prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 35 / 40.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
jutro.......
Već sam loše volje žim se sjetim šiptara.
Pedeset kila paradajza, pedeset paprike, četerdeset kila velikih krstavaca i sedamdeset kila malih.
Ako uspijem sama prodati dvijesto kila robe bude to ebeni radni dan. Za pasti s nogu.
Tko kaže da žene u mojim godinama nemaju dosta seksa.......
Već sam loše volje žim se sjetim šiptara.
Pedeset kila paradajza, pedeset paprike, četerdeset kila velikih krstavaca i sedamdeset kila malih.
Ako uspijem sama prodati dvijesto kila robe bude to ebeni radni dan. Za pasti s nogu.
Tko kaže da žene u mojim godinama nemaju dosta seksa.......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
puran po puri samo gazi a ništa od sexa , pa je stracka , namaže , ona stenje , jauče , preklinje .pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:kaj nisi nikad vidla kako purane vode ljubav ?pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:..
od uobičajnih tehnika najbolje mi ide tkzv. "po puranjski"
A toooo....A nisam.
.
Ahaaaaa........a toooooo.....
Tako treba majstore, nek te preklinje, nema da joj ugađaš i da joj se nudiš - roba koja se nudi nema cijenu,, uvijek se gleda ko da je falš.
Treba biti kralj, nedostupan, traljave ali nedostupne žele svi. I kad odrade traljavo i samo gaze.
Prodala.
Ostalo samo malih krastavaca dvadesetak kila. I jedno deset velikih.
Sad si budem kupila planinu sladoleda i milh šnitu.
Tako treba majstore, nek te preklinje, nema da joj ugađaš i da joj se nudiš - roba koja se nudi nema cijenu,, uvijek se gleda ko da je falš.
Treba biti kralj, nedostupan, traljave ali nedostupne žele svi. I kad odrade traljavo i samo gaze.
Prodala.
Ostalo samo malih krastavaca dvadesetak kila. I jedno deset velikih.
Sad si budem kupila planinu sladoleda i milh šnitu.
pitijacro- legionar
Reći ću to krajnje jednostavno - hvala Bogu što nije bilo špaga za kupiti - otpada sutrašnje vezivanje od rane zore do kasne večeri.
Ionako mi je pun kufer plastenika i paprika.
Ili je to moj muž planski napravio - lopov, budem ga pitala, ali znam da neće priznati.
Ionako mi je pun kufer plastenika i paprika.
Ili je to moj muž planski napravio - lopov, budem ga pitala, ali znam da neće priznati.
pitijacro- legionar
Kod nas pak dani opcine, svakodnevno neka ogađanja, pun centar ljudi ko i sipku kostica,,,
Tamburice pice na svakoj strani kam god se okrenes,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Zutra kod punice na rucak,,,
Tamburice pice na svakoj strani kam god se okrenes,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Zutra kod punice na rucak,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
U Čakovcu je danas limena glazba prolazila ulicama, svirali su cijelo vrijeme, išli tamo uz plac, a ja sam danas radila na klupama sama, i bila sam u takvoj gužvi da ih nisam stigla pogledati, a kamoli pitati nekoga što se događa.
Sad pojma nemam kada bude kod nas dan općine - mislim da je onda malonogometni turnir - to traje sedam dana, a prve subote u sedmom mjesecu imamo dan mostiščara, to su sportske igre - gornji kraj sela protiv donjeg.
prije desetak godina su meni popucali ligamenti u koljenu kada smo igrali nogomet - ženska ekipa protiv muške.
Sad pojma nemam kada bude kod nas dan općine - mislim da je onda malonogometni turnir - to traje sedam dana, a prve subote u sedmom mjesecu imamo dan mostiščara, to su sportske igre - gornji kraj sela protiv donjeg.
prije desetak godina su meni popucali ligamenti u koljenu kada smo igrali nogomet - ženska ekipa protiv muške.
pitijacro- legionar
No, kaj pa je tebi?
Ja bar imam razloga biti ogorčena, jadna i srdita.
Ja bar imam razloga biti ogorčena, jadna i srdita.
pitijacro- legionar
To ti je vijest iz predprošlogodišnjeg dnevnika. Nisam niti mislila da misliš na nekoga drugoga, pitala sam te za razlog - zašto?
Ma, s tobom se ionako priča na gluhi telefon.
Ma, s tobom se ionako priča na gluhi telefon.
pitijacro- legionar
Bah.
Ja budem rekla amen dok ti grobar preko riti dve lopate zemlje hiti.
Ja budem rekla amen dok ti grobar preko riti dve lopate zemlje hiti.
pitijacro- legionar
Ma to se samo moraš naviknuti - ja sam uspjela već nabrati četerdesetak kila paprike i počupati nešto drača u plasteniku.
A tek je deset do sedam.
Sad kuham Nini hrbte, da nemam poslije brige, i ornda, danas sa posebnim radnim entuzijazmom idem raditi dalje, par sati, pa opet pauza.....
A tek je deset do sedam.
Sad kuham Nini hrbte, da nemam poslije brige, i ornda, danas sa posebnim radnim entuzijazmom idem raditi dalje, par sati, pa opet pauza.....
pitijacro- legionar
Dobar jutar,,,
kod nas i danas svetek, tri dana za redom a između toga jos u nedelja,,,
ti mater neznam kam bi se del,,,
biram između fotelje i kauca,,,
kod nas i danas svetek, tri dana za redom a između toga jos u nedelja,,,
ti mater neznam kam bi se del,,,
biram između fotelje i kauca,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
nemaš boljeg nek malo rada pa malo odmora ..sve te izmišljotine tipa praznik ili vikend naprave samo čovjeku problem ...produženi vikendi i spojeni praznici ..to su kapitalističke izmišljotine
Ma da.
Ja velim, dok se radi, ima da se radi jednim brzim tempom, a kada se umori, uzme se pauza i odmori se, pa onda opet ispočetka.
Ako nešto ne podnosim to je radnik kojemu treba pola sata da se okrene oko sebe. Ako neide, ako je dan traljav i sve postane teško - stati, ne raditi ništa, jer će se više napraviti slijedećeg dana za dvije ure nego predhodnog cijeli dan.
Ja velim, dok se radi, ima da se radi jednim brzim tempom, a kada se umori, uzme se pauza i odmori se, pa onda opet ispočetka.
Ako nešto ne podnosim to je radnik kojemu treba pola sata da se okrene oko sebe. Ako neide, ako je dan traljav i sve postane teško - stati, ne raditi ništa, jer će se više napraviti slijedećeg dana za dvije ure nego predhodnog cijeli dan.
pitijacro- legionar
Nabrala sedamdeset kila malih krastavaca. Ajmeeee.......pun podrum ih. Još velke, i papriku.
Onda pranje i pakiranje.
Ako mi srijeda omane bude bacijade......
Do pol deset budem valjda gotova.
Ovo je krvavo zarađena kuna.
Onda pranje i pakiranje.
Ako mi srijeda omane bude bacijade......
Do pol deset budem valjda gotova.
Ovo je krvavo zarađena kuna.
pitijacro- legionar
A šta, bilo je čedno i po katolički?
A jel bar bila misionarska poza?
pitijacro- legionar
Koja sam ja dobra žena - ustala u pet, mužu kapučino skuhala, prelijala ga u drugu šalicu jer mu je bio prevruč - to mi je fora kada mu ga huću brzo ohladiti.
Još zijevam i razmišljam šta ću obuči. Hladno je.
Dobro jutro.
Još zijevam i razmišljam šta ću obuči. Hladno je.
Dobro jutro.
pitijacro- legionar
dobro jutro
ne razumijm se ja u pozepitijacro je napisao/la:A šta, bilo je čedno i po katolički?
Ma da, mujo glavno da lopatu ima.....
pitijacro- legionar
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic