prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 2 / 40.
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
zoki je napisao/la:sva sreća pa nemam žene da mi smeta u krevetu....
Da da zajebane su te zene, znaju te nekad i zaskociti pa te jos onako snenog iskoristiti,,,
ccc, neznam samo tko ih je izmislio, kome one uopce i trebaju,,,
Odoh vgorice, malo flaksati i poprckati travu ako nebude kise,,,
ako nebude padalo vjerovatno i nocimo gore,,,
opet ce ponfri biti glavno jelo na meniu,,,
sta ces kad nam je dobar a na tanjuru za kotlovinu ispadne perfektno,,,
Pa ono ako je netko za pravac Kladarski breg,,,
đuro strasni reko mozda navrati pa cemo Vas izogovarati uzduz i poprijeko,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A-uuuuu,ne o meni pričati - on me vidio uživo i bude imao konkretne činjenice.A onda ću loše proći.Izgubila bum lažni sjaj koji uspješno vama virtualcima prezentiram.
Hm - idem ručak pristaviti - pureće batke - juhica,pa budemo ih malo prepekli,pa nešt uz to - sve se meni čini da bude netko danas u našoj kući pšeničnu palentu jeo - pa salaticu - koju salatu imam - ma da se paseš po njoj - juuuuj, Isusova mati - to ova što bude skoro za rezati došla dok cijena padne ispod gležnjeva.
Čekam kćer i EPMBZ (eventualno potencijalno mogućeg budučeg zeta) - budu deca (konjeta - jedan treist i šest,jedan četerdeset i dvije - godine,godine braco) išla u mađariju jer su čuli da tam ima ukiseljenih mladih lubenica a njima to fino.Išli oni i tamo gdje bio Linič jer su isto čuli da tamo lijepo.A ja idem u plastenik jer meni tamo lijepo.Ne uvijek - ali ja nešt nis izbirljiva.Ja budem išla na festival tempiranih narcisa za tri tjedna u Austriju.
Hm - idem ručak pristaviti - pureće batke - juhica,pa budemo ih malo prepekli,pa nešt uz to - sve se meni čini da bude netko danas u našoj kući pšeničnu palentu jeo - pa salaticu - koju salatu imam - ma da se paseš po njoj - juuuuj, Isusova mati - to ova što bude skoro za rezati došla dok cijena padne ispod gležnjeva.
Čekam kćer i EPMBZ (eventualno potencijalno mogućeg budučeg zeta) - budu deca (konjeta - jedan treist i šest,jedan četerdeset i dvije - godine,godine braco) išla u mađariju jer su čuli da tam ima ukiseljenih mladih lubenica a njima to fino.Išli oni i tamo gdje bio Linič jer su isto čuli da tamo lijepo.A ja idem u plastenik jer meni tamo lijepo.Ne uvijek - ali ja nešt nis izbirljiva.Ja budem išla na festival tempiranih narcisa za tri tjedna u Austriju.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
curi stalno sa neba......... 5 minta sunca pet minuta curi...e dragi bogek, daj popravi taj sifon da više ne curi sneba na mene.....
ili to pitija plače što joj stiže zet....
ili to pitija plače što joj stiže zet....
zoki- Broj postova : 168
Bobić je napisao/la:zoki je napisao/la:sva sreća pa nemam žene da mi smeta u krevetu....
Da da zajebane su te zene, znaju te nekad i zaskociti pa te jos onako snenog iskoristiti,,,
ccc, neznam samo tko ih je izmislio, kome one uopce i trebaju,,,
još ak imaju dlakave noge pa se to sve naelektrizira.....svjetliš ko las vegas
Pst!!!! Niti riječi više o dlakavim nagama - ja imam dlakave - da se niste usudili tu mi nabijati komplekse.
pitijacro- legionar
Još samo da reknem - joj (zbog posla i kak bi muhič rekao - grbavih leđa - jedno zbilja pravo joj)
Za deset minuta stižu kćer i EPMBZ.
Baš me briga - u podne je bilo skuhano i spremno da dođu.Ko što su rekli.Ali oni uvjek tako - čekati ih treba ko da na Dravi zlato tražiš.Bah.
Za deset minuta stižu kćer i EPMBZ.
Baš me briga - u podne je bilo skuhano i spremno da dođu.Ko što su rekli.Ali oni uvjek tako - čekati ih treba ko da na Dravi zlato tražiš.Bah.
pitijacro- legionar
Pogotovo dok si dva metra ispod nje - pa dok se goste tobom - sve oko tebe oživi,mogolji....hihić
pitijacro- legionar
A štaš,djevica po rođenju - teški realist.
pitijacro- legionar
Šta je pospanci,di smo,na posao,nikada od vas tajkuna neće biti - dosta izležavanja,neću valjda morati doći da vas okrenem na drugu stranu da se ne zaležite.
Ajmo,kapučino,jutros častim - [You must be registered and logged in to see this image.] - to samo zato što ste mi dragi,inače bi sončica uzela i rekla sunce vam neradničko lijeno.Prije francuske revolucije nije bilo vikenda - sedmodnevni radni tjedan dječaci,sedmodnevni.Da se zaradi,da se ima......
(ma ljubi vas Piti,to sam da vas malo razdrmam - )
Ajmo,kapučino,jutros častim - [You must be registered and logged in to see this image.] - to samo zato što ste mi dragi,inače bi sončica uzela i rekla sunce vam neradničko lijeno.Prije francuske revolucije nije bilo vikenda - sedmodnevni radni tjedan dječaci,sedmodnevni.Da se zaradi,da se ima......
(ma ljubi vas Piti,to sam da vas malo razdrmam - )
pitijacro- legionar
Ja nisam spavao..... tek sam sada ušao u kuću........ sada nešto sklepati za ručak i gas dalje delati....nemože nam svima biti kao pitiji.......
inače, ja bi volio biti kao zmija.....idem a ležim
inače, ja bi volio biti kao zmija.....idem a ležim
Koje sam ja sreće,u tri mjeseca jednom popodne zaspim,i taman utonem u san onako pošteno - i probudi me telefon.
Bila mi mater u posjeti.Bila mi djeca u posjeti - oni otišli u podne,mama došla popodne.Bilo zanimljivo - nakon trideset i šest godina sam saznala da je jedan dečko došao moju matrer moliti da me odvoji od moga muža - ondašnjeg dečka- kako bi mi se on ufurao.I plakao jadan.I da me pokušavali obzecati ko buduću snahu sa tri strane.Ijuuuuu,nakon tolko godina saznati da sam bila poželjna udavača - bome..........
Bila mi mater u posjeti.Bila mi djeca u posjeti - oni otišli u podne,mama došla popodne.Bilo zanimljivo - nakon trideset i šest godina sam saznala da je jedan dečko došao moju matrer moliti da me odvoji od moga muža - ondašnjeg dečka- kako bi mi se on ufurao.I plakao jadan.I da me pokušavali obzecati ko buduću snahu sa tri strane.Ijuuuuu,nakon tolko godina saznati da sam bila poželjna udavača - bome..........
pitijacro- legionar
Zlobniče!
Ne - zavidniče!!!
Ne - zavidniče!!!
pitijacro- legionar
Idem hajati.Laku noć.
pitijacro- legionar
dobro jutro lipi moj svite , toliko je mračno da ni maslački ne svijetle ,a mora se
Šta ćemo raditi danas - posaditi krumpiriče zadnje - povezati peradajze,povezati krastavce,posijeati još kornišona,počupati korov u paprici i skinuti zaperke.
Je,ak sam hobotnica.
Nekome ćemo u svakom slučaju ispsovati sve po spisku - dao idiot kaparu za sjemenske krumpire i nije došao po njih.Danas bude dan D - najprije izgovaram teške riječi,a predvečer se tovari u kombi i sprema za prodaju.Kojih bedakaa na svijetu ima.
Dobro jutro - želudac mi miran - ajmo ga malo iziritirati sa šalicom kapučina - onom od pola litre u kojoj služim muža i drage goste - koje želim da ostanu što duže - imam ja i male,za gnjavatore - ma se šalim,velke imam samo tri,ostale,sa ovakvim karipalnim kanalima kakve imam sam polupala,pa kad imam više gostiju moram služiti u onakvima kakve imam.
Neka kišica kroz noć padala,nasitno,nije niti prašinu premočila,a ja bih grah sijala.Budemo - ma budemo brus - dok ja svog muža nagovorim da posloži raspršivače bude Velika Gospa
došla.
Je,ak sam hobotnica.
Nekome ćemo u svakom slučaju ispsovati sve po spisku - dao idiot kaparu za sjemenske krumpire i nije došao po njih.Danas bude dan D - najprije izgovaram teške riječi,a predvečer se tovari u kombi i sprema za prodaju.Kojih bedakaa na svijetu ima.
Dobro jutro - želudac mi miran - ajmo ga malo iziritirati sa šalicom kapučina - onom od pola litre u kojoj služim muža i drage goste - koje želim da ostanu što duže - imam ja i male,za gnjavatore - ma se šalim,velke imam samo tri,ostale,sa ovakvim karipalnim kanalima kakve imam sam polupala,pa kad imam više gostiju moram služiti u onakvima kakve imam.
Neka kišica kroz noć padala,nasitno,nije niti prašinu premočila,a ja bih grah sijala.Budemo - ma budemo brus - dok ja svog muža nagovorim da posloži raspršivače bude Velika Gospa
došla.
pitijacro- legionar
stranica 69, 69 čo'eče, yea bejbe yea mmmmmm.........
TVfreak- Broj postova : 235
A vec bi se moglo reci i ugodan ostatk popodneva,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ja spremila kasni ručak.Pola pojeli - zapravo sa tom polovicom nahranila ja i goste i nas - a pola budemo slistili sami večeras.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic