Poljoprivredni forum
+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Poljoprivredni forum
A kaj je sa savinom kosilicom ?..odustao ili se preplašio konstruktivne kritike čestitara početnika
Zamolio i niko ništa....
Nemam pojma šta je s kosilicom, jbg još malo počinje sezona a on ništa.....
Ionako sam na brzinu prešao temu o kosilici, primijetio sam spominjanje nekog motora od auta. Zar to ne pije k'o smuk na takvom vozilu
Ponudit ću mu deutz dvocilindraš
Ionako sam na brzinu prešao temu o kosilici, primijetio sam spominjanje nekog motora od auta. Zar to ne pije k'o smuk na takvom vozilu
TVfreak- Broj postova : 235
kad vec pominjes potrosnju, kolimo npr, trosi traktor snage 65Ks, na 1000 okr /min, opterecenje nekih 10Ks
powershift- Broj postova : 104
Bolje i da pije nego da mu dajc rasturi bubrege .TVfreak je napisao/la:Zamolio i niko ništa....
Glavna zanimacija još jednog foruma je baviti se poljoprivrednim forumom
Stim u vezi moram vidjeti da je zajec svih zajcov napokon dogurao tomu vinkoviča na zaslovnu stranicu ali je zaja sam sebe likvidirao stavivši teme traktori na dno naslovne
Opet neke promjene
Nego, nije mi jasno kak je onaj Zagorec mogel poslati onakvu hrđavu remenicu na Jadran
Nego, nije mi jasno kak je onaj Zagorec mogel poslati onakvu hrđavu remenicu na Jadran
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Opet traktori gore ..hahhahahahahahahahhhamuhanicar je napisao/la:Opet neke promjene
Opet imaju krizu indentitea
Admin je napisao/la:Stim u vezi moram vidjeti da je zajec svih zajcov napokon dogurao tomu vinkoviča na zaslovnu stranicu ali je zaja sam sebe likvidirao stavivši teme traktori na dno naslovne
Admin jel se ti sečaš pred kolko vremena smo mi tri razgovarali o radioničkom za Tomu?
Ima tomu dvije godine skoro?
Tek danas mi je postalo jasno zakej onaj koji je mogel do radioničkog ga nije htel nabaviti, a možda ga je čak i imal doma ali ga nije dal u javnost.
Koja sam ja seljačina
Nemrem, verovati da do danas to nisam prokužil
Tek danas mi je postalo jasno zakej onaj koji je mogel do radioničkog ga nije htel nabaviti, a možda ga je čak i imal doma ali ga nije dal u javnost.
Koja sam ja seljačina
muhanicar- legionar
Ti si bar prokužil danas , a ja nisim ni još do sutra od danas .muhanicar je napisao/la:Admin jel se ti sečaš pred kolko vremena smo mi tri razgovarali o radioničkom za Tomu?
Koja sam ja seljačina
To su samo moje sumnje, a pošto ja o sumnjama rijetko pišem javno mogu vam te iste svoje sumnje priopčiti samo u četiri, šest ili osam okecaAdmin je napisao/la:
Ti si bar prokužil danas , a ja nisim ni još do sutra od danas .
muhanicar- legionar
Znači mora biti jako sunce , onda imamo sunčane maočale ...to je osam okeca a to mi odgovara jer za jakog sunca paše mrzla pivamuhanicar je napisao/la:To su samo moje sumnje, a pošto ja o sumnjama rijetko pišem javno mogu vam te iste svoje sumnje priopčiti samo u četiri, šest ili osam okecaAdmin je napisao/la:
Ti si bar prokužil danas , a ja nisim ni još do sutra od danas .
Dobro kaj bu ona johabica zaspamala cijeli poljorpivredni forum ..njoj ne gine ban ovaj mjesec .
Nekak mi se čini da samo ona ima događaje
Admin je napisao/la:Dobro kaj bu ona johabica zaspamala cijeli poljorpivredni forum ..njoj ne gine ban ovaj mjesec .
Ma ta ti je strašna,malo trknuta.Priča ona priča,ali nitko ne zna zašto.A kada saznaju,bude kasno-priča više nebu.
Ima ona jednu koja čeka red.Krivo-čeka da se skupe riječi.
edit by admin :dorađujem citat
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Duge postove nitko ne čita , ajde tam pa ih pitaj kad ne vjeruješ .
Vidiš da postove zajca svih zajcov svi po par puta citiraju i sve to kak več to rade a tvoje malo tko .
Zašto?
zato jer tvoje nitko ne čita , a njegove znaju napamet
Vidiš da postove zajca svih zajcov svi po par puta citiraju i sve to kak več to rade a tvoje malo tko .
Zašto?
Admin je napisao/la:Duge postove nitko ne čita , ajde tam pa ih pitaj kad ne vjeruješ .
Zašto?
E pa sad si me i tu rastužil.Ni ti to lijepo.Jesi li ti kad čul za onu-istina boli,ha?
Šta ti znači ono sa zelenim slovima-edit by admin?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
To znači da sam ti ja popravljal post ,
kad si me citirala pobrisala si HTML kodove koji određuju citat
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
kad si me citirala pobrisala si HTML kodove koji određuju citat
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics