prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
No,no,ne tak visoko skakutati i maniti se alkohola.
Može se glavom udarit u plafon pa bu bolilo,a kaj se alkohola tiče,Cesarić u "VAGONAŠIMA" veli: -
"Znamo,o znamo da alkohol škodi,
no rakije,rakije,rakije amo,
jer utjehe nema u vodi"
Tak da aklohol i nije za neko slavlje već za patnju.
A ja sam ona koja vam donosi veselje (ajd nek netko rekne je,ajd),a ne patnju.
Sad bi mi legla borovnica.Ili ananas.
Idem još velke krastavce nabrati.I papriku.Konačno sam danas svu staru utopila.
Može se glavom udarit u plafon pa bu bolilo,a kaj se alkohola tiče,Cesarić u "VAGONAŠIMA" veli: -
"Znamo,o znamo da alkohol škodi,
no rakije,rakije,rakije amo,
jer utjehe nema u vodi"
Tak da aklohol i nije za neko slavlje već za patnju.
A ja sam ona koja vam donosi veselje (ajd nek netko rekne je,ajd),a ne patnju.
Sad bi mi legla borovnica.Ili ananas.
Idem još velke krastavce nabrati.I papriku.Konačno sam danas svu staru utopila.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jesi je pumpom pumpala ili ili je do baburaste linije došla obrnutom liposukcijom .
Ma jok dečko - to ti je genetski naslijedno-kaka gazdarica taka paprika.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ma jok dečko - to ti je genetski naslijedno-kaka gazdarica taka paprika.
Eh kaj bi bar imoji ljesnjaci slijedili tvoju papriku,,,
kad bi ooni bili ko ja ajmeeeeeeeeee pa ja bi bogat postalo, para namlatio,,,
al' ni to dobro jer pare ljude kvare, nebi ja da se pokvarim,,,
danas do kraja odradio anti-klecanje sa glifosatom, jos se samo nadam da nebu nikakvih problema,,,
potrgao netko (mislim nitko nije) regulator pritiska na prckalici pa sam bio osuđen odraditi to sa atomizerom,,,
a na njemu veliki difuzor pa vuce li ga vuce ono malo magle sto se dizalo od tla i naravno pretpostavljam ugura među granje lijeske,,,
nadam se da ce to biti zanemarive kolicine za tako uznapredovalu biljku,,,
kasnije sam, nakon jednog kruga, stavio deku preko njega pa se lakse disalo,,,
sutra malo u grad na medicinu rada, pa malo lunjanja po gradu i tako to,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
[quote="Bobić"
[/quote]
Dečec,teorija ti ne pliva - ja nemam para pa sam ipak kvarna - ma do koske.
Koji sam post jutros napisala pa mi blento požderao.Bljak.Gledam ja ko tele u nova vrta - nigdje ničega nije bilo.A tipkala sam deset minuta i pet ispravljala kriva slova.Ma velim - blento od foruma.
Šta smo radili danas - rasturali tržnicu.Koji sm maher - hehe....uh što volim dok me ide.....kolko si griotica morem kupiti.....ma ću pobenaviti od slatkog života.
Fali mi ples.Znali mi tako preko zime i proljeća ujutro otplesati koju na radiju,a sada neeeemaaaa....ustaj i trči raditi.Bljak.
Šta ćemo raditi danas - sadila bum varaždinca - ako me kiša ne spizdi.Koji sam lumen - i išla bih saditi i nekak potajice,tak da niti sama sebi ne želim priznat,priželjkujem da se kiša sruči ko opći potop i da se ne maknem do večeri iz ove stolice.Ne,iz ovog tu trosjeda do mene.Mogu sada reći da strašno želim ići to zelje posaditi ali sebi priznajem da lažem sebe.Javno neću ni da mi pol dana tabane škakljaš.E.
[/quote]
Dečec,teorija ti ne pliva - ja nemam para pa sam ipak kvarna - ma do koske.
Koji sam post jutros napisala pa mi blento požderao.Bljak.Gledam ja ko tele u nova vrta - nigdje ničega nije bilo.A tipkala sam deset minuta i pet ispravljala kriva slova.Ma velim - blento od foruma.
Šta smo radili danas - rasturali tržnicu.Koji sm maher - hehe....uh što volim dok me ide.....kolko si griotica morem kupiti.....ma ću pobenaviti od slatkog života.
Fali mi ples.Znali mi tako preko zime i proljeća ujutro otplesati koju na radiju,a sada neeeemaaaa....ustaj i trči raditi.Bljak.
Šta ćemo raditi danas - sadila bum varaždinca - ako me kiša ne spizdi.Koji sam lumen - i išla bih saditi i nekak potajice,tak da niti sama sebi ne želim priznat,priželjkujem da se kiša sruči ko opći potop i da se ne maknem do večeri iz ove stolice.Ne,iz ovog tu trosjeda do mene.Mogu sada reći da strašno želim ići to zelje posaditi ali sebi priznajem da lažem sebe.Javno neću ni da mi pol dana tabane škakljaš.E.
pitijacro- legionar
A kako bi tek sada išlo po novom parketupitijacro je napisao/la:
Fali mi ples.Znali mi tako preko zime i proljeća ujutro otplesati koju na radiju,
mtd001- Broj postova : 177
E pa da - a još ga nismo krstili.
Reče jednom netko - treba samo željeti i biti strpljiv.I bio potpuno u pravu -evo pada kiša - nije potop,ali - pada.
Reče jednom netko - treba samo željeti i biti strpljiv.I bio potpuno u pravu -evo pada kiša - nije potop,ali - pada.
pitijacro- legionar
Misliš ovakopitijacro je napisao/la:E pa da - a još ga nismo krstili.
A-a, ovako - [You must be registered and logged in to see this image.]. Iako niti tvoja ideja nije loša.
pitijacro- legionar
Dobro jutro radni prazniče,žalim se i ne pravim se važna.Pravim se jadna.Ma u tri mp3,pa ja jesam jadna.Jadna i premorena
.Kakvo sam ja to bičence?Jadno,premoreno,kvarno,čangrizavo,mimozasto,zločesto,nježno,sneno - ma ne sneno ko pospano nego sneno ko sanjalica na paperjastim oblacima - trenutno sanjarim o jednoj dubokoj zelenoj šumi,nasred šume proplanak,nasred proplanka jedan ogroman hrast,ispod hrasta ležim ja raširenih ruku,ispruženih nogu u visokoj zelenoj travi,sunčane zrake se probijaju kroz gustu krošnju i griju mi lice i sve se neka prijatna toplina razlijeva čitavim mojim tijelom. Ptičiji pjev se čuje,vjetrič lagano piri,travke se oko mene lelujaju u laganom plesu i vlati se lijeno njišu ko trbušne plesačice........a moje oči ztvorene,boje sunca se ispod zatvorenih očnih kapaka preljevaju ko pikasevo patno i sve mi toplina grije dušu i ja nepostojim ovdje ispod hrasta,ja sam tamo negdje u beskonačnosti Vasiljene raspršena u milijardama iskričavih zvijezdica......
Dobro jutro Sonja.
.Kakvo sam ja to bičence?Jadno,premoreno,kvarno,čangrizavo,mimozasto,zločesto,nježno,sneno - ma ne sneno ko pospano nego sneno ko sanjalica na paperjastim oblacima - trenutno sanjarim o jednoj dubokoj zelenoj šumi,nasred šume proplanak,nasred proplanka jedan ogroman hrast,ispod hrasta ležim ja raširenih ruku,ispruženih nogu u visokoj zelenoj travi,sunčane zrake se probijaju kroz gustu krošnju i griju mi lice i sve se neka prijatna toplina razlijeva čitavim mojim tijelom. Ptičiji pjev se čuje,vjetrič lagano piri,travke se oko mene lelujaju u laganom plesu i vlati se lijeno njišu ko trbušne plesačice........a moje oči ztvorene,boje sunca se ispod zatvorenih očnih kapaka preljevaju ko pikasevo patno i sve mi toplina grije dušu i ja nepostojim ovdje ispod hrasta,ja sam tamo negdje u beskonačnosti Vasiljene raspršena u milijardama iskričavih zvijezdica......
Dobro jutro Sonja.
pitijacro- legionar
Ko o kome a ona o sebi,,,
dobro jutro,,,
dobro jutro,,,
Bobić- legionar
A štaš kad ja sebe sama najbolje pznajem - šta onda ima netko drugi o meni reći kad pojma nema.
Ispincirala dva reda paprike -
još deset za napraviti -
Ajmo ručak napraviti. Neke kotlete,juhicu,salaticu.....Ništa glamurozno,gurmansko,onako,po seljakči.Je,i skuhala budem predzadnje kukuruze - što su slatki.......ko ja. Prezreli.Mislim da ću zube polomiti dok ih budem jela.
Ispincirala dva reda paprike -
još deset za napraviti -
Ajmo ručak napraviti. Neke kotlete,juhicu,salaticu.....Ništa glamurozno,gurmansko,onako,po seljakči.Je,i skuhala budem predzadnje kukuruze - što su slatki.......ko ja. Prezreli.Mislim da ću zube polomiti dok ih budem jela.
pitijacro- legionar
Joj muha,sad si na najebo ko žuti.
Kak god pogledam ja sam uvjek najebo i za sve sam kriv, pa onda nek barem postoji opravdan razlog
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
hmmm,,,
bilo je i nekih slika, tamo vezanih uz gledanje desetminutno, koje su se mogle s nekime poistovjetiti al' nis' imal kuraza povuci paralelu,,,
cisto ono da bi ostal prikazan ko neki dobrica,,,
bilo je i nekih slika, tamo vezanih uz gledanje desetminutno, koje su se mogle s nekime poistovjetiti al' nis' imal kuraza povuci paralelu,,,
cisto ono da bi ostal prikazan ko neki dobrica,,,
Bobić- legionar
plastenik je samo sinonim .
E pa jurim u plastenik
Dobra mi je ona "tvornice radnicima" , timater pa tko bi bio u tvornicama nego radnici
E pa jurim u plastenik
Dobra mi je ona "tvornice radnicima" , timater pa tko bi bio u tvornicama nego radnici
Jutro,,,
admin kaj si prckal po forumu, em me trazi logi, em nemam avatara, em nema smajleka u editoru,,,
to je ono kaj sam na prvi tren primjetil,,,
admin kaj si prckal po forumu, em me trazi logi, em nemam avatara, em nema smajleka u editoru,,,
to je ono kaj sam na prvi tren primjetil,,,
Bobić- legionar
Možda nas ili te je neko hakiral
Sve je tu
Sve je tu
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic