tema za pse
+9
mtd001
zoki
Bobić
mali od testa
prkanjac
muhanicar
2 UglliDriver
ilegalac
mario
13 posters
Stranica 13 / 15.
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: tema za pse
Danas jedemo karfiol sa kobasama. Trebao je biti sa svinjskim mesom.
Razlog?
Budem pokazala malo poslije.
A netko bu dobil vritnjaka v rit.
Razlog?
Budem pokazala malo poslije.
A netko bu dobil vritnjaka v rit.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
U ovoj je trbušini završila kila i nešt mesa pred uru vremena.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Stavila sam kuhati smrznuto, pa mislila, kad se malo raskuha, budem ga narezala na komadiče i prelijala u karfiol. Narezala jesam, bilo kuhano, kafriol još sirov, pa ja ostavila narezano na daski i otišla na petnaestak minuta paprike i patliđane nabrati.
Vratila se i vidjela ovo -
Onda sam posla muža po kobasice, požderala četerdeset kuna, a veli on, čuo on da u kuhinji nešto lupa.......
Stavila sam kuhati smrznuto, pa mislila, kad se malo raskuha, budem ga narezala na komadiče i prelijala u karfiol. Narezala jesam, bilo kuhano, kafriol još sirov, pa ja ostavila narezano na daski i otišla na petnaestak minuta paprike i patliđane nabrati.
Vratila se i vidjela ovo -
Onda sam posla muža po kobasice, požderala četerdeset kuna, a veli on, čuo on da u kuhinji nešto lupa.......
pitijacro- legionar
ovak kad je gledam kontam možda je kugla ipak fijuknula zrakom , opet nije valjda da bi to na golom parketu ...druga slika i tekst je upropastio svaku nadu
Ima ona svoju kaznu za svu zloču koju radi - već je sedamnaest dana na analgetiku, svako jutro jednu tabletu. Boli noia. Nek boli - sve bi požderala šta nanjuši.
Samo što ću račun za antibiotike i analgetike platiti ja.
Samo što ću račun za antibiotike i analgetike platiti ja.
pitijacro- legionar
Treba nahraniti još sedam malih Ninića, imajte razumijevanja.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ma nema veliku bušu, mislim da ih ne bude.
Ali, za svaki slučaj, izvolite se raspitivati tko želi male slatke psiče.
Ali, za svaki slučaj, izvolite se raspitivati tko želi male slatke psiče.
pitijacro- legionar
vidi ovu spavajuču pozu -
Ovo me jako brine, primjetila sam u petak popodne, zakazali smo za sutra prijepodne pregled - bojim se da nije nešto lošega, neki tumor kožni -
Vidi šta je dobro poslikati u gro planu - sad bez naočala vidim da moram oribati Niničin dvosjed.
Gornju sliku nebudem stavila ni na jedan drugi forum, umrla bih od srama.
Ovo me jako brine, primjetila sam u petak popodne, zakazali smo za sutra prijepodne pregled - bojim se da nije nešto lošega, neki tumor kožni -
Vidi šta je dobro poslikati u gro planu - sad bez naočala vidim da moram oribati Niničin dvosjed.
Gornju sliku nebudem stavila ni na jedan drugi forum, umrla bih od srama.
pitijacro- legionar
slikaj je koji put od strane guzice ..kako stvari stoje s oogradom i navalom seoskih đukela nije ni nina za bacit
Šuti. Bilo je vandravaca svih vrsta i veličina.
Srečom, pa nemam po dvorištu panjeva, inače, tko zna čega bi se frajerčine dosjetile.........
Moja dama je na gazdaricu, ima istančan ukus i ne uzima sve što se nudi.
Srečom, pa nemam po dvorištu panjeva, inače, tko zna čega bi se frajerčine dosjetile.........
Moja dama je na gazdaricu, ima istančan ukus i ne uzima sve što se nudi.
pitijacro- legionar
Samo nekakva bezopasna bradavica na prvoj nogi, zadnja je ostala neizliječena, a mi lakši za sedamsto kuna.
Slijedeći korak je Veterinarski fakultet u Zagrebu, najvjerojatnije u ponedeljak.
Samo nekakva bezopasna bradavica na prvoj nogi, zadnja je ostala neizliječena, a mi lakši za sedamsto kuna.
Slijedeći korak je Veterinarski fakultet u Zagrebu, najvjerojatnije u ponedeljak.
pitijacro- legionar
U ponedeljak smo u Zg. Veterinarska ambulanta Vetpoint, kod doktora Ćirića.
Prva opcija je bila veterinarski fakultet, međutim sam ih dva dana nazivala i nikoga nisam mogla dobiti, niti direktno niti preko centrale.
Onda sam jučer dogovorila pregled u ordinaciji Bojanić, čovjek je specijalizirao ortopediju i kirurgiju u Americi. Sinoć sam dobila na forumu preporuku za dr. Ćirića u Vetpointu, evo sam ga maločas nazvala, čovjek je jako susretljiv, stručan, sve mi je naširoko objasnio, u deset u ponedeljak smo tamo i napraviti će se pregled, pretrage potrebne, vidjeti što treba napraviti, dati prognoza uspješnosti eventualno potrebnih zahvata, i reći cijena za to. Nina ne smije ništa jesti ujutro.
Mislim da je pošten , čim govori o unaprijed predviđenoj cijeni, jer svi kod kojih smo do sada bili samo žele uzeti što više novaca. I nije to problem. Problem je što , koliko sam primjetila, nisu sigurni u dijagnozu, pa naprave miks lijekova i napikaju - po sistemu, nešto će pogoditi i izliječiti. A mi to sve skupa fino platimo.
Prva opcija je bila veterinarski fakultet, međutim sam ih dva dana nazivala i nikoga nisam mogla dobiti, niti direktno niti preko centrale.
Onda sam jučer dogovorila pregled u ordinaciji Bojanić, čovjek je specijalizirao ortopediju i kirurgiju u Americi. Sinoć sam dobila na forumu preporuku za dr. Ćirića u Vetpointu, evo sam ga maločas nazvala, čovjek je jako susretljiv, stručan, sve mi je naširoko objasnio, u deset u ponedeljak smo tamo i napraviti će se pregled, pretrage potrebne, vidjeti što treba napraviti, dati prognoza uspješnosti eventualno potrebnih zahvata, i reći cijena za to. Nina ne smije ništa jesti ujutro.
Mislim da je pošten , čim govori o unaprijed predviđenoj cijeni, jer svi kod kojih smo do sada bili samo žele uzeti što više novaca. I nije to problem. Problem je što , koliko sam primjetila, nisu sigurni u dijagnozu, pa naprave miks lijekova i napikaju - po sistemu, nešto će pogoditi i izliječiti. A mi to sve skupa fino platimo.
pitijacro- legionar
ja se ne bi sekiral oko toga , nina je pokazala(slika dva posta gore) i dokazala da se najoblje osječa s nogama u zrak ..
Na gazdaricu je.
I ona voli kad ne mora raditi.
I ona voli kad ne mora raditi.
pitijacro- legionar
Vratili se kući - sve smo riješili.
Danas je bio rendgen, ultrazvuk i laboratorijske krvne pretrage.
Tisuću šesto pedeset kuna.
Puknut je ligamenat, kosti zgloba biježe,potrebna je operacija. Odrezati će joj jedan trokutasti dio kosti, i bedrenu kost razdvojiti, sa odrezanim djelom potkajlati i sve učvrstiti sa pločicom i šarafima.To bude pet tisuća kuna. Imati će tri dana longetu,onda ćemo joj to skinuti, a dvadesetak dana nakon toga će uzimati antibiotike, e, too ne znam po kojoj cijeni.
Za šest mjeseci vađenje pločice i šarafa za tisuću osamstoo kuna, ali će je u tu cijenu i sterilizirati jer ima hormonskuih problema sa maternicom - upale i slično.
Slijedeći ponedeljak je peljamo na operaciju u podne i u sedam idemo po nju.
Danas je bio rendgen, ultrazvuk i laboratorijske krvne pretrage.
Tisuću šesto pedeset kuna.
Puknut je ligamenat, kosti zgloba biježe,potrebna je operacija. Odrezati će joj jedan trokutasti dio kosti, i bedrenu kost razdvojiti, sa odrezanim djelom potkajlati i sve učvrstiti sa pločicom i šarafima.To bude pet tisuća kuna. Imati će tri dana longetu,onda ćemo joj to skinuti, a dvadesetak dana nakon toga će uzimati antibiotike, e, too ne znam po kojoj cijeni.
Za šest mjeseci vađenje pločice i šarafa za tisuću osamstoo kuna, ali će je u tu cijenu i sterilizirati jer ima hormonskuih problema sa maternicom - upale i slično.
Slijedeći ponedeljak je peljamo na operaciju u podne i u sedam idemo po nju.
pitijacro- legionar
Ja mislim da je to sve od lošeg sexa, još jenput nek ju kakva đukela natakne ode 539Admin je napisao/la:kaj je previše je previše:j6:
A i ja sam danas u metropoli, mogel sam to u pola cjene odraditi.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
No, no, nije sve tako crno - pogriješila sam, platili smo danas tisuću tristo pedeset, na tisuću šesto pedeset. Krivio sam muža shvatila, evo na računu piše ovako. Ali ono drugo je tako kako je.
Ona je naša. Onog trena kada smo je uzeli, prihvatili smo i odgovornost za nju.
Ona je naša. Onog trena kada smo je uzeli, prihvatili smo i odgovornost za nju.
pitijacro- legionar
Sinoć jer to još bio jedan sretan bezbrižan pas
A danas je pacijent sa otvorenim kartonom.
Nismo se mogli probuditi, trebalo je drmti, cimati, zvati....
ošišali su nogicu
a sada se nakon što je prvi puta danas jela, cura fino odmara. Kao i obično.
ošišali su nogicu
pitijacro- legionar
Sinoć jer to još bio jedan sretan bezbrižan pas
ošišali su nogicu
ošišali su nogicu
pitijacro- legionar
I ja se slažem sa Muhaćem, da je redovno radila to što nije radila, ligamenti bi bili razgibani i nebi niš popucalo,
Ma isto ko na traktorima!1
Ma isto ko na traktorima!1
gilan- legionar
Sutra ćemo već u ovo vrijeme biti kod kuće, a vjerojatnoo i prije ako će naše pseto opet buditi injekcijom antisedativa.
Popodne će na operaciju koja traje tri sata, pa dok se probudi....rekli su da je možemo pokupiti oko sedam ili osam navečer i voziti kući - ne mora ostati kod njih. A ne bih je mi niti ostavljali, nije nikada bila sama u nepoznatoim okruženju.
Bilo bi lijepo da se mome psetu poželi sreća, jer operacija nije nimalo jednostavna - rezati će joj kost u dva djela, potkajlati, staviti pločicu i šarafe.
A mi ćemo si za to vrijeme gristi nookte i pokušati ubiti vrijeme kod rođaka i po dućanima.
Popodne će na operaciju koja traje tri sata, pa dok se probudi....rekli su da je možemo pokupiti oko sedam ili osam navečer i voziti kući - ne mora ostati kod njih. A ne bih je mi niti ostavljali, nije nikada bila sama u nepoznatoim okruženju.
Bilo bi lijepo da se mome psetu poželi sreća, jer operacija nije nimalo jednostavna - rezati će joj kost u dva djela, potkajlati, staviti pločicu i šarafe.
A mi ćemo si za to vrijeme gristi nookte i pokušati ubiti vrijeme kod rođaka i po dućanima.
pitijacro- legionar
Sve će to ispasti na dobro.
Nek vam je sa srećom, Nina da bude hrabra, a vama samo strpljenja.
Nek vam je sa srećom, Nina da bude hrabra, a vama samo strpljenja.
gilan- legionar
Ma sve bu to ok zislo, samo je pitanje koliko dugo bude to dobro trajalo,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
I ja se toga bojim, pas je pas, ne možeš joj reći - a znaš, ti sada dva mjeseca ne smiješ trčati. Pokušati ćemo voditi brigu na najbolji način, pogotovo prvih tjedana,, imati je na oku. Morati će uvijek u prvo vrijeme netko biti sa njom, a kada se bude je baš moralo ostaviti samu bude u kući ostala zaključana.
pitijacro- legionar
Kako je to pseto plakalo kada se probudila.....
ona još nikada nije plakala.
Evo je zaspala, čim smo je unjeli u kuću smirila se i okice su se počele sklapati.
Kako volim to psetance.
ona još nikada nije plakala.
Evo je zaspala, čim smo je unjeli u kuću smirila se i okice su se počele sklapati.
Kako volim to psetance.
pitijacro- legionar
Eeeejjj Nina stigla!
Jel sve okejjj?
Samo za Ninu
Jel sve okejjj?
Samo za Ninu
gilan- legionar
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15