prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
oooooo ljudovi.... vidim i kod vas zanimljivo...... pitija kak je krenula bu cjelu kuću preuredila...
zoki- Broj postova : 168
Nedaj da ti ogradu sa zida skidajupitijacro je napisao/la:Evo sutra je.Ja umorna a spavati ne mogu,a i nemogu jer dolaze maleri - treba još hodnik ofarbati a još ništa od namještaja maknuto nije -
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Aha - bili dečkovi i ispravljali krivu Drinu - fleke po zidovima koje im ostale A evo se osušilo,i na jednom zidu opet nije pokriveno ono što je bilo prljavo - e bem ih blentave,a samo su morali vlažnom krpom pobrisati malo,boja je periva.Ja namjerno to nisam htjela,sad mi je žao.Platila jesam danas.I ja sam blentava ko i oni.trebalo bi me za uho ko blentaču...... - hodnik radili nisu jer sam odustala - budem dok pobrusimo granit to odradila sama,i vrata i prozore si budem pofarbala - vidim ja da ja to najbolje napravim....Sve ja to sama,sreća je što djecu nemogu sama radit,jer kakva jesam,možda bi mi i to bilo palo na pamet .........
Zokiču,volim ti ja sjaj - a zapravo najviše volim kada je sve sjajno i uredno samo imam mali problem - ne mogu si to priuštiti - posao me pere,pa kada imam vremena nemam snage,a kada sam u radnom elanu uvijek imam nešt za raditi....imala sam jednu ženskicu koja mi je tako ponekada radila generalku - odselila,a nijedna nakon nje ne odradi to kao ona.Pa ja od toga odustala.Ko što jednom rekoh - ako ne mogu dobiti ono što želim - ne uzimam ništa.Eh.....
Zokiču,volim ti ja sjaj - a zapravo najviše volim kada je sve sjajno i uredno samo imam mali problem - ne mogu si to priuštiti - posao me pere,pa kada imam vremena nemam snage,a kada sam u radnom elanu uvijek imam nešt za raditi....imala sam jednu ženskicu koja mi je tako ponekada radila generalku - odselila,a nijedna nakon nje ne odradi to kao ona.Pa ja od toga odustala.Ko što jednom rekoh - ako ne mogu dobiti ono što želim - ne uzimam ništa.Eh.....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
šta da radim sad kad više nemam sna.....idem nabrati paprike za plac. Vezati dalje papriku - još dvije staze.Popodne nabrati krastavce za sutra i paprike i spremit krumpire.....okopati krumpire dva reda zakorovljene u polju - tak je to dok to ne napraviš na vrijeme .... ima mladih zlatica - treba curice utamanit.....treba....treba.....treba.....živo mi se fučka,danas ću laganini.....al me malo nervoza od svega toga pere......
Dobro jutro,lijepi i ugodan dan svima koji otvore očice danas.Smiješak na lice,toplina će odmah nakon toga sama u dušu i neka nam se svima danas dogodi nešto lijepo.
Dobro jutro,lijepi i ugodan dan svima koji otvore očice danas.Smiješak na lice,toplina će odmah nakon toga sama u dušu i neka nam se svima danas dogodi nešto lijepo.
pitijacro- legionar
Da se dogodi nešto ljepo
bilo bi preljepo
a kome je ljepo ?
zmiji koja gmiže
il pužu koji kamenje liže .
bilo bi preljepo
a kome je ljepo ?
zmiji koja gmiže
il pužu koji kamenje liže .
Jel ti to ostalo od dramske? Pa ti si prikriveni poeta.
pitijacro- legionar
Samo nadahnut velikom glađu a sad se picu pojest spremam ...(samo nije kupila mocarelu )
I sad kad je sve gotovo nađem ovu stranicu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Samo da je nać mljeka od bufala
I sad kad je sve gotovo nađem ovu stranicu
Samo da je nać mljeka od bufala
Koja glad crni Admine,pa zar nisi na režimu dijete bez večere - kakva mocarela,kakav sir,kakva pica,ajd pica može
Zauzmi već jednom čvrsti stav (od pojasa prema gore - u kontra smjeru ti za skidanje kila neće baš pomoći - hm,možda i hoće - ima jedno stručno mišljenje da svaki dobar seks skida pola kile - ma zajeb,ne vjerujem,odkud meni onda tolko kila )
Idem večeru mužu dam......zapravo ugrijem......
Zauzmi već jednom čvrsti stav (od pojasa prema gore - u kontra smjeru ti za skidanje kila neće baš pomoći - hm,možda i hoće - ima jedno stručno mišljenje da svaki dobar seks skida pola kile - ma zajeb,ne vjerujem,odkud meni onda tolko kila )
Idem večeru mužu dam......zapravo ugrijem......
pitijacro- legionar
nema večeg gušta nego te probudi da si žedan ..a u frižideru frtal zidaruše taman ohlađene
Admin je napisao/la:
..a u frižideru frtal zidaruše taman ohlađene
A kaj je to??????????
Dobro jutro,ajmo odraditi sajam,a na povratku kući konačno riješiti zavjese.Već mi deset dana svi kroz prozore vire.Hoću iste ko što su bile - bijelu Velanu sa čipkom.Koji sam ja lumen - obnovim komplet kuću,a sve je isto ko i lani.....ko i prije petnaest - dvadeset godina.Nevolim mijnjati ono što mi se sviđa.Eventualno samo nešto pridodati.Proširiti asortiman.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
A kaj je to??????????
Bambucha,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić - bem te bambučastog - a kaj je to bambuča??????????
Prodala sam krastavce i papriku i kupila si milh šniticu.I jagode....
Prodala sam krastavce i papriku i kupila si milh šniticu.I jagode....
pitijacro- legionar
Ma to ti je ono dok vicemo Đurđu da donese 2 litre pana,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
al' ono, nije nuzno da bude bas ja-Pan
[You must be registered and logged in to see this image.]
al' ono, nije nuzno da bude bas ja-Pan
Bobić- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.]pitijacro je napisao/la:Bobić - bem te bambučastog - a kaj je to bambuča??????????....
mtd001- Broj postova : 177
Hm,lako se vi zezate samnom koja pojma nemam - ja sam cijeloga svoga života popila litru i frtalj vina i desetak piva - jednu cijelu na aeromitngu tu petsto metara od moje kuće i uspjela sam pješice doći kući s tim da sam se mužu držla ispod ruke - doša sam u relativno ravnoj liniji ako ne računamo da su mi se stalno noge plele,a onda sam tu pred kućom na stepenicama tak pala kaj sam se skoturala sa predzadnje na prvu.Samo oguljeno koljeno i natučena ruka i svi susjedi skupljeni preko puta na tračpartiji su prestrašeno rekli joj.Alkohol na mene čudesno djeluje - sve mi smiješno i ne vladam svojim riječima i djelima......pa ne pijem - zapravo vrlo rijetko - šta mi u Italiji proljetos napravila čaša bijeloga i čaša crvenoga - sram me reći.
Admin,alkose,pa to ni normalno u tri ujutro piti alkohol.El ti razmišljaš glavom?Si ti normalan??????
Admin,alkose,pa to ni normalno u tri ujutro piti alkohol.El ti razmišljaš glavom?Si ti normalan??????
pitijacro- legionar
Znam , sramota i mene ..
Ali bilo je ovak ..uzmem flašu iz frižidera , sjedan , zatvorim frižider , e tek onda sjednam , natočim , kad ono obična voda .
Ma ne bi pil običnu vodu po noči ni da je blagoslovljena .
Dignem se , otvaram frižider , vadim drugu flašu . tiskam je i djeluje pod tlakom , znači mogla bi biti mineralna .
Zatvrom frižider , sjednam , točim ..čudna je ..nagnem opet obična voda .
E nakon trečeg dizanja i luftanja fržidera ne želim riskirati pa dohvatim zidarušu tu sam iher da nije obična voda .
Ali bilo je ovak ..uzmem flašu iz frižidera , sjedan , zatvorim frižider , e tek onda sjednam , natočim , kad ono obična voda .
Dignem se , otvaram frižider , vadim drugu flašu . tiskam je i djeluje pod tlakom , znači mogla bi biti mineralna .
E nakon trečeg dizanja i luftanja fržidera ne želim riskirati pa dohvatim zidarušu tu sam iher da nije obična voda .
E da se pohvalim.
Jučer sam obul svoju raketu prije puta u nove (doduše mrvicu rabljene, ali za mene nove) gumije.
Michelin energy, veli da šparjaju gorivo
Ionak je onaj moj kramp malo trošil, ko zna, možda sad počme i stvarati
Jučer sam obul svoju raketu prije puta u nove (doduše mrvicu rabljene, ali za mene nove) gumije.
Michelin energy, veli da šparjaju gorivo
Ionak je onaj moj kramp malo trošil, ko zna, možda sad počme i stvarati
muhanicar- legionar
Bome moj je još na zimskim , ali izgleda da bude i ostal ..zima bu tak začas govore ljudi ...
Bogme je i moj jos uvijek na zimskim gumama,,,
pas mater i vremenu, a ljetne stoje gore na ormaru, umotani u najlon vrecice,,,
e sad da ona jedna ne vuce malo bi ja njih i stavio ali,,,
pas mater i vremenu, a ljetne stoje gore na ormaru, umotani u najlon vrecice,,,
e sad da ona jedna ne vuce malo bi ja njih i stavio ali,,,
Bobić- legionar
Ostal bi i moj ali je tak počel zadnji kraj sijati da sam se splašil.Admin je napisao/la:Bome moj je još na zimskim , ali izgleda da bude i ostal ..zima bu tak začas govore ljudi ...
Kad je ovaj mjenjal pita on mene na čemu se ja to vozim, kvrga na mehuru , a kad je videl ljetne kaj sam mu donesel da namontira skoro me iz radione hitil van.
muhanicar- legionar
Ma na mojem spur valjda nije bio dobar pa mu radi toga jednu malo vise podrlo s unutarnje strane,,,
i onda jos to majstori stavili naprijed,,,
da vidis kako to vuce,,,
ali ako ih stavis odotraga gotovo se ni ne osjeti,,,
i onda jos to majstori stavili naprijed,,,
da vidis kako to vuce,,,
ali ako ih stavis odotraga gotovo se ni ne osjeti,,,
Bobić- legionar
Admin je napisao/la:Znam , sramota i mene ..
Odkud ti ideja da je tiskanje i gnječenje pouzdan pokazatelj - hm....ma nebum sada rekla nešt jer budem opet nešt odvalila. Ali.....bio tako jedan isto lumen koji je jednog liepog dana kupovao krumpire.i došo čovjek do mene - imala ja verće od trideset kila,i on pita jel dobar.Je,velim ja,dobar je,opipajte.Materemi,i on počeo-pipati - pipa on i stiska po redu - počeo od prvog krumpira gore,i polako svaki,ali baš doslovno svaki krumpir u vreći pipao i stiskao redom.Kad je došO DO DNA,OKRENUO VREĆU,POČEO ONAJ SA DRUGE STRANE ISTO TAKO.a JA STOJIM I GLEDAM - KOSA MI VEĆ BILA SVA U ZRAKU,ALI PROGOVORILA NISAM.AH,NAKON JEDNO SEDAM - OSAM MINUTA TO BILO GOTOVO,I MISLIM JA - bem ti velka slova,neću brisati pa isponova - e,mislim ja,sad budem ja njemu tu vreću uvalila i nek ide....Ma vraga - on se ispravio,pa opet sagnuo i počeo isponova pipati i stiskati - od gore prema dole - svaki,svaki,svaki krumpir.izdržala sam mirno do polvice vreće,nakon što je prešao polvicu počela sam opasno kuhati.tamo negdje pred kraj,kada se već približio dnu,ja zakuhala,meni puklo - nabacila ja slatki smiješak na lice,glas miran,nježan,pa ga zapitala - gospodine,tražite li vi ženu? a on se naglo ispravio,gleda me ko tealc pa me pita - a zašto pitate? Ma vidim ja - govorim mu - da vi jako volite pipati i stiskati pa bih se ja udala za vas.Ali mi glas izmakao kontroli,prve naznake bure su se jasno isčitavale u njemu pa me pipatelj pogledao ko da sam jučer sa drveta sišla - niti riječ više nije rekao,okrenuo se i otišao ko da ga je vjetar pomeo...Vreću prodala nisam.Ali sam za njim grdo gledala sve dok mi nije nestao iz vidnog polja.
Koji si ti lumen - kao prvo,kako ti pada na pamet stavljati običnu vodu u frižider.Odmah si me podsjetio na mojih deset godina snaharstva - tak smo tamo radili,koja bedastoča,ali bila sam osma na lijestvici vrijednosti od jedan do osam pa se moja nije slušala kad sam rekla da je to bedastoča - eh,kad sam postala gazdarica tu sam praksu naprasno ukinula - hihi....miš postao maca pa kolo vodi,jel....
A i dječače.Prizemlji se malo - ja bila u Sloveniji u nedjelju i htjala si kupiti flašu obične vode - ma one mineralne ali negazirana - i pitam ja koliko - veli meni konobar - četiri i pol eura.za pola litre.A brus - velim mu ja - to je litra devet eura - kada sam litru u Amsterdamu platila pet eura htjela sam na guzicu sjesti,a ovo Slovenija pa devet.Za te pare ja u Rvackoj šampanjac popijem.Jok.Otišla ja u restoranu u wc,natočila u onu ispijenu flašu iz pipe....ebajte se slovenci sa svojih devet eura za litru.Tak.
Pouka iliti naravoučenje Admin - Admin,nauči cijeniti prirodnu vodu,negaziranu i pij prirodnu negaziranu vodu u pol tri ujutro,jer čovječe - nemore si to svatko priuštiti - vrijedi devet eura litra - popij je i osjećati ćeš se ko tajkun......
pitijacro- legionar
Sam da reknem još da bih ja vas sve lijepo kaznila - ajmo ljetne gume staviti,kaj čekate.Trošite više goriva,nesigurni ste na cesti - nemarni ste - nikada od vas djevice po horoskopu neće biti - pedantnih i praktičnih.Kaj se uopće i družim s vama?
pitijacro- legionar
Bobić- legionar
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic