krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 1 / 33.
Stranica 1 / 33. • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: krumpir
Kolko se ja razumijem, a to je jako malo, mislim da tu nebu kalampera.
Ako to je krumpir kak i sam veliš
Drago mi je da i ovaj forum ima dio o krumpiru pa da bacimo usporedbu kad za to dođe vreme
Ako to je krumpir kak i sam veliš
Drago mi je da i ovaj forum ima dio o krumpiru pa da bacimo usporedbu kad za to dođe vreme
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Nemojte zaboravit da imamo osobu koja je stručnjak na tom području....
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Je, samo kaj ona čita samo ono kaj nju zanima
muhanicar- legionar
Da li ima smisla zagrtanje-zagrtanje svakako ima.Jer se fino većina zagrnula.Alo ogrtanje ne.Da je malo veći,pa da ga se većina nije potpuno pokrila zemljom,onda bi to pilo vodu.Sve što je pokrito će propasti.Ako si ne daju truda pa ga idu razgrnuti.Sistem nije loš za male površine,samo ga treba razraditi.Da se stavilo iza kultivatora jedna mala tacna na srce prije sadnje,i napravio najprije jarak i u njega pometali krumpiri,pa onda opet sa ovim šta se radilo ogrnuli redovi,e to bi onda bilo to.Pošpricaš korov,još jednom ogrneš u vegetaciji sa raširenim kotačima na kultivatoru da se ne gazi cima (ako se mogu raširiti) i mirna Bosna.Iako je bolje imati ogrtače na srce koji zemlju rahle i guraju prema gore,ali onda trebaju biti dva.
Vidi me pametnicu-sve znam.
I nek mi se ne implicira da tam prek,a i ovde ne čitam,ja sve čitam dok sam raspoložena za čitanje,problem je samo u tome kaj većinu vremena nisam.Jooooj,kolko slova.......
Vidi me pametnicu-sve znam.
I nek mi se ne implicira da tam prek,a i ovde ne čitam,ja sve čitam dok sam raspoložena za čitanje,problem je samo u tome kaj većinu vremena nisam.Jooooj,kolko slova.......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Kod sistema krumpir u bačvu ...
Kaj ne traži bačva da se stabljika kod svakog dodavanja zemlje kopletno zagrne u zemlju?
Kaj ne traži bačva da se stabljika kod svakog dodavanja zemlje kopletno zagrne u zemlju?
To ti ide malo drugačije-cima raste,zagrne se do vrha-ali pod listove,ne komplet sa listovima.Pa ona raste dalje,a na stabljici se formira korijenje,i naravno-nove stolone-iliti ono na čemu se formiraju gomolji.Ili se zemlja nadopunjava po desetak cm kada su klice na vrhu,tik pred izbijanja iz zemlje.I tako se to reda dok se bačva ne napuni do kraja.Sve to zvuči lijepo i divno-no,kao i uvijek ima jedan ali-ako stavljaš normalnu vrtnu zemlju,ona će se s vremenom od zaljevanja sabiti,a ako uzmeš treset,vreća košta 130 kn,pa kada izračunaš posao i trošakdođeš do igre za entuziaste.Kao i uzgoj pod slamom,i ostalih pizdarija za hobiste kojima bi bolje bilo da za to vrijeme zagrle ženu i bave se primjerenijim poslovima.Hi,hi.
pitijacro- legionar
E moj sinek,da si me prije poznaval,kaj-kaj bi se ti korisnoga bil nafčil.
pitijacro- legionar
Sad idem kmamici , Bog dal 5 minut vremena slikati onaj tvoj hašiš .
Cijelo selo se ponosi njime
Samo obečaj da mi ga ne urekneš
Admin je napisao/la:Sad idem kmamici , Bog dal 5 minut vremena slikati onaj tvoj hašiš .
Već je i red da me nahvališ-virni tam prek-svi su me već digli u nebesa.Čak i jedan kojeg ne znam.???
pitijacro- legionar
Zašto te stalno muči nekaj takvoga-za te pare kolko će te to koštati-ili kupio ili sam radio,možeš kupiti jednu rabljenu običnu sadilicu.Nekakav si majstor,ak treba promjeniš lagere,malo poštelaš lančanike i zupčanike,podmažeš lanac,i radiš.Ak se ne varam,imaš normalan traktor,imaš mater,ženu i bogtepitaj koga još,znači i previše.Ja ti prodam naklijani krumpir,ti posadiš,i svi smo sretni.Nemoj si komplicirati život.
pitijacro- legionar
Evo ,uvjek mi ubije ama baš svaki etzuzijazam.
Zaboravil sam slikati krumpir , ali su zato meni slikali nogu u bračaku opet
Zaboravil sam slikati krumpir , ali su zato meni slikali nogu u bračaku opet
E pa sad si me razočaral,ja mislila sad će neka pohvala pasti,je da će onaj u dučanu kupljeni biti bolji,ali,to nećemo iznositi u javnost,iz solidarnosti,jel,ili nečeg drugog,hm,a ti ovako.
Ne razumijem ono o slikanju noge-pojasni.
Ne razumijem ono o slikanju noge-pojasni.
pitijacro- legionar
Po preporuci nisam kupil sjeme iz dučana .
Prignječio sam nogu ...pa u bolnicu Bračak na slikanje ..natekla ko lubenica ..dosta sam nespretan , znaš
Hvala Bogu nije kost nastradala ...
Možda opišem situaciju ali voltaren popušta ..za neponovilo se i drugima kao lakcija .
Prignječio sam nogu ...pa u bolnicu Bračak na slikanje ..natekla ko lubenica ..dosta sam nespretan , znaš
Hvala Bogu nije kost nastradala ...
Možda opišem situaciju ali voltaren popušta ..za neponovilo se i drugima kao lakcija .
Ajoooj jadan,baš mi te žao,dobro,ne baš pretjerano, (nisam našla nikakvu zlobnu figuricu pa sam stavila rašpu ).Ma šalim se,znaš ti to,jel,reci,kaj si radil,ispričaj jednu priču,možeš tu,ne moraš ići preko.A kakva bi to priča bila da je tam ispričaš....
A ništ,malo bola,malo pažnje supruge,malo bolovanja,malo smanjena plaća zbog bolovanja,i to je to.Ak buš pametan,imaš par dana šanse da ti se ispune sve želje.Ako trebaš poduku kako nešto izvoljevati (i dobiti),samo reci.Imam iskustva,hi,hi.Ustupam besplatno.
A,je,sad mi sinulo,drogerašu....
A ništ,malo bola,malo pažnje supruge,malo bolovanja,malo smanjena plaća zbog bolovanja,i to je to.Ak buš pametan,imaš par dana šanse da ti se ispune sve želje.Ako trebaš poduku kako nešto izvoljevati (i dobiti),samo reci.Imam iskustva,hi,hi.Ustupam besplatno.
A,je,sad mi sinulo,drogerašu....
pitijacro- legionar
Nisam kalamperaš, ali gledam ovu sadilicu kaj si metnul. Sa tom sadilicom moreš zaboraviti na rani krumpir, to sve klice oruni. U ostalom gdje budeš nabavil toliki broj držaća za sapun
jeffy- Broj postova : 268
jeffy je napisao/la: U ostalom gdje budeš nabavil toliki broj držaća za sapun
kaj da radim ?.., po preporuci petra cijev i čovjekq odiza
Nedaj se omesti, samo ti radi, život je prepun uspona i padova...
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:
Bude kaj?
mario- legionar
- Broj postova : 1697
mario je napisao/la:Admin je napisao/la:
Bude kaj?
Kak to kod njega ide - dok na vrbi rodi grožđe.A sada ima prilike-ima publike.
pitijacro- legionar
Ja sam danas svoj kilometar kalampera okopal i ogrnul i sad dalje kak mu dragi bogek da.
Još jedino zlatice dobe tretman po potrebi i kraj priče.
Još jedino zlatice dobe tretman po potrebi i kraj priče.
muhanicar- legionar
Stranica 1 / 33. • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Stranica 1 / 33.