prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 23 / 40.
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Eh Bobić,sada si me zbilja nasmijao.
Da ti pojasnim,da ti pojasnim - pa neznam baš,ajd nek ti pojasni netko drugi....
A i sa parketom si totalno fulal.
Da ti pojasnim,da ti pojasnim - pa neznam baš,ajd nek ti pojasni netko drugi....
A i sa parketom si totalno fulal.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ma ovo s parketom sem tesamo malo stel utjesiti,,,
cini se da ni uspjelo,,,
no ok idemo dalje,,,
pas muter, malo me jebe razmak,,,
cek malo , a kaj bi mi to trebalo objasniti,,,,
nacrtaj tak se najbolje snalazim,,,
cini se da ni uspjelo,,,
no ok idemo dalje,,,
pas muter, malo me jebe razmak,,,
cek malo , a kaj bi mi to trebalo objasniti,,,,
nacrtaj tak se najbolje snalazim,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Koli si ti lumen - svi osim tebe znaju da sam ja informatička nula - nepismena.Znam tipkati i naći kaj je tko napisal.Ostalo niks.Koja opera,koji USB,kojie postavljanje slika - pas mater,to znam,zeznula sam se,koje informatičke kerefeke.....
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:
Admin a zakaj nema multi quote, ccc,,,
sad moram citirati jos jednom jer nemerem do starijih objava,, ccc,,,,
Bobić je napisao/la:
admin bem ti multi citat daj ga ukljuci,,,
Kako nema
pitijacro je napisao/la:Koli si ti lumen - svi osim tebe znaju da sam ja informatička nula - nepismena.Znam tipkati i naći kaj je tko napisal.Ostalo niks.Koja opera,koji USB,kojie postavljanje slika - pas mater,to znam,zeznula sam se,koje informatičke kerefeke.....
opet ......
laku noč i dobar tek
[You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Muhač, (i ti i ja znamo zašt)
Zadnja promjena: pitijacro; sri lip 11, 2014 4:51 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Dobro jutro,čeka me jedan strašan dan.Nebum baš rekla šta budem danas radila,sad me sjetilo da mi je brgud tamo preko rekao - koga je briga šta ja radim.Ili mislim.Eh,sada mi krivo kaj sam mu rekla da mu bolje pristaje nik mrgud a na brgud.Mrgud je Admin.Nemre onda onaj bedak biti mrgud.Jel tako moj štrumfiču?
pitijacro- legionar
[quote="Bobić"]
zato da čim prije natucaš 10000 postova , dobiješ zlatnu čuku i kreneš na put oko svijeta kao reporter još jednog forumazoki je napisao/la:
sad moram citirati jos jednom jer nemerem do starijih objava,, ccc,,,,
muhanicar je napisao/la:Bobić je napisao/la:
sad moram citirati jos jednom jer nemerem do starijih objava,, ccc,,,,Bobić je napisao/la:
Kako nema
Muhac, ti to mene cimas malo a?
sad sem isel glet u postavke da nis ja nekaj zajjj i vidim da nesem,,,
a da nema multicitata nema
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: Bobić; sri lip 11, 2014 6:18 am; ukupno mijenjano 1 put.
Bobić- legionar
Admin je napisao/la:
zato da čim prije natucaš 10000 postova , dobiješ zlatnu čuku i kreneš na put oko svijeta kao reporter još jednog foruma
To kakve sam srece sigurno bi Piticu dobil za suputnika,,,
a ona bi mi cijelim putem govorila kak je njezin kalamper najbolji i kak su je parket majstori zaje*ali,,,
Bobić- legionar
nemaš brige , kolika je razlika u postovima ona bude več na putu natrag , jedina šansa da je vidiš je da se mimoiđee negdje oko bangladeša .
a bangladeš je sve samo ne mali
muhač ima multicitat jer hakira HTML kod , ako mi server administrator stisne kaznu moral bum unajmiti pipu da mu gricka prstiće
a bangladeš je sve samo ne mali
muhač ima multicitat jer hakira HTML kod , ako mi server administrator stisne kaznu moral bum unajmiti pipu da mu gricka prstiće
Ma ona bu vec treci puta isla dok ja pem prvi put,,,
nemere bit da mene Bozja kazna zaobiđe, nisam ja te srece,,,
nemere bit da mene Bozja kazna zaobiđe, nisam ja te srece,,,
Bobić- legionar
Pa malo slobodno, znam ja da ti znaš ali moral sam maloBobić je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Bobić je napisao/la:
sad moram citirati jos jednom jer nemerem do starijih objava,, ccc,,,,Bobić je napisao/la:
Kako nema
Muhac, ti to mene cimas malo a?
sad sem isel glet u postavke da nis ja nekaj zajjj i vidim da nesem,,,
a da nema multicitata nema[You must be registered and logged in to see this image.]
Admin ti je dal odgovor.
Ko prvi do desetke njemu put i ugodan vikend u društvu admina, neko bu platil .....
muhanicar- legionar
Zaboravih napisati dobro jutro
muhanicar- legionar
Idemo redom -
1. Ja trgovala najbolje do sada ove godine.Koju sam lovu digla.....odmah sam otrčala u dučan i potrošila.
2. Kak sam uuubiitaaa.....a sam se snašla . Skupilo se kupaca četiri -pet odjednom - ja im potrpala vrečice u ruke - ajmo rajo,radite nešt,umečite - ja važem i berem kunu....
3.Prodala 60 šečeraca po tri kune - dobra sam u onom dijelu "po tri kune"
4. 3674-to je broj mojih postova.Admin,stigla bum te,a ti si ovdi dvije godine duže od mene.A kad te stignem,preuzimam vlast.Ondak bum ja Admin nad Adminom.
5.Pristajem.Da me se najmi.Da grickam.....
6.Ja sa Adminom nikam neidem.On je mrgud.
7.Ja sa Bobićem nikam neidem.On nije mrgud.Ali nezna cijeniti moj pire.
8.Admin,kaj lupaš gluposti - kak me nebi Bobić videl u Bangladešu.ma mene ima da se primjeti na prvu kolko me ima.
10.Bobić,ništ se ti ne sekiraj,ja natučem desetku,Admin mene vodi,ja Admina negdi iza ugla na južnoj polutki klepnem,pošaljem ga Siti ekspesom doma,tebe poberem ,odemo na Bahame pa u brazilsku prašumu (to je moj san,,otič u brazilsku taman da mi i kokrodil hami),skrenemo lijevo (jbg - lijevak sam) u Johanesburgu,pa preko Babine Grede za Samobor na kremšnite.Muhač bu platil.A Admin nam naplatil.Jer Admin ne voli patiti.Na bahamskoj vrućini.
1. Ja trgovala najbolje do sada ove godine.Koju sam lovu digla.....odmah sam otrčala u dučan i potrošila.
2. Kak sam uuubiitaaa.....a sam se snašla . Skupilo se kupaca četiri -pet odjednom - ja im potrpala vrečice u ruke - ajmo rajo,radite nešt,umečite - ja važem i berem kunu....
4. 3674-to je broj mojih postova.Admin,stigla bum te,a ti si ovdi dvije godine duže od mene.A kad te stignem,preuzimam vlast.Ondak bum ja Admin nad Adminom.
8.Admin,kaj lupaš gluposti - kak me nebi Bobić videl u Bangladešu.ma mene ima da se primjeti na prvu kolko me ima.
10.Bobić,ništ se ti ne sekiraj,ja natučem desetku,Admin mene vodi,ja Admina negdi iza ugla na južnoj polutki klepnem,pošaljem ga Siti ekspesom doma,tebe poberem ,odemo na Bahame pa u brazilsku prašumu (to je moj san,,otič u brazilsku taman da mi i kokrodil hami),skrenemo lijevo (jbg - lijevak sam) u Johanesburgu,pa preko Babine Grede za Samobor na kremšnite.Muhač bu platil.A Admin nam naplatil.Jer Admin ne voli patiti.Na bahamskoj vrućini.
pitijacro- legionar
Kaj,depilaciju...pitijacro je napisao/la: (to je moj san,,otič u brazilsku i)
mtd001- Broj postova : 177
Cek, cek,,,,
samo jedna stvar me zanima a to je kak se iliti s cim se putuje,,,
ja bi balonom ako je ikak moguce,,,
Bobić- legionar
mtd001 je napisao/la:Kaj,depilaciju...pitijacro je napisao/la: (to je moj san,,otič u brazilsku i)
jok,ja noge brijem - manje boli.
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Cek, cek,,,,
Ma daj Bobić - koji si si bedak - pa onda bi Admin jeftino prošel -.idemo starom Ladom nivom,nekom poremečenom kaj troši dvanest na sto km.Nek se čovjek isprsi,nek nam pokaže da zna da ima ekipu koja vrijedi i za koju vrijedi iskeširat.Uzeli bumo emtedejca i zokija sa sobom ak nam gdje u pustinji nestane benzina.....kaj si dečki razgibaju malo mišiče.
pitijacro- legionar
a ja sem ti pak bil misljenja da dok se jednom dignemo (u zrak, jel') moru nas, khmhmmm jel,,,
ono ja bi ipak rajsi letel neg' se drocal u razkmhmmm Ladi Nivi,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
mislim ti kak oces,,,
Bobić- legionar
Materemi,imaš praf!!!!!Pa gledim ja ovu tu kaj si umetnul - pa meni bi se tu cice istegnule do pupka kak se drnče.
Uzimam balon.(Admin,ebo te - ne od sapunice. Ej,ak si kratak s lovom,imam šnoru u banci za povoljni kredit.)
Uzimam balon.(Admin,ebo te - ne od sapunice. Ej,ak si kratak s lovom,imam šnoru u banci za povoljni kredit.)
pitijacro- legionar
Gde je devetka?pitijacro je napisao/la:Idemo redom -
muhanicar- legionar
Dam vam ja yugiča, ima grijač odozada.pitijacro je napisao/la:Bobić je napisao/la:Cek, cek,,,,
Ma daj Bobić - koji si si bedak - pa onda bi Admin jeftino prošel -.idemo starom Ladom nivom,nekom poremečenom kaj troši dvanest na sto km.Nek se čovjek isprsi,nek nam pokaže da zna da ima ekipu koja vrijedi i za koju vrijedi iskeširat.Uzeli bumo emtedejca i zokija sa sobom ak nam gdje u pustinji nestane benzina.....kaj si dečki razgibaju malo mišiče.
muhanicar- legionar
E jesu me se komarci na bombardirali večeras.
Nema veze, krumpir otrovan još jednom turom otrova
Nema veze, krumpir otrovan još jednom turom otrova
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Gde je devetka?pitijacro je napisao/la:Idemo redom -
........
Ebo te detaljista,oko sokolovo .
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Dam vam ja yugiča, ima grijač odozada.pitijacro je napisao/la:[quote="Bobić":
Ak je Bobić reko balon,ondak balon - ebo te jugič.Isto.
pitijacro- legionar
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic