prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 10 / 40.
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Pa je ne moram skidati kile,ja sam jedno milo stvorenjce - eto, na Krku mi je gazda jednog malog plastičnog brodiča jučer reko - neidite,ostanite ovdje - uzeti ću vas za maskotu.
Admin,neš ti biti tanji od mene taman ja svake večeri dvije večere pojela.Dečko - ti nećeš dugo izdržati da ne večeraš.Za to treba imati nešt čvrstoga - ne ono - volju,volju dečec.
Idem sada ispržiti par odrezaka - večeru treba spremiti.......
Admin,neš ti biti tanji od mene taman ja svake večeri dvije večere pojela.Dečko - ti nećeš dugo izdržati da ne večeraš.Za to treba imati nešt čvrstoga - ne ono - volju,volju dečec.
Idem sada ispržiti par odrezaka - večeru treba spremiti.......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
hehe, volja ,to je ono čega imam napretek ..samo je usmjerena na krivu stranu ( tako govori moja žena ) .
Oš da te naučim kako steći kontrolu nad niskim porivima?
pitijacro- legionar
Ajoj što ga ti zakompliciraš.pa jedan od niskih poriva je pojesti večeru za koju si par sati prije odlučio da je nećeš poesti.
Ne pričamo sada o nastranostima i ostalim kerefekama.
Ne pričamo sada o nastranostima i ostalim kerefekama.
pitijacro- legionar
Kuham kapučino.samo jedan - zašto? Jer mi škodi.
Samokontrola je bitna stvar u životu.Pomaže da čovjek ne radi gluposti.Ne govori gluposti.(ili ono što zna da ne smije)
Ali ne pomaže da ne razmišlja o tome.
Dobro jutro.
Samokontrola je bitna stvar u životu.Pomaže da čovjek ne radi gluposti.Ne govori gluposti.(ili ono što zna da ne smije)
Ali ne pomaže da ne razmišlja o tome.
Dobro jutro.
pitijacro- legionar
meni je niski poriv isprazniti frižider , a ne obična večera .
Moj ujak ima najbolji recept za mršavljanje , tko pogodi dobije bombon u vidu moderatorkog mjesta na 2još jednom forumu"
dobor jutro ........
Moj ujak ima najbolji recept za mršavljanje , tko pogodi dobije bombon u vidu moderatorkog mjesta na 2još jednom forumu"
dobor jutro ........
Znam ja - svaki dobar seks - pola kile manje.
pitijacro- legionar
Ma sve je to samo stvar unosa i potrošnje,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Možda,ali ja iza svoje tvrdnje decidirano stojim - ja sam to provjerila i potvrdila eksperimentom.
pitijacro- legionar
Mogu ti reci da se ni ne moram sexati da bi izgubio tih pola kile, dovoljno je samo prosjecno pisanje za toliko kaliranje,,,
Bobić- legionar
A u čem više uživaš? U pišanju?
pitijacro- legionar
Hoćemo li?
Zašto da ne.Krevet topao i srednje tvrd - najidealnije za zaspati i sanjati lijepe snove - jednom sam tako,davno,prije dvadesetak godina sanjala - na stolu je bila puna zdjela trešanja,prekrasnih,krupnih,tamnocrvenih,kapljice vode su bile na njima,i taman ja posegnula rukom za uzmem,kada čujem glas svekrve-ustani,treba ići krave pomusti - ma kvragu,to je bilo prije trideset godina,onda sam još snaha bila - i danas pamtim koliko mi je bilo žao što bar jednu nisam pojela prije nego što sam se probudila....a svekrvu sam cijelo prijepodne grdo gledala.
Zašto da ne.Krevet topao i srednje tvrd - najidealnije za zaspati i sanjati lijepe snove - jednom sam tako,davno,prije dvadesetak godina sanjala - na stolu je bila puna zdjela trešanja,prekrasnih,krupnih,tamnocrvenih,kapljice vode su bile na njima,i taman ja posegnula rukom za uzmem,kada čujem glas svekrve-ustani,treba ići krave pomusti - ma kvragu,to je bilo prije trideset godina,onda sam još snaha bila - i danas pamtim koliko mi je bilo žao što bar jednu nisam pojela prije nego što sam se probudila....a svekrvu sam cijelo prijepodne grdo gledala.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:A u čem više uživaš? U pišanju?
Ooooooooooooooooooo ponekad ti stvarno dusa bude laksa poslije pisanja nego sto to bude i poslije ispovjedi,,,
Bobić- legionar
JJojjjjj,tako sam ti ja jednom išla na ispovjed,rekla mi prijteljica,odi u grad,tamo to jako brzo ide - ti veliš par riječi,dobiš pokoru i odeš - minuta posla.Ja ošla - klečala sam pol ure,isprerešetao me ko sito,ispitao toliko da sam se sjetila i kaj sam tati u prvom osnovne peneze zela žepa i kupila si sladoled,a bogami i kaj sam jednoga tako malo cakanog dečeca par puta pogledala ispod oka - tu sam usput i prodiku dobila - samo to ,prodika, je trajala pet minuta,koju minutu sve skupa,priznala sam ja tolko toga i njemu i sebi da sam iz crkve nakon što sam pokoru odmolila išla van pokunjena ko da sam zgriešila sve grijehe svijeta..... ajd malo me tješilo što je muž klečao pet minuta duže od mene,i i jadnije je od mene izgledal.
pitijacro- legionar
Ti mora da si na kraju svega rekla "i lagala sam"
pozz odoh na misu,,,
pozz odoh na misu,,,
Bobić- legionar
Hajde da se pomolimo kao nekada -
Anđele čuvaru mili
svojim krilom me zakrili
prema božjem obečanju
čuvaj mene noću danju
osobito pak me brani
da mi dušu grijeh ne rani.
Laku noć.
Anđele čuvaru mili
svojim krilom me zakrili
prema božjem obečanju
čuvaj mene noću danju
osobito pak me brani
da mi dušu grijeh ne rani.
Laku noć.
pitijacro- legionar
dobro jutro - ne puše - pojma nema jeli vani hladno,nisam još provirila,prvo ću skuhati jednu šalicu kapučina za moje zlato,ja neću - škodi mi pa se neću bez veze više mučiti,ponekad čovjek mora znati kada treba odustati - inače mi je jako teško odustati kada nešto volim,ali eto.......a znam ja da ću jednoga dana opet pokleknuti i sve će početi isponova,ali do tada ću uživati u svojoj dosljednosti i snazi volje.....a onda ću opet uživati u svojoj patnji.....a šta je patnja - patnja je sreća u isčekivanju, - ma eto,ja zaparavo uživam u svakom slučaju,i kada sam sretna i kad sam nesretna.....
Pusa pospancima koji će se tek probuditi.
Pusa pospancima koji će se tek probuditi.
pitijacro- legionar
hehe.....lubenica posađena,paprika spincirana,još malo i bude sva,posijan varaždinac još nešto,batat napikan još nešto - bude valjda pustio korjenje za petnaestak dana,to mi bude dosta šta bude,nema veze,nije kolko sam htjela,ali ajd.A sam se danas nazezala sa tisuću sitnih poslova od kojih se ništa nevidi,a trebalo ih je odraditi.Auuuuuu,nisam jagode okopala - jela ih jesam,ali okopati i opljeviti korov sam zaboravila.....bedasta sam.
pitijacro- legionar
Ahm- sad kad je napunio želudac suhom vratinom,sad odjava.Ko da smo mi tak bedasti pa neznamo da je očajan i ide trošit kalorije. Samo,za bicikl je već prekasno.Kak bude onda??????? Ma nebu valjda.... - a-uuuuuu.Admiiiiin.....
pitijacro- legionar
Potrošit vratinu na - a-uuuuuu..pa nisam lud ako imam previše kila
Zadnja promjena: Admin; uto svi 06, 2014 8:32 am; ukupno mijenjano 1 put.
Dobro jutro,ajmo kapučino skuhat,odnjet mužu u krevetak.
Moj muž isto ima neku kilicu previše,pa se idem zavuč kraj njega,pa kad ispije kapučino,da dam prilike čovjeku da kako bi utrošio višak kalorija.A i ja.
Ja jesam debela i luda.
Moj muž isto ima neku kilicu previše,pa se idem zavuč kraj njega,pa kad ispije kapučino,da dam prilike čovjeku da kako bi utrošio višak kalorija.A i ja.
Ja jesam debela i luda.
pitijacro- legionar
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic