tema za pse
+9
mtd001
zoki
Bobić
mali od testa
prkanjac
muhanicar
2 UglliDriver
ilegalac
mario
13 posters
Stranica 4 / 15.
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: tema za pse
ti psi imaju neki nagon , moj frend je imao i kad bi se otela lancu ili ogradi po par dana nije dolazila doma ..nakon jurcanja ujutro bi čekala pred lesom .
IMla je problem nije nikad ostala "trudna " , tako da je upitno da li je to hotmonski bjeg ili neki drugi pasji razlog
IMla je problem nije nikad ostala "trudna " , tako da je upitno da li je to hotmonski bjeg ili neki drugi pasji razlog
Nas je dobrica i nema nimalo agresivnosti u njemu,,,
kazem mi ga moramo imati stoga sto radi posla kojim se bavimo kroz dvoriste prostruji velik broj ljudi a svi se ukopaju u mjestu odmah cim ga vide,,,
on inace jako slini i radi toga svi izbjegavaju igru s njim a on maza da te Bog sacuva,,,
evo par slika,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
kazem mi ga moramo imati stoga sto radi posla kojim se bavimo kroz dvoriste prostruji velik broj ljudi a svi se ukopaju u mjestu odmah cim ga vide,,,
on inace jako slini i radi toga svi izbjegavaju igru s njim a on maza da te Bog sacuva,,,
evo par slika,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
[You must be registered and logged in to see this link.]
Naša cura spremna za udaju - krevet ima,muž joj napravio,ako je netko oće za snahu,možemo je pošteno opremiti-miraz bude dobar samo da se riješimo zajebantice.
Inače je dobra - spava ujutro do pola deset - kad se dobro najede,spava opet - sve što joj treba je hrana i igra.
Naša cura spremna za udaju - krevet ima,muž joj napravio,ako je netko oće za snahu,možemo je pošteno opremiti-miraz bude dobar samo da se riješimo zajebantice.
Inače je dobra - spava ujutro do pola deset - kad se dobro najede,spava opet - sve što joj treba je hrana i igra.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ja bi ju uzel ako i muž koji joj je krevet napravil ide sa njom
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Pa šta,zgodan krevetič,jel - dva dana ga je kemijal.Već godinu dana smo po dučanima tražili,ali sve preko tisuću kuna,a uski i predugački.pa on smislio ovo.
Nedam ti muža muhič - nema šanse.
Nedam ti muža muhič - nema šanse.
pitijacro- legionar
Opet moja cura napala jednog malog,preskočila ogradu i do pola ulice smo trčali za njom.Zadaviti ću je.
pitijacro- legionar
Koja ti je to logika - na lanac ako je zočesta.Pa šta bi ti onda samnom napravio???????????
pitijacro- legionar
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Moja cura,curica,zlato moje malo,pasano oje,evo smo joj zaparili sa ovim -
Od dana kako je muž povisio ogradu nije se makla iz dvorišta.Nije niti pokušala - nevjerojatno je koja se pamet valja u toj glavurdi.A gledala ga je dok je radio ko da mu oće reći - koje su ti bedastoče na pameti.Tako - sada mogu kamo hoću - ovako smo je svaki puta vodili na čuvanje - čak je par puta i susjeda iza vrta izigravala bebisitericu.
Moja cura,curica,zlato moje malo,pasano oje,evo smo joj zaparili sa ovim -
Od dana kako je muž povisio ogradu nije se makla iz dvorišta.Nije niti pokušala - nevjerojatno je koja se pamet valja u toj glavurdi.A gledala ga je dok je radio ko da mu oće reći - koje su ti bedastoče na pameti.Tako - sada mogu kamo hoću - ovako smo je svaki puta vodili na čuvanje - čak je par puta i susjeda iza vrta izigravala bebisitericu.
pitijacro- legionar
Danas se makla.I priskrbila večeru.Za sto kuna.
pitijacro- legionar
Kokoš.Al ona capata,sa perjem po škramplama. Neka posebna.
Bem ti psa,još sam joj je i očistila i sutra joj je budem skuhala.
Da bar nešt koristi bude od sto kuna.
Bem ti psa,još sam joj je i očistila i sutra joj je budem skuhala.
Da bar nešt koristi bude od sto kuna.
pitijacro- legionar
Kokoš, iduče je neka ovca koza , pa prase.,.... pa susjed....
Jedan dan kada nebude Pitije na forumu znamo što s edogodilo...ili ju je Ninica zakopala kod ribnjaka ili ju je očerupala ko kokoš....
Jedan dan kada nebude Pitije na forumu znamo što s edogodilo...ili ju je Ninica zakopala kod ribnjaka ili ju je očerupala ko kokoš....
zoki- Broj postova : 168
Ma nebi ona mene,nebi,ali....zamisli ti to pseto - neki dan je muž došao iz dučana i donio joj ko i obično par kobasica - to je pojela,a onda je tražila još.Nije više bilo,pa sam joj odlomila komad kruha i poslala je van jesti.Zna tako ponekad pojesti koji komad samo tako.Već sam joj po izrazu njuške znala šta će napraviti - išla je zakopati.Izašla ja za njom i gledam je.A ona - taman je počela kopati,kad digla glavu i spazila me.Okrenula se i otišla dalje,među grmlje,i stalno se ogledavala gledam li je.Onda je otišla iza brijega,tamo zastala,i svako malo dizala glavu.mater i psetu -hranim je ko princezu,a ona skriva kruh predamnom - da joj ne maznem ako budem znala gdje je sakrila.Ubit ću je.
pitijacro- legionar
A ne ne, ona je samo kulturna, ne zeli te odbiti iako joj nije bilo do kruha,,,
odlucila je to zakopati kako bi ti mislila da je pojela,,,
cudna su to bica,,,
odlucila je to zakopati kako bi ti mislila da je pojela,,,
cudna su to bica,,,
Bobić- legionar
Aha - je ona čudna - evo je,ovaj čas sam otvarala veliki prozor,uša je i otišla pravac u kuhinju.Nešto tamo - ma evo je - počelo je - šteta što mi mob nije pri ruci .- kokoš se kuha - to se mora vidjeti i čuti šta radi - neće ta dočekati jutro ili za ručak sutra.Maznula ju bude ona večeras - neće biti mira prije.To je jedno obično neodgojeno pseto.E,sada je na kratko odustala - zauzela je uvrijeđenu pozu.Nebude šutnja dugo trajala - to je ko isprogramirano.
pitijacro- legionar
Cini se kako ona dobiva vise obroka dnevno,,,
to kazu nije dobro za pse,,,
nas dobija hranu samo jednom dnevno i bude buco,,,
to kazu nije dobro za pse,,,
nas dobija hranu samo jednom dnevno i bude buco,,,
Bobić- legionar
zašto nebi bilo dobro - to je bedastoča da psi moraju jesti samo jednom dnevno - neznam kako bi se ja osjećala da idem gladna spavati.Moja Nina ima zdjelu sa suhom hranom koju može jesti kada god poželi,i koliko hoće, a jednom dnevno ju hranim - baš joj spremim nešto za jesti,a između toga ako nešto nanjuši pa oće pojesti joj dam jer traži,a i kada idemo nekamo,većinom joj na povratku nešto kupimo - par kobasica,ili kakvu salamu komadičak,i tako....Zapravo joj je glavni obrok svaku večer,onda pojede za kilu nečega.Evo,jede po vlastitom izboru i količinu koju želi,ali nije debela - baš je lijepi,vitki pas.
pitijacro- legionar
E,ova ti je dobra.Stavla budem ja njoj kuglu na nogu - kuglu sa lancem .Onako - u stilu brače Dalton u zatvoru.Gadura jedna - nagrdili smo ogradu zbog nje,ograđivali susjedovu stranu dvorišta,vrt ogradili - sada mi slijedi još jedno dvije tisuće kuna troška jer moramo kupiti mrežu za bočnu stranu plastenika kraj susjeda - naučila je jesenas preskakati parapet i onda - magla po susjednim vrtovima.Ubiti ću je načisto. Moje zlato,pasano moje,sunčicu, kusenče moje, moju slatkicu.
ma ništaja ju nebudem - otišao muž srediti štetu sa susjedom - a ako treba posvađati ću se sa pola sela zbog nje.I plačati štetu.
Trebalo je vidjeti sa kojm je ponosom ona kokoš donjela kući.Ko kada netko dobije zlatnu medalju.Sva je sjala od zadovoljstva.
ma ništaja ju nebudem - otišao muž srediti štetu sa susjedom - a ako treba posvađati ću se sa pola sela zbog nje.I plačati štetu.
Trebalo je vidjeti sa kojm je ponosom ona kokoš donjela kući.Ko kada netko dobije zlatnu medalju.Sva je sjala od zadovoljstva.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:zašto nebi bilo dobro - to je bedastoča da psi moraju jesti samo jednom dnevno
Nije to nikakva bedastoca, gotovo svi psi nakon godine dana trebali bi jesti samo jednom dnevno, sve ostalo nije dobro za psa,,,
probaj se raspitati kod ljudi koji se bave dresurom ili ako znas nekoga tko je imao sluzbenog psa,,,
Bobić- legionar
Ajd,malo sam se nespretno izrazila,oprosti.
Znam ja da je to preporuka - to se valjda računa na ono - psi su u divljinai tako jeli,ko i sve divlje životinje - ali,sada imaju hrane dostupne po želji i mogu jesti kada osjete potrebu - pa ako ona osjeća da nešto želi,a ima - zašto joj nebih dozvolila da pojede.Nije debela - znači da joj nije previše.A i mirisi ju vuku - mora ona sve što joj po mirisu paše kada mi jedemo probati makar samo jedan zalogaj - primjetila sa da kada joj samo malo stavim u usta i one to pojede dalje je mirna,a ako joj nedam - legne i vidi joj se u očima nekakva tuga.
Znam ja da je to preporuka - to se valjda računa na ono - psi su u divljinai tako jeli,ko i sve divlje životinje - ali,sada imaju hrane dostupne po želji i mogu jesti kada osjete potrebu - pa ako ona osjeća da nešto želi,a ima - zašto joj nebih dozvolila da pojede.Nije debela - znači da joj nije previše.A i mirisi ju vuku - mora ona sve što joj po mirisu paše kada mi jedemo probati makar samo jedan zalogaj - primjetila sa da kada joj samo malo stavim u usta i one to pojede dalje je mirna,a ako joj nedam - legne i vidi joj se u očima nekakva tuga.
pitijacro- legionar
Ma to je samo radi toga jer je razmazena,,,
nema potrebe za isprikama jer ovo je forum a forumi sluze za razmjenu misljanja i nije nuzno da netko bude u pravu,,,
stvar je da argumentima branis svoju tezu,,,
jednom je jedan covijek u svom komentaru rekao, ja cu uvijek biti kontra Vas a Vi me uvjerite da nisam u pravu,,,
ponekad i logicne stvari ispadnu da i nisu tako logicne, naravno ako je rasprava prava,,,
jednom sam citao u vezi hranjenja psa jednim obrokom,,,
pisalo je da bi psa trebalo hraniti jednom dnevno i to predvece, zasto?
pas je zivotinja kojoj je osnovna namjena bila cuvanje kuce, kasnije je postao vise ljubimac i zamjena za nesto drugo (citaj nekima zamjena za djecu),,,
ali ako se vratimo prvotnoj namjeni i cuvanju kuce i okucnice to bi trebalo znaciti da bi on nocu trebao biti budan a danju spavati sto psi obicno i rade,,,
e sad metabolizam, kad je pas sit to djeluje na njegov metabolizam i ne dozvoljava mu da zaspe odnosno cini ga budnim,,,
kod nas ljudi je obrnuto, mi sve svoje aktivnosti nastojimo obavljati u toku dana pa je i ishrana prilagođena tome,,,
kad bi jeli samo nocu vjerujem da bi spavali vrlo malo ili nikako a to bi bilo i mucenje za cijeli organizam, pogotovo zeludac,,,
eto ukratko,,,
nema potrebe za isprikama jer ovo je forum a forumi sluze za razmjenu misljanja i nije nuzno da netko bude u pravu,,,
stvar je da argumentima branis svoju tezu,,,
jednom je jedan covijek u svom komentaru rekao, ja cu uvijek biti kontra Vas a Vi me uvjerite da nisam u pravu,,,
ponekad i logicne stvari ispadnu da i nisu tako logicne, naravno ako je rasprava prava,,,
jednom sam citao u vezi hranjenja psa jednim obrokom,,,
pisalo je da bi psa trebalo hraniti jednom dnevno i to predvece, zasto?
pas je zivotinja kojoj je osnovna namjena bila cuvanje kuce, kasnije je postao vise ljubimac i zamjena za nesto drugo (citaj nekima zamjena za djecu),,,
ali ako se vratimo prvotnoj namjeni i cuvanju kuce i okucnice to bi trebalo znaciti da bi on nocu trebao biti budan a danju spavati sto psi obicno i rade,,,
e sad metabolizam, kad je pas sit to djeluje na njegov metabolizam i ne dozvoljava mu da zaspe odnosno cini ga budnim,,,
kod nas ljudi je obrnuto, mi sve svoje aktivnosti nastojimo obavljati u toku dana pa je i ishrana prilagođena tome,,,
kad bi jeli samo nocu vjerujem da bi spavali vrlo malo ili nikako a to bi bilo i mucenje za cijeli organizam, pogotovo zeludac,,,
eto ukratko,,,
Bobić- legionar
Imao sam zlatnu retrivericu, koja je to mustra bila...kada je trebalo nešto meni onda se pravi glupa, kada je ona nešto smislila onda je pokazala zavidnu inteligneciju da to postigne.... i oko ove teze da pas noću je budan po danu spava..ova moja je spavala po noći a pola dana bila budna.... jednom mi s edogodilo da je spavala ko mrtva ujutro, ja ju zovem, ni uhom mrdnut...meni već muka tko če rupu kopat a vani sred ljeta... kada ja priđem blizu i dotaknem ju topla je.... a i diše...ja ju stresem malo a ona onako krmeljava otvori oči... tako čvrsto je znala zaspati još nekoliko puta....
svake godne je pomagala spremati drva, ja vozim tačkama a ona si nađe sitnije drvo i nosi ga zamnom... voljela se voziti na traktoru hihi
to je bio super pas, jedino užasno lijen i pospan.... i tu nema čuvara samo veliki veliki prijatelj...
ali jedno joj nikada nisam oprostio.... pojela mi je drvo života visoko metar i pol.... mislim ne doslovno pojela ali od njega su samo ostali rezanci a zemlje je bilo po cijelom hodniku i otisci šapa po zidovima umrljani zemljom..... grrrrrrrrr
svake godne je pomagala spremati drva, ja vozim tačkama a ona si nađe sitnije drvo i nosi ga zamnom... voljela se voziti na traktoru hihi
to je bio super pas, jedino užasno lijen i pospan.... i tu nema čuvara samo veliki veliki prijatelj...
ali jedno joj nikada nisam oprostio.... pojela mi je drvo života visoko metar i pol.... mislim ne doslovno pojela ali od njega su samo ostali rezanci a zemlje je bilo po cijelom hodniku i otisci šapa po zidovima umrljani zemljom..... grrrrrrrrr
zoki- Broj postova : 168
Evo moja sunčica meni pomaže kad god može - takvo pseto nema nitko.
A ovo je koka koju je ona ponosno donjela kući - domaće je domaće,jel....
A ovo je koka koju je ona ponosno donjela kući - domaće je domaće,jel....
pitijacro- legionar
Moje pseto ja pravi putnik - čim su vrata kombija otvorena - uskače i nema više van.
Pa sam je otpeljala k mami jer je zemlja na koju smo išli u selu uz glavnu cestu - a nedajbože da se mojoj pasici neopreznoj šta dogodi - srce bi mi puklo -
Vidi kako pseto jede kiselo zelje -
za nepovjerovati,jel?
Pa sam je otpeljala k mami jer je zemlja na koju smo išli u selu uz glavnu cestu - a nedajbože da se mojoj pasici neopreznoj šta dogodi - srce bi mi puklo -
Vidi kako pseto jede kiselo zelje -
za nepovjerovati,jel?
pitijacro- legionar
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Forumska obitelj
» Tema s predumišljanjem
» Drek tema
» piva ..da tema je o pivi