krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 33 / 33.
Stranica 33 / 33. • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: krumpir
Kod mene vec sad ovak izgleda,,,
a agrila po ducanima ni za lijek,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
a agrila po ducanima ni za lijek,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
joj, strašno. da si mi se obratio, bila bih ti ja dala svoj strari za silu
Kada je to bilo?
Admin, muhač, kako je kod vas?
Kada je to bilo?
Admin, muhač, kako je kod vas?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Nebi se imalo racuna ici u međimurje po to,,,
oporavit ce se on jak te to i kaljeni krumper,,,
ak je na gazdaricu ni udarci ni vlaga nemeredu mu nista,,,
oporavit ce se on jak te to i kaljeni krumper,,,
ak je na gazdaricu ni udarci ni vlaga nemeredu mu nista,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Nadajmo se svemu najboljemu.
I da ova noć neće biti preteška.
I da ova noć neće biti preteška.
pitijacro- legionar
nema veze kakvi je , ionak sam ga zabunom presijal s kuruzom ..i lučice , i mrkvu ..i još štošta
No, danas se imam cijeli dan čemu smijati.
Kod mene mraz, vidi se po travi.
Sunce je izašlo, dakle bila je sktroz vedrina.
Ne bu dobro - ovo je kasni mraz u mome kraju, krumpiri su izašli osamdeset posto, smo kasna sadnja još nije.
pitijacro- legionar
Da, da......nasipavam krumpire za saditi u gajbice.
To je trebalo biti odrađeno dok sam guzu namakala u oceanu, sad je došlo na naplatu.
Kasim, a i nemam volje - radim pod prisilom.
To ni dobro, zbilja nije.
To je trebalo biti odrađeno dok sam guzu namakala u oceanu, sad je došlo na naplatu.
pitijacro- legionar
Za sebe sam nasipala na jutro odlaska na odmor.
pitijacro- legionar
idemo u novu sezonu
Danas razgovoaram s kolegom , on sadi sortu desire( valjda sam dobro napisao) , svake godine kupuje sjeme , zapravo nakon svega ne znam jel zadovoljan , hm..valjda je .
Ja sam mu naravno jel iz iskustva ,hm ..zna se čijeg preporučio belarosu , marabel i vinetu
da , ja još uvjek od zadnjeg sjemena uzimam sjeme ..pa je to več dosta godina ..ali uspješno .
tako bude vjerojatno i ove godine ...zapravo bezveze ovo pišem
kolega je bitan , da li mu preporučiti koju drugu sortu i gdje da on to nabavi ako nema tamo gdje inače kupuje ?
danke
Danas razgovoaram s kolegom , on sadi sortu desire( valjda sam dobro napisao) , svake godine kupuje sjeme , zapravo nakon svega ne znam jel zadovoljan , hm..valjda je .
Ja sam mu naravno jel iz iskustva ,hm ..zna se čijeg preporučio belarosu , marabel i vinetu
da , ja još uvjek od zadnjeg sjemena uzimam sjeme ..pa je to več dosta godina ..ali uspješno .
tako bude vjerojatno i ove godine ...zapravo bezveze ovo pišem
kolega je bitan , da li mu preporučiti koju drugu sortu i gdje da on to nabavi ako nema tamo gdje inače kupuje ?
danke
Desire je prastara sorta veoma duge vegetacije i osjetljiv na bolesti, neadekvatnih organoleptičkih karakteristika pa je veliki uzgajivači izbjegavaju jer se događa da me se zbog eskalacije bolesti umanjuje prinos.
Marabel i Belarosa su izvanredne sorte, zadovoljvaju stroge kulinarske parametre.
Vineta je u asortimanu zbog visokih prinosa.
Belarosa je i ukusna i ima velike prinose.
Marabelu nema ravnog po aromi - možeš ga jesti kuhanog cijelog, i bez soli i bez maslaca.
Obzirom da ja više ne proizvodim krumpir, osim mladi u plasteniku, kroz godinu kupujem za osobnu upotrebu isključivo samo Marabel.
Dobro je imati u asortimanu malo Rivijere - najraniju sortu po dospjeću, za rani početak korištenja mladoga krumpira.
Ima sada i puno novijih sorata, no ja nisam u toku, ne pratim više najnovije selekcije.
Original sjemena ima svako proljeće u poljoprivrednim apotekama - dućanima, a na sajmu se može kupiti ako prodavač ne laže i podvali nešto drugo.
Marabel i Belarosa su izvanredne sorte, zadovoljvaju stroge kulinarske parametre.
Vineta je u asortimanu zbog visokih prinosa.
Belarosa je i ukusna i ima velike prinose.
Marabelu nema ravnog po aromi - možeš ga jesti kuhanog cijelog, i bez soli i bez maslaca.
Obzirom da ja više ne proizvodim krumpir, osim mladi u plasteniku, kroz godinu kupujem za osobnu upotrebu isključivo samo Marabel.
Dobro je imati u asortimanu malo Rivijere - najraniju sortu po dospjeću, za rani početak korištenja mladoga krumpira.
Ima sada i puno novijih sorata, no ja nisam u toku, ne pratim više najnovije selekcije.
Original sjemena ima svako proljeće u poljoprivrednim apotekama - dućanima, a na sajmu se može kupiti ako prodavač ne laže i podvali nešto drugo.
pitijacro- legionar
I ja imam takve susjede kak si ti.
A dobro, ne sekiram se jer vele da dobri ljudi odlaze u raj, pa to uzimam kao svako zlo za neko dobro.
Moji krumpirići u plasteniku su odlično, jučer ih je moje zlato počeo ogrtati, uskoro će pokriti jarke.
A dobro, ne sekiram se jer vele da dobri ljudi odlaze u raj, pa to uzimam kao svako zlo za neko dobro.
Moji krumpirići u plasteniku su odlično, jučer ih je moje zlato počeo ogrtati, uskoro će pokriti jarke.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:I ja imam takve susjede kak si ti.
pitijacro je napisao/la:Da, da......nasipavam krumpire za saditi u gajbice.
Zvuči kao da imate poprilično posla s nasipavanjem krumpira!
Angelpandas1- Broj postova : 23
Zvuči kao da ti krumpirići lijepo napreduju!pitijacro je napisao/la:I ja imam takve susjede kak si ti.
A dobro, ne sekiram se jer vele da dobri ljudi odlaze u raj, pa to uzimam kao svako zlo za neko dobro. [You must be registered and logged in to see this link.]
Angelpandas1- Broj postova : 23
Stranica 33 / 33. • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Stranica 33 / 33.