prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
I kod mene je pljuštalo da se jedva vozilo sa autom.
mtd001- Broj postova : 177
Ma imate vi sreće,kod nas sve suho i jadno.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Tko pogodi šts slijedi nebu dobio nagradni put oko svijeta.
Šta da reknem?Možda jedan običan joj. Evo - joj.
Šta da reknem?Možda jedan običan joj. Evo - joj.
pitijacro- legionar
I kod nas je pljustalo je*acki, palo tri kapi na deset kvadrati,,,
ko da smo pitii ja na istoj krugovalnoj duzini,,,
i samo da napravim ispravak netocnog navoda, nismo isli na izbor za mis kako napisah nego na izbor za vinsku kraljicu i vinske princeze,,,
nazalost nismo nista osvojili ali smo se zato dobro zabavili,,,
ko da smo pitii ja na istoj krugovalnoj duzini,,,
i samo da napravim ispravak netocnog navoda, nismo isli na izbor za mis kako napisah nego na izbor za vinsku kraljicu i vinske princeze,,,
nazalost nismo nista osvojili ali smo se zato dobro zabavili,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Neka ti je bilo lijepo,uživaj dok možeš.Tko zna šta nam dani nose - zato svaki smijšak na licu u toplina u duši vrijede više od svega blaga ovoga svijeta.
pitijacro- legionar
lijepo je namočilo da nema potrebe narednih 5 dana za zalijevanjem.pitijacro je napisao/la:Ma imate vi sreće,kod nas sve suho i jadno.
Da ispričam šta sam danas doživjela.....Ma neznam,još sam u šoku još se smijem kad se sjetim.....
pitijacro- legionar
mtd001 je napisao/la:lijepo je namočilo da nema potrebe narednih 5 dana za zalijevanjem.pitijacro je napisao/la:Ma imate vi sreće,kod nas sve suho i jadno.
kao sto sam rekao, jucer 3 kapi na 10 kvadrati a danas jos bolje niti kapi,,,
ali boljje i tako nego da pada tvrdo,,,
Bobić- legionar
E,kod mene nešto bilo noćas.Sad,jel to bilo uopće spomena vrijedno,pojma nemam - bila sam toliko umorna da uopće nisam reagirala.
emtedejac,budem rekla,ajd - evo se opet smiješim - ma došla jedna gospođa mi ,tamo na tržnici,nešto kupila i stoji ona ,stoji,priča samnom,i počne nizati komplimente - bila sam toliko zgodna,lijepa,prekrasna,ma više se od šoka ne sjećam kakva sam sve bila i koliko me vrijedi samo gledati i kakav prekrasan smiješak u očima imam,eeeeee,da bismo onda na kraju utvrdili da je gospođa gej.Ebo te čovječe,ovo sam drugi puta u životu doživjela.Prvi put nije bilo tolko direktno,ali sam isto tako bila......nakon te prve sam prestala odlaziti laringolozima definitivno - i muškima i ženskima - ali sada od placa ne mogu odustati.
Kak smo se jučer nasmijali ja i muž dok sam mu pričala.......
emtedejac,budem rekla,ajd - evo se opet smiješim - ma došla jedna gospođa mi ,tamo na tržnici,nešto kupila i stoji ona ,stoji,priča samnom,i počne nizati komplimente - bila sam toliko zgodna,lijepa,prekrasna,ma više se od šoka ne sjećam kakva sam sve bila i koliko me vrijedi samo gledati i kakav prekrasan smiješak u očima imam,eeeeee,da bismo onda na kraju utvrdili da je gospođa gej.Ebo te čovječe,ovo sam drugi puta u životu doživjela.Prvi put nije bilo tolko direktno,ali sam isto tako bila......nakon te prve sam prestala odlaziti laringolozima definitivno - i muškima i ženskima - ali sada od placa ne mogu odustati.
Kak smo se jučer nasmijali ja i muž dok sam mu pričala.......
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:E,kod mene nešto bilo noćas.Sad,jel to bilo uopće spomena vrijedno,pojma nemam - bila sam toliko umorna da uopće nisam reagirala.
Bilo ikodmene nesto ali isto nije ni spomena vrijedno, ako se to tako moze reci,,,
nije cak ni prasinu pokupulo,,,
Bobić- legionar
Pitty,pazi da ne bi bilo drugi puta
Heh,ak čuješ da se udajem,to bi bilo to.
A Bobić - rekao meni muž da je dobro padalao - on je ustao i otišao na kombiju i kediju zatvoriti prozore.Samo ja se toga ne sjećam - bila sam ubita od posla pa spavala ko telac.
Ali ujutro nešto pretjerano mokro nije bilo.
Šta me plac ubio danas - radili smo oboje - u devet nam je ponestajalo paprike pa sam skoknula doma nabrati još tri kutije - e,sada mi je kutija i pol ostala.Pa budem morala sutra to utopiti.Nisam oduševljena.
Zoki,grašak mi je za ono šta visi.Donio muž jučer nešto,ja to oljuštila - šit.A na tržnici ga danas davali na osam kuna.I sada da ga berem,ljudi budu popizdili kada ga budu oljuštili.....a morala budem,šteta je da propadne.
Eeee,imam slikicu mene trgovke......hihihć.....
A Bobić - rekao meni muž da je dobro padalao - on je ustao i otišao na kombiju i kediju zatvoriti prozore.Samo ja se toga ne sjećam - bila sam ubita od posla pa spavala ko telac.
Ali ujutro nešto pretjerano mokro nije bilo.
Šta me plac ubio danas - radili smo oboje - u devet nam je ponestajalo paprike pa sam skoknula doma nabrati još tri kutije - e,sada mi je kutija i pol ostala.Pa budem morala sutra to utopiti.Nisam oduševljena.
Zoki,grašak mi je za ono šta visi.Donio muž jučer nešto,ja to oljuštila - šit.A na tržnici ga danas davali na osam kuna.I sada da ga berem,ljudi budu popizdili kada ga budu oljuštili.....a morala budem,šteta je da propadne.
Eeee,imam slikicu mene trgovke......hihihć.....
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Zoki,grašak mi je za ono šta visi.
Kaj, budu od graska zisle nove zavjese, firange, firanjge, zastori,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Od graška sigurno nebudu (feringe),ali zato budu od malih krastavaca - a jesam ih danas po petnaest kuna prodala.Eh,kolko dugo bude takva cijena,nije bitno - za sada je slatko - a od graška pitnje ak bude i za griotice.
pitijacro- legionar
Eh kad i danas raditi moram - ajd,budem preživjela.Pitam se tko bude ručak skuhal.Vražji je to život jedne poljoprivrednice - em si žena,majka,zemljopadnica,kućanica, kuharica,čistačica,služavka,a moraš biti i njegovateljica,učiteljica,mehaničarka,planerka,financ ministar,ekonom,traktorista,dama i u krevetu kurva.K vragu.
I sad ja mislim - meni svega ovoga dosta,previše dosta,pa nešt mislim da je vrijeme uzeti nekoga,jednu zapravo radnicu,pomočnicu,pa nek malo uskoči da mi bude lakše.Nek ona odrađuje krevet,a ja budem sa ostalim već izašla nekako na kraj.
Dobro jutro forume.
I sad ja mislim - meni svega ovoga dosta,previše dosta,pa nešt mislim da je vrijeme uzeti nekoga,jednu zapravo radnicu,pomočnicu,pa nek malo uskoči da mi bude lakše.Nek ona odrađuje krevet,a ja budem sa ostalim već izašla nekako na kraj.
Dobro jutro forume.
pitijacro- legionar
Tebi treba pomoćnica za [You must be registered and logged in to see this image.] da ne bi opet bilo [You must be registered and logged in to see this image.],a za supruga jedna ovakva [You must be registered and logged in to see this image.]
Emtič - nema šanse,kaj se ove za supruga tiče - nemože bolja od mene.Lošija može,tak da ne skuži jadan šta je propustio u životu pa mi još padne u depresiju. Ja vakva ko što je ta nisam bila niti u svojim najboljim godinama.
Ma šta mi radiš norca od mojeg umjeća kuhanja - kad se mala potrudi prsti se ližu dečko.Mmmmmmmmmm.......
znam jaja na oko,kuhana jaja,kajganu,griz na mlijeku,ugrijano mlijeko sa kruhom,paštetu na kruhu,maslac na kruhu,slanina na kruhu,pekmez na kruhu.........i čaj sa šečerom i limunom.........hehe....a šta sada veliš,a?
Ma šta mi radiš norca od mojeg umjeća kuhanja - kad se mala potrudi prsti se ližu dečko.Mmmmmmmmmm.......
znam jaja na oko,kuhana jaja,kajganu,griz na mlijeku,ugrijano mlijeko sa kruhom,paštetu na kruhu,maslac na kruhu,slanina na kruhu,pekmez na kruhu.........i čaj sa šečerom i limunom.........hehe....a šta sada veliš,a?
pitijacro- legionar
I pišćanac na naglo,već viđeno...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic