prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ja sam magarica - nisam magarac. Ups - ma nema veze,nek sam.A jesam.hihihić
Admin - to ti nisu natisci - to su ti šuljevi.
he,he,i to ja mogu porezati.
Ako kome treba iglom vaditi iverke,skalice,trnove i sve sličo što treba iskopati iglom ja sam na raspolaganju.Pogotovo ako zađe duboko.Je da bude boljelo,ali ja se svaki puta dok bocnem,lijepo,sadistički nasmiješim.
Admin - to ti nisu natisci - to su ti šuljevi.
he,he,i to ja mogu porezati.
Ako kome treba iglom vaditi iverke,skalice,trnove i sve sličo što treba iskopati iglom ja sam na raspolaganju.Pogotovo ako zađe duboko.Je da bude boljelo,ali ja se svaki puta dok bocnem,lijepo,sadistički nasmiješim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
No,ajde,kaj se čeka,primam predbilježbe za vađenje i kopanje iglom po vašim rukama,nogama i osatalim neekstremnim dijelovima.Sad sam baš u štihu,nedajbog da mi netko ovog momenta dođe pod iglu.
pitijacro- legionar
To odrađuje asistent. A šta, ti bi.......???? Nepitaj puno,samo se predbilježi,nešto će ti već uletiti,dal igla ili.....
pitijacro- legionar
Naša Pipi se s motikom u rukama rodila pa predpostavljam da ona uvjek nekud kopa.
Kopačica mala
Kopačica mala
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Da,da,Pipi može kad se sjeti pokopati kog se sjeti. (taka sam kaka sam,šta moš čovječe -al krijem brate,krijem ko zmija noge )
pitijacro- legionar
Dobra večer i laku noć...odoh ja u krpe...ujutro u pola 4 za Zadar....
zoki- Broj postova : 168
ah ..zadar ..i ja bi za zadar ...na trgu tri bunara pojesti picu sa kariranih stonjaka .
Onda lagani pehak preko bedema na pivu u onu rupčagu kraj tržnice ( ne mogu se sjetiti imena )
Onda lagani pehak preko bedema na pivu u onu rupčagu kraj tržnice ( ne mogu se sjetiti imena )
No da, a crkvu svete Stošije ne bi škicnul.Malo hr i povijest krščanstva u hrvata proučil.Orgulje poslušal.
Zoki,sretno,ne vozi preko osamdeset,a ak budeš i ak te striček policajec uvati,dok mu budeš pružal vozačku i prometnu malo zatrepči očicama i prekrasno se nasmiješi. To pali, provjereno.
Zoki,sretno,ne vozi preko osamdeset,a ak budeš i ak te striček policajec uvati,dok mu budeš pružal vozačku i prometnu malo zatrepči očicama i prekrasno se nasmiješi. To pali, provjereno.
pitijacro- legionar
Kaj je modni mačak prešo u policiju?pitijacro je napisao/la:No da, a crkvu svete Stošije ne bi škicnul.Malo hr i povijest krščanstva u hrvata proučil.Orgulje poslušal.
Probaš,nikad neznaš......
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Kaj je ranoranioci - kaj mislite da je istinita ona - tko rano rani,dvije sreće grabi. Ako i je - meni nije - ja zgrabim uviejk dva posla.
pitijacro- legionar
Pa da su još pureći - to bi bio pun pogodak - svaki je od kile. sad me sjetilo,imam u ledenici nekoliko purečih karabataka još - uh što putetinu volim - najviše prsa na pariški zrolana sa sirom.A i pečene batke.Ebo te Amin,što si mi zasolio,sad bih ja u trifrtalj jedan ujutro pureče batke jela - pečene.
Admin,spavat treba poć - buhe te grizle cijelu noć.
Ostale forumaše ne.Niti mene.
Admin,spavat treba poć - buhe te grizle cijelu noć.
Ostale forumaše ne.Niti mene.
pitijacro- legionar
Vas tu ne volim zrolane.Vas volim takve kakvi jeste - pametne i sa svim bedastočama koje vam se motaju po tikvanjama.
pitijacro- legionar
A gde nam je Zoki, da ga nisu morske vile zarobile ili je još na klizalištu?zoki je napisao/la:Dobra večer i laku noć...odoh ja u krpe...ujutro u pola 4 za Zadar....
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ma da,ili je možda kod macole ošel na gablec pa ga onaj strašni međed prigrabil i obgrlil.
Nedaj se zoki,požuri,gablec glodni,kapučino srkni,v kamion trkni ,v brzinu ga frkni i knam se vrni.Čekamo te.
Nedaj se zoki,požuri,gablec glodni,kapučino srkni,v kamion trkni ,v brzinu ga frkni i knam se vrni.Čekamo te.
pitijacro- legionar
bah,jaki ti je upis - možeš ti i bolje.....
pitijacro- legionar
Evo meneeeeeee, tko za meneeeee pitaaaaaaaa....
Iz Zagreba krenuo, skinuli me na Oštarijama sa A1zbog ledene kiše bio zatvoren autoput do Male Kapele..... pa onda uživancija preko Josipdola, Kapele, Brinja do Otočca. malo ugaženog snjega, mjestimično leda, gume prošle godine bile poderane ljetne, samo gas, kasnilo se..... usput isprike cestarima, budu morali jedan znak popravljati na spustu niz Kapelu bilo je ili znak ili Corsica bude koja je u suprotnom smjeru dolazila i prešla na moju stranu bude palačinka.... nazad na autoput i gas do Zadra... nazad starom cestom preko Gračaca.....
Iz Zagreba krenuo, skinuli me na Oštarijama sa A1zbog ledene kiše bio zatvoren autoput do Male Kapele..... pa onda uživancija preko Josipdola, Kapele, Brinja do Otočca. malo ugaženog snjega, mjestimično leda, gume prošle godine bile poderane ljetne, samo gas, kasnilo se..... usput isprike cestarima, budu morali jedan znak popravljati na spustu niz Kapelu bilo je ili znak ili Corsica bude koja je u suprotnom smjeru dolazila i prešla na moju stranu bude palačinka.... nazad na autoput i gas do Zadra... nazad starom cestom preko Gračaca.....
O pilence tetino -bitno je da si ti živ i zdrav.ma evo ti pusica u čelo -
dakle,veliš,bilo gadno.Mi smo se već bojali da te negdje zamelo.
dakle,veliš,bilo gadno.Mi smo se već bojali da te negdje zamelo.
pitijacro- legionar
Ma nije.....čekao sam dolje povrat....
Hvala teta
Hvala teta
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic