prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Ma da, mujo glavno da lopatu ima.....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Kako sam odradila dan!!! Ko da je subota bila a ne utorak.
Joj što su mi se smijali danas, a uopće nisam htjela ispasti smiiješna - jutro bilo prohladno, ja robu namještala na klupu, nos mi postao šmrcav, a maramica nema....pa rekla ja svojoj susjedi - Belalova, imaš li papirnatu maramicu, osjećam se nakako preodraslo da potegnerm rukavom par puta preko nosa.
A ove oko nas prasnule u smijeh, cijelo vrijeme smo se smijale poslije.
A vole naše mušterije kupovati kod nas, svaki čas izvalimo neku pizdariju.
Joj što su mi se smijali danas, a uopće nisam htjela ispasti smiiješna - jutro bilo prohladno, ja robu namještala na klupu, nos mi postao šmrcav, a maramica nema....pa rekla ja svojoj susjedi - Belalova, imaš li papirnatu maramicu, osjećam se nakako preodraslo da potegnerm rukavom par puta preko nosa.
A ove oko nas prasnule u smijeh, cijelo vrijeme smo se smijale poslije.
A vole naše mušterije kupovati kod nas, svaki čas izvalimo neku pizdariju.
pitijacro- legionar
Ubita, sva vlažna, prljava, na čekanju za kupanje.
Ajme......
Ajme......
pitijacro- legionar
Otusiran i spreman za tipkanje,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Dobro jutro.
Ovo ne bude dobro.
Lijeva rika u ramenu boli - u zglobu. Pa šta ću sada? Počelo sinoć samo tako, bez razloga.
Ajd, sam si potovarila tri kutije po dvadeset pet kola krastavaca, nisam htjela da muž to diže, tužio se ovih dana nešto na kičmu.
Ubit ću ove naše žabe. Cijelu noć krekeču, i po danu krekeču - po danu volim, predvečer, ali evo, i ovdje, kod kompa ih čujem, a u spavaćoj ko da su mi uz jastuk.
Ovo ne bude dobro.
Lijeva rika u ramenu boli - u zglobu. Pa šta ću sada? Počelo sinoć samo tako, bez razloga.
Ajd, sam si potovarila tri kutije po dvadeset pet kola krastavaca, nisam htjela da muž to diže, tužio se ovih dana nešto na kičmu.
Ubit ću ove naše žabe. Cijelu noć krekeču, i po danu krekeču - po danu volim, predvečer, ali evo, i ovdje, kod kompa ih čujem, a u spavaćoj ko da su mi uz jastuk.
pitijacro- legionar
dobr jutro ...kad ih več tako dobro čuješ ( kad da su tu) , pusti ih u kuču da potamane muhe
-Imala sam ja jednu žabetnu u kući, dok je sin bio mali - krastaču.
Zaljevala ja cvijeće, bila jedna ogromna tegla od skoro pol kubika, sa palmom do stropa, i ja lijevala vodu, a ono me iz tegle dva oka gledaju .
Bila od pol kile cura.
Pričao mi sin pred koju godinu - on ju je kao sasvim malu unio u svoju sobu, ali mi je nakon nekog vremena pobjegla. Samo, to je bilo ljeti, a ja nju našla zimi, pred kraj. Deložirala sam je isti čas.
Plac dobar, iako sam omanula deset posto u odnosu na jučer.
Od sutra cijene padaju, večeras ću otići u robne centre provjeriti kakve oni imaju - vrijeme je da se prilagodim.
Danas sam zadovoljna i sretna.
Neću reći zašto.
Mi babetine smo ludare. Nedaj Bože neekome biti u društvu sa nama....
Zaljevala ja cvijeće, bila jedna ogromna tegla od skoro pol kubika, sa palmom do stropa, i ja lijevala vodu, a ono me iz tegle dva oka gledaju .
Bila od pol kile cura.
Pričao mi sin pred koju godinu - on ju je kao sasvim malu unio u svoju sobu, ali mi je nakon nekog vremena pobjegla. Samo, to je bilo ljeti, a ja nju našla zimi, pred kraj. Deložirala sam je isti čas.
Plac dobar, iako sam omanula deset posto u odnosu na jučer.
Od sutra cijene padaju, večeras ću otići u robne centre provjeriti kakve oni imaju - vrijeme je da se prilagodim.
Danas sam zadovoljna i sretna.
Neću reći zašto.
Mi babetine smo ludare. Nedaj Bože neekome biti u društvu sa nama....
pitijacro- legionar
Završen radni dan, sve posloženo, možda ujutro još nešto brokule i karfiola odrežem. Ako budem imala snage.
Tko me okupao.......
Tko me okupao.......
pitijacro- legionar
Jedam Danica kranjske kobase.
Muž se najeo na sajmu u varaždinu
Idem spati, samo dok pojedem.
Tko bi bio tako dobar da mi spremi robu za sutra. Ne meni, sutra ne budem ja išla na plac.
Da mi je znati što je Admin to tako finoga pojeo ujutro.......
Muž se najeo na sajmu u varaždinu
Idem spati, samo dok pojedem.
Tko bi bio tako dobar da mi spremi robu za sutra. Ne meni, sutra ne budem ja išla na plac.
pitijacro- legionar
Eto, taman najljepše zaspala, dođe čovijek - tri kile paradajza i dvije kile paprike.....ustala, nabrala, naplatila, i šta sad???? - niti više za spavati, a niti još za ići raditi.
pitijacro- legionar
Pojela kilu trešanja - ako se u glavi izrojilo pitanje kako je to moguće, treba uzeti u obzir da su pola od toga koštice koje se ne jedu.
Ajmo ispeči piceka, imam još jednog domače hranjenog.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
a ostali su mamicevi dinamovci,,,
u mene svi domaci,,,
usput kad vec tresnje spominjes, imam ja vgoricama nekih 5-6 komada od toga dvije neke divljakuse, htio ih se rijesiti a onda odlucio da ostanu radi oprasivanja,,,
inace su zuke ko sam vrag kad su onako malo crvenkaste, ove godine nema cvoraka pa su stigle i pocrniti ajme majko moja sto su to ftecne tresnje
bolje su 5 puta od ovih debelih cjepljenih,,,
jucer bili gore pa klinke nabrale jos malo za doma, eno ih u frigidere nitko ih nine gleda,,,
morat cu ja veceras,,,,
Bobić- legionar
I mi smo imali takvu na drugom gruntu, porušili je pred tri godine, pravila je susjedima sjenu, a imaju povrtnjak pokraj. Zbilja je bila fina, crna.
Sada imam tamo jednu cijepljenu crnu, kasnu, jako fina, ali je se ne stigne pojesti.
Sada imam tamo jednu cijepljenu crnu, kasnu, jako fina, ali je se ne stigne pojesti.
pitijacro- legionar
Hladne su mi noge.
Brrrrrrrrrrrrrr........
Brrrrrrrrrrrrrr........
pitijacro- legionar
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]pitijacro je napisao/la:
Mmmmmmmmmmmmmm..........
Pristajem na ovo i za ručak, ne samo za doručak.
Rasturila sam robu, posvađala se sa šiptarom, dala dvadeset kuna uličnim sviračima (na tržnici svirali), popila tek sad prije neg sam išla kući jutarnji kapučino sa čokoladnom kroasanom jer prije jednostavno nisam stigla niti predahnuti od posla, rekla šiptaru - ja sad idem doma, a ti se pizdi i dalje ako hoćeš, on meni reko, ne pričam više sa vama, niste više u moj kvatr ( a dvadeset godina smo na "ti"), a ja njemu rekla - ok, kad se predomisliš, budeš rekel i mahnula mu, popila maloprije jedan Acipan zbog kiseline od kapučina i kroasana, evo mi se već smirilo, a sada ću odspavati jednu uru.
Laku noć djeco, odoh u carstvo snova.
Loša vijest, mala unučica je jučer dobila vodene kozice.
Pristajem na ovo i za ručak, ne samo za doručak.
Rasturila sam robu, posvađala se sa šiptarom, dala dvadeset kuna uličnim sviračima (na tržnici svirali), popila tek sad prije neg sam išla kući jutarnji kapučino sa čokoladnom kroasanom jer prije jednostavno nisam stigla niti predahnuti od posla, rekla šiptaru - ja sad idem doma, a ti se pizdi i dalje ako hoćeš, on meni reko, ne pričam više sa vama, niste više u moj kvatr ( a dvadeset godina smo na "ti"), a ja njemu rekla - ok, kad se predomisliš, budeš rekel i mahnula mu, popila maloprije jedan Acipan zbog kiseline od kapučina i kroasana, evo mi se već smirilo, a sada ću odspavati jednu uru.
Laku noć djeco, odoh u carstvo snova.
Loša vijest, mala unučica je jučer dobila vodene kozice.
pitijacro- legionar
E moj admine na onoj slici sve je ok-e ali ipak nesto ne valja,,,
Bobić- legionar
E Bobić, Bobić, sad će Admin opet reknuti - pa vi u svemu vidite nešt seksualnog.
I kad mu ja reknem - ti si prvi počeo, i opet ne bude ništ kriv.
A mi budemo ispali perverznjaci.
Ali sada mi imamo i dokaz u slici - istinabog, malo je to degenerirano, ali.......
I kad mu ja reknem - ti si prvi počeo, i opet ne bude ništ kriv.
A mi budemo ispali perverznjaci.
Ali sada mi imamo i dokaz u slici - istinabog, malo je to degenerirano, ali.......
pitijacro- legionar
Gle, nigdje nikog!
Kaj, smo svi umrli?
Kaj, smo svi umrli?
pitijacro- legionar
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic