Što svaka žena mora znati o muškarcima
+6
Imbra
TVfreak
Admin
muhanicar
babyblue
pitijacro
10 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Što svaka žena mora znati o muškarcima
Odlazak nije izlaz , ali tko bi to bezvezno naklapanje mogel dugo slušatipitijacro je napisao/la:Idemo na broj 2.
Zbilja,što bi žena trebala napraviti dok muž demonstrativno nakon poštene svađe ode i zalupi vrata za sobom?
Prvo-Admin,bem ti forum.pojel mi je jedan post,a drugi nadogradil.
a drugo-ček moram nekaj vidjeti.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ima postojed neki danas ovde, ustanovila sam i ja!pitijacro je napisao/la:Prvo-Admin,bem ti forum.pojel mi je jedan post,a drugi nadogradil.
babyblue- Broj postova : 335
Za nadogradnju sam ja kriv jer sam umjesto citiranja pritisnuo edit , oprosti
Svaka žena treba znati o muškarcu (koja bi to bila tačka po redu...? ) da je muškarcu isto CITAT & EDIT
Bejbi,znaš li kako se najlakše riješiti lošeg muža ili ljubavnika?-svuda kuda ideš,i kod svih prijateljica ga moraš hvaliti kako je dobar,pažljiv,radi sve po kući,kuha,pere,čisti,da ti cijelu plaču obavezno,u krevetu je najbolji...-možda se nađe koja glupača pa ga pokupi.babyblue je napisao/la:Pokloniti ga ljubavnici pa neka se ona sa njim šikanirapitijacro je napisao/la:Idemo na broj 2.
Zbilja,što bi žena trebala napraviti dok muž demonstrativno nakon poštene svađe ode i zalupi vrata za sobom?
pitijacro- legionar
Nemam pojma, ja sam svoga muža ubila od sexa & ljubavi
Tek malo se švalerao, nije jadan mnogo ni stigao
Odkuda ti ideja da žena bezveze naklapa.Mi samo iznosimo sve činjenice koje vaš superiorni mozak nije u stanju registrirati.Admin je napisao/la:Odlazak nije izlaz , ali tko bi to bezvezno naklapanje mogel dugo slušatipitijacro je napisao/la:Idemo na broj 2.
pitijacro- legionar
O,hvala na informaciji,ako se moj slučajno pokvari (za sada je dobar,ne mogu se potužiti),budem te unajmila.Plačam gotovinom.babyblue je napisao/la:Nemam pojma, ja sam svoga muža ubila od sexa & ljubavi
pitijacro- legionar
Činjenice od 200 riječi u minuti i tako nebrojeno put uokrugpitijacro je napisao/la:
Odkuda ti ideja da žena bezveze naklapa.Mi samo iznosimo sve činjenice koje vaš superiorni mozak nije u stanju registrirati.
Pa da,žene su detaljisti.
pitijacro- legionar
Tko to u moj post gura svoje.Ne bu to dobro završilo,umetat svoje u tuđe.Paziti šta prstiči rade,paziti...
Ti si se baš oženil krivom ženom,jel,pa misliš da su sve takve.Ima i gorih.Evo recimo ja.Ja imam i proširene argumente....Imam samo jednu manu-ja se nikada,ama baš nikada ne svađam.
Ti si se baš oženil krivom ženom,jel,pa misliš da su sve takve.Ima i gorih.Evo recimo ja.Ja imam i proširene argumente....Imam samo jednu manu-ja se nikada,ama baš nikada ne svađam.
pitijacro- legionar
To vam se mora priznati .pitijacro je napisao/la:Pa da,žene su detaljisti.
Ali da u baš u svakoj svađi spominjete našu mater , smrdljive čarape , zapišanu dasku , nepospremljen stol , "onu" prek , "onu " tam , "onu flundru" , "onu " konobaricu itd.
Oprosti još jedanput , nije namjernopitijacro je napisao/la:Tko to u moj post gura svoje.Ne bu to dobro završilo,umetat svoje u tuđe.Paziti šta prstiči rade,paziti...
Ma tko ti tako milom i dragom:grize: ne bi oprostio,jel.
Ma tek mi je sada upalo u oči,pa ti si već dva puta rekao oprosti!I to u jednoj večeri!!!!Šta se to sa tobom događa??????
Ma tek mi je sada upalo u oči,pa ti si već dva puta rekao oprosti!I to u jednoj večeri!!!!Šta se to sa tobom događa??????
pitijacro- legionar
Rijetko griješim ali kad se dogodi trudim se ispričati , ne pokušavam negirati prekršaj niti ne prebacujem krivnju .pitijacro je napisao/la:
Savršan sam , pa kaj?
Ma da,savršen u svome nesavršenstvu.
pitijacro- legionar
S takvim stavom niti ne možeš shvatiti um muškarca niti svog mužapitijacro je napisao/la:Ma da,savršen u svome nesavršenstvu.
pitijacro- legionar
Uvijek sa se pitala vole li muškarci više svoju inicijativu u osvajanju dragoga ženskog bičenca ili im je draže da žena napravi prvi korak,ili barem da neki znak da joj se on sviđa.I kolika je muška nesigurnost i strah da će biti odbijeni.I naravno,što to za njih znači.
Hajde,recite nešto jednom jadnom ženskom stvorenju da ne ostane u neznanju.
Zapravo me zanima kako se muško uopće odlučuje nešto poduzeti,koji elementi moraju biti ispunjeni da krene u akciju.
Hajde,recite nešto jednom jadnom ženskom stvorenju da ne ostane u neznanju.
Zapravo me zanima kako se muško uopće odlučuje nešto poduzeti,koji elementi moraju biti ispunjeni da krene u akciju.
pitijacro- legionar
No heroji,budu se dobile kakve informacije?šta je, di je hrabrost?Pa nećete dobiti pikicu u riticu,niste kod doktorke.
pitijacro- legionar
Ja više nikog ne osvajam , ako me koja pogleda ispod oko pravim se da kopam nos ili čoham jajca .
A kak je to nekad bilo , bolje se ne prisječati .
A kak je to nekad bilo , bolje se ne prisječati .
Pa normalno da ne osvajaš više nikoga,u ovim godinama bi ionak mogel osvojiti samo drugo mjesto,a to boli.Znaš onu od "Kolonije"-svijet voli pobjednike.A drugo,ili nedaj bože treće, ili koje još niže je za krepat od jada.
Ali pa valjda se zna šta se i kako radilo,jel,pa ako se ja sjećam od pred o-ho-ho godina....,na dobro,ja bila lijepa pa mene barili i kasnije,pa mi valjda malo sviježije nego tebi.
Ali pa valjda se zna šta se i kako radilo,jel,pa ako se ja sjećam od pred o-ho-ho godina....,na dobro,ja bila lijepa pa mene barili i kasnije,pa mi valjda malo sviježije nego tebi.
pitijacro- legionar
ma sječamo se mi kako smo barili, ali nikako se nemožemo sjetiti zašto smo to radili, nije nam jasnopitijacro je napisao/la:Pa normalno da ne osvajaš više nikoga,u ovim godinama bi ionak mogel osvojiti samo drugo mjesto,a to boli.Znaš onu od "Kolonije"-svijet voli pobjednike.A drugo,ili nedaj bože treće, ili koje još niže je za krepat od jada.
eh mladost ludost
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Uvijek mi je bilo,ma mi je još uvijek fascinantno kako su muški puni sebe kada osvoje neku ženu.Ili curu.Ponosni.Pogotovo kada treba uložiti malo više truda.pa se ipak nakraju uspije,jel.A nisu svijesni da su zapravo bili odabrani da osvoje.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» dan žena
» Želim znati sve o alternatoru i regleru
» Idealna žena
» Zelj za vise zena
» Sve što ste oduvijek željeli znati o sebi,a bojali ste se saznati
» Želim znati sve o alternatoru i regleru
» Idealna žena
» Zelj za vise zena