prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ima koji smajlič koji skida znoj sa čelapitijacro je napisao/la:
Muhač,kaj ti veliš na ovo?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
O ovome ćemo popričati - ti to znaš,jeli?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
muhanicar je napisao/la:Ima koji smajlič koji skida znoj sa čelapitijacro je napisao/la:
Muhač,kaj ti veliš na ovo?
Naravno da ima,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
i od mene,,,
odo i jabacit oko,,,
odo i jabacit oko,,,
Bobić- legionar
Štooo?mtd001 je napisao/la:Jao si ga tebi muha
Osoba koju ste nazvali trenutno nemože odgovoriti na ovaj poziv ......
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ako pretplatnik ne namiri račun biti će privremeno isključen.....
Ako pretplatnik ne namiri račun,bit će privremeno isključen.........( pojašnjenje - govori govorna automatica )
dok ne namiri račun.Točka.
Ako pretplatnik ne namiri račun,bit će privremeno isključen.........( pojašnjenje - govori govorna automatica )
dok ne namiri račun.Točka.
Zadnja promjena: pitijacro; ned lip 22, 2014 5:16 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Ajmo ranoranioci,ima nas koji i danas radimo.Paprika mi viška,krastavaca isto imam dosta,paradajz treba nabrati - to budim muža,on bude to.Sinoć se nije stiglo,kopala se paprika - bam ju blentavu u kakvom je draču,i patliđan bio pun zlatica ko novogodišnja jelka pa ih muž blago sa agresivnim toksinom eutanizirao.Ja bih ih rađe po ritici,ali te su recidivistice - nema učinka od špotanaja - uvijek se vračaju starim navikama - gricksju,grickaju,grickaju......moje privatno vlasništvo.ilitiga moje patliđane.A ja njih volim.I nedam.Da ih se gricka.Ebaj ga - taka sam.Nedam.
Ova mi tržnica ušla u krv.Uopće mi nije žao što i danas idem raditi.
Materemi,pa ja bolesno uživam u tome.
Ova mi tržnica ušla u krv.Uopće mi nije žao što i danas idem raditi.
Materemi,pa ja bolesno uživam u tome.
pitijacro- legionar
Dobro jutro , da se meni onak potajno maskirat , pa prišuljat štandu i slušat kako hvali tu svoju papriku
Najvažnije u životu biti je dobar trgovac ...ajoj kad se sjetim koje sve ljepe ljudske strane zatre taj prokleti novac
Najvažnije u životu biti je dobar trgovac ...ajoj kad se sjetim koje sve ljepe ljudske strane zatre taj prokleti novac
Admin je napisao/la:Dobro jutro , da se meni onak potajno maskirat , pa prišuljat štandu i slušat kako hvali tu svoju papriku
Ma to mi moraš samo iza leđa stati - ja se od posla nemam vremena okrenuti.
Hm,nije caka u hvaljenju.Caka je kako ja konkurenciju nagrdim.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Idem ipak i male krastavce nešt nabrati -malo mi se razgibale kostice,em ću se valjda moći sagnuti.
pitijacro- legionar
Ako imaš viška dopeljaj do menepitijacro je napisao/la:Paprika mi viška,krastavaca isto imam dosta,paradajz treba nabrati -.
mtd001- Broj postova : 177
Aaaloooo, ljudi, pa kad se vi to budite h nedelju???? To se budite po sluzbene duznosti ili zato kaj nemrete spati???
Imbra- Broj postova : 218
Zbog seksa Imbra,zbog seksa.,neznam šta njih,ali mene trenutno seksa paprika.Nemogu je prodati.Skroz mi se neki višak vuče.A ovdje nije onaj slučaj - od viška glava ne boli.Boli,boli....ko prvi puta.
pitijacro- legionar
mtd001 je napisao/la:Ako imaš viška dopeljaj do menepitijacro je napisao/la:Paprika mi viška,krastavaca isto imam dosta,paradajz treba nabrati -.
Ok.Pa je trampim u naturi - ja tebi papriku ti meni šuške.A kilu dobiš za lijepe oči - ajd,istinabog da nisam zavirila dublje da vidim kake su - nebi bilo pristojno,jel, da sam se zagledala,ali meni sve oči lijepe,pa može - dam.
pitijacro- legionar
Ilitiga - zašto svi štrumfovi vole štrumfetu?
Emtac,.........si ubit,znaš.......
I tako se vratila ja.Vidjela svijeta velegrada.Opet.
Emtac,.........si ubit,znaš.......
I tako se vratila ja.Vidjela svijeta velegrada.Opet.
pitijacro- legionar
Ma jok.Nešt se gadno izmjenilo umene.Sve što taknem umire.Pa ne kupujem više.
A čemu ?
Ja taj koristim samo dok oću pokazati mišiče.
A čemu ?
Ja taj koristim samo dok oću pokazati mišiče.
pitijacro- legionar
------------------
------------------
-----------------
---------
----------------------------------------
-----
Dosta priče,ajmo raditi.
------------------
-----------------
---------
-----
Dosta priče,ajmo raditi.
pitijacro- legionar
Kog si vraga tako raspoložen - ajd,smanji malo doživljaj,budeš od zadovoljstva dobil čir na želucu.Il dvanaestercu.Ili na licu.ili na oku.
Zadnja promjena: pitijacro; pon lip 23, 2014 3:02 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:------------------
------------------
-----------------
---------
-----
Dosta priče,ajmo raditi.
Mora da te tvoj Jo izveo na šiš-čevap cim si ti ostala bez teksta,,,
Dobro jutro,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Ma nije to u pitanju,obično sam ujutro tiša pa mi usfalilo tona,a misli cirkulirale uobičajenom dinamikom.Pa ih ja stavila na ekran.Nek se nađu,možda kome budu znimljive.Iako nakon što me brgud tamo na PF onako opako spustio na zemlju dobila je nešt kompleksa,ono,maje vrijednosti,manje pametnosti,da ne velim inteligencije - bolje da ne velim tako jer to onda zvuči učeno a ja učena nisam,iako i neučeni mogu biti inteligentni,ali tko će se sada ići dokazivati,jel,manje - ma gle,sada sam podigla pogled i gledam ovaj goblen zimske idile na zidu koji sam napravila nekada davno dok nisam skužila da se slobodno vrijeme može pametnije iskoristiti od nabadanja igle - vele da je od tih goblena najvrijednija rama (ova moja je valjda,baš je lijepa,u baroknom stilu)i da je to jedan običan kič na zidu,ali meni se živo fučka - rekla bih ja i j.b.,ali sam prokleto pristojna pa neću (reći .e.e) - gledala sam ja Generaliča prije par godina na tv - prije neg je umro kako je radio jednu veeeeliku sliku u apstraktnom stilu.Sjedio je na stolcu,rukom zagrabio boju i bacio je na platno.Pa u drugu,pa preko nje,pa tako....pa kistom nešt žvrljao još,i tako.I sad,mislim,ja - bem ti život.Ja budem došla pred nju možda jednoga dana i razmišljala - kako je on to posložio boje i što ga je vodilo baš na takvu kombinaciju i u takvim oblicima i divila se budem tom (ili bilo kojem velikanu apstraktne umjetnosti) i nikako nebudem mogla dokučiti koja im to sila vodi ruku - A ono - umoči i pljas - pa kako naleti i kako se respekmezi po platnu.Eh. A volim ja gledati portrete.Ili ljude u pokretu.Gdje je izražena svaka crta lica,gdje se emocije čitaju sa platna ,gdje pričaju životnu priču....e,to su majstori,koji to mogu pokazati meni smrtnici i pred kojima se klanjam.Šta sam ono htjela reći???????????...........A je,odradla ja plac danas - koja je to katastrofa ujutro bila.........došlo devet sati ja imala pedest kuna.Ovo još nisam doživjela.Al se popravilo - dan je završio uobičajeno dobro - ipak sam ja jedan trgovac u duši,od onih koji će eskimu ledenicu prodati.Ne frižider braco,ledenicu.
Voli vas vaša Pitija.
Odkud mi je sada palo na pamet napisati to - voli vas vaša Pitija.Pojma nemam,došlo mi.Nekontrolirano.A nije zgorega to nekada i reći,jel............
Voli vas vaša Pitija.
Odkud mi je sada palo na pamet napisati to - voli vas vaša Pitija.Pojma nemam,došlo mi.Nekontrolirano.A nije zgorega to nekada i reći,jel............
pitijacro- legionar
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic