prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 5 / 40.
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ma ajde molim te,jel? Ma kaj,kad još nije sezona pive......dečko.
A šta si pio ak nisi pivu?Ej se ne sjećam kaj si maznul na sajmu - mene onaj ledeni izdeprimiral tak da budem ga pamtila do slijedećeg proljeća.
A znaš šta - nemoj se previše hvaliti time kaj nepiješ - tako su ti mene jednom proglasili liječenom alkoholičarkom ili bar onom koja pije poskrivečki,jer podravkama nikako nije bilo jasno da ima i onih žena koje ne piju gemište.
A jesi srknul koji gemišt? Konjak,vinjak,viski,rum s čajom????????
A šta si pio ak nisi pivu?Ej se ne sjećam kaj si maznul na sajmu - mene onaj ledeni izdeprimiral tak da budem ga pamtila do slijedećeg proljeća.
A znaš šta - nemoj se previše hvaliti time kaj nepiješ - tako su ti mene jednom proglasili liječenom alkoholičarkom ili bar onom koja pije poskrivečki,jer podravkama nikako nije bilo jasno da ima i onih žena koje ne piju gemište.
A jesi srknul koji gemišt? Konjak,vinjak,viski,rum s čajom????????
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Pa zar ti,tako milo i drago stvorenjce?
Ti bi popio batina da se samnom biješ - ja vakva malecka,ti velik - nebi me stigao uloviti - a ja sam podla - igram partizanski.
Ti bi popio batina da se samnom biješ - ja vakva malecka,ti velik - nebi me stigao uloviti - a ja sam podla - igram partizanski.
pitijacro- legionar
Znaci i admin je taj koji cim si popije mam bi se svadil,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
E je kod nas običaj da se do popodneva radi,a kada se zvona zavežu,prestaje se sa poslom.
Budemo se toga držali.
Dobro jutro,evo je oblačno i tmurno - danas sam kući.čekam servisera za frižider,utoplilo,nemože se više bez njega,špajz više nije dovoljan. Kako je svijet mali - veli meni on jučer - ja vas poznajem,cijelo sam prošlo ljeto uzimao tamo ispred BAT -a paradajz i papriku od vas.Hm - morati ću se potruditi bolje pamtiti lica.
Budemo se toga držali.
Dobro jutro,evo je oblačno i tmurno - danas sam kući.čekam servisera za frižider,utoplilo,nemože se više bez njega,špajz više nije dovoljan. Kako je svijet mali - veli meni on jučer - ja vas poznajem,cijelo sam prošlo ljeto uzimao tamo ispred BAT -a paradajz i papriku od vas.Hm - morati ću se potruditi bolje pamtiti lica.
pitijacro- legionar
Sad budes vidjela koliko je covijek bio zadovoljan toliko ce i frigidere dugo raditi,,,
Bobić- legionar
Ma da,trebao je stići odmah iza osam danas . složio ga jučer da vidi šta se događa,i još ga nema.....A ja čekam - evo počela sam već ručak spremati - pureči datak sam jdan ubacila u juhu a ga budem malo ispekla,krumpire mada u plasteniku bum uzela i salatu - eh.
Nevolim čekati - to me čini nervoznm.
Nevolim čekati - to me čini nervoznm.
pitijacro- legionar
Jesam post gore ja napisala??????
Ima tolko grešaka da mi liči ko falsifikat. Ili bar ko da ga je Admin pisao.
Odkako sam muhča posjela za stol,pojeli smo već šest kila krumpira.I sinoć,i danas - danas mladi,i neki dan - isto mladi,ali ovoliko ga mi ne pojedemo u tri mjeseca skupa.
U dilemi sam - ići u plastenik ili u Kaufland......
Ima tolko grešaka da mi liči ko falsifikat. Ili bar ko da ga je Admin pisao.
Odkako sam muhča posjela za stol,pojeli smo već šest kila krumpira.I sinoć,i danas - danas mladi,i neki dan - isto mladi,ali ovoliko ga mi ne pojedemo u tri mjeseca skupa.
U dilemi sam - ići u plastenik ili u Kaufland......
pitijacro- legionar
Samo 6 kila,,,
pa toliko mrknemo klinke i ja dok idemo vgorice, za jedan dan naravno,,,
ali mi pecemo ponfrii na tanjuru za kotlovinu,,,
pa toliko mrknemo klinke i ja dok idemo vgorice, za jedan dan naravno,,,
ali mi pecemo ponfrii na tanjuru za kotlovinu,,,
Bobić- legionar
Ma pusti pomfri - daj da ti ja složim nešt od krumpira - restani,u vrhnju pečeni,faširani,pajsani,krokete......hehe.....ovaj od sinoć - e,on mi je isto specijalitet ko pire.
Muhač,ako si sve razdjelio,daj zamoli koju kilu nekoga da ti da i probaj tu sortu.Njega si hamil onaj dan.Ili se upiši kod admina za najesen da ti da koju gajbicu kad izvadi svoj.Krumpir čovječe,ne mislit na bedastoče kaj se vađenja tiče.......
Muhač,ako si sve razdjelio,daj zamoli koju kilu nekoga da ti da i probaj tu sortu.Njega si hamil onaj dan.Ili se upiši kod admina za najesen da ti da koju gajbicu kad izvadi svoj.Krumpir čovječe,ne mislit na bedastoče kaj se vađenja tiče.......
pitijacro- legionar
Jel radiš kalapajsani , to je samoborski specijalitet ali ne pitaj kak se radi ili sprema
Daj se dečko ne kiti tuđim perjem - - kalapajsani je belički specijalitet - i dok ti ga Piti spremi oblizat ćeš prste. (ak ti oblizavanje neide,onda ti budu rasle zazubice ) .I isto ne pitaj kak se sprema jer ti neću reći.
pitijacro- legionar
Nisam si ostavil ni grama, čak ni za posaditi, rekla si da nevalja za sadditi pa sam si ja protumačil
meni ti je krumpir krumpir. Crveni, žuti, svih mogučih kombinacija i boja .... ali volim ga pokosati.
Sečas se kaj sam ti pričal kak su nekad susjede kod mene mjenjale sjeme svake 3 godine?
meni ti je krumpir krumpir. Crveni, žuti, svih mogučih kombinacija i boja .... ali volim ga pokosati.
Sečas se kaj sam ti pričal kak su nekad susjede kod mene mjenjale sjeme svake 3 godine?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
No muhač,naravno da nije za saditi kad je bil posipan - onaj sa klicama je bil predebeli.i imal je loše klice.Bila bih ti ja dala,ali više nis imala.Ono šta sam imala nije bilo za bližu rodbinu.
Ali da si si vrečicu ostavil mogao si si napraviti pire ko ja.Ili da si ga spekel samo - ajojjjj,kak bi bil fini- pogledaj Admina,jadan bude se rastepel od želje da kalapajsanca zagrizne.
Ali da si si vrečicu ostavil mogao si si napraviti pire ko ja.Ili da si ga spekel samo - ajojjjj,kak bi bil fini- pogledaj Admina,jadan bude se rastepel od želje da kalapajsanca zagrizne.
pitijacro- legionar
Dječaci laku noć.
Lijepo spavajte,tu i tamo se okrenite na drugi bok da se ne zaležite i dobijete dekubitise.A pazite i na testise.Kvragu,nebih ovo rekla,ali mi se poklapa rima.Budem ujutro pobrisala.
Lijepo spavajte,tu i tamo se okrenite na drugi bok da se ne zaležite i dobijete dekubitise.A pazite i na testise.Kvragu,nebih ovo rekla,ali mi se poklapa rima.Budem ujutro pobrisala.
pitijacro- legionar
Ovo je prestrašno tko normalan sjedi u četiri ujutro za kompom.Ja budem ovo pseto vmorila - tri puta u uru vremena - unutra -van.Sva sam razbuđena i u kućnoj se ovdi smrzavam.Šapetinu ću joj polomiti i njušketinu zavezati ko krokodilu.Ona sada crkulji i hrče a ja blentam ovdje.Idem si upalim tv - od spavanja više nebude,kak izgleda - ništ.
pitijacro- legionar
Šta je muhač? I ti si malo [You must be registered and logged in to see this image.]?
Mogli smo si ruke sinoć dati i [You must be registered and logged in to see this image.]zajedno.
Ti se budeš meni smijal,a dečec? [You must be registered and logged in to see this image.]I rekel da mi nisu sve na broju.[You must be registered and logged in to see this image.]
Mogli smo si ruke sinoć dati i [You must be registered and logged in to see this image.]zajedno.
Ti se budeš meni smijal,a dečec? [You must be registered and logged in to see this image.]I rekel da mi nisu sve na broju.[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: pitijacro; pet tra 18, 2014 6:20 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Gle,vidi i ovoga gore - i taj se pogubil malo,a Admin? Kaj jel bilo [You must be registered and logged in to see this image.]ili si do sada izvršaval [You must be registered and logged in to see this image.]?
Ili si samo i ti cijelu noć [You must be registered and logged in to see this image.]
Ili si samo i ti cijelu noć [You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
: Gde si popalila smajliče, daj link.
Nemoj da moram kopati
Nemoj da moram kopati
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Nema šanse, nedam - to je sa jednog foruma koji mi je dosadio.
pitijacro- legionar
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic