prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 3 / 40.
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ja spremila kasni ručak.Pola pojeli - zapravo sa tom polovicom nahranila ja i goste i nas - a pola budemo slistili sami večeras.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
laku noć - ajmo večeras malo ranije sklopiti očice - sutra je novi dan - zasjati će sunce.Ako ne na nebu - u meni sto posto.
pitijacro- legionar
Hihihić.Ko kuća velik.Vakav - I još
Očito smenom nešto ni u redu kad se ovako smiešim a još kapučino nisam popila.
Očito smenom nešto ni u redu kad se ovako smiešim a još kapučino nisam popila.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Hihihić.Ko kuća velik.Vakav - I još
Očito s menom nešto ni u redu kad se ovako smiješim a još kapučino nisam popila.
Zadnja promjena: pitijacro; pet tra 11, 2014 10:13 am; ukupno mijenjano 3 put/a.
pitijacro- legionar
Pitica pocela si sama sebe kvotati,
da ti nisi u fazi u kojoj je Ninica bila prije koji mjesec,,,
da ti nisi u fazi u kojoj je Ninica bila prije koji mjesec,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
pitijacro je napisao/la:pitijacro je napisao/la:Hihihić.Ko kuća velik.Vakav - I još
Očito s menom nešto ni u redu kad se ovako smiješim a još kapučino nisam popila.
Očito Boboć,očito.Hihić isto - vdi -
A ko će me znat - rane pedesete me peru - (iako mi sad već bolje ide delanje kolača od blata neg Niničine muke )
Koji sam ja radnik,da me nema trebalo bi me izmisliti - već sam povezala pola krastavaca i dva reda paprike očistila,a još nije pol jedanaest.
pitijacro- legionar
Ja se od jutra borim sa administracijom,,,
bio u agenciji, nesto obavljao, pao im sustav pa su svi neurozni,,,
ali moram pohvaliti kolegu koji je radio na mom slucaju, bio je profesionalan i nadasve ljubazan,,,
odradili smo posao relativno brzo i bez grca u zelucu,,,
sad ostaje samo da prođe rok 28.04. pa da nastavimo dalje,,,
bio u agenciji, nesto obavljao, pao im sustav pa su svi neurozni,,,
ali moram pohvaliti kolegu koji je radio na mom slucaju, bio je profesionalan i nadasve ljubazan,,,
odradili smo posao relativno brzo i bez grca u zelucu,,,
sad ostaje samo da prođe rok 28.04. pa da nastavimo dalje,,,
Bobić- legionar
Tako se to radi Bobić - hladno i staloženo.Upravo tako - hladno i staloženo mene moje zlato čeka da povežem krastavce i paradajze pa da idemo posaditi grah koji nam ostao od neki dan - bilo kasno.a i lučice jedno kilu - našao je on zametnutu,i još nešto luka iu kontejnera . jedan specijalni - moj izum sadnje.No,no,pokosio je on trimerom danas sve što neki dan nije kosilicom ,istinabog i ono što mu nisam stigla reći da ne kosi - to treba totalcom pošpricati - ali budemo pričekali da opet naraste pa ću onda jako paziti dok se bude spremao trimirati.da opet nebude prebrz.
Ajmo,zavaljen u onoj svojoj stolici me nestrpljivo čeka - ja došla samo popit vode.Zašto nestrpljivo?Pa danas je petak - dan za.......
Ajmo,zavaljen u onoj svojoj stolici me nestrpljivo čeka - ja došla samo popit vode.Zašto nestrpljivo?Pa danas je petak - dan za.......
pitijacro- legionar
Kaj smo tak puno pojeli, pola????pitijacro je napisao/la:Ja spremila kasni ručak.Pola pojeli - zapravo sa tom polovicom nahranila ja i goste i nas - a pola budemo slistili sami večeras.
Ostalo je više, ali da je i pola ostalo neznam kam bi vi to sve nagurali u sebe, mada da je meni navečer oko 10 bilo onga kalampera ....... ničega drugoga mi nebi trebalo.
Nije da ga hvalim, ali stvarno je dobar
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Eto,tako je to kada se meni ne vjeruje na riječ - moral si se sam uvjeriti da je moj pire krumpir najbolji na svijetu.Ili bar u mojoj ulici -
Ima li još koji nevjerni Toma,pa da mi dođe da ga razuvjerim sa konkretnim dokazima?
Ima li još koji nevjerni Toma,pa da mi dođe da ga razuvjerim sa konkretnim dokazima?
pitijacro- legionar
Pa znaš i je možda najbolji ali kad sabereš suma sumaru ispada da su aditivi koje mečeš u njega skuplji od samog krumpira.
Svejedno vredi, moram to priznati
Ko zna kakav bi izašel da ti se dalo mikser mazati
Svejedno vredi, moram to priznati
Ko zna kakav bi izašel da ti se dalo mikser mazati
muhanicar- legionar
Bolji,bolji,u svakom slučaju bolji - ali nijedna kuharica nije tako bedasta da prvi puta pokaže najbolje šta može.Pa da se gost onda drugi puta razočara.
Muhač - ima mala bubrega,pa kaj ti misliš - s kim ti posla imaš? Vidi mi samo avatar.
Muhač - ima mala bubrega,pa kaj ti misliš - s kim ti posla imaš? Vidi mi samo avatar.
pitijacro- legionar
Dobro jutro - da sam se naspavala - nisam-a nije nas pseto nijednom budilo noćas - ali sva sam nekako snena.Možda me razbudi kada srknem - a ne bih smjela - škodi mi - sve što ja volim il mi škodi il nije za mene.Eh.
Imam želju - topli sunčani dan,ja na jednoj mekoj dekici ležim kraj Drave u maloj uvali gdje nema nikoga,voda klokoče,zatvorene oči.
Imam želju - topli sunčani dan,ja na jednoj mekoj dekici ležim kraj Drave u maloj uvali gdje nema nikoga,voda klokoče,zatvorene oči.
pitijacro- legionar
pazi da te ne zgrabi neman naziva dravski som
ja maštam o toplom bureku posipanim s kristal šečerom ..
ja maštam o toplom bureku posipanim s kristal šečerom ..
Ne bojim se - di će mene ovoliku - tolko velik ne postoji da mu ja ne zapnem u grlu.
Ako voliš sa jabukom,imam nešt sličnoga od sinoć - mogu podgrijati.
Ako voliš sa jabukom,imam nešt sličnoga od sinoć - mogu podgrijati.
pitijacro- legionar
Mislila sam da sam rekla laku noć - kad ono - zaboravila.
Laku noć - idem nešt gricnuti - ma znam da nebih trebala,al mi nešto fali......pa ću to nadoknaditi kojim zalogajem.I sklopiti oke.
Laku noć - idem nešt gricnuti - ma znam da nebih trebala,al mi nešto fali......pa ću to nadoknaditi kojim zalogajem.I sklopiti oke.
pitijacro- legionar
Ajoooj,ovo još moram napisati - primjetila sam ovaj čas da Admin ima 5555 postova .Ma nije valjda dušice - ti si sav u peticama.Odlično moje.Znaš kaj,toplo se nadam da ovaj forum neće krepati prije nego doguraš na 6666......
pitijacro- legionar
Ma kud te navuklo ići raditi post.Sad si pokvario onak lijepu brojku.Ah.
Dobro jutro - ustala drugi puta jutros - ajmo kuhat kapučino - ali nešt si mislim - morala bih ja prestati sa tim ispijanjem ujutro - ako tako nastavim brzo budem stigla Muhača - bum debela ko on. :auch
(Muhač,to te malo )
Oš da se iskupim - evo - .Oprosti,lupam tipke bez naočala - ovo sam htjela - i ovo -
Za sada sam vakva -
Gledam kroz prozor i nešto mi se čini da nije pretoplo.
Ali nema veze - u mojoj duši topline za sve koje volim više neg da si centralno naškrnul na dvaesetipet.Ma sve vas mogu ugrijati ko da vas sunce prži na Kopakabani.Pusa svima.
Ilegalac,govori tamo šta mi je šljivi.Nemoj da mislim da me ne šljiviš pet posto.
Idem skuham - materemi,kak sam ja sretna što nisam snaha - u sat vremea mogu tri puta ići u krevet i ostati u njemu kolko oću - i raditi u njemu šta oću(ma to,raditi sam mogla i kad sam bila snaha - zaključam vrata,i svekrva nemože ući i reći - kaj,još spiš?????????) (ajd,snašla se ona pa lupala po vratima i po hodniku - ali meni reko muž - nedjelja je - niti makac - tu ćeš biti samnom,hehe. I hihihć - i tako to bilo svake nedjelje deset godina......hm)
Bobić,bih te ponudila kapučinom - al ti svako jutro očajavaš - a da znaš kak dobar radim sigurno bi i ti srknul jedan nabrzaka - muhač bu ti rekel kako fini ja skuham i kako velik - ej čovječe,sad mi palo napamet - ko što ono rekoh - ja već ugostila pol PF foruma,a bogami sada već i trećinu JJF. Iltiga ovoga.
A jednoga dana se budem raznježila,kupila termosicu,skuhala kapučino sa svim aditivima (muhač,kaj se pirea i tvog komentara tiče - - to nisu aditivi - to su pomoćna sredstva - aditiv (mišomor) bum ja Adminu dela u kapučino),dakle,skuhala bum,utrpala ga budem u termosicu i poslala Adminu da srkne.Admin - ništa osobno - zločka sam po defaultu.Bem ti učenu riječ - jel se tak veli??? Oš i ti jednu da se iskupim? Evo - (nije greška )
Dobro jutro - ustala drugi puta jutros - ajmo kuhat kapučino - ali nešt si mislim - morala bih ja prestati sa tim ispijanjem ujutro - ako tako nastavim brzo budem stigla Muhača - bum debela ko on. :auch
(Muhač,to te malo )
Oš da se iskupim - evo - .Oprosti,lupam tipke bez naočala - ovo sam htjela - i ovo -
Za sada sam vakva -
Gledam kroz prozor i nešto mi se čini da nije pretoplo.
Ali nema veze - u mojoj duši topline za sve koje volim više neg da si centralno naškrnul na dvaesetipet.Ma sve vas mogu ugrijati ko da vas sunce prži na Kopakabani.Pusa svima.
Ilegalac,govori tamo šta mi je šljivi.Nemoj da mislim da me ne šljiviš pet posto.
Idem skuham - materemi,kak sam ja sretna što nisam snaha - u sat vremea mogu tri puta ići u krevet i ostati u njemu kolko oću - i raditi u njemu šta oću(ma to,raditi sam mogla i kad sam bila snaha - zaključam vrata,i svekrva nemože ući i reći - kaj,još spiš?????????) (ajd,snašla se ona pa lupala po vratima i po hodniku - ali meni reko muž - nedjelja je - niti makac - tu ćeš biti samnom,hehe. I hihihć - i tako to bilo svake nedjelje deset godina......hm)
Bobić,bih te ponudila kapučinom - al ti svako jutro očajavaš - a da znaš kak dobar radim sigurno bi i ti srknul jedan nabrzaka - muhač bu ti rekel kako fini ja skuham i kako velik - ej čovječe,sad mi palo napamet - ko što ono rekoh - ja već ugostila pol PF foruma,a bogami sada već i trećinu JJF. Iltiga ovoga.
A jednoga dana se budem raznježila,kupila termosicu,skuhala kapučino sa svim aditivima (muhač,kaj se pirea i tvog komentara tiče - - to nisu aditivi - to su pomoćna sredstva - aditiv (mišomor) bum ja Adminu dela u kapučino),dakle,skuhala bum,utrpala ga budem u termosicu i poslala Adminu da srkne.Admin - ništa osobno - zločka sam po defaultu.Bem ti učenu riječ - jel se tak veli??? Oš i ti jednu da se iskupim? Evo - (nije greška )
pitijacro- legionar
Gle Bobic je vec prestao ocajavati, to se samo po zimi radi, tad se stavlja i malo rakijice da pojaca djelovanje a i da ujedno dezinficira,,,
kako se cini jedino ja jos nisam kod tebe bio na kupucinu, ccc,,,
naravno ni na tim i nadaleko hvaljenim kulumperima,,, i opet ccc,,,
da sam ja znao da toliko dobro kuhas navratio bih ja pred koju godinu kad sam kod Đurkina dolazio,,,
da sam ja znao da toliko dobro kuhas navratio bih ja pred koju godinu kad sam kod Đurkina dolazio,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Gle Bobic je vec prestao ocajavati, to se samo po zimi radi, tad se stavlja i malo rakijice da pojaca djelovanje a i da ujedno dezinficira,,,
Eh,tako ti je to kad je slava prekasno stigla do tvojih ušiju.
(a nije ti to samo izgovor da ne moraš utrošiti 29.98 kn za griotice????? - jer zna se - opčepoznata je stvar da se kod mene ne dolazi bez griotica. )
Eto,Đurkin je dvije ulice od mene.
A šta siradio kod njega? (prirodna ženska radoznalost......)
pitijacro- legionar
Ma ti si na periferiji a on je u centru,,, e sad koliko je to ulica ne sjecam se vise,,,
a trebali smo surađivati nesto i jesmo ali nesto jako malo,,,
a trebali smo surađivati nesto i jesmo ali nesto jako malo,,,
Bobić- legionar
Jutro, neradni dan
muhanicar- legionar
To se tebi samo tako čini - on je na Kosovu,ja sam na starosjdilačkom mjestu locirana.Moja ulica je postojala prije sedamdesetak godina,a njegova je relativno nova - ma nema tridesetak godina.Tu je bila gmajna,pa ekonomsko zemljište,još pamtim pšenicu,repicu u cvatu....... A nismo mi više od petstotinjak metara zračne linije,ulicama jedno kilometar i nešt.
I njima sa tekstilom loše sada - od pedesetak radnica ostalo njih četiri.Ali ide valjda njegov posao - dučani i plinsko - vodovodne rabote. Ma nisu oni loši ljudi,znamo se,onako,za lijepo popričati kad se sretnemo,on je jedan od rijetkih koji se nije uzoholio nakon uspona u poslovanju.Poznaje sve koje je poznavao i kad je bio sitni igrač.
I njima sa tekstilom loše sada - od pedesetak radnica ostalo njih četiri.Ali ide valjda njegov posao - dučani i plinsko - vodovodne rabote. Ma nisu oni loši ljudi,znamo se,onako,za lijepo popričati kad se sretnemo,on je jedan od rijetkih koji se nije uzoholio nakon uspona u poslovanju.Poznaje sve koje je poznavao i kad je bio sitni igrač.
pitijacro- legionar
Ja govorim o auto Đurkinu,,,
Bobić- legionar
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic