prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 14 / 40.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
zoki je napisao/la:Od jedne pusice nestaje tuga...ali ostaju rezidue....tak da treba još jedna za posptuno ozdravljenje
Pa ajd -
Imaš tu dosta viška,tako da zadržavam pravo za upotrebu batiča prema potrebi.
jd,uzmi kolko ti treba,a ostalo arhiviraj u kutiju za prvu pomoć.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ma nemrem vjerovati - jel ja to vidim mtd001?
Ajd da ti mahnem emtedejac -
Ajd da ti mahnem emtedejac -
pitijacro- legionar
Ajmo ,kasno je,ujutro bude posla,samo bude problem ako nebude sunca.
Slušam jednu spavajuću trenutno,evo ču je priljepiti
Slušam jednu spavajuću trenutno,evo ču je priljepiti
pitijacro- legionar
Bormeš idem i ja spat, sutra treba opet zapeti, rekli su snjeg.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dobro jutro pijetlovi i koka naravno.
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Nešt mislim - kako ja jedna vrijedna radnica koja zna ustat i u pet (bitno je znati,jel,a sad,oće li se to i napraviti,jel,hm,,,,) more spavati do osam?????? Nešt tu ne štima.
Kak sam umorna....kvragu.....sanjala sam cijelu noć kako sadim paradajz.I tako ja posadim,a u istom plasteniku je i kuma sadila svoj,i mi smo svake večeri to trebale povaditi posađeno i ujutro saditi opet.I to je tako raslo.samo kaj sam većinom ja radila i njeno. Sadi -vadi,sadi- vadi,sadi....A jesam blesava - i probudila sam se - muči me taj termogen u pasteniku oće li raditi pa slušam ak se pali - pa zaspim opet,i opet isto - sanjam dalje paradajze i opet sadim - vadim i ostale gluposti.Križa me bole i ruke,čudno kak mogu tući tipke.
Kak sam umorna....kvragu.....sanjala sam cijelu noć kako sadim paradajz.I tako ja posadim,a u istom plasteniku je i kuma sadila svoj,i mi smo svake večeri to trebale povaditi posađeno i ujutro saditi opet.I to je tako raslo.samo kaj sam većinom ja radila i njeno. Sadi -vadi,sadi- vadi,sadi....A jesam blesava - i probudila sam se - muči me taj termogen u pasteniku oće li raditi pa slušam ak se pali - pa zaspim opet,i opet isto - sanjam dalje paradajze i opet sadim - vadim i ostale gluposti.Križa me bole i ruke,čudno kak mogu tući tipke.
pitijacro- legionar
I,šta se radilo kroz dan?Prepikiralo tisuću paradajza.Zalijalo.Bem ti paradajz - noću sadim,danju pikiram -nadam se da ću noćas spavati ko beba.
Možda i bi da kavu nisam popila - ako večeras u dva ujutro budem na kompu - to bude zbog kave.
Možda i bi da kavu nisam popila - ako večeras u dva ujutro budem na kompu - to bude zbog kave.
pitijacro- legionar
Mario,pssssst,oš mi mahnut?
Ups,i tevejca vidim.
TVfreak,evo ti cmokuljica - .Ups,ma nema veze,jel?
Ups,i tevejca vidim.
TVfreak,evo ti cmokuljica - .Ups,ma nema veze,jel?
pitijacro- legionar
Das ist kein problem
mario- legionar
- Broj postova : 1697
wirklich?
Hast du noch etwas fur mich?
Ein klein Lacheln?
Hast du noch etwas fur mich?
Ein klein Lacheln?
pitijacro- legionar
mario je napisao/la:Ja, natürlich
Danke,du gemacht haben meine Tag.
Zadnja promjena: pitijacro; pon sij 27, 2014 8:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Jesam ja pijan ili ovi govore strjnjaski ?
Jesi šta pio? Vodu? Mineralnu? Ledeni čaj? Pepsi? Borovnicu? Mlijeko u tetrapaku? Obrano mlijeko?
Du musst nicht trinken mein lieben Freund,nicht,nicht.....
ma je,ajmo na kroatiš.
Evo,hrvatština uzduž i poprjeko.Sretan?Zadovoljan?
pitijacro- legionar
Tko će reći laku noć?
Ajd,mogu ja - laku noć.Svima nama jedna pusica. (bilo bi i više,ali recesija je)
Ajd,mogu ja - laku noć.Svima nama jedna pusica. (bilo bi i više,ali recesija je)
pitijacro- legionar
Vidi šta mi jedna kava radi - čudo jedno - iš mala,iš natrag u krevet!!!!!
pitijacro- legionar
Dobro jutro Mario i ostala nejačad.
Idem delati - nebu me do mraka iz plastenika - jedino ak se ne predomislim,a velike su šanse da se neću.
Moram prepikirati još 1200 paradajza i tri i pol iljade paprika(nemoram sve paprike sad odmah,sam 2000 iljade jer sam zeznula nicanje,bem me blentavu - sramota za proizvođača mog kalibra,ma sramota - košta to ponosa ali i para - ebaj ga živote)
Moram još nešt posijati - uslužno,ali besplatno, - sistem -ma dobra je ona,ona će to meni.....bem me dobru - ajd je za brata,pa otrpim - a i istina ja da sam dobra,hihihić.
Pitijice,mani se tastature,ajd,bjež,koji ti je danas,žuri,juri,a i imaš problem - ak za minuticu - dvije ne stigneš da wc -a,upišati ćeš se. Trk.
Kaj morem - moram ići,adio.Viša sila.U svakom pogedu. (popila ja šalicu čaja i šalicu kave - kava u sklopu neke dijete - skinite pet kila)
Idem delati - nebu me do mraka iz plastenika - jedino ak se ne predomislim,a velike su šanse da se neću.
Moram prepikirati još 1200 paradajza i tri i pol iljade paprika(nemoram sve paprike sad odmah,sam 2000 iljade jer sam zeznula nicanje,bem me blentavu - sramota za proizvođača mog kalibra,ma sramota - košta to ponosa ali i para - ebaj ga živote)
Moram još nešt posijati - uslužno,ali besplatno, - sistem -ma dobra je ona,ona će to meni.....bem me dobru - ajd je za brata,pa otrpim - a i istina ja da sam dobra,hihihić.
Pitijice,mani se tastature,ajd,bjež,koji ti je danas,žuri,juri,a i imaš problem - ak za minuticu - dvije ne stigneš da wc -a,upišati ćeš se. Trk.
Kaj morem - moram ići,adio.Viša sila.U svakom pogedu. (popila ja šalicu čaja i šalicu kave - kava u sklopu neke dijete - skinite pet kila)
pitijacro- legionar
A di si bil? Da nisi možda radil?
Ti samo radiš.Takav si ko onaj japanac u avionu - letjeli tako u avionu japanac i Haso,avion se u zraku zapali,a Japanac počne vikati - šta da radimo,šta da radimo?A Haso mu veli - jebo te japanske budale - ti bi uvijek nešto radio.
Ti samo radiš.Takav si ko onaj japanac u avionu - letjeli tako u avionu japanac i Haso,avion se u zraku zapali,a Japanac počne vikati - šta da radimo,šta da radimo?A Haso mu veli - jebo te japanske budale - ti bi uvijek nešto radio.
pitijacro- legionar
dobar ...hiihihi
a sad idem na dugo tuširanje dok mi se ne otope natisci i nabubre zanoktice
a sad idem na dugo tuširanje dok mi se ne otope natisci i nabubre zanoktice
Zanoktice ti ja lijepo porežem.To mi ide.Rezala sam pokojnom dedi,pokojnoj baki,pokojnom očuhu po mužu.I pokojnom ujaku po mužu.Tak lijepo zaokružim nokat,postružem ispod,porašpam rubove -ima da više uopće ne urastaju.Oš vidit?
Šta su ti to natisci?
P.S.zaboravila sam reći - dobro operi uši.
Šta su ti to natisci?
P.S.zaboravila sam reći - dobro operi uši.
pitijacro- legionar
Pa pobogu - gdje ti je to natiskano - na laktovima,na koljenima,ili gdje - kak to uopće izgleda?I tko te je natiskao . ili šta te natiskalo.Baš si neki....
pitijacro- legionar
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic