Poljoprivredni forum
+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Poljoprivredni forum
kopiram sa cestitarskog foruma
Puknuti je završena priča , tako što je dobio trajni ban , svi oni koji budu ''doljevali ulje na vatru'' i zalagali se za dotičnog biće sankcionisani jer će takvo pisanje biti svrstano pod flejmovanje
jos 720
Puknuti je završena priča , tako što je dobio trajni ban , svi oni koji budu ''doljevali ulje na vatru'' i zalagali se za dotičnog biće sankcionisani jer će takvo pisanje biti svrstano pod flejmovanje
jos 720
prkanjac- Broj postova : 416
prkanjac je napisao/la:kopiram sa cestitarskog foruma
jos 720
a kojis ti??? tajni agent ili prognanik
a ime si uzeo po mjestu odklen si???
znaći puknuti nam je odpukao :cheers: ubila ga demokracija
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
vidis da nije jos 720 danai ponovno je tamo ,違法c je napisao/la:prkanjac je napisao/la:kopiram sa cestitarskog foruma
jos 720
a kojis ti??? tajni agent ili prognanik
a ime si uzeo po mjestu odklen si???
znaći puknuti nam je odpukao :cheers: ubila ga demokracija
sta nisu rekli da je tamo sluzbeni jezik hrvatski,ok mozda i ja koju rijec profulam. al ne tolko u jednoj recenici
Govore ljudi da se za dobrim konjem praši .prkanjac je napisao/la:kopiram sa cestitarskog foruma
jos 720
Baš me zanima s kim če se baviti kad si samnom isperu usta .
Pratim tog savu več dugo , poljoinfo se najeo njegovih izuma , najest če se i drugi .
Gledam neki dan je obrisao jaranove slike jer su "kao " prevelike ..bok te takvog slugu je dobro imati uz sebe .
a i muha bi mogao dobit
nesmiješ tako s miškom
nesmiješ tako s miškom
ilegalac- legionar
Admin je napisao/la:Govore ljudi da se za dobrim konjem praši .prkanjac je napisao/la:kopiram sa cestitarskog foruma
jos 720
Baš me zanima s kim če se baviti kad si samnom isperu usta .
Pratim tog savu več dugo , poljoinfo se najeo njegovih izuma , najest če se i drugi .
Gledam neki dan je obrisao jaranove slike jer su "kao " prevelike ..bok te takvog slugu je dobro imati uz sebe .
kažu ako hoćeš saznat kakav je netko čovjek, samo mu daj vlast :pale:
ilegalac- legionar
Kaj i u njegovim venama teče medveđa krv?違法c je napisao/la:a i muha bi mogao dobit
nesmiješ tako s miškom
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Danas nešto puno novopridošlih tam, ondje .............
Izgleda da budu nadležni surfali po IP adresama do besvjesti
Izgleda da budu nadležni surfali po IP adresama do besvjesti
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Kaj i u njegovim venama teče medveđa krv?違法c je napisao/la:a i muha bi mogao dobit
nesmiješ tako s miškom
neznam koji ima jaču štelu
ilegalac- legionar
Kaj štelu, ja imam lanac, i to onaj šumarijski, Švedski :suspect:
muhanicar- legionar
budi se istok i zapad, budi se sje...
ilegalac- legionar
Več sam jednom napisal da su drugovi izginuli 41, a prijatelji se izgubili 91, tak da ................
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Več sam jednom napisal da su drugovi izginuli 41, a prijatelji se izgubili 91, tak da ................
ilegalac- legionar
zapamtit ces ti ko je sava bahatlicAdmin je napisao/la:Pratim tog savu več dugo
prkanjac je napisao/la:zapamtit ces ti ko je sava bahatlicAdmin je napisao/la:Pratim tog savu več dugo
jbt kaka su vam to imena sava, boba, miško ...prkanjac je napisao/la:zapamtit ces ti ko je sava bahatlicAdmin je napisao/la:Pratim tog savu več dugo
ilegalac- legionar
Tu je daklem tanja naše ljubavi違法c je napisao/la: jbt kaka su vam to imena sava, boba, miško ...
nemam ja nikakvu tanju, al to neznaći da je nebih ni htioAdmin je napisao/la:Tu je daklem tanja naše ljubavi違法c je napisao/la: jbt kaka su vam to imena sava, boba, miško ...
ilegalac- legionar
Evo kako čovjeku treba malo da mu podigne raspoloženje ...
Ili odeš na poljoprivredni forum ili imaš ljubavnicu ...osječaji su gotovo isti .
Ovaj kako kaže prkanjac " bahatlić" se zalaže za upotrebu hrvatskog jezika kao službenog na forumu a i sam govori materinim .
Druga "šaka u oko" ..na mulit reginalnom poljoprivrednom forumu se slavi akcija "bljesak" ...a erotika nije dobila kutak.
Gdje ovo vodi ...?
Zbilja je vrijeme za novi profil
Ili odeš na poljoprivredni forum ili imaš ljubavnicu ...osječaji su gotovo isti .
Ovaj kako kaže prkanjac " bahatlić" se zalaže za upotrebu hrvatskog jezika kao službenog na forumu a i sam govori materinim .
Druga "šaka u oko" ..na mulit reginalnom poljoprivrednom forumu se slavi akcija "bljesak" ...a erotika nije dobila kutak.
Gdje ovo vodi ...?
Admin je napisao/la:Evo kako čovjeku treba malo da mu podigne raspoloženje ...
Gdje ovo vodi ...?
ko ti je bahatlić,
sv. Sava??? primjetio sam da ima problema s časovnikom, i inzistira na hrvatskom jeziku, jes ga zato izbacili sa RS foruma?
a ovo s erotikom i bljeskom je potpuno objašnjivo s psihološkog stajališta
svi jebu, al nežele o tom pričat
svi pričaju o bljesku , al nisu bili
al i bolje da nepričaju o seksu, danas o seksu pričaju sam pederi, svi normalni moraju šutit
e zaboravi pitat jel se smije raspravljat na ovom forumu o pederluku, ili je i ovdje to tabu tema
na večernjaku sve sami pederi, brišu admini čim p napišeš o pederima
ilegalac- legionar
jašta da svetisava
možeš pisat o pederima koliko te volja , možeš i sam biti peder -tvoj problem
njeka fala, više ja volim da uđem, nego da mi uđeAdmin je napisao/la:jašta da svetisava
ilegalac- legionar
Uđe .neuđe unutra mu je i sad mora odraditi posao .
Baš mi je drago da bude poljoprivredni forum riješi probleme preko mojih leđa ..ma ne ..meni ne blješti pred nosom ..i drugi žrtvovani forumaši su donjeli progresa u redove izabranih .
Baš mi je drago da bude poljoprivredni forum riješi probleme preko mojih leđa ..ma ne ..meni ne blješti pred nosom ..i drugi žrtvovani forumaši su donjeli progresa u redove izabranih .
KAko moram raditi u ilegali molim da mi kontaktirate forumaša zlatara da i njemu sredimo kalač ..od prve ..a ne da ga vozika okolo ko prigledno prase
[You must be registered and logged in to see this link.]
i ovog makija, mada izgleda teška muljatora ..ko ga jebe nek i in zamasti ruke kad več ima volju
i ovog makija, mada izgleda teška muljatora ..ko ga jebe nek i in zamasti ruke kad več ima volju
Admin je napisao/la:KAko moram raditi u ilegali molim da mi kontaktirate forumaša zlatara da i njemu sredimo kalač ..od prve ..a ne da ga vozika okolo ko prigledno prase
što jel ti možeš naći jeftinije???
ja ti nemog pomoč, i ja nisam tamo, nego ovdje
nego de mi reci koje ti je novo ime tamo, nikako nemogu da skužim, ono zadnje sam sumnjao, al sad ne znam
ilegalac- legionar
On ne traži jeftinijie , on treba proračun .違法c je napisao/la:
što jel ti možeš naći jeftinije???
ja ti nemog pomoč, i ja nisam tamo, nego ovdje
nego de mi reci koje ti je novo ime tamo, nikako nemogu da skužim, ono zadnje sam sumnjao, al sad ne znam
Moram te razočarati ( a i sebe) ..još nema nika :miig:
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum