još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 14 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  pitijacro ned svi 18, 2014 3:54 pm

Nadam se da ti neće biti ko moje trešnje - bilo ih ja mali milion na granama,a sada poslije onoga prvoga vjetra ,a pogotovo ovoga lošega vremena ovih dana ih nama niti trećina.

Kada ove svoje lješnjake lijepo upakiraš u čokoladu možeš me ponuditi sa kojom kockicom.Ma može i cijelom,ni problem.Za pojesti.Imam prakse za prijem u radni odnos.Za radno mjesto grickalice čokolade sa lješnjacima - ma majstorica sam kaj se toga tiče.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned svi 18, 2014 9:00 pm

Eh,ajd da večeras još napišem koje slovce dok mi komp u komadu - ujutro bude već sve razmontirano,natrpano u hodniku,a onda ćete zaboraviti da postojim - ko što vele - koga nema,bez njega se može.Ma ubit ću vas načisto ako se budete veselili dok me nema.
A budem ovo izmjstila zadnje - zapravo ujutro.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 19, 2014 5:28 am

Ajmo prije nego se primim posla - dobro jutro spavalice,okrenite se na drugi bok da se ne zaležite i ukoči vam se vrat.Ili nešt drugo - što zapravo uopće nebi bilo loše - mislim,to drugo.....evo sam se vratila u formu - zločesta ko i obično.

Evo jedne moje za razbuđivanje i podizanje (vidi ovo - sam mi dizanje na pameti jutros - idem skuhat kapučino i vidit je se još šta diže u našoj kući) raspoloženja....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon svi 19, 2014 6:00 am

Dobro jutro

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto svi 20, 2014 6:16 pm

Mir blaženi.  amen amen

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto svi 20, 2014 7:59 pm

Ha , nema da rikne neko kad nikoga nema .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri svi 21, 2014 7:47 pm

lolo lol!  prijavno odjavni topic - Page 14 3174481692 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sri svi 21, 2014 8:09 pm

Jel se taj vražji lak posušil ili treba dojti puhati  scratch 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri svi 21, 2014 9:16 pm

Jebeš te dnašnje vodene baze , ak se slučajno digne drava na friški lak ode to u mp3  lolo 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet svi 23, 2014 4:52 pm

lasko 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet svi 23, 2014 10:12 pm

Ja sam bil danas na Dravi i mogu reči da ima vode ali ne prijeti parketu.
Jebalo majku odkad je nema več su i glazuru prešmirglali i do temelja došli.
Bolje da su linoleum metnuli

Evo slikica s Dravskog jezerca

[You must be registered and logged in to see this link.]

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub svi 24, 2014 11:42 am

Blago tebi ja još nisam okusil friškog kruha

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub svi 24, 2014 1:40 pm

Bumo kroz koji dan probali organizirati roštiljadu kod mene.
Ja dam spravu, a ti komponente  lolo lolo 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub svi 24, 2014 1:42 pm

Ovaj Pipićin parketar je kak i moja frizerka  raspa 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub svi 24, 2014 4:01 pm

muhanicar je napisao/la:Ovaj Pipićin parketar je kak i moja frizerka  raspa 
Možda kaj se tiče ruku , ali možda mu drugi organi rade puno bolje .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub svi 24, 2014 6:57 pm

No.kajje,pa obično se veli - koga nema bez njega se može.Jel.

Evo me,živa i zdrava,što se za muhača nebude moglo reći dok ga prvom prilikom budem vidjela uživo,jer biti desetak minuta do mene i ne se javiti i doći na kavu zavrijeđuje sankcije najgore vrste a općejepoznato da sam ja u stanju smisliti od goreg najgore.......

Parket izbrušen,polakiran,bio gotov u srijedu - ko što sam tražila - kit,dvaput impregnacija,triput lak - četiri tisuće kuna sveukupno. A koju sam ja onda mp3 prije jedno šest ili više godina to isto tu najbližem susjedu i prijatelju platila pet i pol tisuća kuna za jednu impregnaciju i dvaputa lak.Koji se nakon tri godine totalno raspao.
E,bilo to dakle u srijedu,ali se onda dva dana moralo sušiti....a meni pametnici kakva već jesam palo na pamet da bi sada bilo dobro i zidove dovesti u red.Pa ja naručila majstore za danas.A kako je i hodnik nekako već zmazan,budu u ponedeljak,kada sve porazmjestimo došili i njega oličiti.Samo me sada pere još nešto - htjela bih i taj granit u hodniku dati malo pobrusiti,onak,da dobije stari sjaj,staro je to već jedno dvadeset i nešt godinica - onak-kad se sjaji,nek se sjaji.....

Ajmo još malo posla - oprala ja već prozore i obrisala vitrinu,stolice,stol i očistila pola kuhinjskog namještaja - ono najgore,ostalo budem lAKO.

eh materemu,zaborevila sam naručiti zavjese - ove više ne mogu na prozore,mace su dvije totalno podrapale - muž bude pobenavil dok skuži kolko para fali,ali kaj mogu - izliječiti ću ga drugim šokom,nebih dečeci javno kojim,ali ima mala đokera u rukavu......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub svi 24, 2014 9:40 pm

amen alkić 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub svi 24, 2014 9:41 pm

pitijacro je napisao/la:

Evo me,živa i zdrava,što se za muhača nebude moglo reći dok ga prvom prilikom budem vidjela uživo,jer biti desetak minuta do mene i ne se javiti i doći na kavu zavrijeđuje sankcije najgore vrste a općejepoznato da sam ja u stanju smisliti od goreg najgore.......

Došel bi ja i gospa i balonja su me špotali zato kaj nisam htel navratiti, ali ja sam si mislil ovak.
Žena posla ima i sigurno joj samo ja falim, a u podsvjesti mi je išlo kroz glavu kaj bum ako me zaposli ....
Bojal sam se da nebudem poslužen iz malih šalica  bajbaj 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub svi 24, 2014 9:44 pm

Skoro zaboravih. Danas sam bil u ogledima vjetroloma na Sljemenu. Onaj zimski ledolom sam videl nedavno, ali me zanimal onaj prošlotjedni od vjetra.
I kaj bi se sad još neko trebal na mene ljutiti kaj nisam stigel navratiti?

Slike bum probal staviti kasnije, jebe me net i nemrem ni one kaj sam Zokiiju obečal postaviti več danima  lupaozid 

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub svi 24, 2014 10:03 pm

Koliko slojeva parketa bojim se da bude trebalo podrezivati namještaj ..pa samo da pripomenem da imam odlićnu motornu pilu za tu najenu ..

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub svi 24, 2014 10:30 pm

Joj muhič,kod mene je gost uvijek dobrodošao,samo se mora najaviti bar uru ili makar pol ure prije - tak da ja stignen barem malo pospremiti,a ako je onako,malo viši,i sa najgornje police prašinu pobrisati - ili bar sve pobacati u šok sobu na brzinu. A šta da ti velim,nebi bio problem da ste došli - krevet u mojoj spavaćoj je 160x200,taman da se svi lijepo smjestimo. lolo Ovih dana je to bilo jedino slobodno mjesto za sjesti.
Ma mogli smo popiti kavu - jesti ne,to smo mi odlazili tamo k mami na strošak,a bogami i na kupanje svaku večer.ali bila bih ja vama sendviče poturala u ruke,ili pol frka jegera svakome,i no problemo amigo.....

Admin,ma nekak mi se ova pila u zadnje vrijeme često vrti po postovima - tamo preko je đuro strašni reko da si bude nogu sa motorkom skratil na 42 ak se budem udavala tak da uđe u uži izbor,a ti bi sad moje jadne police kratil - preživjele su one dvadeset osam ljeta i sad bi ti njih pilil.Nediraj dečko - ak sfušaš bude zlo - ja bum patila jer ono što volim nepuštam dok god nešto vrijedi.   prijavno odjavni topic - Page 14 609425788 

E,odoh na kupanje - sutra budem vidjela slovenske Alpe.a i Bohinjsko i još neko - a je - Bledsko jezero....fino se sada naspavam,u pol šest kreće autobus,pokupim unuku - obečala sam joj da od sada ide uvijek samnom - neka dijete vidi malo svijeta.....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 ned svi 25, 2014 10:25 am

pitijacro je napisao/la: ,ili pol frka jegera svakome,i no problemo amigo.........
pa ni to nije loše,zakurit vatricu,jeger na šibu pa na žar,mljac...  prijavno odjavni topic - Page 14 844415137 

mtd001

Broj postova : 177

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić ned svi 25, 2014 11:37 am

Ja sam u najmanju ruku ocekivao neku socnu pricu o mladom i zgodnom majstoru, kojem se eto bas kod njih sjjj kombi pa morao prenociti pa probao nadaleko poznate kalampere i tako to,,,
ono bas sam razocaran jer se nista od toga nije podastrlo,,, Shocked 

ccc,,,

jucer bio na fermi, krizmi, primanju duha svetoga ili kako vec,,,
a bilo i kalampera,,, lolo 
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned svi 25, 2014 11:05 pm

Ma nema priče o majstorima - nevolim ti ja miješati posao i zadovoljstvo - uvijek u takvoj priči onda nešt ode u zajeb,ali imam jednu priču od danas - eeeee,vozila se ja po bohinjskom jezeru brodom,a po bledskom čamcem na vesla - a kojeg smo veslača imali - kaj se dečko trudil,ko supermen,bili smo za pol kljuna ispred konkurencije,a onda sam mu ja rekla - dečko,daj gas i da ih šišnemo za poldužine bar - a on počel mahati tim veslima i začas smo ih prešli - koje smo im riječi dobacivali - mislim da nam niti osnovoškolci nisu ravni kakve su nam ideje padale na pamet,a onda je jedan stokilaš u žaru verbalne komunikacije ustao,a cijeli se čamac zaljuljao tak da je voda ulazila,ja sam vrisnula jer plivam jako dobro prema dnu,puno lošije prema gore,ali budem sutra rekla da sam vidjela Titovu vilu na Bledu i njegovu čajanu,i da su svi plačali vožnju brodom jedanaest eura,a ja i jedni prijatelji četiri i pol, (ma trgovka sam ja,jal....),ali smo za čamac svi dali deset,i da sam polizala dva sladoleda i da na Bledu za pol litre negazirane vode traže četiri i pol eura a ja im rekla da ću za te pare radije na Hrvašku popiti šampanjac.I tako.....budem sutra.....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon svi 26, 2014 6:12 am

Evo sutra je.Ja umorna a spavati ne mogu,a i nemogu jer dolaze maleri - treba još hodnik ofarbati a još ništa od namještaja maknuto nije - a zabole me,nek čekaju,ja im pobrisala sve paučine u subotu kaj su radili,a oni bili neljubazni do preko granice nepristojnosti - e,sada neću,nek si čiste zidove prije farbanja sami,a i u subotu sam im kapučino ujutro skuhala a sok im namjerno prije podneva nisam dala.To mi se može dogoditi samo kada sam jako ljuta a to je skoro pa nikada.

Dobro jutro,malo sam zbrkana,nerazbuđena,moram se odmoriti od jučerašnjeg odmora....Puse vakve za sve - [You must be registered and logged in to see this image.] Tko ne želi,imam za njega ovo -   prijavno odjavni topic - Page 14 609425788 , pa birajte po volji.......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki pon svi 26, 2014 12:46 pm

oooooo ljudovi.... vidim i kod vas zanimljivo...... pitija kak je krenula bu cjelu kuću preuredila...

zoki

Broj postova : 168

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics