HIDRAULIKA
+9
Adrijan
TVfreak
Ti ga na
Zabadalo
mario
powershift
Admin
muhanicar
ilegalac
13 posters
Stranica 17 / 18.
Stranica 17 / 18. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: HIDRAULIKA
sjebo si pumpuilegalac je napisao/la:he he malo teorije i prakse
hidraulična pumpa može služiti kao hidromotor ali samo na način da izlaz postane ulaz i obratno i pri tome se sada hidromotor vrti suprotno smjeru hidropumpe,
zašto???
he he ja znam
i to sam naucio u praksi
kako???
djelomično si možda u pravu, ali zašto nemože i kako sam to shvatioAdmin je napisao/la:sjebo si pumpuilegalac je napisao/la:he he malo teorije i prakse
hidraulična pumpa može služiti kao hidromotor ali samo na način da izlaz postane ulaz i obratno i pri tome se sada hidromotor vrti suprotno smjeru hidropumpe,
zašto???
he he ja znam
i to sam naucio u praksi
kako???
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
I tak je HU4 dobio noge , gdej su ostale slike pitajte moj samsung
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ma ni vrag
Sigurno ti je dosta vila
Sigurno ti je dosta vila
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
E a sad zagonetka za ilegalca ,
Na HU4 su dodani dva cilindra stablizatoa a da nisam mjenjao razvodnik , kako i zašto?
Znaš , samo da pohvalim tatu , sam je bez intervencije sve potameljirao , i crijeva i klipnjače ....
Pere me samo jedna velika želja , da i ja jenom na dvorištu imam neš zeleno , makar vrtnu garnituru ..
Bijelo se ionak odmah zamaže.
Na HU4 su dodani dva cilindra stablizatoa a da nisam mjenjao razvodnik , kako i zašto?
Znaš , samo da pohvalim tatu , sam je bez intervencije sve potameljirao , i crijeva i klipnjače ....
Pere me samo jedna velika želja , da i ja jenom na dvorištu imam neš zeleno , makar vrtnu garnituru ..
Admin je napisao/la:
rista je legenda i pozdrav njemu od nas i obavezno od malog Muhe
muhanicar- legionar
Možda bude prilike da ga vidim, ali baš mi ga se nekak ne isprobava
muhanicar- legionar
San svih dečkića ti je da rade begerom ..ne znam kak se ti uspjevaš tome uduprijetimuhanicar je napisao/la:Možda bude prilike da ga vidim, ali baš mi ga se nekak ne isprobava
Ja sam gnoj s bagerom tovaril kad sam imal 20-tak let.
Moje je bilo samo da ga natovarim i pomognem istovariti, sva sreča pa ga ja nisam trebal rušno rastepati.
Ta hidraulika, koja je to sila i to ga ga napreša krvavi žulji su ovome poskakali, ali savladal je on njega
Moje je bilo samo da ga natovarim i pomognem istovariti, sva sreča pa ga ja nisam trebal rušno rastepati.
Ta hidraulika, koja je to sila i to ga ga napreša krvavi žulji su ovome poskakali, ali savladal je on njega
muhanicar- legionar
he he a di me je sve pošpricaloAdmin je napisao/la:izbilo je na semering
ilegalac- legionar
Koja si ti mimoza muhaničar,kak se bojiš malo gnoja rastepati,i to još dok si bio mlad.Ajd si sada samo zamisli kak si si mogel mišiče nabildati.
Ja s bagerom nisam radila,ali sa traktorskim utovarivačem jesam.Nemaš lijepšega dok ode kibla ak ne paziš skroz gore pa se onaj pileči gnoj,ona prašina svali tebi na glavu i svud po traktoru.
Ja s bagerom nisam radila,ali sa traktorskim utovarivačem jesam.Nemaš lijepšega dok ode kibla ak ne paziš skroz gore pa se onaj pileči gnoj,ona prašina svali tebi na glavu i svud po traktoru.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
neznam zašto, ali znam kako bih ja , jel na izvod kipe???Admin je napisao/la:E a sad zagonetka za ilegalca ,
a jel se stabilizatorima nebi trebalo neovisno jedan o drugom upravljat
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:he he a di me je sve pošpricaloAdmin je napisao/la:izbilo je na semering
A di nije
I može se a nije na izvod kipeilegalac je napisao/la: neznam zašto, ali znam kako bih ja , jel na izvod kipe???
znaaći nisi mjenjao razvodnik a imas jedan( dva) cilindra više,i nisi na izvod kipe??? onda neznamAdmin je napisao/la:I može se a nije na izvod kipeilegalac je napisao/la: neznam zašto, ali znam kako bih ja , jel na izvod kipe???
ilegalac- legionar
jel imaš rakijice?Admin je napisao/la:dođi pa vidi ..
ilegalac- legionar
Hvala na pitanju nemam , pa kad si usput donesi , nešto mi se zubno meso upaliloilegalac je napisao/la:jel imaš rakijice?Admin je napisao/la:dođi pa vidi ..
a što češ jadan onda dati čovjeku popit prije jela,Admin je napisao/la:Hvala na pitanju nemam , pa kad si usput donesi , nešto mi se zubno meso upaliloilegalac je napisao/la:jel imaš rakijice?Admin je napisao/la:dođi pa vidi ..
poslije može pivo
ilegalac- legionar
kako se uopšte reparira razvodnik hidraulike, ili je to samo izmjena gumica eventualno "pokušaj" poliranja pokretnih dijelova
kako sam ja uspio povezat jedina opcija je da mu se uradi "specijala", kućište proširi nekoliko malih mjernih jedinica i za toliko veći ubaci drugi klip
kako sam ja uspio povezat jedina opcija je da mu se uradi "specijala", kućište proširi nekoliko malih mjernih jedinica i za toliko veći ubaci drugi klip
TVfreak- Broj postova : 235
One gumice koje su na kraju klipiča drže samo da ulje ne curi van razvodnika , ja kraju je povratna strana pa je tu pritisak ovisno i instalaciji (otpori , bla,bla,bla ) .
Ako ga poliraš skidaš matrijal pa bude još jače gubio .
Za specijale ne znam , ne vjerujem da se to isplati .
Ako ga poliraš skidaš matrijal pa bude još jače gubio .
Za specijale ne znam , ne vjerujem da se to isplati .
kad rezimiramo, ako se klipić ispara čitav razvodnik na kilu i traži drugi
TVfreak- Broj postova : 235
Stranica 17 / 18. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Stranica 17 / 18.