još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poljoprivredni forum

+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

Poljoprivredni forum  - Page 29 Empty Re: Poljoprivredni forum

Postaj  muhanicar pon sij 14, 2013 8:17 pm

Možda je do panone scratch

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto sij 15, 2013 4:32 pm

joj kaj mi fali ta poljoprivreda ...ajel ima kaj [You must be registered and logged in to see this image.]

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac sri sij 23, 2013 10:19 pm

Admin je napisao/la:joj kaj mi fali ta poljoprivreda ...ajel ima kaj [You must be registered and logged in to see this image.]
joj kak mi fali što nisam tam lupaozid lupaozid lupaozid
pa da pitam bobu jel ima još išta na njegovu imt549 a da se nije pokidalo
mašina polugeneralka na 300rh
prednji trap totalni raspad
sad i hidraulik
neznam jesam šta preskočio lolo lolo lolo
a moj torpedo ide i ide beljo

al imt je best jumpy
Ima Mujo Traktor

ilegalac
legionar

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub sij 26, 2013 5:25 pm

Znate kaj , sviđa mi se ovaj naš minutus
Mudrost je velika u onom njegovom linku .
Zašto to kopiram ovdje lako je shvatiti

Tako svi pod nebom znaju tražiti što ne znaju, ali nitko ne zna tražiti ono što već zna. Svi ljudi znaju prokleti šta drže zlim, ali nitko ne zna prokleti šta drži dobrim – i stoga je zbunjenost velika. Tako ustaju protiv svjetla sunca i mjeseca na nebu, potroše esenciju brda i rijeka na zemlji i smetaju red četiri godišnjih doba između neba i zemlje. Od puzećih insekata, do najmanjih letećih stvorenja, nema ni jedne vrste, koja ne izgubi svoju prirodu. Doista, velika je zbunjenost koju svima pod nebom donosi ljubav prema znanju. To je tako, od vremena Triju dinastija do danas. Ljude jednostavne prirode se zapostavlja, a nagrađuju se laskavci, koji se prave važnim. Odbija se opuštenost nedjelovanja (wu wei), a svadljivo iznesene ideje dobivaju priznanja. Svadljiva brbljavost je ono, što je sve pod nebom bacilo u zbunjenost.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  minutus ned sij 27, 2013 12:10 am

kako su već opisali prije 2400 godina, tako je i danas. u čemu se sastoji napredak, o kojem i kakvom razvitku može biti riječ? tada se autor žalio, da ne postoji više ni jedan pokret, koji ne koristi velikim razbojnicima. pa kad ni jedan pokret ne koristi nikom drugom, nego razbojnicima, najbolje je povući se i ne djelovati.

slavlje božića je u rh koristilo najviše upravo ljigi zamporionu, bijelom zecu s visećim kapkom, kojeg su razbojnici izvukli iz šešira, koji haerteu prodaje svoje skladbe, kao što je galionsfigura razbojnika, ocat domovine, prodavao svoje knjige. ljiga, dakle, se produciralo s jednim i s drugim bogomoljcima da bi moglo reći: gledajte, ja, agnostik, mogu lijepo kulturno slaviti božić s jednima i drugima. a četa sluga mu je presvukla krevetić, pripremila bijelu košulju i smoking, očistila lakcipelice, donijela doručak, šofer je napunio tank i vozikao ga naokolo, a njegovo društvo navodnih vjernika u zlatnim i bijelim haljama uživali su isti servis, da bi drugima pričali o velikoj radosti rođenja nove inkarnacije ljutog, dragog boga jahve.
ako pak novorvacki debili negdje u pustoj noći detoniraju neku diletantsku rukotvorinu, naći će se jedan bandić, koji će, sigurnosti radi, premrežiti grad s daljnjih 500 nadzornih kamera i možda si nabaviti još koje oklopno vozilo.

stoga se treba u najvećoj mogućoj mjeri povući iz ovog cirkusa, ne koristiti više javnu infrastrukturu, kupovati i dogovarati usluge i potrepštine kod privatnika i kumica. ako samo tjedan dana nitko ne kupuje kod konzuma, todorić i njegovo carstvo propast će s bubnjevima i trubama. s nedjelovanjem, povlačenjem, može se u kratko vrijeme više postići nego u 10 godina rata i kojekakvog akcionizma. i to bez muke i opasnosti za tijelo. koga zanimaju demonstracije i povorke! policija, hitna, bolnice, pravosuđe, advokati i banke zarade svoj kruh. jedino nemaju recept za nesudjelovanje. trikvaralice mogu samo funkcionirati, ako s njima igraš.
treba odbaciti vrijednosti bezvrijednih. a ovi koji se šepure sa svojim vrijednostima su zaboravili (ako su ikad znali) da mi još uvijek živimo od onoga što raste iz zemlje.

barem bi poljoprivrednicima takve vježbe trebale biti mnogo lakše provedive, nego gradskom roblju.

minutus

Broj postova : 17

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned sij 27, 2013 8:11 am

Tema je zanimljiva ..moram je preseliti ..jer ovdje se radi o privatnom obračunu .

Ako bojkotiramo konzum ..pojaviće se drugi todoriči ..
Veliki razbojnici koji će ukrasti njegovo carstvo sa svim zakonima mudraca .
Nevidim napredka ....osim u kumicama .

Veči je problem kaj ljudi nisu spremni za pregovaranje s kumicama .
Svaki dan nas filaju informacijama kako je prodaja na ulici prljava, bolesna itd. po mjeri ljudskosti i ispravnosti .
Tovariti kolica u konzumu vakumirane zračene hrane je postao standard .

Kako odvratiti ljude da odbace kolica i zaštiti se od ljudi u crnom .

Tko je spreman odbaciti kolica i prozvati se revolucionarom .
Ovo je samo jedan segment , ima ih stotoine ... lupaozid

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  mario ned sij 27, 2013 10:04 am

Čeka se Matija Gubec.. lupaozid sram

mario
legionar

Broj postova : 1697

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned sij 27, 2013 10:35 am

mario je napisao/la:Čeka se Matija Gubec.. lupaozid sram
Ja bi više rekao hitler ali tada su veče šanse da skončam u "gasnoj komori" . lolo pa mi to nije neka opcija amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  minutus ned sij 27, 2013 12:22 pm

(skoro) sve trik-varalice rade po istom principu: one probude želju/pohlepu. pacijent, koji se upušta u njihovu igru, ima dojam da ovdje može bez adekvatnog truda nešto steći, ostvariti profit, pa makar se radilo o ljudskosti i dobroti (nekom ću pomoći).
stoga govor o vlastitim (prirodnim) vrijednostima. ako prihvaćaš vrijednosti razbojnika, mogu te obrlatiti i/ili ucijeniti.

kako je išlo s hrvatskom: bit ćete samostalni, svoji na svom, više vrijedni od ološa u susjedstvu, obogatite se (na čiji račun?), oslobodite se (od čega i koga?), budite hrvati, katolici, heroji, ratnici, umjetnici, umovi - tada: veliki cilj opravdava sredstvo, stvori zločinom nešto dobro, veliko, vrijedno. kraj priče je da velika ideja/fikcija više vrijedi od vlastitog života. evo ti oltar domovine, na kojem možeš položiti svoji život za domovinu kaže od gore veliki ocat te iste. a domovina je sveta. poznamo od nekuda?
ključ leži u ne-(su)djelovanju, a ne u djelovanju. za to ne treba vođu i gospodara. to treba samo maloj djeci i odraslima koji su sprečeni u razvitku.

u [You must be registered and logged in to see this link.] lao tse piše:
isprva niski nisu skoro ništa znali o vladajućim
potom su se naguravali oko njih i slavili ih
plašiti ih se naučili su kasnije
a tada prezirati…

nismo li i ovo doživjeli?

[You must be registered and logged in to see this image.] mogu vam ukratko objasniti
kako funkcionira investment-banka

do promjene dolazi tek, kad postane neminovna, kad drukčije više ne ide, kad se pojave druge, jače sile. promjenu mora dakle svatko provesti za sebe, definicijom drugih vrijednosti od onih koji sada vladaju, od onih koje su nas do sada vodile. do promjene sigurno neće doći izborom nekog drugog iz društva razbojnika, koji bi svojim kompanjonima trebao oduzeti što su ugrabili i dati narodu (meni, hehe).

u navodno nerazvijenim društvima, ako zatreba, svi sudjeluju u izlječenju jednog oboljelog člana zajednice. on zbog toga ne mora nikome robovati. nitko ne može drugog tako zadužiti, da netko bude istjeran iz svoje nastambe, niti mora netko neprekidno raditi, da bi si netko drugi nagomilao brdo kokosovih oraha. ako netko poput vrača posjeduje neko specifično znanje, mora ga i javno primijeniti. za to će sigurno dobiti neki dobar zalogaj i kad zatreba koji pribor za svoj hokuspokus. kod njih nitko ne umire od gladi, ili svi.
ako u tako nerazvijenim društvima netko napravi neku dobru stvar ili postigne nekakav uspjeh, pripadne mu čast i on ostaje normalan čovjek, kao i svi drugi. on ne zahtijeva od drugih, da ga doživotno uzdržavaju. ako netko izumi šibicu, a drugi ju imitira, izumitelj mu ne dolazi na vrata da traži svoj udio večere, nego se osjeća počašćenim, jer još netko drugi imitira njegov izum. on ne priča drugima, koliko je na njima mogao zaraditi, iz toga si ne konstruira pravo ni zahtjev da ga drugi moraju servisirati i omogućiti mu što mu padne na bolestan um, a što sami sebi niti mogu niti žele.
tamo ne postoji nitko kome bi palo na um reći: ovdje gdje vi sad jeste i sve šta oko sebe vidite, pripada meni, i vi me zato morate 5 sati dnevno raditi za mene, ono što vam naredim i što i gdje dozvolim.

minutus

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac ned sij 27, 2013 1:49 pm

ni mi jasno na kakvoj ste vi marici da i ja probam zubo i još  dimi
ali da odgovorim što ja mislim, to je izgubljena bitka
provokatori i izdajice su svuda, čak i među nama
i stvarno bih volio vidjeti čovjeka kojemu će uspjeti da ih zajebe, tu sreču i pamet

jedini put je odreći se večine nepotrebne nove tehnologije i vratiti se prirodi i samodostatnosti

a inaće ovakve velike tekstve koda je johaboica pisala Poljoprivredni forum  - Page 29 1026572418

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  minutus ned sij 27, 2013 10:13 pm

dakako su provokatori i izdajice svugdje. ali slutim da se time njihova kvaliteta iscrpila. ne govorim o bitci, nego naprotiv, o povlačenju, ustanovljivanju vlastitih vrijednosti i odbacivanju „vrijednosti“ establišmenta. vratiti se nekoliko koraka natrag, bliže prirodi i samodostatnosti, je veliki korak naprijed ka slobodi i samostalnosti. a da se nećeš obogatiti - pa nećeš ni ovako.
i nije samo riječ o nepotrebnoj tehnologiji, nego i o dijelovima infrastrukture, društvenom ustroju i vrijednosnom sustavu. ništa lakše i ničeg se ne odričeš, ako svoje poslove rješavaš s jednim, a ne s drugim.
to je naravno teško za razumjeti ako netko ništa drugo ne pozna. takav vidi samo da mu želim srušiti svijet. ali ovo vodi ravno u propast i ropstvo. put prema dole je još jako dugačak. ovdje ima još svašta za oduzeti i oteti. upravo to se neprekidno događa, od proglašenja i priznanja rh. i ništa drugo.

eto, toliko za razmisliti, promjenu ostvaruje svatko za sebe, a ne za nekog drugog. islanđani su lijepo odjebali razbojnike i šta? ništa. da nisu, već bi mnogi izgubili krov nad glavom. to uskoro ovdje očekujem. s tim da hrvati, od kad postoje, još nisu bili u poziciji o nečemu odlučivati. a mogli bi.
šta se puši? [You must be registered and logged in to see this image.]slama od samoniklog, jegiba.

minutus

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 pon sij 28, 2013 11:01 pm

Admin je napisao/la:
Veči je problem kaj ljudi nisu spremni za pregovaranje s kumicama ..
:
i još kad bi kumice imale pos uređaj da mogu primat kartice.... scratch

mtd001

Broj postova : 177

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet sij 31, 2013 7:43 am

mtd001 je napisao/la:
Admin je napisao/la:
Veči je problem kaj ljudi nisu spremni za pregovaranje s kumicama ..
:
i još kad bi kumice imale pos uređaj da mogu primat kartice.... scratch
Život je bil ljepši i jednostavniji bez kartica ..pitaj starije .
U to ime ne bi mi nedostajale .
Kartice su par ekselans izmišljotina kapitalizma amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  prkanjac čet sij 31, 2013 2:08 pm

Admin je napisao/la:
Život je bil ljepši i jednostavniji bez kartica ..pitaj starije .
U to ime ne bi mi nedostajale .
Kartice su par ekselans izmišljotina kapitalizma amen
i ja velim
nema lepseg nego kad na blagajni se izvadi svežnjić kuna,a ostali premiću kartice i tipkaju.

prkanjac

Broj postova : 416

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet sij 31, 2013 8:10 pm

Nemate poima koliko čovjek ima manje zlobnih misli od kad ne čita temu prijeteljstvo Poljoprivredni forum  - Page 29 1026572418

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet vel 01, 2013 8:49 pm

Dobro ajd ..ako ima neš interesantno linkajte mi ..samo ne temu od prijateljstva .
I nemojte mi ode reklamirati one tamo lolo
Bacajte tamo fažol , koru od naranđe ..ljuske jajetove i tako ...

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet vel 01, 2013 9:01 pm

Imamo:

Novi izgled foruma (boje, crte pozadine fontovi ....)
Nove smajliče (cjelo čudo, nemoš čovek da odabereš)
Nove forumaše (Tomice raznoraznih oznaka, večinom)

Samo tebe nema [You must be registered and logged in to see this image.]

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet vel 01, 2013 9:05 pm

Kad su sve mjenjali puknuti im pručuje nek poromjene i ime u tomica forum .
Ljepo sam im rekao da ih vB neće usrečiti misle da promjenom boje riješavaju problem .
Savo ionka ne razumi to nego samo na silu ...

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto vel 05, 2013 6:17 am

Ovo je odlično riješenje i ideja za tomo vinkovič fanove
[You must be registered and logged in to see this link.]

Mogu zrezati gume ili ga zapaliti ako izda lolo

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Zabadalo ned vel 10, 2013 3:03 pm

jasam sa svojim prijateljima skido kolijevku i onda malo zavalili pajserom a on omakne i op probije hladnjak i od strog majstora cujem kako rjasiti znaci skines hladnjaki polozis ga na jednu stranu a dole stavis papir i komad daske daje ravno pa zamjesas u kantici malo cimenta da bude rjatko mislim sam ciment i onda sipas po hladnjaku i sacekas dase ukruti i nikeda vise tu nebude pustio kap vode kod mene drzi vecgodinama a celije mu sluze kao vezivo toliko od mene dragomije ako kome pomogne jer hladnjak je skup a i majstori nezaletuju dobro pa opet pusta poz

Jel ovo neka zajebancija? Shocked
Zabadalo
Zabadalo

Broj postova : 124

[Vrh] Go down

Postaj  powershift ned vel 10, 2013 3:38 pm

armirani, tipa je danas kod mene bio kuci, gledao moj rovokopac

powershift

Broj postova : 104

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac ned vel 10, 2013 4:27 pm

Zabadalo je napisao/la:
jasam sa svojim prijateljima skido kolijevku i onda malo zavalili pajserom a on omakne i op probije hladnjak i od strog majstora cujem kako rjasiti znaci skines hladnjaki polozis ga na jednu stranu a dole stavis papir i komad daske daje ravno pa zamjesas u kantici malo cimenta da bude rjatko mislim sam ciment i onda sipas po hladnjaku i sacekas dase ukruti i nikeda vise tu nebude pustio kap vode kod mene drzi vecgodinama a celije mu sluze kao vezivo toliko od mene dragomije ako kome pomogne jer hladnjak je skup a i majstori nezaletuju dobro pa opet pusta poz

to izgleda da je puknuti lolo

inaće ak hočete jeftin recept za hladnjake, jako dobro ide s lemilicom za elektroniku i žicom
nekoliko puta lemio i nijedan procurio, može se solnom malo očistit

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned vel 10, 2013 9:00 pm

ima još jednostavniji način krpanja hladnjaka , al treba malo kopliciranije opreme

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar ned vel 10, 2013 9:04 pm

TV je na naslovnoj među traktorima jumpy jumpy jumpy

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy ned vel 10, 2013 9:23 pm

Zabadalo je napisao/la:

Ma to su partizani na vrhu Romanije, u 55 proljetnoj ofenzivi na dan 01.04 patentirali....bolje rečeno tako su afežeofke liječile 3. stadij sifilisa

jeffy

Broj postova : 268

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon vel 11, 2013 6:56 am

muhanicar je napisao/la:TV je na naslovnoj među traktorima jumpy jumpy jumpy

Zapravo se pitam da li su shvatili da sam im radio uslugu .
Tako je to u ovoj državi
Ako koju stranku više kritziraš to bolje prolazi na izborima .
Ako u hrvatskom selu i poljoprivredi TV ide prema vrhu ,bojim se za sebe .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics