prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ja govorim o auto Đurkinu,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A joj,ti pričaš o malom Štefeku,a ja o velkom biznismenu.
Dobar je Štefek majstor,pouzdam dečko.A sa njegovim ocem se uvijek pošteno nasmijemo.
no,on je u centru sela,kod crkve.Pogodio si ko prstom u pekmez.Bravo!
Bio si blizu moje rodne kuće - emigrirala sam prije trideset sedam godina.Zapadnije.Pa još malo jugozapadnije nakon deset godina.
Dobar je Štefek majstor,pouzdam dečko.A sa njegovim ocem se uvijek pošteno nasmijemo.
no,on je u centru sela,kod crkve.Pogodio si ko prstom u pekmez.Bravo!
Bio si blizu moje rodne kuće - emigrirala sam prije trideset sedam godina.Zapadnije.Pa još malo jugozapadnije nakon deset godina.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
>>Kokice ispečene, možemo krenuti
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
evo samo da vas pozdravim...... kod mene posla odjednom prek glave..... i u svoj toj zbrci propišalo ćudo jugoslavenske tehnike na kiflama na radilici...i to onak pošteno........ to na onom starijem 533, sa jednostrukim kvačilom..i ima nekakvu čudnovatu korpu, kao limeno zvono dok kaj sam jhednog drugogo raskapal taj je imal istu kak i za duplo kvačilo...to imaju dve vrste ili je ova druga neka kemija sa duplog na jednostruko?
patliđan ispikiran, pomalo s ekrče neki kanali, pikare krešu, ore zemlja jre je jesenskubrazdu voda izležala..... ima nekog i posla, ali plače nema i tak...
uglavnom, budite mi pozdravljeni!
patliđan ispikiran, pomalo s ekrče neki kanali, pikare krešu, ore zemlja jre je jesenskubrazdu voda izležala..... ima nekog i posla, ali plače nema i tak...
uglavnom, budite mi pozdravljeni!
zoki- Broj postova : 168
Budemo.A sad smo pospani pa bi otišli spavati,ali ima jedni koji se vraćaju sa vikenda iz Mađarske i dalje od mađarske pa će nas obići malo - da im riješimo neki njihov problem.Ko da danas nismo imali dosta svojih - jedno mače bolesno,mater iskomplicirala za izgubiti živce nešto,nešto čeg se trenutno nemogu sjetiti,je,i jedna maca se počela nešt porađati,ali sada stalo - valjda bili lažni trudovi,ja nekakva već tri dana blentava - sve me nešt živci love - oću pojesti sve št vidim,a šta nevidim zamislim,pa opet oću pojesti.
Laku noć.Stjenice vas grizle cijelu noć.Ili buhe.Ili uši - ne one na glavi - one u kosi - imala sam ih dva puta u životu - prvi puta sam uspješno uzgojila cijelo stado prije nego sam skužila o čem se radi.A nis bila mala.Dvaesetidvije.Ko normalan tek sa dvaestidvije prvi puta u životu vidi uš.Ili sa dvaeset i četiri dobije vodene kozice.Ili sa trideset i tri EU.Baš sam blentava - ajd adio mare. E,sad me sjetilo,da vidim dal ima na yutubu -
Evo,ima -
-
Laku noć.Stjenice vas grizle cijelu noć.Ili buhe.Ili uši - ne one na glavi - one u kosi - imala sam ih dva puta u životu - prvi puta sam uspješno uzgojila cijelo stado prije nego sam skužila o čem se radi.A nis bila mala.Dvaesetidvije.Ko normalan tek sa dvaestidvije prvi puta u životu vidi uš.Ili sa dvaeset i četiri dobije vodene kozice.Ili sa trideset i tri EU.Baš sam blentava - ajd adio mare. E,sad me sjetilo,da vidim dal ima na yutubu -
Evo,ima -
-
pitijacro- legionar
Dobro jutro - ajdemo ispočetka - dan ko dan - bude ko i svi drugi - malo meda malo žuči,a život te nauči da čaša meda slatka nije dok se čašom žuči ne zalije.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Hehe.....odluka je pala - budem proizvođač krizantema opet ove godine - svi koji misle umrijeti do Sisveta,ili koji dan kasnije imaju besplatan aranžman - mali,ili pedesetpostotni forumski popust za veliki. Moram nešt i zaraditi kako bih si kupila maramice za brisanje suzica za preminulim.
(i nek mi sada netko rekne da ja ovak plava nemam smisla za crni humor )
(i nek mi sada netko rekne da ja ovak plava nemam smisla za crni humor )
pitijacro- legionar
Ne hvala....... nek mi kupuje aranžman tko god hoće...sebi ga nebudem kupovao makar mi ga besplatno dala.... hehe
ali ja kada umrem, bude došla jedna lijepa djevojka, poljubila me i ja budem oživio kao trnoružica.....samo neznaš što me bude upiklo da zaspim....
ali ja kada umrem, bude došla jedna lijepa djevojka, poljubila me i ja budem oživio kao trnoružica.....samo neznaš što me bude upiklo da zaspim....
zoki- Broj postova : 168
zoki je napisao/la:Ne hvala....... nek mi kupuje aranžman tko god hoće...sebi ga nebudem kupovao makar mi ga besplatno dala.... hehe
za lijepu djevojku nemogu ništ komentirati,ali bu ti sigurno došla jedna grda baba,a kad te ona poljubi,probudil se budeš stoposto,sam nis sigurna jel se budeš pretvoril u vampira ili u žapca.
pitijacro- legionar
ajmo,vrijeme je.....pokrivači čekaju............
pitijacro- legionar
Razbuđena.
PS:
Muhač.kad buš opet došel,popili smo zadnji kapučino (od vanilije više volim).Griotice sam isto pojela.......
pitijacro- legionar
Ni nemamo štagalj.A i ne pušimo.Često.
pitijacro- legionar
Imamo.Dobili za godišnjicu braka od sina i snahe.Evo ih tu na polici kraj radija.
pitijacro- legionar
povremeno obriši prašinu s njih ..navodno nisu roba s ograničenim rokom trajanja pa im možete vratiti za par godina
Admin je napisao/la:povremeno obriši prašinu s njih ..navodno nisu roba s ograničenim rokom trajanja pa im možete vratiti za par godina
Nebu išlo sinek - trenutno trošimo rođendanske zalihe,budu i ovi došli na red.....
Zadnja promjena: pitijacro; sri tra 16, 2014 2:10 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Nebum više dolazil, a ako i bum onda niko nebu znal.pitijacro je napisao/la:
PS:
Muhač.kad buš opet došel,popili smo zadnji kapučino (od vanilije više volim).Griotice sam isto pojela.......
Vidiš da su mi jalni
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Hm,nebudeš valjda tak došel da niti ja nebudem znala da si bil.
Nebrigaj muhič,budemo mi i one kojima je krivo poslužili pireom ak bude prilike - volim ja tako ponekad dobiti koju grioticu,skuhati kapučino,pire,gljive.......Na hitnoj imam neke veze - poznam jednu medicinsku,pa nema straha - moji gosti imaju tamo privilegiju i prednost za ispumpavanje želuca.....
Nebrigaj muhič,budemo mi i one kojima je krivo poslužili pireom ak bude prilike - volim ja tako ponekad dobiti koju grioticu,skuhati kapučino,pire,gljive.......Na hitnoj imam neke veze - poznam jednu medicinsku,pa nema straha - moji gosti imaju tamo privilegiju i prednost za ispumpavanje želuca.....
pitijacro- legionar
Daj Admin,smanji malo doživljaj - budeš se sav spopišal ak malo tvrđe noćas zaspiš.
pitijacro- legionar
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic