prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 26 / 40.
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Bobić je napisao/la:Da ti samo vidis kak to meni dobro ide, bi se cudila,,,
cuj nisam si ja kriv kaj volim slatke stvari,,,
ali volim ja i slano, da me se krivo ne skuzi, u stvari volim sve pikantnije malo,,,
Ti si onda isti ko i moj muž - i on voli slatke stvari - zato je zgrabio mene i pomalo me gricka,hihihić.
Admin.nesmeš piti jer buš vriti.Ak budeš napit,žena te bude mogla bez problema iskoristiti kako joj padne na pamet.Badava se budeš poslije lupal po glavi dok bude kasno.
E,sada vidim da mi nešt gore nacrveno naengleštini piše a vezano za quotes.Bem ti takav komp na kojem piše na engleštini - razumijem ove riječi - pleasz - molim.note - pažnja (predpostavljam),admin - ovo naše što imamo ovdje,jel,gazda, number - broj,of - nešt kao orvoreno,mogučnost,jel,quotes - to sto posto znamhihih - citiranje,level - pojma nemam,ali bi moglo biti nešto u vezi mogučnosti.You - vi, will.....online....ma kvragu i 3 last quote - oču hr,ne englištinu,zato i jesam internet tulok kaj ništ nema narvacki.
Matere ti,godinui pol sam ovdje - već sam otkrila čemu služe onaj minus i plus pokraj kvotalice.
Skužila sam i da više neznam u jednom postu odgovoriti na dva,ilitig duplicirati kvotalicu - bem ti pamet ženskastu,a znam da sam znala - imam i dokaz,dva tamo negdje davno,u jednoj temi.
Ajmo,kapučino ljudi,kapučino - idem kuhat,ak netko oće srknut,samo udri par tipki i rekni - meni jednu šalicu - ja odmah napravim i šaljem (joooj ljudi moji,admin me naučil napraviti šalicu za kapučino online,,hvala Bogu kaj sam ga upoznala.....)
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:
E,sada vidim da mi nešt gore nacrveno naengleštini piše a vezano za quotes.
Em ti veki da nemeres kvotati kobasice od postova ve da je preuzviseni nam admin isto ogranicio na tri unazad,,,
kad si ti tak lijepo plava [You must be registered and logged in to see this link.] bum jos malo pojasnil, ne radi tebe nego radi drugih,,,
primjerom ja kvotam iliti citiram tebe,
ti odgovaras i citiras mene (odnosno tebe i mene buduci da sam ja tebe vec citirao)
onda ja opet citiram tebe (odnodno tebe, sebe i tebe)
i na kraju ti opet ides citirati mene e tu onda nema vise onog prvog tebe nego samo mene tebe mene,,,
pitijacro je napisao/la:
Ajmo,kapučino ljudi,kapučino - idem kuhat,ak netko oće srknut,samo udri par tipki i rekni - meni jednu šalicu - ja odmah napravim i šaljem (joooj ljudi moji,admin me naučil napraviti šalicu za kapučino online,,hvala Bogu kaj sam ga upoznala.....)
ja bih ali ja ti ujutro samo ocajavam,,,
lijepo uredno kamilica i gingko biloba, ono da budem malo pametan,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ehhh, zaboravih raportirati, ako me ovih dana nebude bas cesto to je zato sto mi dolaze gosti,,,
kaze moja skwo dolazi njena "bre"
da prijatelji od prijeko,,,
pa ono nemojte da Vam falim,,,
kaze moja skwo dolazi njena "bre"
da prijatelji od prijeko,,,
pa ono nemojte da Vam falim,,,
Bobić- legionar
Kod mene to ide ovako,svako jutro -
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Ja sam,ko što već svi znamo prirodna plavuša potpomognuta kemijom,pa niti ginkič pomogo nebi - čemu bacat pare onda -
Ooooo,gosti,gosti,,,,bude malo veselja - i ja imam "bre" ali,ja bila kod njih - nekak mi lakše uvalit se nekom nago da se netko uvali meni - komotnije je ,a doživljaj isti - bemti - za jednu plavušu zavidna mogučnost rezoniranja,jel,ali,kaj da ti reknem - ono o kvot sam shvatila od prve da ne shvaćam tako si to lijepo objasnio da su mi se sve moždane vijuge splele i zaplele dok sam pročitala do kraja. Hvala na objašnjenju - hvala Bogu kaj kužim par riječi engleštine,pa i bez da sam nagingsna ipak nešt kužim šta piše,hihi.....A ostalo sam si kao plavuša,naravno,posložila ipak i iz tvog objašnjenja.
Sad pošto ti kapučino dakle ne piješ,a moram ti se nekako odužiti za tako suvislo objašnjenje moje dileme te pozivam na gastronomiju - sam pričekaj malo da nađem đe mi slikica - pa možeš brusiti zazubice - dečko.
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Ja sam,ko što već svi znamo prirodna plavuša potpomognuta kemijom,pa niti ginkič pomogo nebi - čemu bacat pare onda -
Ooooo,gosti,gosti,,,,bude malo veselja - i ja imam "bre" ali,ja bila kod njih - nekak mi lakše uvalit se nekom nago da se netko uvali meni - komotnije je ,a doživljaj isti - bemti - za jednu plavušu zavidna mogučnost rezoniranja,jel,ali,kaj da ti reknem - ono o kvot sam shvatila od prve da ne shvaćam tako si to lijepo objasnio da su mi se sve moždane vijuge splele i zaplele dok sam pročitala do kraja. Hvala na objašnjenju - hvala Bogu kaj kužim par riječi engleštine,pa i bez da sam nagingsna ipak nešt kužim šta piše,hihi.....A ostalo sam si kao plavuša,naravno,posložila ipak i iz tvog objašnjenja.
Sad pošto ti kapučino dakle ne piješ,a moram ti se nekako odužiti za tako suvislo objašnjenje moje dileme te pozivam na gastronomiju - sam pričekaj malo da nađem đe mi slikica - pa možeš brusiti zazubice - dečko.
pitijacro- legionar
Vidis kak ja laganim korakom napredujem,,,
od dececa do decka, jos malo budem i do fakina dogural...
a ono za plavo sam moral malo,,,,
od dececa do decka, jos malo budem i do fakina dogural...
a ono za plavo sam moral malo,,,,
Bobić- legionar
Ma nebrigaj za plavo,znaš da mi plavojke sve kužimo...
pitijacro- legionar
Kakve su ti ovo male šalice...ja kad pijem kavu pijem iz onih lončića.... tako i kapučino.... nije to rakija da se pije po pola deci
zoki- Broj postova : 168
A štaš zokiču moj- imala sam ja lijepe šalice - dizajn pravi,tri u roza boji,tri u plavoj - iste ali u dvije boje - prekrasno oslikane.Od tri deci.Pa sam porazbijala jednu po jednu.Onda sam uzela ove - em su ružne (tak ti je to dok ti netko nešt pokloni,nikad po tvom ukusu,hm),em u svaku stane skoro više od pol litre.Ali,navikli mi - sad dok nekam dođem u goste,pa mi uvale one gostinjske malo mi čudno.
O paprici ti budem na pp kasnije rekla,sad sam tam na PF pisala jednu priču,a muž mi se tu na trosjedu vrpolji ko mlada pred vjenčanje - čeka na red za komp.Moram mu dati.
O paprici ti budem na pp kasnije rekla,sad sam tam na PF pisala jednu priču,a muž mi se tu na trosjedu vrpolji ko mlada pred vjenčanje - čeka na red za komp.Moram mu dati.
pitijacro- legionar
Evo nasa bre ceka da ide na spavanje pa ja iskoristio priliku da se javim sa par slova,,,
eto lak noc svima koji ste ve krenuli u carstvo snova,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Evo nasa bre ceka da ide na spavanje pa ja iskoristio priliku da se javim sa par slova,,,
jesi li je ušuškao i pokiro da joj nebude hladno? Ispričao pričicu za laku noć.
Moraš biti dobar domačin.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:a , u , dobar kapučino ..evo idem odmah i ja na jedan
No, pa ajd reci - neće ti polomit prste ak rekneš - Piti,jel može šalica za mene?
Ja bih ti skuhala,čak bih ti bez mišomora možda složila.
Evo ti jedna,da se razbudiš -
[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Ajmo da vas častim - nisam ja tako škrta ko naš Admin - ajmo sjesti za stol i srknuti ko prava družina
Evo ti Bobiču -
Za moga Muhiča -
Za Ilegalca -
Za Zokija -
Za Maria
Za Imbru - ti mi Imbra djeluješ nekak ko da ti treba dupla doza -
Evo i jedna za mene -
TVfreak - evo dušice -
Ajmo društvo - sad još samo izaberite - očete li sa više ili manje mišomora.
Želi li se još netko pridružiti? Imam par šalica viška.........
-
Evo ti Bobiču -
Za moga Muhiča -
Za Ilegalca -
Za Zokija -
Za Maria
Za Imbru - ti mi Imbra djeluješ nekak ko da ti treba dupla doza -
Evo i jedna za mene -
TVfreak - evo dušice -
Ajmo društvo - sad još samo izaberite - očete li sa više ili manje mišomora.
Želi li se još netko pridružiti? Imam par šalica viška.........
-
pitijacro- legionar
Ne očekujem hvala niti pohvalu kako je ukusno,ali bilo bi lijepo........
Nešto hladno trebam - u plasteniku se kuham - sva sam znojna.
Ajmo Pitice dalje,posao čeka.... ništa se neće napraviti bez tebe......
Nešto hladno trebam - u plasteniku se kuham - sva sam znojna.
Ajmo Pitice dalje,posao čeka.... ništa se neće napraviti bez tebe......
pitijacro- legionar
Salata posađena - ručak skuhan - iljadu petsto paradajza posijano - iljadu kupusa posijano - peter pepers paprike posijane - dvijesto lubenica posijano - sve pozalijano - naživcirano pošteno - nahranjen muž - nahranjena živina - nahranjena ja - neokupana (za sada) - kvragu,zašto mi onda sve izgleda smušeno i crno?Dobro kaj sam kelja posijala prije.Još karfiol i brokulu.Nastavak slijedi.Epizodno.Kvragu,kvragu,kvragu - celer i poriluk nisam - kasnim debelo - bem ti pamet,bem. Znala sam ja da mi ima zašta sve izgledati smušeno i crno.
pitijacro- legionar
Kada se puni vodom,hehe....sad se budem zavalila nas desetak minuta.
Admin,stat ću ti na nogu - di mi je smaljić - vesela plesačica.Kaj da sad tu metnem,a?
Admin,stat ću ti na nogu - di mi je smaljić - vesela plesačica.Kaj da sad tu metnem,a?
pitijacro- legionar
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic