prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
A zato pesica ima novi krevet ..ali svejedno neće da prizna, jel?
Ako vam pade napamet da joj kupite smartfon ili novi plejstejšen poslušajte mene , kupite joj kuglu
Ako vam pade napamet da joj kupite smartfon ili novi plejstejšen poslušajte mene , kupite joj kuglu
Jep - našla sam - sjedim ja tako ovdi - i meni sine - ja sam to spremila jer nije moglo ostati tamo gdje uvijek odlažem - sad sam većinom u plasteniku,a vrata većinom samo pritvorena zbog dlakavaca koji stalno izlaze i ulaze - hehe,pa ja turila u ladicu sa rajnglama,onima velikima koje samo rijetko koristim.Je da sam senilna,ali imam i svojih edisonovskih trenutaka - blijesne meni,blijesne kad malo porazmislim - možda budem danas i u mađariji završila - idem skuhat kapučino,krevetak topli čeka.....i netko u njem.....hihihić......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ups,još mi nešt sad palo na pamet - evo kolko meni ovaj forum vrijedi - pomogo mi riješiti dilemu koja traje desetak dana - ma nebum se ja makla odovud da me se i tjera,nema šanse.
pitijacro- legionar
Dobro jutro radni narode...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Adminče,u pasano mi nediraj,to kaj si već zaboravil kako izgledaju poplavljeni prstiči ne znači da te tolko volim da nebismo mogli krenuti ispočetka.(malo prijetim,bolje i to neg da grizem - a gricnut bih zbilja mogla - je da ljeta imam, al još nijedan socijalni zubič nemam. )
pitijacro- legionar
Koju vi sreću imate,pojma nemate - napisala sam post dulji od tisuću i jedne noći i sad mi ga požderalo - sve sam isprevrnula - nigdje ga nema.Bem ti blrntavi forum.Proždrljivi.Bem,bem,bem.....
pitijacro- legionar
100 put smo rekli , dugi postove pisati u tekst editoru ili svakako prije slanja kopirati ..ali neće ona sa sluša
Je,je,je,je.....koda se ja toga nsam sjetila......dok je sve otišlo kvragu.
Neka,sad nebute znali...- a kad malo porazmislim,ionak bi opet rekli - duge postove nitko ne čita.A sve sam napisala - sve.
Neka,sad nebute znali...- a kad malo porazmislim,ionak bi opet rekli - duge postove nitko ne čita.A sve sam napisala - sve.
pitijacro- legionar
Sve je sirok pojam, ccc,,,,
ja evo cekam goste,,,
skwo spremila kifince pa smo pola zajj sa malo salame,,,
ccc, za prste polizati,,,
ja evo cekam goste,,,
skwo spremila kifince pa smo pola zajj sa malo salame,,,
ccc, za prste polizati,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
amo da prijavim da su gosti otisli,,,,
da nebi netko pomislio da tipkam dok su oni u blizini,,,
da nebi netko pomislio da tipkam dok su oni u blizini,,,
Bobić- legionar
Zelis reci dan za kisu,,,
pas joj mater opet pada,,,
a tako sam bio lijepo isplanirao jos danas u obrezivanje ljesnjaka,,,
ali kako se cini bit ce samo
sam reko dobro jutro?
pas joj mater opet pada,,,
a tako sam bio lijepo isplanirao jos danas u obrezivanje ljesnjaka,,,
ali kako se cini bit ce samo
sam reko dobro jutro?
Bobić- legionar
Ajd,da se malo smanji doživljaj. Ah.
pitijacro- legionar
kiša je dobra , uvjek se veselim kiši ..nikad ju ne kritiziram ...čovjek ima metode i načine da joj se skloni ..uživam u tome .
Jel to počeo vikend?
pitijacro- legionar
Kako kome,,,
nekom ce vjerovatno i ovaj biti radni,,,
na srecu meni valjda nece,,,
hmm,,,
i danasnji je dan prosao nesto se i radilo uglavnom nesto malo, zanemarivo,,,
sutra ce se ono sto se danas nije stiglo,,,
nekom ce vjerovatno i ovaj biti radni,,,
na srecu meni valjda nece,,,
hmm,,,
i danasnji je dan prosao nesto se i radilo uglavnom nesto malo, zanemarivo,,,
sutra ce se ono sto se danas nije stiglo,,,
Bobić- legionar
sutra sijem kelj - mogla sam i danas ali nisam.
Danas su mi se malo divili u jednom uredu - kolko sam komplimenta dobila - rekoh ja - stani,nemoj više - morati ću otići kući po kombi da ih mognem sve potovariti .
Trebala sam sutra za Viroviticu,ali odgodili smo za ponedeljak.Ili čak utorak,budem vidjela sutra kako bude ispalo.
Danas su mi se malo divili u jednom uredu - kolko sam komplimenta dobila - rekoh ja - stani,nemoj više - morati ću otići kući po kombi da ih mognem sve potovariti .
Trebala sam sutra za Viroviticu,ali odgodili smo za ponedeljak.Ili čak utorak,budem vidjela sutra kako bude ispalo.
pitijacro- legionar
Ustala sam! Živa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pitijacro- legionar
sad valjda ije kelj ...na njivi ..kiša pada ..eno se fazan šeta ispod prozora ..šteta je takvi prirodni ciklus uopče ometati objektivom...valjda je kuča napravljana na njegovu teritoriju ..mrzim čovjekovu intervenciju nad prirodom .
Eno ona sije klj pod krovom ..ni bube se ne mogu nasititi njezina lišča ..uvjek su bube bile lakmus papir zdrave hrane ..ako istjeraš crva iz jabuke nema šanse da ti poškodi ..a gledaj sada .
baš mrzim biti dio toga
Eno ona sije klj pod krovom ..ni bube se ne mogu nasititi njezina lišča ..uvjek su bube bile lakmus papir zdrave hrane ..ako istjeraš crva iz jabuke nema šanse da ti poškodi ..a gledaj sada .
baš mrzim biti dio toga
Kaje dušice,nekak si dobro raspoložen jutros - ko mrgud.
Ajmo Pitice,kelj čeka - adio mare,odoh . nije to pun posla,ali ga treba odraditi.
Ajmo Pitice,kelj čeka - adio mare,odoh . nije to pun posla,ali ga treba odraditi.
pitijacro- legionar
hehe.....jesam.I ne samo to - i grijalicu pod treču turu paprika postavila i sve sam pokrila - bem ti blentavo vrijeme - nema sunca,ne niče paprika da ju beš - sve klice ima,al ne giba.sad sam ja njoj podkurila od ispod,folijom sve zamotala,termogen grije odozgora ,radijator od ispod- ak to ne nikne za pet dana ima sve sa kontejnerima da pojedem.
Krastavci su nikli - jep - - jučer još ništa,danas svi - hihihć.
Dva kontejnera mi nešto bacilo dolje - sve se prosulo - uru vremena sam se zajebavala dok sam sve skupila i ponovno posadila - jedan karfiol,jedno zelje.
Kad budem sijala lubenice,kad budem sijala lubenice... - mir,Piti,mir,rano je još, rano - buš na.... grabusila ak ne grane sunce dok ih bude trebalo sadit.
Krumpiri su pri vrhu - još par dana i bijeli bude niknuo - crveni još ne - zeznula Pitica - stavila u klijalište koje je hladno,em sam mjesec dana govorila da treba premjestiti u ovo drugo.Govorila - ne i napravila. A niti nitko drugi od nas dvoje.Pa će to niknut bar tjedan dana kasnije - više sreće nego pameti ovdje ne prolazi - bez pameti - je.
Bemti - salatu nisam niti danas posadila - a sad niti neću - koji idiot bi po ovom usranom vremenu nešt sadio.Ak se u plasteniku - ovom velkom,ne gdje su flanci,tam je meni toplo - oću smrznut - šta imam nešt sadit,jel.Ajd,ruku na srce,da na ovu jednu majcu šta imam na sebi i to na v izrez - duboki dekolte(iako baš i nema šta da iz njega viri,a ga beš,a tko je danas savršen osim onih tam na "deset minuta dnevno" i sličnih tema,bogami su me iskompleksirale da bih na psihijatriji mogla završiti,pohotnici nezasitni .ebale vas te teme)- dakle,ak obučem još jednu i nebi mi bilo zima.Ali,ne pada mi na pamet - volim biti komotna.
Sad si idem namazati maslaca na kruh.
Krastavci su nikli - jep - - jučer još ništa,danas svi - hihihć.
Dva kontejnera mi nešto bacilo dolje - sve se prosulo - uru vremena sam se zajebavala dok sam sve skupila i ponovno posadila - jedan karfiol,jedno zelje.
Kad budem sijala lubenice,kad budem sijala lubenice... - mir,Piti,mir,rano je još, rano - buš na.... grabusila ak ne grane sunce dok ih bude trebalo sadit.
Krumpiri su pri vrhu - još par dana i bijeli bude niknuo - crveni još ne - zeznula Pitica - stavila u klijalište koje je hladno,em sam mjesec dana govorila da treba premjestiti u ovo drugo.Govorila - ne i napravila. A niti nitko drugi od nas dvoje.Pa će to niknut bar tjedan dana kasnije - više sreće nego pameti ovdje ne prolazi - bez pameti - je.
Bemti - salatu nisam niti danas posadila - a sad niti neću - koji idiot bi po ovom usranom vremenu nešt sadio.Ak se u plasteniku - ovom velkom,ne gdje su flanci,tam je meni toplo - oću smrznut - šta imam nešt sadit,jel.Ajd,ruku na srce,da na ovu jednu majcu šta imam na sebi i to na v izrez - duboki dekolte(iako baš i nema šta da iz njega viri,a ga beš,a tko je danas savršen osim onih tam na "deset minuta dnevno" i sličnih tema,bogami su me iskompleksirale da bih na psihijatriji mogla završiti,pohotnici nezasitni .ebale vas te teme)- dakle,ak obučem još jednu i nebi mi bilo zima.Ali,ne pada mi na pamet - volim biti komotna.
Sad si idem namazati maslaca na kruh.
pitijacro- legionar
Nemoj samo zaboraviti i pekmeza malo deti gore,,,
a ono kaj ja voljem je i jos malo secera,,,
a ono kaj ja voljem je i jos malo secera,,,
Bobić- legionar
Znala sam ja da ti nisi normalan samo sam čekala da budem sigurna.
Pa jel se tebi nešt pošemerilo?Na maslac se stavlja sol.Ne pekmez i šečer i ostale slatke bedastoče.Pa ti budeš dobio koleserol kak si dugi i široki.A i tko bi to prožvakal pitam se ja.Jooooj,joj,joj.
Pa jel se tebi nešt pošemerilo?Na maslac se stavlja sol.Ne pekmez i šečer i ostale slatke bedastoče.Pa ti budeš dobio koleserol kak si dugi i široki.A i tko bi to prožvakal pitam se ja.Jooooj,joj,joj.
pitijacro- legionar
Da ti samo vidis kak to meni dobro ide, bi se cudila,,,
cuj nisam si ja kriv kaj volim slatke stvari,,,
ali volim ja i slano, da me se krivo ne skuzi, u stvari volim sve pikantnije malo,,,
cuj nisam si ja kriv kaj volim slatke stvari,,,
ali volim ja i slano, da me se krivo ne skuzi, u stvari volim sve pikantnije malo,,,
Bobić- legionar
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic