prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ajmo se polako spremati za sprovod....pokopati ljudsko biće i jednu priču.....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
stavio bi neku prigodnu pjesmu za sprovod ..
kak mi se rozga jako sviđa odabir je pao na nju
kak mi se rozga jako sviđa odabir je pao na nju
Ne mogu vjerovati - došao jučer jedan čovjek - pita bih li mu mogla dati korištene kpk cijevi.Može,rekoh ja,nema problema - kolko treba? i okrenem se oko sebe - gledam - nema ih. A bilo ih od tri plastenika - Preko dvije tisuće metara. Uzmem mob,zovem muža, on bio na placu i pitam gdje su. Veli - na ulici, ispred ograde ih on izvukao. Velim ja - uzmite tamo kolko treba ispred ograde - veli čovjek - nema tamo ničega.Ih.Netko pokupio,pojma nemam tko. I to sve. Danas mi opet izvukli jedno tristo metara što bile pod salatom - nema uru vremena, nestale, netko pokupio. Ko da ih je netko taknuo čarobnim štapičem. Kome tolko cijevi treba.....i kako samo znaju da su na ulici - mi nismo na glavnoj cesti.
Tv stari su romi otpeljali, ali su prije pitali jel mogu. I ja sam gore napisala - za uzeti. Hm.....
Tv stari su romi otpeljali, ali su prije pitali jel mogu. I ja sam gore napisala - za uzeti. Hm.....
pitijacro- legionar
Pojma nemaš koja si mi sjećanja probudio.......... baš grozni.
pitijacro- legionar
Stigo napokon,,,
pas mater, kad je kisni dan vise posla nego kad bude suncano,,,
jedan novi projekt se radi,,,
jesam reko da je nakon servo volana na redu bilo svrdlo
polozilo ispit, cak sam ga uspio i razjebati odmah na pokusu
sjjj kuciste za lezajeve,,,
al' bilo jos toga doma,,,
ni udarci a ni vlaga ne moredu mi nista,,,
sjutra ako Bog da zavrsavam i sa novim projektom, posljikam dok bude gotovo,,,
pas mater, kad je kisni dan vise posla nego kad bude suncano,,,
jedan novi projekt se radi,,,
jesam reko da je nakon servo volana na redu bilo svrdlo
polozilo ispit, cak sam ga uspio i razjebati odmah na pokusu
sjjj kuciste za lezajeve,,,
al' bilo jos toga doma,,,
ni udarci a ni vlaga ne moredu mi nista,,,
sjutra ako Bog da zavrsavam i sa novim projektom, posljikam dok bude gotovo,,,
Bobić- legionar
Dobro jutro.
Istina je voda duboka - rekli bi ljudi iz mase.
Istina je voda duboka - rekli bi ljudi iz mase.
pitijacro- legionar
Cini se da je u sumama i biomasama buducnost,,,
cini se da budem i ja moral posijati agaciju pa makar i pilo platil,,,
cini se da budem i ja moral posijati agaciju pa makar i pilo platil,,,
Bobić- legionar
Ma i tu više nebude ništ od posla - evo,moja susjeda dopeljala petsto komada po 50 ili 60 lipa iz Mađarske,baš sam ih maločas gledala utrapljene na vrtu. jedno metar visine.
Ajd, po kunu da ih prodaš - tako ih dilaju kod nas, čula sam neki dan oglas na radiju, pa da ti dođe kupac pa uzme petsto komada....fajn para, iako ih petsto treba načupati....
Ako si sam nabereš sjeme, nije to neisplativo, i ako uspiješ prodati - sasvim solidan dodatni prihod.
Ajd, po kunu da ih prodaš - tako ih dilaju kod nas, čula sam neki dan oglas na radiju, pa da ti dođe kupac pa uzme petsto komada....fajn para, iako ih petsto treba načupati....
Ako si sam nabereš sjeme, nije to neisplativo, i ako uspiješ prodati - sasvim solidan dodatni prihod.
pitijacro- legionar
Uvijak moras imati neku slobodnu zemlju u rezervi z zlu ne trebalo,,,
a da je imam bila bi vec zasađena sa ljesnjacima,,,
inace agacija podnosi vrlo, vrlo siromasna tla, uspjeva cak i na bjelom pjesku na kojem nista ne raste, za moj kraj je najidealnija biljka za sadnju tih i takvih tala,,,
a da je imam bila bi vec zasađena sa ljesnjacima,,,
inace agacija podnosi vrlo, vrlo siromasna tla, uspjeva cak i na bjelom pjesku na kojem nista ne raste, za moj kraj je najidealnija biljka za sadnju tih i takvih tala,,,
Bobić- legionar
Ma kaj,pa za to ne trebaš veliku površinu - razmak redova metar sasvim dovoljno,nasadiš na desetak cm u redu, i eto....
Hm,kad razmislim,deset kuna po dužnom metru zarade - i nije nešto. A kad razmislim dublje - to je deset kuna po kvadratu - malo.
Ma kaj agacija - sad je jučer rekao Milanović da bude plin pojeftinio. Oko dvadeset lipa po kubiku - mi potrošili prošli mjesec tisuću kubika. I onda,dok to pojeftinjenje bude, ja nebum više platila 4200 kuna račun nego samo 4000. Kuna. Jebem im njih lopovske.I sve njihovo i sve što su. Ih jebajem. Iseliti ću se iz Hrvatske. Materemi, da znam šiptarski ili rumunjski,u Rumuniju bih otišla i u Albaniju. Ili u brazilsku prašumu - ma budem,u brazilsku prašumu bum otišla, sjela budem ispod banane i čekala da sazri.
Moj bi muž na more. Aha. Tu plačamo četiri iljade plin, a tamo budemo četri iljade vodu. Oče se čovjek ljeti triput dnevno tuširati i jedanput kupati.I kaj plati račun sa iljadu osamsto kuna mirovine. I mene nahrani i obuče. A pošto mu nekad dok sam srdita za kaznu uskratim i bračnu radnu obavezu,on bi si od tih iljadu osamsto kupio i zamjenu za mene. Aha. Oćeš brus dečko. A dobro, bili bi bar vitki i zdravi. Jer za jesti ne bi ostalo ni kune.
Hm,kad razmislim,deset kuna po dužnom metru zarade - i nije nešto. A kad razmislim dublje - to je deset kuna po kvadratu - malo.
Ma kaj agacija - sad je jučer rekao Milanović da bude plin pojeftinio. Oko dvadeset lipa po kubiku - mi potrošili prošli mjesec tisuću kubika. I onda,dok to pojeftinjenje bude, ja nebum više platila 4200 kuna račun nego samo 4000. Kuna. Jebem im njih lopovske.I sve njihovo i sve što su. Ih jebajem. Iseliti ću se iz Hrvatske. Materemi, da znam šiptarski ili rumunjski,u Rumuniju bih otišla i u Albaniju. Ili u brazilsku prašumu - ma budem,u brazilsku prašumu bum otišla, sjela budem ispod banane i čekala da sazri.
Moj bi muž na more. Aha. Tu plačamo četiri iljade plin, a tamo budemo četri iljade vodu. Oče se čovjek ljeti triput dnevno tuširati i jedanput kupati.I kaj plati račun sa iljadu osamsto kuna mirovine. I mene nahrani i obuče. A pošto mu nekad dok sam srdita za kaznu uskratim i bračnu radnu obavezu,on bi si od tih iljadu osamsto kupio i zamjenu za mene. Aha. Oćeš brus dečko. A dobro, bili bi bar vitki i zdravi. Jer za jesti ne bi ostalo ni kune.
pitijacro- legionar
valjda dok padne dolje.Jedino ak si dosta hrabar pa se ne bojiš za jaja dok plaziš gore kaj ti ih trnovi ne popikaju.
A i ono drugo.
A ne bi to bilo loše splaziti jednom na agaciju dok te žena gleda. tako imaš opravdanje ak ti klempič neće dok žena hoće - možeš fino reći - a su ga pikači probušili pak je ispuhan.
A i ono drugo.
A ne bi to bilo loše splaziti jednom na agaciju dok te žena gleda. tako imaš opravdanje ak ti klempič neće dok žena hoće - možeš fino reći - a su ga pikači probušili pak je ispuhan.
pitijacro- legionar
Sjecam se da smo ih mi (ono jedne godine prije nego li smo jednu njivu nanovo posadili) sakupljali u jesen,,,
nakon toga islo u stratifikaciju i ako se dobro sjecam mahune se moraju popariti i stoji tako u vreloj vodi nekih 15 minuta,,,
al nemojte me 100% drzati za rijec,,,
odoh danas vgorice, bude guzva tamo kako se cini,,,
nakon toga islo u stratifikaciju i ako se dobro sjecam mahune se moraju popariti i stoji tako u vreloj vodi nekih 15 minuta,,,
al nemojte me 100% drzati za rijec,,,
odoh danas vgorice, bude guzva tamo kako se cini,,,
Bobić- legionar
Nema Bobića, valjda se skotural nekam v grabu z goričnoga brega.
Dobro jutro.
Ninu peljamo doktoru- radi od sedam do osam danas, o onda u šoping moram - jučer sam do mraka bila u plasteniku.
Dobro jutro.
Ninu peljamo doktoru- radi od sedam do osam danas, o onda u šoping moram - jučer sam do mraka bila u plasteniku.
pitijacro- legionar
ah , pijanac , kaj buš ..
Kak je tek tebi kad ninu zabolilo od jućerašnjeg plstenika
Kak je tek tebi kad ninu zabolilo od jućerašnjeg plstenika
Ma mene samo malo štrecnulo,ali ne od jučer nego od danas - danas smo platili tri injekcije ono što Nina u utorak dobila kad sam mislila da je otrovana, a bio samo višak kiseline u želucu u pitanju, i današnje cijepljenje protiv bjesnoće - po sto pedeset kuna za svako. I dok je muž vadil tristo iz novčanika, a ja sam odmah pribrojila i onih pedeset za koje sam joj u apoteci kupila kutiju Peptorana , malo su mi se suzile oči, ko kinezu.....
A veli mi jedna znanica maločas u dućanu - kakva su vremena došla - za psa doktor dođe po naruđbi - i u tri ujutro ti dođe kući, a za ljude čekaš šest mjeseci na listi - ko ja za okulista.
A veli mi jedna znanica maločas u dućanu - kakva su vremena došla - za psa doktor dođe po naruđbi - i u tri ujutro ti dođe kući, a za ljude čekaš šest mjeseci na listi - ko ja za okulista.
pitijacro- legionar
Evo što mi Bobić donio -
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić hvala, ujedno isprika za nešto,ali objašnjenje bude u pp.
Sad, i muhač mi je donesel griotice, i Bobić mi je donesel griotice, a to je dvije trećine foruma već meni doneslo griotice, pa ja sada lijepo molim Admina - Admin,daj mi i ti pokloni griotice, tak da se ja morem kurčiti i hvaliti u javnosti kak mi je cijeli forum poklonio griotice.
Bobić,šta mi nisi prije rekao da si tak visok - bila bih i sa treće police pobrisala prašinu.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić hvala, ujedno isprika za nešto,ali objašnjenje bude u pp.
Sad, i muhač mi je donesel griotice, i Bobić mi je donesel griotice, a to je dvije trećine foruma već meni doneslo griotice, pa ja sada lijepo molim Admina - Admin,daj mi i ti pokloni griotice, tak da se ja morem kurčiti i hvaliti u javnosti kak mi je cijeli forum poklonio griotice.
Bobić,šta mi nisi prije rekao da si tak visok - bila bih i sa treće police pobrisala prašinu.
pitijacro- legionar
Pak nesem ti ja kepic neg pravi muž,,,
je da sem bil malo fstrahu pa sem zato i pojacanje zel sebom,,,
je da sem bil malo fstrahu pa sem zato i pojacanje zel sebom,,,
Bobić- legionar
ja kontam da je dobila mobitel , fučkaš griotice ..
Uostalom ja ne kupujem forumaše grioticama kao neki zakuskama
Uostalom ja ne kupujem forumaše grioticama kao neki zakuskama
Daj se ne zmotavaj - počni štedjeti - ak si fkrizi,j a ti mogu nešto posuditi sa pet posto kamata (nisu lihvarske).
Dobro jutro.
Joj kak opet moram raditi.
A još me križa bole od jučer,jučer sam posadila sve kaj nisam u subotu.idem sada vidim ako se je diglo,ako nije bude gabule, sunce ide, bude folija skurila.
Dobro jutro.
A još me križa bole od jučer,jučer sam posadila sve kaj nisam u subotu.idem sada vidim ako se je diglo,ako nije bude gabule, sunce ide, bude folija skurila.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Dobro jutro.
A još me križa bole od jučer
Vidis a lepo sem ti rekel naj dizati te sanduke budem ja, ali ne oce ona pokazati da se jos navek more, eto ti sad,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
dobar jutar,,,
odoh ja vgorice zavrsavat ono kaj mi od subote ostalo,,,
malo se zaruzilo jbga,,,
Bobić- legionar
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic