom,ispričala se,al glasa odnjeg više nema.... ceka 

Al ja svejedno sretna - jadna nisam - jer bih inače morala poslati sve u pizdu materinu da sam jadna.  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929 

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto vel 25, 2014 8:55 am

Evo me napokon, moji bre maloprije otisli put mađarije,,,
a steta bilo nam lijepo dok je trajalo,,
da se bar uvijek tako ne mora raditi,,, lolo 

ali danas su druge stvari na repertoaru, plantage zove, vabi, ceka da se krene,,,
da ne kazem da vristi i govori kasnis, kasnis,,,

scratch 

je, nema se kaj cekati,,,
budite vrijedni danas svi vi kojima treba kruha i kojima vise nije do igara,,,
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto vel 25, 2014 9:01 am

Ja budem vrijedna iako mi netreba kruha - iovako me ima više nego dosta. lolo 
Bome,hvala bogu kaj je Linić na vlasti,jer da cijene nisu takve kakve jesu i da mi ne tura ruku u đep,bilo bi me još više.Tak-ako si sama nemogu dati reda,bude mi on napravil vitku liniju.I zato -ne mi dirati Linića ,nek ostane na vlasti bar dok ne uđem u konfekcijski 40. cheer 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto vel 25, 2014 4:41 pm

jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy 

Bila ja u Sloveniji danas - dva sladoleda i dva mufina sam pojela.Kupila sam nešto praktično,nešto sjemenja,kalij sulfat,magnezij sulfat,i talijansku petnaestcu.I jednu vrstu sjemenskog krumpira - kiflice - malo se budem na tržnici s njim prenemagala pred kupcima.A je fini za jesti(malo je zeznut za guljenje,al pravim sladokuscima to nesmije smetati).Dvadeset kuna za kilu ne vrjedi,ali kad ja odlučim da nešto moram imati - onda moram - šta košta da košta. kokice 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto vel 25, 2014 5:00 pm

ja bi isto jedan mufin

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto vel 25, 2014 5:27 pm

A di si bio ranije - ostala su dva - te moram čuvati za muža.Tak da ti danas nemogu dati jer ih je bilo četiri.A u braku se sve dijeli napola - tako zakon kaže.
Ali - sutra je novi dan - on je sada otišao na tenis,i kad se večeras kasno vrati,nebude se sjetil da ima mufine za pojesti - a onda sutra,sutra budemo imali u našem vlasništvu dva mufina - jedan njegov,jedan moj - jer se u braku dijeli sve na pola,jel - rekli smo maloprije da zakon tako kaže.E,onda ti budem ja dala svoj. prijavno odjavni topic - Page 27 2548004431    prijavno odjavni topic - Page 27 3029489592 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto vel 25, 2014 11:06 pm

I tako - laku noć.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri vel 26, 2014 5:17 am

dobro jutro

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri vel 26, 2014 7:18 am

dobro jutro.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri vel 26, 2014 7:42 am

Joj.Kaj da reknem osim jednog poštenog  joj.

Znala sam ja još  rano jutros da nešt nebude kak treba danas.Probudila sam se u dnevnoj u tri na trosjedu.Nit sam čula nit znala kad se moje zlato vratilo sa tenisa - a nit sam znala da se vratio.I onda pravu ženu ko što sam ja odmah oko srca zazebe da mu se nije šta dogodilo.Ošla ja u spavaću - on spava.E,sada sam znala da je nešt gadng u pitanju - (iako sam znala još u dnevnoj,jer je tv bio ugašen,a i svjetlo).Em se sve nastavilo i jutros - ošo on u sedam - pazi malo - u sedam  - iz kreveta.I lego u dnevnoj na trosjed.Pa ja pošla za njim,malo mu se počela umiljavati - al se okrenula ljubav mog života na drugu stranu uz srdite riječi - pusti me na miru - srdit sam.Sad,ili je mogao izostaviti riječ srdit,ili je mogao izostaviti srdit ton u riječima,jer ja sam poprilično intituivna pa mi dosta jedna smjernica da skopčam o čem se radi - a skopčala sam odmah i razlog - prije neg ga je on iznio - zašto (a jesam pametnica a?  mig ? Pojela sam ja sinoć ona dva mufina koji su po zakonu o bračnoj stečevin bili njegovi.Tko bi bio mogao predvidjeti da bude njemu palo na pamet ići tražiti u pol noći  mufine - eh,budem ga sad pitala kad se vratio kući - ak je iza pola noći - onda snosim samo pola krivice.A nisam niti kriva baš.Jednostavno nisam mogla izdržati,a odupirala sam se herojski napasti do iza pola deset.E,onda sam pala.I oni.Oba.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri vel 26, 2014 10:00 am

samo dva obična tvrda mufia

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri vel 26, 2014 10:29 am

A ne,bili su oni meki i sočni.

Evo jedna za mene -

prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri vel 26, 2014 6:25 pm

hihihić - zadovoljna u punom smislu riječi - paradajzi rastu iznenađujuče brzo - je da sam temeraturu digla prekomjerno,aliiii - šta ću kad me zeznule okolnosti.I paprka piči zadovoljavajuče - čak ju budem mogla saditi i prije neg sam se nadala - a sa paradajzom idemo slijedeči tjedan na hlađenje - stabilizaciju,hehe - i bude to, ako mi Acu prognoza rekne nešt dobroga, u zemljici i prije neg smo se nadali.Šta sam danas sve posijalaaaaa,pa ja nis normalna.Tko bude to sve prodao,da mi je znati.A sutra budemo i kukuruz posijali,je,je.....Imam jedan strašan plan....hihihić - znam kud budem ga utrpala - vuk sit koza cijela,hehe.Krumpiri niču - moje se zlato danas naradil,jadan - bijeli je nagrnut sav,poravnan,balatonku bude za koji dan.Kaj budemo imali za večeru?Za ručak se nismo nešt proslavili - kobase svaki jedan par,s tim da je pseto pojela i pola mojega, topljeni sir,salata,kruh - slabo,slabo.....Da sam pas sad bih se utopila u zdjeli sa Darling kuglicama - eno ih tam puna zdjela - ali,nisam - moram nešt smisliti..... dok se ovo moje raritetno probudi bude pital - kaj budem jel - a to sto posto nebude retoričko pitanje. Shocked scratch kokice 

Gle smajliča kokice - sad me sjetilo otkako ih nisam ispekla.A-uuuuuuuu!!!

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet vel 27, 2014 6:24 am

E noj narode , e moj narode ( m. p. t.)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 7:45 am

Šta je Admine,šta te muči?  prijavno odjavni topic - Page 27 3029489592 
Koju si zavrzlamu napravio - sada mene muči radoznalost - šta ti znači m.p.t.?   prijavno odjavni topic - Page 27 3174481692  (kaj buš,razmišljam,razmišljam,al rano mi - znaš - prirodna plavuša - ajd,iskreno,sijeda,ali ofarbana lolo-koja je to moć kemije - ispravlja greške prirode   prijavno odjavni topic - Page 27 2757111831  )

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 8:18 am

Gdje nam je Bobić- nije valjda da je prste škarama odrezao pa nam  nemože reći radni plan za danas.
Bobić,ak su ti prstiči cijeli,ako očeš,ja ti mogu porezati nokte.Imam iskustva - rezala sam nokte pokojnoj baki,pokojnom djedu,pokojnom ujaku i pokojnom očuhu po mužu.Očeš?(ajd,priznajem,malo i mene muči kaj su svi kojima sam ja rezala nokte odavno pokojni..... Embarassed  prijavno odjavni topic - Page 27 23749988  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929 )  lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet vel 27, 2014 8:19 am

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 8:24 am

txs - kad slabo slušam Perkoviča.
Sad si riješio enigmu i ja mogu mirnr duše otiči zalijati flance prije neg se substrat previše ugrije - onda šokiram hladnom vodom korijen - eh,to sam morala tamo napovrčarstvu reći,jel - onima koji neznaju,al velim ja tamo puno toga.....a ponekad se pitam - zašto?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 9:52 am

Zalijano - naočale ostale u plasteniku - ionako moram još nešto posijati - ali,prije toga bum skuhala ručak - veli moje zlato ovako - nebude on živjel na kobasama - juhicu on oće.Pa ja sad dela kuhat juhicu i paprike punjene - kaj budem,ti imam spremno - samo sam nakon pol ure skopčala da kuham bez upaljenog plina.A moram juhu skuhati  - kako bi to izgledalo da mu na nadgrobnom piše - ovdje leži onaj koji nije htjel živjeti na kobasama.(a njegova žena doma počiva)   prijavno odjavni topic - Page 27 4111394947  prijavno odjavni topic - Page 27 4111394947  prijavno odjavni topic - Page 27 4111394947 

:

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 11:41 am

Evo gotov ručak - nakon pol ure kuhanja sam skopčala da kuham bez upaljenog plina - skuhala ja i juhicu pureču - veli moj čovjek - kak je fina,tri tanjura bude pojel,a i imam nešt obečanoga za kasnije - hm,to mi baš nije trebalo,opet bude znojenja i dahtanja. Shocked Kvragu.  Embarassed 

Evo,svira na radiju baš - e,u ovome se mogu naći -

prijavno odjavni topic - Page 27 23749988 mig  prijavno odjavni topic - Page 27 3029489592

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki čet vel 27, 2014 2:29 pm

da mi je netko rekao da se moguće zaraziti nekom pjesmom rekao bih mu da je spreman za psihijatrijsko promatranje pa potom liječenje.... ali eto, zarazio se i ja.....  lol! 

danas završen prvi dio sjetve.... paprika avjavarica, babura i nešto malo Bagolyija za probu...  Cool 

evo i te moje zaraze....

zoki

Broj postova : 168

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 2:46 pm

Nije loša,al mi mora sjesti - obično je ono što nije na prvu - dobro.Vidjeti ću navečer dok je još jednom odslušam.Jurim u plastenik - danas sam napravila pizdariju - htjela sam sjesti na onaj mali stolčič,spustim ja guzu,guza sjela,propala,ja pala - sjela sam pokraj na kontejner iznad vanice sa celerom koji sam sijala još,,on propao u vanicu,ja za njim,celer se rasipao,ja sjedim,noge u zraku,i čudim se - kolku guzu imam - a promašila načisto.Idem šečerca posijati - ponestaje mi substrata,a neda mi se maknut od kuće.
Kako je salata počela rasti - za nepovjerovati.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet vel 27, 2014 8:13 pm

pitijacro je napisao/la:Gdje nam je Bobić- nije valjda da je prste škarama odrezao pa nam  nemože reći radni plan za danas.
Bobić,ak su ti prstiči cijeli,ako očeš,ja ti mogu porezati nokte.Imam iskustva - rezala sam nokte pokojnoj baki,pokojnom djedu,pokojnom ujaku i pokojnom očuhu po mužu.Očeš?(ajd,priznajem,malo i mene muči kaj su svi kojima sam ja rezala nokte odavno pokojni..... Embarassed  prijavno odjavni topic - Page 27 23749988  prijavno odjavni topic - Page 27 2253324929 )  lolo

Ma nije valjda da Vam falim,,,   prijavno odjavni topic - Page 27 1451407798 

inace nisam vise u vocnjaku i rezidbi vec smo danas startnuli u sumu, samoizrada,,,
bem ti jos zima nije ni prosla a vec skupljaj za sljedecu, pas mater,,,

kazu nece samoizrada jos dugo, ccc
trebat ce polozeno za motornu pilu pa atest za istu, pa polozeno za voznju traktorom po sumi, pa kompletna opreme oad sjekacih hlaca, kacige, do cipoka sa celicnim kapicama,,,
sve je to ok samo ja Vas pitam tko ce za sve to naci novaca,,,
nisam jos spomenuo da ce jos svake godine trebati ljecnicko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti,,,
ti sunac ko da me u radni odnos primaju,,,

danas bi prekrasan dan za provesti ga na malo vecim nadmorskim visinama,,,

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet vel 27, 2014 8:25 pm

Ajoj,a što nisi zvao mene? A jel bilo visibaba? Baš ti zavidim - proveo si zaista prekrasan dan.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet vel 27, 2014 8:51 pm

pitijacro je napisao/la:Ajoj,a što nisi zvao mene? A jel bilo visibaba?
Pa vidiš da nema nikog, samo visided koji je slikal  lolo 

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 27 / 40. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics