Poljoprivredni forum
+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters
Stranica 38 / 40.
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Poljoprivredni forum
kupi primupitijacro je napisao/la:
Ne smij se tuđoj nesreći,radije daj savjet kako na zelenu granu.
Ja sam probao sve virtualne tehnike . čak i ovako[You must be registered and logged in to see this image.] ali ništa
E pa samo da se zna da se ja njega neću odreći sve dok mislim da bi se nekaj moglo popraviti.I točka.Ne govorim ja bez veze da znam pružiti ruku.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Admin je napisao/la:hočel to biti iskremo i spontano ..bar s njegove strane ..ako prihvati ?
A šta ja znam,da ga bolje znam,znala bih.Kaže se da je najbolje prespavati pa vidjeti ujutro.
pitijacro- legionar
Ma jebo sulejmana,silu,laru...kak je ovo dobro
Još da stavite koju slikicu,ono...da bude napetije,ajoj,ajoj
Koja napetost-(napokon saznali tko je zajec svih zajčekof),koji zaplet-(otkrilo se da je puknuti srčeko i da prima...)
Još,još,ovo je najbolji forum svih vremena.
Koja napetost-(napokon saznali tko je zajec svih zajčekof),koji zaplet-(otkrilo se da je puknuti srčeko i da prima...)
Zabadalo- Broj postova : 124
Zorica pretila Duletu sekiromilegalac je napisao/la:
a ko je zorica?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Baš ti nejdu rebusiZabadalo je napisao/la:Ma jebo sulejmana,silu,laru...kak je ovo dobro
Jel mogu ja povuč ručnu na ovu svoju izjavu ..ili barem napraviti veto ? pliz ....Admin je napisao/la:Nek sam proklet ako više ikad otvorim poljoprivredni forum.com
neznam za izjavu ili veto, ali možeš povući nešto drugoAdmin je napisao/la:Jel mogu ja povuč ručnu na ovu svoju izjavu ..ili barem napraviti veto ? pliz ....Admin je napisao/la:Nek sam proklet ako više ikad otvorim poljoprivredni forum.com
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
[You must be registered and logged in to see this link.]
ode još jedan u ilegalu
samo je ovaj to puno pametnije napravio od mene
ode još jedan u ilegalu
ilegalac- legionar
Čovjek se uči dok je živ ,moj ilegalac ..ilegalac je napisao/la:
Jedan je prije tebe mislio da može kroz zid ..neki su vidjeli njegov naum pa su mu pripomogli nogom u guzicu (može i rit ako je guzica pitiji prevulgarna ) .
S takvim lansirnim gorivom ne da je prošao kroz zid , nego je preletio preko njega .
Je,to bi ti isto bilo kak je ono rekla moja svekrva-bolje je držati vodu v lampi.Meni je još rekla da sam hurma,da sam bedasta,da bi mi rit klapotala ak mi ne bi jezik i još dosta toga,ali mislim da si ti shvatil.Ja bi ti rekla-bolje da si ruke držal v žepu dok su te prsti svrbeli.Je,svekrva veli i da me jezik svrbel.To,da me jezik svrbel i da bi mi rit klapotala mi je rekla dok sam komunalcu povedala dok sam bila sneha kuliko imamo traktori i prikolici. A on nam na temelju toga odrezl komunalnu.Ali,to bum ispričala jenput tam prek,de vas nema.Tak,pak ne bote čitali lepo pričo.Sad smajliče-
pitijacro- legionar
ta tvoja svekrva, neka pametna žena bilapitijacro je napisao/la:Je,to bi ti isto bilo kak je ono rekla moja svekrva-bolje je držati vodu v lampi.Meni je još rekla da sam hurma,da sam bedasta,da bi mi rit klapotala ak mi ne bi jezik i još dosta toga,ali mislim da si ti shvatil.Ja bi ti rekla-bolje da si ruke držal v žepu dok su te prsti svrbeli.Je,svekrva veli i da me jezik svrbel.To,da me jezik svrbel i da bi mi rit klapotala mi je rekla dok sam komunalcu povedala dok sam bila sneha kuliko imamo traktori i prikolici. A on nam na temelju toga odrezl komunalnu.Ali,to bum ispričala jenput tam prek,de vas nema.Tak,pak ne bote čitali lepo pričo.Sad smajliče-
ilegalac- legionar
E pa onda,može i ovako- pametan sa budalom ne treba voditi raspravu,jer se vrlo brzo izgubi razlika.
pitijacro- legionar
Uvijek.Hm.Osim kada me ponese žar rasprave.
A kaj mogu,Ilegalac je u stanju izvuči iz mene ono najstrašnije što postoji.Joj,Ilegalac,evo,i opet mu se divim.
A kaj mogu,Ilegalac je u stanju izvuči iz mene ono najstrašnije što postoji.Joj,Ilegalac,evo,i opet mu se divim.
pitijacro- legionar
Kakav rebus?
(Aha,onaj rebus)
(Aha,onaj rebus)
Zadnja promjena: Zabadalo; sri tra 10, 2013 6:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Zabadalo- Broj postova : 124
Admin je napisao/la:Jel taj naš ili njihov ...ilegalac je napisao/la:
ode još jedan u ilegalu
Malo je naš.To je moj prijatelj.Najnoviji.On traži,ja kliknem.Uh,što sam tražena,kaj da reknem.
pitijacro- legionar
a uopče nisam izvlakačpitijacro je napisao/la:Uvijek.Hm.Osim kada me ponese žar rasprave.
više sam za uvlakač
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:Jel taj naš ili njihov ...ilegalac je napisao/la:
ode još jedan u ilegalu
Malo je naš.To je moj prijatelj.Najnoviji.On traži,ja kliknem.Uh,što sam tražena,kaj da reknem.
ilegalac- legionar
Tak mi je žal kaj me sinočnje pp-anje na poljoprivredi poneslo (mislil sam da nije kraj) pa sam nabrzinu obrisal sve pp-e i sa njima neke korisne brojeve telefona, a najbitnije jedan pp u kojem je bila zahvala tak ljepo napisana niti da sam ja taj posel odradil đabe.
Sva sreča pa sam neke brojeve dobil nazad, a i od tog čoveka koji mi se zahvaljuje.
To me drži na toj jebenoj poljoprivredi, ti ljudi i moja ispunjenost kad im pomognem.
Takav sam i takav bum i otišel
Sva sreča pa sam neke brojeve dobil nazad, a i od tog čoveka koji mi se zahvaljuje.
To me drži na toj jebenoj poljoprivredi, ti ljudi i moja ispunjenost kad im pomognem.
Takav sam i takav bum i otišel
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
heh nešto mi poznato ovo kad čovjek neće više u javnost
@muhanicar obrati se savi, mene je upozorio da može vratit sve moje izbrisane postove samo ako hoće, možda može i tvoje privatne poruke
@muhanicar obrati se savi, mene je upozorio da može vratit sve moje izbrisane postove samo ako hoće, možda može i tvoje privatne poruke
TVfreak- Broj postova : 235
Ništa od skrivanja dečki ..postoji opcija ignore ali je nitko ne koristi ..
Zntiželja je ubila mačku ..tako govore svekrve
Zntiželja je ubila mačku ..tako govore svekrve
jeste vidli mog imenjaka "tamo" što napisa, i to mu je jubilarni 1100ti post
ilegalac- legionar
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu