Pohani krumpir
+2
muhanicar
pitijacro
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Pohani krumpir
Dođi, Pitica ti spremi - cijena - prava sitnica - kutija griotica.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
E sad neznam.Jel bi il nebi.
Ali - velim ti ja - muhač je rekel da njemu pire ni ništ posebno kad mu ga žena spremila.A kad je pojeo moj - e,to je bio doživljaj.
Pouka - tuđe je uvijek bolje.
Moraš probati moj pohani.
Ali - velim ti ja - muhač je rekel da njemu pire ni ništ posebno kad mu ga žena spremila.A kad je pojeo moj - e,to je bio doživljaj.
Pouka - tuđe je uvijek bolje.
Moraš probati moj pohani.
pitijacro- legionar
No kaj muhač?
Pa zar nije tak?
Ubim te ak porekneš.
Pa zar nije tak?
Ubim te ak porekneš.
pitijacro- legionar
Ma ne to, znam ja kaj je kultura
Mene radi drugih stvari sramota
Mene radi drugih stvari sramota
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ajd rekni Pitici kaje te to druge dovode u neugodu da te utješim.
pitijacro- legionar
Cccc, em je krumper GMO em je svu mast ta salveta popila, kak se meni cini tu kruva nema,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobič za salvet svaka čast ..popizdim kad me uvjeravaju u čudotvorstvo teflonske tave i pečenja jaja bez masti , ti mater kakava su to jajaj ako nisu pečena (na) u masti .
Piti , muhač voli pire samo ako mu iz tanjura vire dva pohana batka ..inače ga samo preokreče preko vilice .
Piti , muhač voli pire samo ako mu iz tanjura vire dva pohana batka ..inače ga samo preokreče preko vilice .
E,znaš kaj,sad si mi dao povoda za sumnju - e me sjetilo da je on nametal krupmire u tanjur i počeo jesti - onak - zapiknul dva,tri puta - a onda je istegnul ruku,zgrabil šeflju i natankal tanjur sa sa onim iz ranjgle.[You must be registered and logged in to see this image.] Hm.
Bobić,koji si ti detaljist - primjetil salvetu.čovječe!!!!!
A znaš li da ta dalveta ima svoju povijest? Zapravo osnovni razlog zašt sam je uopće počela koristiti - ima tome duuuugo vremena,još iz vremena dok su dvije role troslojnih bile po pet kuna sedamdeset - dolazila meni moja svekrva i uvijek mi kritički premjeravala kuću - prozori su mi bili uvijek prljavi,zavjese zamukjene ne bijele,veš bijeli - e,posebno veš - nikad bijeli ,uvijek "zamukjeni" - kak me nije sram to vješati u dvorištu da se suši - kuhinjske krpe uvijek zamukjene - pa meni jednog dana to dopizdilo - ja pobrala sve kuhinjske krpe i bacila u smeće - kupila papirnate ručnike,i od toga dana ja kuhunjskih nemam - imam par čarodnih krpa,ali to se na računa.Sa papirnatim obrišem,bacim u smeće,i svekrvi uzela razlog da me pili.Ostao problem bijelog veša - pobrala ja sve bijelo - bacila u smeće - kupila veš sebi i mužu crni i plavi,sebi nešt i crveno i tako još neku bojicu, - kad sam se već bacila u trošak uzela od čipke i tako opet zatvoria usta njoj.Ostao problem prozora i zavjesa - to otrpim,a sada već ona i slabo vidi pa prestala spominjati.hehe.....Aj mi sad reci da nisam snalažljiva.
Bobić,koji si ti detaljist - primjetil salvetu.čovječe!!!!!
A znaš li da ta dalveta ima svoju povijest? Zapravo osnovni razlog zašt sam je uopće počela koristiti - ima tome duuuugo vremena,još iz vremena dok su dvije role troslojnih bile po pet kuna sedamdeset - dolazila meni moja svekrva i uvijek mi kritički premjeravala kuću - prozori su mi bili uvijek prljavi,zavjese zamukjene ne bijele,veš bijeli - e,posebno veš - nikad bijeli ,uvijek "zamukjeni" - kak me nije sram to vješati u dvorištu da se suši - kuhinjske krpe uvijek zamukjene - pa meni jednog dana to dopizdilo - ja pobrala sve kuhinjske krpe i bacila u smeće - kupila papirnate ručnike,i od toga dana ja kuhunjskih nemam - imam par čarodnih krpa,ali to se na računa.Sa papirnatim obrišem,bacim u smeće,i svekrvi uzela razlog da me pili.Ostao problem bijelog veša - pobrala ja sve bijelo - bacila u smeće - kupila veš sebi i mužu crni i plavi,sebi nešt i crveno i tako još neku bojicu, - kad sam se već bacila u trošak uzela od čipke i tako opet zatvoria usta njoj.Ostao problem prozora i zavjesa - to otrpim,a sada već ona i slabo vidi pa prestala spominjati.hehe.....Aj mi sad reci da nisam snalažljiva.
pitijacro- legionar
Ma ne da si samo snalazljiva, koliko se meni cini ti si i osvetoljubiva,,,
da ne kazem nesto grublje poput za*ebana
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić je napisao/la:Ma ne da si samo snalazljiva, koliko se meni cini ti si i osvetoljubiva,,,
Nisam,nisam,nisam - materemi.Ali nedaj ti Bože doći mi pod jezik ako smatram da se ima šta za reč.U verbalnom deliktu sam nenadmašiva (ajd se malo pušem,al ide mi.....tako,tako..... )
Ovo drugo,sa zvjezdicom - jesam brate,priznajem.
pitijacro- legionar
Vauuuuuu,ako je još bilo dobro posoljeno - što je jedan od bitnijih momenata ,ako je prvi put,i više je nego dobro.Ja,čega se god sjetim da mi je bilo prvi put,ništ ni bilo ovak dobro.
Ovnu jedan,kud si navalio na janjetinu - čuvaj stečeno,nemoj da te opet nemogu prepoznati ak te slučajno sretnem.
P.S.
lakše je ako jaja idu na pobrašnjen krumpir nego pobrašnjen krumpir u jaja.Pa se onda sve izmješa.
I da,ja zabravila reći - prži se poklopljeno tako dugo do se ne okrene.nakon okretanja dalje nepoklopljeno - zašto? - pa mekanije je,prije je gotovo.
Ovnu jedan,kud si navalio na janjetinu - čuvaj stečeno,nemoj da te opet nemogu prepoznati ak te slučajno sretnem.
P.S.
lakše je ako jaja idu na pobrašnjen krumpir nego pobrašnjen krumpir u jaja.Pa se onda sve izmješa.
I da,ja zabravila reći - prži se poklopljeno tako dugo do se ne okrene.nakon okretanja dalje nepoklopljeno - zašto? - pa mekanije je,prije je gotovo.
pitijacro- legionar
Eto,tko zna,zna,
Muhač - sarkastično stvorenjce,ubit si.
Muhač - sarkastično stvorenjce,ubit si.
pitijacro- legionar
evo je kod nas večer pohanog krumpira - upravo se prva tura jede a druga prži - pas mater - pregorijeva - bježim....
pitijacro- legionar
aj da vam pokvarim i ovu temu
ovo jelo ni do koljena nije jelu koje kod nas zovu BABA
mislim da je jelo slovačkog porijekla
a ide ribani krumpir brašno jaja mlijeko i crveni luk sol biber
recepta točnog nema sve odokativno
i prži se na masti u tavi, najbolje žlicom staviti na mast i malo potapšati da bude tanje
majko mila koliko tog možemo pojest
ma jebo i čevape i hamburgere
več je bilo ideja da otvorim štand s tim jelom, rasturio bih
ovo jelo ni do koljena nije jelu koje kod nas zovu BABA
mislim da je jelo slovačkog porijekla
a ide ribani krumpir brašno jaja mlijeko i crveni luk sol biber
recepta točnog nema sve odokativno
i prži se na masti u tavi, najbolje žlicom staviti na mast i malo potapšati da bude tanje
majko mila koliko tog možemo pojest
ma jebo i čevape i hamburgere
več je bilo ideja da otvorim štand s tim jelom, rasturio bih
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Eh ilegalac,to što ti veliš BABA je zapravo faširani krumpir - rade se popečci ko faširano meso.Toga sam se ja isto najela dok sam bila mala,moja mama je to svaki čas radila.Najbolje je bilo odmah toplo pojesti.Začine možeš staviti po volji,kako kome paše.
Kud si me sada sjetio,dao si mi ideju da napravim koji dan.E,onda ćemo ispisati recept pa ako netko bude htio probati.....
Kud si me sada sjetio,dao si mi ideju da napravim koji dan.E,onda ćemo ispisati recept pa ako netko bude htio probati.....
pitijacro- legionar
krivo ,što stariji to bolji(ko i neke žene)pitijacro je napisao/la:Eh ilegalac,to što ti veliš BABA je zapravo faširani krumpir - rade se popečci ko faširano meso.Toga sam se ja isto najela dok sam bila mala,moja mama je to svaki čas radila.Najbolje je bilo odmah toplo pojesti.Začine možeš staviti po volji,kako kome paše.
rijetko koji doživi drugi ili treći dan, ali tad su još bolji
ilegalac- legionar
Moja je mama to znala i u pečnici u tepsiji peći.potpuno isto se slagalo,samo je bilo onako,ko pita ispečeno.Pa se onda narezalo na komade.
pitijacro- legionar
mislim da to kod nas razlivaćapitijacro je napisao/la:Moja je mama to znala i u pečnici u tepsiji peći.potpuno isto se slagalo,samo je bilo onako,ko pita ispečeno.Pa se onda narezalo na komade.
ilegalac- legionar
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.