Što svaka žena mora znati o muškarcima
+6
Imbra
TVfreak
Admin
muhanicar
babyblue
pitijacro
10 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Što svaka žena mora znati o muškarcima
Uvijek mi je bilo,ma mi je još uvijek fascinantno kako su muški puni sebe kada osvoje neku ženu.Ili curu.Ponosni.Pogotovo kada treba uložiti malo više truda.pa se ipak nakraju uspije,jel.A nisu svijesni da su zapravo bili odabrani da osvoje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
he he proćitaj u mom potpisu definiciju liberalnog fašizma, pa ćeš shvatiti što si reklapitijacro je napisao/la:Uvijek mi je bilo,ma mi je još uvijek fascinantno kako su muški puni sebe kada osvoje neku ženu.Ili curu.Ponosni.Pogotovo kada treba uložiti malo više truda.pa se ipak nakraju uspije,jel.A nisu svijesni da su zapravo bili odabrani da osvoje.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Žao mi je,precijenio si moju inteligenciju.Ajde mi lijepo objasni,plizzzz.
pitijacro- legionar
Liberalni fašizam. "Neprirodno je prirodno, ludo je razumno, ružno je lijepo, ropstvo je sloboda, zlo je dobro, mana je vrlina, manipulacija je demokracija, laž je istinapitijacro je napisao/la:Žao mi je,precijenio si moju inteligenciju.Ajde mi lijepo objasni,plizzzz.
i na kraju nebiraju muškarci, nego budu odabrani da biraju
ilegalac- legionar
Pa da,u tome i jest štos.I to što su izabrani da biraju im može samo imponirati.To samo znači da je cura koja je odabrala dečka koji će je osvojiti procijenila da je on dobar,inteligentan,lijep,vrijedan pažnje.Dakle,sa razlogom može biti ponosan na sebe.Iako ne i na svoj uspjeh.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Pa da,u tome i jest štos.I to što su izabrani da biraju im može samo imponirati.To samo znači da je cura koja je odabrala dečka koji će je osvojiti procijenila da je on dobar,inteligentan,lijep,vrijedan pažnje.Dakle,sa razlogom može biti ponosan na sebe.Iako ne i na svoj uspjeh.
i "samo" zato mu "dade" na prvom spoju
ilegalac- legionar
E,to ne bih znala,toga nije bilo u moje vrijeme. Mislim, ne na prvom spoju.A niti ti nisi nešto puno mlađi.kako to onda ti znaš????
pitijacro- legionar
varaš se piti, varaš u mnogoćemupitijacro je napisao/la:E,to ne bih znala,toga nije bilo u moje vrijeme. Mislim, ne na prvom spoju.A niti ti nisi nešto puno mlađi.kako to onda ti znaš????
moj djed je imao običaj reći;- u moje vrijeme nije bilo ovakog kurvarluka, a puno selo kopiladi
ilegalac- legionar
da nasovežem govori moja žena da se sjača svog djeda .
Govoril je da budo došlo vijrme kad bu parola "bješte dečki idu cure ", i bome je došlo
Govoril je da budo došlo vijrme kad bu parola "bješte dečki idu cure ", i bome je došlo
ilegalac je napisao/la:varaš se piti, varaš u mnogoćemupitijacro je napisao/la:E,to ne bih znala,toga nije bilo u moje vrijeme. Mislim, ne na prvom spoju.A niti ti nisi nešto puno mlađi.kako to onda ti znaš????
moj djed je imao običaj reći;- u moje vrijeme nije bilo ovakog kurvarluka, a puno selo kopiladi
Ah,tebi to govorio djed.Ja sam to utvrdila davnih osamdesetih kada su babe govorile za svaku curu koja je izlazila ili ne daj bože malo češće mijenjala dečka da je kurva ,i takvu onda nitko nije htio za snahu.A kod svake desete kuće bilo vanbračno dijete.
Admin,imaš sreće što si se oženio na vrijeme,da si sada dečko pa da te koja zgrabi ne bi se mogao snaći.A i pitanje je bi li te koja zgrabila.Danas su sasvim neki drugi kriteriji u igri nego su nekada bili.Kod cura.
Ma to je ono što sam govorila-nema više frajera i cura lakoga morala.Nekada je bilo lovaca i lovina.Danas ima samo lovaca.Muških i ženskih.
Rekao meni jedan šiptar-inače svi šiptari misle da su sve žene koje nisu šiptarke kurve-ženi je čast-naravno udatoj-kada joj muškarac iskazuje pažnju.Zavodi je.Samo tu postoji jedan problem.Tim svojim upucavanjem on je u svojim očima veliki zavodnik,a ako žena slučajno padne,e,ona je kurva.
Ne očekuje li se od žena malo previše karaktera i morala?
pitijacro- legionar
Što svaka žena mora znati o muškarcima
Sto manje zna i obratno bolje za oboje.
Srdjan92- Broj postova : 21
E da me ubiješ ne razumijem šta želiš reći.
pitijacro- legionar
Kad bi muskarac sve znao o zeni a zena o muskarcu nikad se uzeli nebi.pitijacro je napisao/la:E da me ubiješ ne razumijem šta želiš reći.
Srdjan92- Broj postova : 21
Zene, pa vi Z N A T E sve!!!
Pa kaj u opce ima nekaj a da vi to neznate?!
Jaooooo...pa nema2 UglliDriver je napisao/la:Zene, pa vi Z N A T E sve!!!
babyblue- Broj postova : 335
drk, no comentbabyblue je napisao/la:Jaooooo...pa nema2 UglliDriver je napisao/la:Zene, pa vi Z N A T E sve!!!
Ima.Ja recimo ne znam ništ o muškarcima.Znam sve o pesima.I o ženama.O muškima-znam kak izgledaju.Mogu ih recimo prepoznati obučene.I neobučene.Mislim da se ne bih zabunila.Mislim,da vidim kojeg neobučenog.Najvjerojatnije bih odprve pogodila da je muškarac.A za ostalo me ionak boli briga.
pitijacro- legionar
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» dan žena
» Želim znati sve o alternatoru i regleru
» Idealna žena
» Zelj za vise zena
» Sve što ste oduvijek željeli znati o sebi,a bojali ste se saznati
» Želim znati sve o alternatoru i regleru
» Idealna žena
» Zelj za vise zena