prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Nemogu biti beduin, fali mi deva.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ma bolje da sam ti rekla beduin nego devac. (deva ti ne mogu reći jer nisi žensko. No ni Rozinanto nije žensko pa nećeš niti to biti. )
Jel znaš vic o bosancu i devi u pustinji?
Jel znaš vic o bosancu i devi u pustinji?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Neznam, pričaj.
Mada sam bio nešto u toj pješčari 2007-8 i bilo je i kamila, nisam ih jašio.
Mada sam bio nešto u toj pješčari 2007-8 i bilo je i kamila, nisam ih jašio.
gilan- legionar
pitijacro je napisao/la:Sada vidim.
A šta si pobogu radio u Fijolici? Posla se primi.
Si možda s nekime popil kavu?
Sem isel po kardana i po jos neke sitnice,
su mi dali velikoga popusta pa sem dio toga moral i ostaviti,,,
sve reko mozda i muhac naleti pa da i njemu kojga kapucinca kupim ali nikaj od toga,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma je, ko što rekoh - kad se dogovarate ko gluhi i slijepi - bum ti ja napisal kad budem išel, veli gluhi slijepom. Bum ja pročital kad to bu, pak ti budem telefonom javil di se nađemo, veli slijepi gluhom.
Ma kaj se sekirate dečki, ima dana.....godine su pored nama, desetljeća.....stoljeća....eoni.......jemput bu.
Idem se bučnem u kadu, moram biti čista i cakana, Ludbreg me čeka.
Muž mi je dao ultimatum - do šest moramo biti doma, ima neka važna utakmica. Ne volim ograničenja, želim nesputano lunjati i spadati s nogu u masi nepoznatih ljudi naguravana i pošikavana i gažena sa svih strana, želim odojka gricnuti ili čevape na miru i bez požurivanja (janjetina mi na uši izlazi ovih dana), i želim sjesti ispod šatora i promatrati rijeku ljudi kako prolazi.....želim razgledati štandove i milijun nepotrebnih stvari i poneku od njih koja će završiti u kutu ladice ili na tavanu već sutra si kupiti, i uživati u šarenilu plastike i tekstila koji uopće ne nosim i nemam si najmete kupiti, cipela iz mode ranih sedamdesetih prošlog stoljeća i majca i hlača koje si bez probe nikada neću kupiti, a tamo probati nemaš gdje, ma želim jednostavno biti tamo i biti ću tamo.
I želim reći tamo blizu oltara - molim Te.......ma znaš Ti šta ja želim reći, pa ću samo reći - molim Te.
Ma kaj se sekirate dečki, ima dana.....godine su pored nama, desetljeća.....stoljeća....eoni.......jemput bu.
Idem se bučnem u kadu, moram biti čista i cakana, Ludbreg me čeka.
Muž mi je dao ultimatum - do šest moramo biti doma, ima neka važna utakmica. Ne volim ograničenja, želim nesputano lunjati i spadati s nogu u masi nepoznatih ljudi naguravana i pošikavana i gažena sa svih strana, želim odojka gricnuti ili čevape na miru i bez požurivanja (janjetina mi na uši izlazi ovih dana), i želim sjesti ispod šatora i promatrati rijeku ljudi kako prolazi.....želim razgledati štandove i milijun nepotrebnih stvari i poneku od njih koja će završiti u kutu ladice ili na tavanu već sutra si kupiti, i uživati u šarenilu plastike i tekstila koji uopće ne nosim i nemam si najmete kupiti, cipela iz mode ranih sedamdesetih prošlog stoljeća i majca i hlača koje si bez probe nikada neću kupiti, a tamo probati nemaš gdje, ma želim jednostavno biti tamo i biti ću tamo.
I želim reći tamo blizu oltara - molim Te.......ma znaš Ti šta ja želim reći, pa ću samo reći - molim Te.
pitijacro- legionar
A u Ludbregu kišaaaa
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Bobič, si možda kakvog avansa ostavil da ja pričekam ako ti kad u prolazu uletiš?
muhanicar- legionar
Je ostavil sem kunu za najlonke,,,
al nesem njim rekel da sem njim malo wirelessa skoristil a da oni to ni neznaju,,,
ona mlajsa bi mi mozda i dala (sifru, ne) da sem ju pital al ja sem se povodil logikom lakih lozinki i upal mom iliti taj cas,,,
kaj da si delam kad mi tam podatkovna ne dela, imam tri gige a nesem ni 100 Mb iskoristil,,,
bi se ja javil da sem imal vise vremena al ni ga bilo, trebalo je ocistiti prvu turu ljesnjaka,,,
danas ce pasti prvih 200€
al nesem njim rekel da sem njim malo wirelessa skoristil a da oni to ni neznaju,,,
ona mlajsa bi mi mozda i dala (sifru, ne) da sem ju pital al ja sem se povodil logikom lakih lozinki i upal mom iliti taj cas,,,
kaj da si delam kad mi tam podatkovna ne dela, imam tri gige a nesem ni 100 Mb iskoristil,,,
bi se ja javil da sem imal vise vremena al ni ga bilo, trebalo je ocistiti prvu turu ljesnjaka,,,
danas ce pasti prvih 200€
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Onda opravdani izostanak, kad počistiš više tih rundi po 200 eura onda se javi
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:A u Ludbregu kišaaaa
- gdje??????????????? - kad??????????????
pitijacro- legionar
Prije otprilike vuru sam sletel u VŽ, u dolasku z brega je bilo crno u tri pm prema tam.
Sad se već svetli i samk kaj sunce ne ugrije.
Sad se već svetli i samk kaj sunce ne ugrije.
muhanicar- legionar
Ma nije padalo, bar ne dok smo mi bili tamo. Jed da se grdo naoblačilo i par kapi je palo i vjetar bio i rashladilo se poprilično. Sad, jeli čega bilo dok smo mi otišli - ne znam.
Ali su se ljudi počeli užurbano kretati.......
Ali su se ljudi počeli užurbano kretati.......
pitijacro- legionar
Dobro jutro spavalice - evo mene radne, već sam sto kila paprike nabrala.
Još sam fletna za pod snahu bih mogla proći.
Još budem male krastavce, koji istini za volju i nebudu tako mali, a i salatARE MORAM OBRATI - NADAM SE OPET TO U SRIJEDU RASTURITI - POROŠLE MI SE OSLADIOLO. - ova tastatura ništ ne valja, stalno mi velka slova piše, ili moji prsti nisu gospodsko damski tanki.
Još sam fletna za pod snahu bih mogla proći.
Još budem male krastavce, koji istini za volju i nebudu tako mali, a i salatARE MORAM OBRATI - NADAM SE OPET TO U SRIJEDU RASTURITI - POROŠLE MI SE OSLADIOLO. - ova tastatura ništ ne valja, stalno mi velka slova piše, ili moji prsti nisu gospodsko damski tanki.
pitijacro- legionar
A za taj slučaj bi ovaj forum moral imati posebnu temu.
muhanicar- legionar
Ne mogu vjerovati da to gledate.
Još nikada nisam na ovome forumu koristila smajlič za povračanje. Evo mi prilike -
Ja budem ozbiljno morala razmisliti sa kime se ja to družim.
Još nikada nisam na ovome forumu koristila smajlič za povračanje. Evo mi prilike -
Ja budem ozbiljno morala razmisliti sa kime se ja to družim.
pitijacro- legionar
Ma jesam par puta u početku dok nisam skužila o čemu se radi i ,a i tu i tamo dok bih mjenjala program koju minutu - ztapravo sekundu - jer ja nikada nisam znala u koje se vrijeme emitira to, kanale biram po sistemu - jedan, dva, tri, pa dok na nešto dobroga naletim.....pa dok još uz to što vidiš čuješ i dijalog, ima zbilja da ti se preokrene i duša a ne samo želudac.
Ali, svakome na volju, tko sam ja da nemaćem svoje stavove.
Inače , da baš moram birati, onako, da me netko zaveže za stolac i na silu mi drži otvorene oči i uši - između sapunice i bradera izabrala bih sapunicu. Tamo je barem ljudska glupost uvjetovana scenarijem, ovdje je osobna.
Ali, svakome na volju, tko sam ja da nemaćem svoje stavove.
Inače , da baš moram birati, onako, da me netko zaveže za stolac i na silu mi drži otvorene oči i uši - između sapunice i bradera izabrala bih sapunicu. Tamo je barem ljudska glupost uvjetovana scenarijem, ovdje je osobna.
pitijacro- legionar
Meni je to zakon šou u kojem samo fali jedan normalan među njima koji bi bil upravitelj.
muhanicar- legionar
Pa da, z budalama netko mora upravljati.
pitijacro- legionar
Meni je zima.
Ali iz inata neću obuči duge rukave.
Ali iz inata neću obuči duge rukave.
pitijacro- legionar
Piti, u potpunosti se slažem sa tobom, ja više volim gledati kako krava sere, negoliti ove sapunice i rijalitije.
Možda sam staromodan, onda je TITO kriv.
Možda sam staromodan, onda je TITO kriv.
gilan- legionar
Ja budem tu crnu cirkusanticu zadavila.
U četiri ujutro jesti tražiti....i mijauče, i vuče me šapom evo me zgrebla po ruci. Onda misliš, pišati treba - a ona juri pred menom i pravac kuhinja i pred zdjelicu i čeka.
Od danas nema više -. sve bum ih napičila vrit ko se bude prije pol sedam sjetio pomaknuti uopće, a kamoli oglasiti.
Gilan -
pitijacro- legionar
- di je sunce????????????
Otvorih oči i samo oblake vidjeh kroz prozor!
Ja sunca hoću i tolpine!
Ja vedrinu hoću!
Otvorih oči i samo oblake vidjeh kroz prozor!
Ja sunca hoću i tolpine!
Ja vedrinu hoću!
pitijacro- legionar
Kod mene sunce sija, al se smrze, samo 10 stepeni.
Počinjem razmišljati o dugim gaćama, bem ti ljeto, ko da ga nije ni bilo.
Počinjem razmišljati o dugim gaćama, bem ti ljeto, ko da ga nije ni bilo.
gilan- legionar
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic