tema za pse
+9
mtd001
zoki
Bobić
mali od testa
prkanjac
muhanicar
2 UglliDriver
ilegalac
mario
13 posters
Stranica 15 / 15.
Stranica 15 / 15. • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: tema za pse
još joj niste kuglom propuhali uši ,
ak tak odgađaš sve poslove i užitke ti si puna hormona sreče
ak tak odgađaš sve poslove i užitke ti si puna hormona sreče
Ooooo, crni humor ti je ostao na nivou.
Nisam niti sumnjala.
Ajde radije pokušaj dati prijedlog kako i kamo sa psetom ako mi se izjalove sve opcije koje imam.
Da ne moram nekome poklanjati plačene karte.
Nisam niti sumnjala.
Ajde radije pokušaj dati prijedlog kako i kamo sa psetom ako mi se izjalove sve opcije koje imam.
Da ne moram nekome poklanjati plačene karte.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
17
Na šta računaš, tražiti rješenje ili na karte?
Na šta računaš, tražiti rješenje ili na karte?
pitijacro- legionar
17 , bulj
dopeljaj ju kmeni , 100 kn na dan ...i donesi hranu po želji ..ako ne kupim kaj zapovjediš i vatiš po računu
dopeljaj ju kmeni , 100 kn na dan ...i donesi hranu po želji ..ako ne kupim kaj zapovjediš i vatiš po računu
Takvu ponudu je imala gospođa - plus u mojoj kući 24h/dan, moja hrana za nju i muža, toplu kuću danju i noću sa uvjetom puštnja van i unutra životinja kada požele, i naravno, hranjenje - kuhanje pilečih hrbata i suha hrana, eventualno jednom tjedno joj skuha kiselo zelje sa paprikom za dva dana. i malo maženja, naravno.
Ne mogu ih ostaviti van doma, bude to preveliki šok za njih sedamnaest dana bez nas, moraju biti u poznatom okruženju.
Bojim se i ovako da ne prestane jesti. Ima tu hotel za pse, ali ne dolazi u obzir.
Zato ćemo i poznanika veterinara angažirati da provjeri jednom - dva puta je li sve ok ako bude potrebno.
Iskreno, bez zajebancije, kako se vrijeme primiče sve se više bojim kako će Nina podnjeti toliku razdvojenost.
Ne mogu ih ostaviti van doma, bude to preveliki šok za njih sedamnaest dana bez nas, moraju biti u poznatom okruženju.
Bojim se i ovako da ne prestane jesti. Ima tu hotel za pse, ali ne dolazi u obzir.
Zato ćemo i poznanika veterinara angažirati da provjeri jednom - dva puta je li sve ok ako bude potrebno.
Iskreno, bez zajebancije, kako se vrijeme primiče sve se više bojim kako će Nina podnjeti toliku razdvojenost.
pitijacro- legionar
Evo, riješili problem - supruga jednog forumaša sa PF će biti bebysiterica.
Bili su maločas kod nas, sve smo dogovorili.
Admin, mogao si uzeti godišnji i zaraditi dvije tisuće kuna za sedamnaest dana i cijele dane gledati tv i lunjati netom.
pitijacro- legionar
90 % tih novaca tvoja Nina bi pojela,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A ne.
Hranu budem ja kupila, i za dlakave cure, i za čuvariicu.
Čak budem čuvarici ostavila sto kuna iber, za kruh kaj si bu mogla svaki dan kupiti - nema smisla da ja kupim desetak kila pa da polomi zube zadnji tjedan.
Nikad Piti nje bila cicija. I sokiče bu imala za popiti.
Hranu budem ja kupila, i za dlakave cure, i za čuvariicu.
Čak budem čuvarici ostavila sto kuna iber, za kruh kaj si bu mogla svaki dan kupiti - nema smisla da ja kupim desetak kila pa da polomi zube zadnji tjedan.
Nikad Piti nje bila cicija. I sokiče bu imala za popiti.
pitijacro- legionar
moja ponuda je bila povoljnija , osim kaj je kod mene isto net badava nina bi srala po mojoj kuči ..a i ja ne bi srao po tvojoj kuči ...pitijacro je napisao/la:
Evo, riješili problem - supruga jednog forumaša sa PF će biti bebysiterica.
Bili su maločas kod nas, sve smo dogovorili.
Admin, mogao si uzeti godišnji i zaraditi dvije tisuće kuna za sedamnaest dana i cijele dane gledati tv i lunjati netom.
Pseto nas još ne ispušta iz vida - kamo ja, tamo ona - misli da ćemo je opet ostaviti.
Kako je dobro bebysiterica odradila posao, sve je prošlo ok, životinje uhranjene, zdrave, je da su se silno razveselile kada smo došli kući i da su nam sada stalno za petama, ali vidi se da su imale savršenu skrb.
Cica se udebljala vidljivo - našla je žrtvu, upjela je bebisytericu izvozati - ova joj je na svaki mijau davala hranu - šest - sedam puta na dan.
Rekla žena - trebali ste joj vidjeti izraz face - ko da tri dana nje ništa jela.
Ko da mi ne znamo te fore, samo kod mene već odavno ne pale.
Kako je dobro bebysiterica odradila posao, sve je prošlo ok, životinje uhranjene, zdrave, je da su se silno razveselile kada smo došli kući i da su nam sada stalno za petama, ali vidi se da su imale savršenu skrb.
Cica se udebljala vidljivo - našla je žrtvu, upjela je bebisytericu izvozati - ova joj je na svaki mijau davala hranu - šest - sedam puta na dan.
Rekla žena - trebali ste joj vidjeti izraz face - ko da tri dana nje ništa jela.
Ko da mi ne znamo te fore, samo kod mene već odavno ne pale.
pitijacro- legionar
Nisam, ja sam siromašno čeljade i nemam lap, tablet ni moderni mob.
Da nisam, i da imam, svaki hotel je imao net, čak je i onaj u đungli imao.
Je da je u utičnicu posvuda trebalo piknut penkalu da se može uštekati kabel, ali eto, mogla sam, da sam......
Da nisam, i da imam, svaki hotel je imao net, čak je i onaj u đungli imao.
Je da je u utičnicu posvuda trebalo piknut penkalu da se može uštekati kabel, ali eto, mogla sam, da sam......
pitijacro- legionar
bar triput tjedno......četiri.....od viška glava ne boli......
pitijacro- legionar
Kod nas vele "od piška"glava ne boli,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
,,,,ak nije pun graha bez kumina.....
pitijacro- legionar
Stranica 15 / 15. • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics