prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 26 / 40.
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
[You must be registered and logged in to see this image.]
mtd001- Broj postova : 177
Uz jaja jos ti fali kobasa na sirovo,,,pitijacro je napisao/la:Ma šta mi radiš norca od mojeg umjeća kuhanja - kad se mala potrudi prsti se ližu dečko.Mmmmmmmmmm.......
znam jaja na oko,kuhana jaja,kajganu,griz na mlijeku,ugrijano mlijeko sa kruhom,paštetu na kruhu,maslac na kruhu,slanina na kruhu,pekmez na kruhu.........i čaj sa šečerom i limunom.........hehe....a šta sada veliš,a?
mtd001 je napisao/la:I pišćanac na naglo,već viđeno...
Ma piscokanca je sigurno cigo kušnul,,,
i to ovi moji Pitomački,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A ste me našli,jel....lopine zajebantske.
Ali doć će maca na vratanca......
Ali doć će maca na vratanca......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
OooOooOooooo, nakon ovoga bude opet kugla radila
Zadnja promjena: Admin; pon lip 16, 2014 6:47 am; ukupno mijenjano 1 put.
Bez komentara za sada - kasnim a još sam mokra od tuša.Idem kosu sušiti.
pitijacro- legionar
Kakva je to kugla u pitanju,,,
ja sm novi pa me molim lijepo educirajte,,,
ili je to ona kaj ja mislim da bi mogla biti,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
ja sm novi pa me molim lijepo educirajte,,,
ili je to ona kaj ja mislim da bi mogla biti,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Joj Bobić,predpostavljam da se to želi izvući ona zaspala zločka u meni,ono milo opako stvorenjce koje sam ja zaključala u zlatni kavez i nedam mu na svijetlo dana.Barem se trudim.A kad mi izmakne uvijek netko veli joj.
Nikada kasnije nisam na plac došla,ali sam odradila posao kak treba.Iznenađujuče dobro - koliko sam riječi izgovorila,net mi nakon toga dođe ko melem - mislim,pričam,a ne govorim - pravo osvježenje.....
Ajd se lijepo malo odmoriti,pa spremiti robu za ujutro - danas ću to ranije nego obično.
Velika je odluka donesena - predvečer idem doktorki da mi rekne oću li živjeti sretno i dugo. Ili kratko i nesretno.Ili nesretno i dugo.Ili sretno i kratko.Ima li još koja kombinacija?
Nikada kasnije nisam na plac došla,ali sam odradila posao kak treba.Iznenađujuče dobro - koliko sam riječi izgovorila,net mi nakon toga dođe ko melem - mislim,pričam,a ne govorim - pravo osvježenje.....
Ajd se lijepo malo odmoriti,pa spremiti robu za ujutro - danas ću to ranije nego obično.
Velika je odluka donesena - predvečer idem doktorki da mi rekne oću li živjeti sretno i dugo. Ili kratko i nesretno.Ili nesretno i dugo.Ili sretno i kratko.Ima li još koja kombinacija?
pitijacro- legionar
Pazi kuda će sa rukama...pitijacro je napisao/la:- predvečer idem doktorki da mi rekne oću li živjeti sretno i dugo. Ili kratko i nesretno.Ili nesretno i dugo.Ili sretno i kratko.Ima li još koja kombinacija?
Da nije i ona gej....
Ako počme sa komplimentima bjež van...
A da samo znaš kuda će s rukama......
Okupana,nabacim haljinu i idem.Put VŽ.Kud me izbirljivu vrag napeljal temo doktorku naći.
Emtič - mož se ti meni smijat - ali da si vidio šta sam jučer u Zagrebu opet doživjela - ima jedna gospođa koja se zna sa mojim mužem.pa imala prošle godine problema u plasteniku sa paradajzom.I tako zvala ona mene - mi se nismo znale - i tražila savjet šta napraviti.Jedne smo večeri do pola noći pričale i ja joj rekla šta da napravi - i kroz tjedan dana se sve dovelo pod kontrolu.Bila je presretna.Kada se sa mojim suprugom vidjela na Žitnjaku poslala mi je po njemu bombonjeru i kavu.I sreli se mi sa njom slučajno jučer navečer u Zagrebu na tržnici .A ona meni prišla,pozdravila me,upoznle se mi - i govori ona meni - a kako imate milo lice....i gladi me po licu,gladi - ja neznam oću se smijati ili šta reći - ma to je bilo za skrivenu kameru.
Idem......
Okupana,nabacim haljinu i idem.Put VŽ.Kud me izbirljivu vrag napeljal temo doktorku naći.
Emtič - mož se ti meni smijat - ali da si vidio šta sam jučer u Zagrebu opet doživjela - ima jedna gospođa koja se zna sa mojim mužem.pa imala prošle godine problema u plasteniku sa paradajzom.I tako zvala ona mene - mi se nismo znale - i tražila savjet šta napraviti.Jedne smo večeri do pola noći pričale i ja joj rekla šta da napravi - i kroz tjedan dana se sve dovelo pod kontrolu.Bila je presretna.Kada se sa mojim suprugom vidjela na Žitnjaku poslala mi je po njemu bombonjeru i kavu.I sreli se mi sa njom slučajno jučer navečer u Zagrebu na tržnici .A ona meni prišla,pozdravila me,upoznle se mi - i govori ona meni - a kako imate milo lice....i gladi me po licu,gladi - ja neznam oću se smijati ili šta reći - ma to je bilo za skrivenu kameru.
Idem......
pitijacro- legionar
Ti bokca,vidiš da si magnet,ma ne,ti imaš neku višu silu u sebi.....[You must be registered and logged in to see this image.]
Jel ta žena možda naočale nosi i zove se Snježana?pitijacro je napisao/la:A ona meni prišla,pozdravila me,upoznle se mi - i govori ona meni - a kako imate milo lice....i gladi me po licu,gladi - ja neznam oću se smijati ili šta reći - ma to je bilo za skrivenu kameru.
Idem......
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Jel ti to mene zezaš ili pitaš,ali kako god bilo,ja se od iznenađenja ne sjećam ima li naočale i kako se zove. Znam da je plava i niska.
Bila ja kod doktorke i dobila neke lijekove preko zdravstvenog - za dvijestotinjak kuna.
A nastavak slijedi......bogami,ak se jednog jutra probudim mrtva,uštedjet ću poprilično kuna.
Bila ja kod doktorke i dobila neke lijekove preko zdravstvenog - za dvijestotinjak kuna.
A nastavak slijedi......bogami,ak se jednog jutra probudim mrtva,uštedjet ću poprilično kuna.
pitijacro- legionar
Bome nećeš,ni sprovod nije za džabe...pitijacro je napisao/la:..bogami,ak se jednog jutra probudim mrtva,uštedjet ću poprilično kuna.
Ozbiljno te pitam u vezi Snješke.
Ako umreš tako mlada ko bu juhu za karmine kuhal, BPMZ? Ako sam dobro zapamtil šifru.
Ako umreš tako mlada ko bu juhu za karmine kuhal, BPMZ? Ako sam dobro zapamtil šifru.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Prvo,nije BPMZ nego EPMBZ - eventualno potencijalni mogući buduči zet.Muhač.Staro konjeto od četerdeset dva ljeta sa trećom na leđima.Jedno stvrenjce koje bih ja preko koljena pa po guzi.
Nije Snješka nego Ljubica.Iz Bjelovara je veli moj muž.Oh što je bila oduševljena.Mene svi vole koji imaju neke probleme.
Emtič,Sad si me zamislil.Sad iz inata nebudem otegla pete.Ma di bih ja - za četiri godine budem mlada penzionerka -nebih državi ostavila svojih hiljaduosamso kuna ni da me ubiješ.
Nije Snješka nego Ljubica.Iz Bjelovara je veli moj muž.Oh što je bila oduševljena.Mene svi vole koji imaju neke probleme.
Emtič,Sad si me zamislil.Sad iz inata nebudem otegla pete.Ma di bih ja - za četiri godine budem mlada penzionerka -nebih državi ostavila svojih hiljaduosamso kuna ni da me ubiješ.
pitijacro- legionar
Odoh se pokriti sa dekicom,stisnuti uz muža,omotati se ko zmija oko njega tako dugo dok mi ne utopli noge ili me šutne na drugu stranu kreveta.
Laku noć.
Laku noć.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Nije Snješka nego Ljubica.Iz Bjelovara je veli moj muž.Oh što je bila odu-ševljena.
A sta sam ti ja govorio da se događa na zelenoj,,,
Bobić- legionar
Ajd da te klopim za ovo -
A sada idem,prije neg muž zaspi - ak ga zateknem budnog možda bude oduševljenja i kod nas.Adio.
A sada idem,prije neg muž zaspi - ak ga zateknem budnog možda bude oduševljenja i kod nas.Adio.
pitijacro- legionar
Bojim se da nebu nikaj i da je odusevljenje vec splaslo,,,
kak mi se cini za koji dan bi on mogo i jaja na vodu dobiti,,,
kak mi se cini za koji dan bi on mogo i jaja na vodu dobiti,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Malo zajebancije za danas,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
Misliš da će biti kajpitijacro je napisao/la:
Naravno,pitala me jučer doktorka ima li šta .I rekla da se to mora. A ona zna.Nije bez veze medicinski faks završila.A pacijenti moraju slušati doktorke ak oće zdravi biti.A ja oću.Slušati.i zdrava biti.Vidiš da mi uzeli u apoteci dvijesto kuna.A ovo mi besplatno,ništ ne košta osim malo znoja i dahtanja.
Dobro jutro forume.
Dobro jutro Željkič kž,prevarantu,vraćaj pusu.Tužila sam te muhaču,probudil se i on bu te klepnul budeš li me opet varal.
Idem brati male krastavce što ih volim prodati po petnaest kuna kilu......
Bobić,muhač,Piti,ajmo na dijetu.....vidite da svo troje skupa imamo tristo kila.
Bobić,auuuuuuuuuuuu,kolko drva - jel primaš podstanare preko zime?
Dobro jutro forume.
Dobro jutro Željkič kž,prevarantu,vraćaj pusu.Tužila sam te muhaču,probudil se i on bu te klepnul budeš li me opet varal.
Idem brati male krastavce što ih volim prodati po petnaest kuna kilu......
Bobić,muhač,Piti,ajmo na dijetu.....vidite da svo troje skupa imamo tristo kila.
Bobić,auuuuuuuuuuuu,kolko drva - jel primaš podstanare preko zime?
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Kod nas kazu "jebes covjeka koji nema sto kila,,,
pitijacro je napisao/la:Bobić,auuuuuuuuuuuu,kolko drva - jel primaš podstanare preko zime?
Ma naravno da primam,,,
samo nz kak bu skwo reagirala,,,,
Jedno zensko celjade manje vise ionako sam blazeni doma, a plemenit u srcu,,,
a sto se drva tice i onog aauuuuuuuuuuuuuuu, kakvo li bi tek bilo da kazem da ovo sto vidis nije ni dvadeseti dio onoga koliko je tu bilo,,,
Bobić- legionar
Pa šta radiš sa tolikim drvima?
Mi bi napravili centralno na drva,ali čim počnemo razmišljati tko će hodati u podrum peć ložiti volja nam splasne.Onda ja počnem razrađivati ideju kak napraviti Francusku revoluciju,sve tajkune skratiti za glavu,sve im uzeti,državu ispreturati,narodnu vlast uvesti,u socijalizam se vratiti i onda bi cijena plina bila opet dvije kune i ja bih se grijala dalje na plin.Nekak mi francusku se čini lakše pokrenuti nego hodati svaki dan u podrum i zajebavati se sa pepelom i drvima.
Mi bi napravili centralno na drva,ali čim počnemo razmišljati tko će hodati u podrum peć ložiti volja nam splasne.Onda ja počnem razrađivati ideju kak napraviti Francusku revoluciju,sve tajkune skratiti za glavu,sve im uzeti,državu ispreturati,narodnu vlast uvesti,u socijalizam se vratiti i onda bi cijena plina bila opet dvije kune i ja bih se grijala dalje na plin.Nekak mi francusku se čini lakše pokrenuti nego hodati svaki dan u podrum i zajebavati se sa pepelom i drvima.
pitijacro- legionar
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic