prijavno odjavni topic
+4
Bobić
Admin
muhanicar
gilan
8 posters
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Sviđaju mi se ove preporuke od Piti, sad za zadnji dan inekako, al bem ga sutra ću možda biti mamuran.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ok, bitno je samo da te ne boli ono kaj Admina bili.
A njega očito nešt boli kad ga boli.
A njega očito nešt boli kad ga boli.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Uh, sad si sigurno medeni.
pitijacro- legionar
Nadam se da sutra bude preživjelih i da ću imati kome reknut - dobro jutro.
A sada ajmo dočekati tu Novu - iako meni bude ionak sve po starom - zločesta i mila budem ostala i ne mislim po tom pitanju bilo šta napraviti.
Ne se prežderavati i presaugati.
A sada ajmo dočekati tu Novu - iako meni bude ionak sve po starom - zločesta i mila budem ostala i ne mislim po tom pitanju bilo šta napraviti.
Ne se prežderavati i presaugati.
pitijacro- legionar
Ja se već nasekso!!!
Riknula mi pumpa vodena, na četverotočkašu, al smo najebali dok smo je izmijenili!
A šta su to "medice"?
Riknula mi pumpa vodena, na četverotočkašu, al smo najebali dok smo je izmijenili!
A šta su to "medice"?
gilan- legionar
Nešto nakon čega si meden i moraš paziti da ti ne nagaze prste na rukama.
Večera prošla, tv upaljen, petarde svako malo vani puknu, ziiima vani, ja u majci bez rukava, baš se fino osjećam evo upravo govori vrijeme, veli da će kod mene biti najhladnije u hr, ali umene toplo srce.
Spekla kotlete, jedem voće i mislim na kolače.
Ne, nebum alkohola pila jer mi škodi. Možda čašu da imam opravdanje kaj sam bedasta.
Idem nagazim muža - upravo je u pravoj pozi - leži na trosjedu na leđima - to posebno volim - onda ja nalegnem cijelom dužinom na njega, licem prema licu i priljubim se onak, da ga pritisnem, i gledam kako počne najprije crvenjeti pa plaviti u licu. Onda on viče - skidaj se (ne odjeću), a ja se smijem.
Večera prošla, tv upaljen, petarde svako malo vani puknu, ziiima vani, ja u majci bez rukava, baš se fino osjećam evo upravo govori vrijeme, veli da će kod mene biti najhladnije u hr, ali umene toplo srce.
Spekla kotlete, jedem voće i mislim na kolače.
Ne, nebum alkohola pila jer mi škodi. Možda čašu da imam opravdanje kaj sam bedasta.
Idem nagazim muža - upravo je u pravoj pozi - leži na trosjedu na leđima - to posebno volim - onda ja nalegnem cijelom dužinom na njega, licem prema licu i priljubim se onak, da ga pritisnem, i gledam kako počne najprije crvenjeti pa plaviti u licu. Onda on viče - skidaj se (ne odjeću), a ja se smijem.
pitijacro- legionar
To bude ubistvo, s predumišljajem....., a jadan on.
gilan- legionar
Meni se vidi da bum ja opet
Idem se nekam pokrenuti
Idem se nekam pokrenuti
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A nebum ga - treba mi.
Pred desetak minuta otplesan prvi od zadnjih ovogodišnjih plesova - Zalutali pogled
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pred desetak minuta otplesan prvi od zadnjih ovogodišnjih plesova - Zalutali pogled
pitijacro- legionar
Naprijed majstore, i nek bude maratonski - do ponoći.
Onda ću ja preuzeti štafetu od ponoći do jutra. Makar lipsala ili ja ili on. Ili oboje.
Sad mi krivo što djece nije bilo za Božić da nam opet udjele koju kutiju vijagre.
Ebo ih pokvarene, ljubi ih mama.
Onda ću ja preuzeti štafetu od ponoći do jutra. Makar lipsala ili ja ili on. Ili oboje.
Sad mi krivo što djece nije bilo za Božić da nam opet udjele koju kutiju vijagre.
Ebo ih pokvarene, ljubi ih mama.
pitijacro- legionar
Zar nije ostala koja A. Šljiva od rođendana???
gilan- legionar
potrošeno, ali bez efekta.
I ovu smo otplesali . - a jadna Nina se vrti oko nas -
Popila čašu dvije pa ću reć - bila ta afrička, isto od djece poklon - a bilo to nam za godišnjicu dato, i stajalo to na polici ovdi, nedirnuto. a išli mi proljetos na sajam, a gleda moj tu kutiju i uzme, i strusi jednu tabletu - a ja vičem, ma pusti, ma nemoj, si lud, pa budemo na sajam zakasnili, imala ja dogovoreno sa jednim malim, prijateljem, morali tamo prije dvanaest biti jer on je morao već u podne krenut kući, a ja mislila, ma kvragu, budemo negdje na šumskom puteljku završili i ode sajam u vražju mater, do večeri se iz šume nebumo makli. a ovaj moj proguta još jednu, a ja oči razgoračila ko blentoo, i pogledavam ja dok se vozili, od kuće još svaki čas glerdam na delikatno mjesto, ali prošli mi i selo, i drugo i peto, i zašli već u drugu županiju -stati ni uz cestu ni u šumu zači ne trebalo , i dopeljali se mi i u gudovec - a ono mrtvo od kuće, mrtvo do sajma.
Jebeš afričku - bačena para.
I ovu smo otplesali . - a jadna Nina se vrti oko nas -
Popila čašu dvije pa ću reć - bila ta afrička, isto od djece poklon - a bilo to nam za godišnjicu dato, i stajalo to na polici ovdi, nedirnuto. a išli mi proljetos na sajam, a gleda moj tu kutiju i uzme, i strusi jednu tabletu - a ja vičem, ma pusti, ma nemoj, si lud, pa budemo na sajam zakasnili, imala ja dogovoreno sa jednim malim, prijateljem, morali tamo prije dvanaest biti jer on je morao već u podne krenut kući, a ja mislila, ma kvragu, budemo negdje na šumskom puteljku završili i ode sajam u vražju mater, do večeri se iz šume nebumo makli. a ovaj moj proguta još jednu, a ja oči razgoračila ko blentoo, i pogledavam ja dok se vozili, od kuće još svaki čas glerdam na delikatno mjesto, ali prošli mi i selo, i drugo i peto, i zašli već u drugu županiju -stati ni uz cestu ni u šumu zači ne trebalo , i dopeljali se mi i u gudovec - a ono mrtvo od kuće, mrtvo do sajma.
Jebeš afričku - bačena para.
pitijacro- legionar
Aaaaa, ma bila pokvarena, isteko rok upotrebe
gilan- legionar
Admin je napisao/la:idem ja odležati one medice , vrijeme je
Daj Admin, vidla sam te maločas, gotovo već????????????
Sramota - tak smo na brzinu mi odrađivali dok smo bili tinjeđeri - još ne znaš jel počelo, već svršilo.
pitijacro- legionar
Hej ako nebude ovo onda bebica bude u znaku Vage.
gilan- legionar
gilan, jel si otplesao koju?
ja bebice niks, mašina mi je spotrta.
jbga.
jbga.
pitijacro- legionar
Dečkovi, ja sam za ples.
Kaj vi delate, drvene Marije?
odoh, nova tura nekšeg bosanskog, bosanski me ne ide, tak sam ko fata - ali to me nebu sprečilo.
malo sam žedna.
Kaj vi delate, drvene Marije?
odoh, nova tura nekšeg bosanskog, bosanski me ne ide, tak sam ko fata - ali to me nebu sprečilo.
malo sam žedna.
pitijacro- legionar
Jednom kad ponoc otkuca sat uci cemo u Novu 2016. godinu,,,
Bit ce to zapravo samo jos jedan novi dan ali i nova prilika da mozda promijenimo nesto,,,
Neka to nesto prije svega bude u nama samima a nakon toga mijenjajmo svijet,,,
Pokusajmo uciniti da ova 2016. bude bolja svima oko nas jer mozda tada postane bolja i nama samima,,,
Svim svojim forumskim prijateljicama i prijateljima u Novoj 2016. godini zelim ponajvise ljubavi, srece i zdravlja a zatim i svega ostaloga sto se od jednog blagostanja ocekuje,,,
Svako dobro,,,
by Bobić,,,
Bit ce to zapravo samo jos jedan novi dan ali i nova prilika da mozda promijenimo nesto,,,
Pokusajmo uciniti da ova 2016. bude bolja svima oko nas jer mozda tada postane bolja i nama samima,,,
Svim svojim forumskim prijateljicama i prijateljima u Novoj 2016. godini zelim ponajvise ljubavi, srece i zdravlja a zatim i svega ostaloga sto se od jednog blagostanja ocekuje,,,
Svako dobro,,,
by Bobić,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
pitijacro je napisao/la:gilan, jel si otplesao koju?
jbga.
A nisam u postu mislio na tebe, već na Admina, al se on izvlači ko mastan kaiš.
A plesa će bude sutra i na WC šolji.
E Bobić, hvala ti odmah, a ja ću sutra reći svoje.
gilan- legionar
Bobić je napisao/la:Jednom kad ponoc otkuca sat uci cemo u Novu 2016. godinu,,,
Svako dobro,,,
by Bobić,,,
Bobić, predivno si ovo rekao.
Uh. pišem post i usput sam otplesala "za tvoje snene oči" sa mužem.
Idem dalje.,
Ujutro buda ozbiljna - nije vrijeme za Piti ozbiljnu ženu.
moram reći da mi trbušni neide, iskače mi bok.. jbga.
pitijacro- legionar
BEm ti vraga, gledam TV, (što vrlo rijetko) na jednom kanalu Zdravko Čolić, koncert sa Koševa, a na drugom Dino Merlin koncert sa Koševa, tako da šaltam jednom rukom a u drugoj je piva, a sutra kad nahranim krave pravac Krivaja, na popravak, gore su i djeca.
gilan- legionar
Sa otplesao koju?
Ja sam sva znojna.
Ja sam sva znojna.
pitijacro- legionar
Samo onaj u krilu, sjedeći!!
gilan- legionar
dobor jutro , Sretna Nova Godina ..neka vam je Bog na pomoči
Zadnja promjena: Admin; pet sij 01, 2016 8:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
Stranica 11 / 40.