prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Joj,što sam zaboravila reći - vidi se da sam neispavana - više od pola noći moje pesto se htjelo zavaliti na naš krevet.To nije bilo normalno šta je radila - nisam u početku skužila,a onda sam primjetila vani sijevanje.A grmljavine još nije bilo - morali smo je grliti,miriti,pričati s njom dobre dvije ure - sva je bila u panici,stisla se uz mene ko mali psić.hodala okolo,ovo je bila noć za pamtiti.....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ak se spremala takva oluja onda bi bilo bolje da si grlila plastenik da ne odnese foliju a ne pesa
Ajd Admine kako ti neke stvari nikako da shvatiš - plastenik je posao.Pas je ljubav.Između ljubavi i posla ja biram ljubav.A da vidiš nju kako ona mene voli - to se nikakvim plastenicima nemože kupiti.(Istina bog,plastenici nsu bili u opsnosti,ali i da jesu,već bih ja to nekako razdjelila......
Evo,ak se ti bojiš grmljavine,ja i muž bismo i tebe gladili po kosici dok bura ne prođe.
Evo,ak se ti bojiš grmljavine,ja i muž bismo i tebe gladili po kosici dok bura ne prođe.
pitijacro- legionar
Šta te opet diglo u tri ujutro?Da nije.....hm,znaš mene pristojnu da neću reći,ali da nije ipak? I za šta ga je tebalo koristitti?Jel samo za pišanje ili za [You must be registered and logged in to see this image.]?
pitijacro- legionar
NIšda od navedenog , smazo sam samo jednu usamljenu šampitu iz plodina..jadna me molila da ne cvrlji sama u frižideru smrdljivom od luka, šunke , jaja ..a boga mi i francuske
Bravo dečko,to je pravi razlog za dizanje u tri ujutro.Beš ti motanje oko žene,dahtanje,znojenje i lupanje srca.
Sa francuskom se pred menom baš i nemaš šta pohvaliti - meni to bljak.Zapravo sam je jednom u životu jela i rekla - nikad više.Iako,hm,tak samjednom isto za nešt rekla - nikad više,pa se poslije predomislila....
Luk i jaja me isto nebi digli.Šunka,da.Na to padam ......
Ja sam mislila da ti jedeš samo samoborske kremšnite.
Eh,sad me sjetilo - pa ja imam kod tebe samoborske kremšnite za pojest,i čokoladu i od borvnice (to šta si platil ledeni i uzalud bacil pare nisam ja kriva - nije bilo tamo onda borovnice)Materemi kolko se toga već skupilo šta mi duguješ,sad me budeš vjerojatno počel izbjegavati.
Sa francuskom se pred menom baš i nemaš šta pohvaliti - meni to bljak.Zapravo sam je jednom u životu jela i rekla - nikad više.Iako,hm,tak samjednom isto za nešt rekla - nikad više,pa se poslije predomislila....
Luk i jaja me isto nebi digli.Šunka,da.Na to padam ......
Ja sam mislila da ti jedeš samo samoborske kremšnite.
Eh,sad me sjetilo - pa ja imam kod tebe samoborske kremšnite za pojest,i čokoladu i od borvnice (to šta si platil ledeni i uzalud bacil pare nisam ja kriva - nije bilo tamo onda borovnice)Materemi kolko se toga već skupilo šta mi duguješ,sad me budeš vjerojatno počel izbjegavati.
pitijacro- legionar
E matere mi ti si kremšnite odbila .
A bolje u tri ujutro smazati šampitu iz plodina nego grliti pesa od sedamdesetpetkila
A za francusku a vas admin naući . francusku ne odmah svu napaviti , odnosno da ali bez majoneze .
Majonezu staviti tek prije posluživanja , ja prakticirma umjesto majoneze kiselo vrhnje i to 60 postotaka na račun vrhnja . Daje svježinu ali definitivno smanjuje osječaj masnoče majoneze , jest isto zlo ali manje .
A bolje u tri ujutro smazati šampitu iz plodina nego grliti pesa od sedamdesetpetkila
A za francusku a vas admin naući . francusku ne odmah svu napaviti , odnosno da ali bez majoneze .
Majonezu staviti tek prije posluživanja , ja prakticirma umjesto majoneze kiselo vrhnje i to 60 postotaka na račun vrhnja . Daje svježinu ali definitivno smanjuje osječaj masnoče majoneze , jest isto zlo ali manje .
[quote="Admin"]E matere mi ti si kremšnite odbila .
A je? A kad to molim lijepo?????
A je? A kad to molim lijepo?????
pitijacro- legionar
E ovo braco lažeš.Ajd,neću tako ružno reći - rekla budem - ne govoriš istinu.
(ili ti se nešt u sjećanju pošemerilo - bogtepitaj koga si ti kremšnitama nudio.......)
(ili ti se nešt u sjećanju pošemerilo - bogtepitaj koga si ti kremšnitama nudio.......)
pitijacro- legionar
Ma ne laže on, samo teško pamti, a brzo zaboravlja kaj su sve njegovi prstiči natipkali
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
ccc, i ja vec kasnim,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Pa i ja sam u kašnjenju barem mjesec dana pa se i ne žurim previši.
Ima u Boga dana
Kavica pa onda idemo pomalo
Ima u Boga dana
Kavica pa onda idemo pomalo
muhanicar- legionar
Bokič i vama, uspel sam postaviti koju slikicu pa če sad da keljimo dok se lepak nije osušio
muhanicar- legionar
Ajmo jedno lijepo dobro jutro - kiša pada,pola obitelji mora na plac,pola u plastenik - mislim da nitko danas uživati neće.
pitijacro- legionar
Bih ja bila još u plsteniku ali me pasica Ninica istjerala.Grmjelo je negdje u daljini i morale smo ući u kuću.Pa sada lijepo ručak kuham-Mljeveno meso na saftu sa paradajzom,možda ubacim i paprike na komadiče narezane.Kolko sam ja tih paprika i pardajza spremila u ledenicu,pola mi bude ostalo nepotrošeno.I salata i je,nebudem rižu,budem krumpire mlade.Ma to nepaše,a pire mi se ne radi - nemam mlijeka trenutno.Tjestenina - to je izlaz.
pitijacro- legionar
ljudi moji kak sam ja gladan ..od uskrsa ne jedem večeru ...ja jednostavno moram biti tanji od pitije
Ma kaj se sad nešt prenemažeš što si skinuo neke kile dečec. Primjetila sam ja da te nešto nema,ali ti to tamo nisam htjela reći.
Ma sad ću iz inata na dijetu,tako da baš nebudeš tanji od mene.A jesti ću večeru,ali ti neću reći kakvu.
Ček malo - jel ti to očeš reći da sam ja debela????????? Ma ubit ću te načisto - ja sam samo lijepo popunjena.
Admin - .
Ma sad ću iz inata na dijetu,tako da baš nebudeš tanji od mene.A jesti ću večeru,ali ti neću reći kakvu.
Ček malo - jel ti to očeš reći da sam ja debela????????? Ma ubit ću te načisto - ja sam samo lijepo popunjena.
Admin - .
pitijacro- legionar
Ja sam zgrožen..... teš'ko zgrožen.... ljut, bijesan....... čak sam pomislio da mi je netko nešto stavio u kapučino jutros, ali nije imao tko...... neznam........ moral budem najti dva metra štrika i zavezati za gredu u štaglju ako se ovo ponovi.....to je van svih mojih ideala., uvjerenja. neznam..... strašna i teška su vremena došla....... uffffff
ak ikoga zanima akj m ise dogodilo....eh, dogodilo s eneštro strašno i užasno....... u njuškalo sam upisal zetor 6011...to je prvi puta da sam opče pogledal to češko zlo....i onaj zetorboy sa PF me jebe već mjesecima o zetorima....i eto uspio je.... na sekundu mi se i svidio 6011....i onda sam se stresel i došel ksebi i pomislil, zoki jebemu pa što ti to gledaš...i iz povijsti pregledavanja sam obrisal taj link.......
još nisam ksebi došel....
ak ikoga zanima akj m ise dogodilo....eh, dogodilo s eneštro strašno i užasno....... u njuškalo sam upisal zetor 6011...to je prvi puta da sam opče pogledal to češko zlo....i onaj zetorboy sa PF me jebe već mjesecima o zetorima....i eto uspio je.... na sekundu mi se i svidio 6011....i onda sam se stresel i došel ksebi i pomislil, zoki jebemu pa što ti to gledaš...i iz povijsti pregledavanja sam obrisal taj link.......
još nisam ksebi došel....
zoki- Broj postova : 168
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic