Obični automobili koji čine život Ljepšim
+8
pitijacro
TVfreak
ilegalac
prkanjac
mario
muhanicar
Admin
2 UglliDriver
12 posters
Stranica 11 / 14.
Stranica 11 / 14. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Obični automobili koji čine život Ljepšim
Tko ja...ne bi ja...... .....ma sve štima, popdnevna je smena, prošle godine kad su blatobrani stradali je bil ujutro...bum nekaj sa web kamericom probal.....jojjjj, ak ga primim, kak nebudem muriju zval..... (to sam im i rekel) ....a ko za inat, danas auto ostavil na klocni, disk mi pleše.... BTW....hebu me bremze, grije mi se prednji desni kotač. Rasavim, misleći da je klip zacvikal...i je zacvikal, ali vidim disk potrošen, pločice skoro nema, međutim primjetim da mi disk pleše i da kliješta plivaju sim.tam za njim...međutim, kad skinem dole, vidim naba ne pleše, a bormeš i disk mi ravan izgleda....
jeffy- Broj postova : 268
jeffy je napisao/la:Tko ja...ne bi ja...... .....ma sve štima, popdnevna je smena, prošle godine kad su blatobrani stradali je bil ujutro...bum nekaj sa web kamericom probal.....jojjjj, ak ga primim, kak nebudem muriju zval..... (to sam im i rekel) ....a ko za inat, danas auto ostavil na klocni, disk mi pleše.... BTW....hebu me bremze, grije mi se prednji desni kotač. Rasavim, misleći da je klip zacvikal...i je zacvikal, ali vidim disk potrošen, pločice skoro nema, međutim primjetim da mi disk pleše i da kliješta plivaju sim.tam za njim...međutim, kad skinem dole, vidim naba ne pleše, a bormeš i disk mi ravan izgleda....
Paa, di je problem?!
problem...pa kud se okrenem samo problemi.... ...ma kupil budem pločice, a disk na otpadu dok naleti....ovaj moj više ne tokarim(9mm)....disk je plesal prije nego sam kantu u ruke dobil...pa sam živ...jučer si sat vremena razbijam glavu, na onaj hladnoći, a grijem ko peć ......i onda mi posle svega neka budala naleti....i onda pitaš gdje je problem...problem je u faci
jeffy je napisao/la:problem...pa kud se okrenem samo problemi.... ...ma kupil budem pločice, a disk na otpadu dok naleti....ovaj moj više ne tokarim(9mm)....disk je plesal prije nego sam kantu u ruke dobil...pa sam živ...jučer si sat vremena razbijam glavu, na onaj hladnoći, a grijem ko peć ......i onda mi posle svega neka budala naleti....i onda pitaš gdje je problem...problem je u faci
Ma "Get a chill"!!
Nemoj se [You must be registered and logged in to see this image.]
"Rajši si spi nekaj i se bu praf"
A problema je uvjek bilo, nažalost uvjek i bude. Zato
Ode i desno štop svetlo
Jel ti sad onda i kočnice ne rade?jeffy je napisao/la:Ode i desno štop svetlo
Po svoj prilici ne rade ...ali imam slijed događaja...moglo bi se nešt iskemijat
A kaj bi drugo sirotinja vozila...
i tak....tehnički mi je u pon.....joj al bum par klobasi kita potrošil
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
A čuj cijena benzinu svakoim danom ide gore....
Nego vidiš onaj lim lijevo..to je prošle godine ljepljeno sa nekom ludim građevinskim kitom, drži, nikud da mrdne.......ajd pogodi od čega je taj lim
Sad nek se suši par dana...morao sam onu debelu pjnu odrezat...u njoj, ne pretjerujem ima 5L vode
Nego vidiš onaj lim lijevo..to je prošle godine ljepljeno sa nekom ludim građevinskim kitom, drži, nikud da mrdne.......ajd pogodi od čega je taj lim
Sad nek se suši par dana...morao sam onu debelu pjnu odrezat...u njoj, ne pretjerujem ima 5L vode
Brijem od cidokora ali kad dođe muhaničar on ima oko sokolovo jednom je na slici iz tvornice tomo vinkovič vidio sto čuda .
Nastala živa afera ni fotošop nije mogao zagladiti stvar .
Kontam ima neku jebačku grafičku ili monitor od puno inča
Nastala živa afera ni fotošop nije mogao zagladiti stvar .
Kontam ima neku jebačku grafičku ili monitor od puno inča
Jednom sam se ja tako igrao limara .
Na jugiću ispod suvozača .
Zic van , tepih van , sve kao kod doktora .
Izrežem ja rupu tankom šajbom preko cijele širine od praga do uzdužnog mosta ..
Zahvatila rupa i mjesto gdje nalegne sjedalo prednjim dijelom .
Nije bilo drugog lima nego 1 mm inox . nagovorila me budala veli neće nikad istrunut .
Ljudi mlatim ga čekićem nebi ga sam bog priravnal .
I sad spoji ti hladan debeli inox i truli hrđavi ostatak poda .
Nemreš sam stsikat , hevtat , vani jesen ,puše , ništ ne drži .
Ajde malo ga obuzdam , tepih gore , zic podložim klocnom vijak prek na prek .
izgleda kao iz salona , več kontam koji miris borića uzet
I to s vijkom prek na prek je bila greška jer kad sam se sagnuo dolje da pridržim maticu vidim da to izgleda grozno .
Dignem ga ,nakosim i hoču brenerom zaljepit ljepljenku .
V2 ili V3
Puše ko na maslenici brener mi gasi ,ljudi moji kojeg sranja .
Puni prsti , rukavi , špatli ,odvijači samo na pod ne prima
Nisma pratio ali nadam se da je to otpalo prije teničkog
Možda još stoji negdje uz cestu tko zna , a možda su mi i blicali radi toga .
Nije bilo drugog lima nego 1 mm inox . nagovorila me budala veli neće nikad istrunut .
I to s vijkom prek na prek je bila greška jer kad sam se sagnuo dolje da pridržim maticu vidim da to izgleda grozno .
V2 ili V3
Ne nije od cidokora....nešt malo sofisticiranije
Danas konačno pozamjenio one porazbijane dijelove.....kao što znate pred 2 tjedna zamjenio pločice, tek danas ga kresnuo....međutim papučica mi mekana .....
E sad, crijeva nisam skidao samo sam izvadio cca20-30mL ulja iz posudice kad sam vračao klipove.....diskve nisam tokario pa se malo čuju kočnice...al, ajde, svakim kočenjem sve manje...al mekana papučica me zbunjuje, kao da je zrak unutra
Danas konačno pozamjenio one porazbijane dijelove.....kao što znate pred 2 tjedna zamjenio pločice, tek danas ga kresnuo....međutim papučica mi mekana .....
E sad, crijeva nisam skidao samo sam izvadio cca20-30mL ulja iz posudice kad sam vračao klipove.....diskve nisam tokario pa se malo čuju kočnice...al, ajde, svakim kočenjem sve manje...al mekana papučica me zbunjuje, kao da je zrak unutra
Admin je napisao/la:Jednom sam se ja tako igrao limara .
V2 ili V3
A možda su ti se noge čule..... ....nebi ja inox na obični pleh, to nemre dobro biti....pa i ovo kaj je trulo, to je pred 3-4godine limar priheftal ....limovi na preklop, a sve načeto hrđom.....i sve uronjeno u biotop, nemre valjad da hoće....
Niakd ne mjenjaj pločice pred tehnički jer nema šanse da nalegnu za dan -dva
Pametno, samo kaj ja nisam mogel onak na tehnički, a onda niti na cestu bez signalizacije .....kolko otprilike treba km natuč....buka se smanjuje, al mi papučica mekana, to me više zbunjuje
Ako je sve kak treba onda vračanje klipova nije trebalo navuč zraka .
Ako su ti diskovi jako udubljeni / poderani onda kad stavljaš nove pločice kao prvu pomoč izbrusi krajeve pločica koje nalježu na "nepoderani" dio diska .
More bit da ti je prividno mekana papuča radi toga .
Najlaše ti je da probaš odzračiti ..tu odmah otkloniš jednu veliku sumnju mekane papuče .
Ako su ti diskovi jako udubljeni / poderani onda kad stavljaš nove pločice kao prvu pomoč izbrusi krajeve pločica koje nalježu na "nepoderani" dio diska .
More bit da ti je prividno mekana papuča radi toga .
Najlaše ti je da probaš odzračiti ..tu odmah otkloniš jednu veliku sumnju mekane papuče .
Dok sam mijenjal nije niti jedna kap nigdje kapnula, tak da mi ovo za zrak nije vjerojatno...to me i zbunjuje....
A diskovi mi se čine bez nekog velikog srha...ono, tek da ga osjtiš pod prstima, doduše na jednom disku, odnosno sa jedne strane diska, bilo je kao malo veče netrošeno područje, al velim, možda 0.5mm deblje od ovog uglačanog pa širine 10mm...e sad.....nisam htio tokariti jer su mi diskovi na granici pa da mi nebi bili onda za otpis, ako malo više skine....veliš to bi moglo biti uzrok mekanoj papučici....ima smisla skidat ili kočenjem se to riješi
A diskovi mi se čine bez nekog velikog srha...ono, tek da ga osjtiš pod prstima, doduše na jednom disku, odnosno sa jedne strane diska, bilo je kao malo veče netrošeno područje, al velim, možda 0.5mm deblje od ovog uglačanog pa širine 10mm...e sad.....nisam htio tokariti jer su mi diskovi na granici pa da mi nebi bili onda za otpis, ako malo više skine....veliš to bi moglo biti uzrok mekanoj papučici....ima smisla skidat ili kočenjem se to riješi
A kaj ja znam , nisma nikad brojil kočenje ili mjeril kilometražu ..znaš da ne ludujemo i kočim tek kad je gusto (bog da ide) .
Kad sam ja svoje potokaril bili su ispod 7 mm , za koji mjesec bi to trebalo biti 2 godine .
Dok nisam tokaril uvjek sam flexom skidal brijegove , tuširal .
Evo baš danas u firmi kolega na renolu seniku guta knedle .
Prije par dana metnul nove pločice ne koči nikako , jućer je fleksom skidal rubove i cijelo popodne peglal cestu po selu .
Danas zivka 1200 kn zamjenski komad a pitaj boga koliko orginal .
Na njemu piše mjera on je sad na toj mjeri ali treba još malo skinuti .
Lopovi mu dali 2 mm tolerancije za deranje ...banda jedna zarađuje na dijelovima .
Ja ga nagovaram tokari a njega uhvatila trta .
Žena mu vozi auto ko penzioner ,ne vidim problem on za sebe ima drugi .
Ludog svijeta di su ona dobra stara vremena
Kad sam ja svoje potokaril bili su ispod 7 mm , za koji mjesec bi to trebalo biti 2 godine .
Dok nisam tokaril uvjek sam flexom skidal brijegove , tuširal .
Evo baš danas u firmi kolega na renolu seniku guta knedle .
Prije par dana metnul nove pločice ne koči nikako , jućer je fleksom skidal rubove i cijelo popodne peglal cestu po selu .
Danas zivka 1200 kn zamjenski komad a pitaj boga koliko orginal .
Na njemu piše mjera on je sad na toj mjeri ali treba još malo skinuti .
Lopovi mu dali 2 mm tolerancije za deranje ...banda jedna zarađuje na dijelovima .
Ja ga nagovaram tokari a njega uhvatila trta .
Žena mu vozi auto ko penzioner ,ne vidim problem on za sebe ima drugi .
Ludog svijeta di su ona dobra stara vremena
7mm, veliš ...ja se usro što su mi na 9mm....ma kad sam skroz na skroz dekintiran, pa sve tražim da uštedim...kaj ćeš, guzica bi se peljala auto nije mehaničara vidio od 2004...
Nažalost brusio nisam niti rubove diskova, niti pločice, učinilo mi se da ne moram...znam da se to radi da prije nalegnu, al sam valjda bio taj dan malo.....ahh....budem bez skidanja pločica fleksom pogladio rub...u cajt notu sam
Nažalost brusio nisam niti rubove diskova, niti pločice, učinilo mi se da ne moram...znam da se to radi da prije nalegnu, al sam valjda bio taj dan malo.....ahh....budem bez skidanja pločica fleksom pogladio rub...u cajt notu sam
Sirotinjo i bogu si teška .................
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ne treba me žalit, sam sam si kriv za sve.....
E da, lim je rastučeni poklopac od PC napajanja, kad sam ga izlupao, sjeo je ko budali šamar
E da, lim je rastučeni poklopac od PC napajanja, kad sam ga izlupao, sjeo je ko budali šamar
jeffy je napisao/la:Ne treba me žalit, sam sam si kriv za sve.....
Isto tak je i pri meni.jeffy je napisao/la:Ne treba me žalit, sam sam si kriv za sve.....
Šteta kaj mi je aparat ostal dole, sad bi ti fliknul koju sliku svoje nakarade od prije tjedan ili dva
Ponekad se pitam. Kaj sam ja bogu skrivil pa me još drži na ovom svetu
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Stranica 11 / 14. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Polovni automobili
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
Stranica 11 / 14.