još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

+5
pitijacro
muhanicar
Bobić
mtd001
pingy321
9 posters

Stranica 13 / 25. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25  Next

Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  pitijacro čet kol 13, 2015 2:35 pm

Ah, ja m,islim da od konkurencije nebude ništ, tako da ti ne bi uopće bila loša ideja, jer bum inače bila ostala gladna.
E vidiš, sad malo žalim za Grofom, čovijek je bio organizator i pravi vođa. Niste mu do koljena dečki, niste......hehe........

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  Admin čet kol 13, 2015 8:16 pm

forum sam po sebi nije medij koji bi organizirao bilo kakva okupljanja osim virtualna ..tojest na forumu .
to je isto kako kad ti kod carskog poroda ne rade usputnu liposukciju

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet kol 13, 2015 9:53 pm

Bah, možeš ti meni sada tisuću pravovaljanih argumenata iznjeti, ali ja bum se do zadnjeg daha borila za besplatni zalogaj.

Ne spominji mi carski, jer me nešto slično skoro koštalo živiota.

Sad još više želim - e, imam sjajnu ideju - ne moraš ti ništ organizirati, ti samo nama rekni di možemo na tvoj račun nešt prigristi. Ja si sokič platim sama. (ma nisam ja pohlepna, bar ne neumjereno. kokice )

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned kol 16, 2015 2:03 pm

A ništa posebno danas, jučer bilo proščenje - istini za volju ja kuhala nisam jer smo na ručku bili u Zagrebu kod čerce - nije kuhala niti ona, napravila je samo desert - nevjerojatno dobar - odveli nas u restoran na teletinu ispod peke - mmmmmmm, dobro bilo, a začudo, i dovoljno, što inače u restoranima nije pravilo.

A danas ja napravila juhicu pureču, ubacila mrkvu, celer, kolerabu, karfiol, paradajz - ma luk sam zaboravila, ali bilo je dobro.
Spekla prsne vrške u pečnici, na luku, celeru, mrkvi, đumbiru i limunu - i tu sam boravila češnjak, ali bilo isto dobro. Karfiol skuhan na poari, umješano povrče od pečenja i isto fino.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ma da - sasvim dovoljno za jedan obrok - ništa spektakularnoga, ali ukusno.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 6:17 pm

Danas sam bila vrijedna  - evo druga tura ukuhanog paradajza, ohladi se pa ide na zamrzavanje.

[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet kol 21, 2015 7:27 pm

Kaj si to sve upackala izvana, ja sam bolji kuhar.
Trebaš vidjeti kuhinju i suďe nakon mene glad

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 7:39 pm

Pa dobro, ak te žena nogne slučajno, i ak si moj bolju od mene nađe, ja ti pošaljem adresu i nepovratnu autobusnu kartu.
Ček malo - ponuda je trenutno zamrznuta - rekni najprije znaš li i veš prati i stavljati sušiti, i voliš li ga i pobrati sa štrika? glad ceka

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet kol 21, 2015 7:46 pm

Obožavam, naročito bijeli šuk šuk

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 7:59 pm

Nema zime, ja ti nemam bijeli veš.
Samo crni i crveni. Tak da me ne bi smetalo. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet kol 21, 2015 8:12 pm

A da, kad se vratim iz mehane, čaše lomim ruke mi ......
A kad se vratim iz grobnice onda mi ......

A kaj buš dotle ti radla?

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 8:34 pm

Paaaaaaa.........trudila se čim više veša zmazati. Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 23749988

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet kol 21, 2015 8:52 pm

Pogrešan odgovor.
Otpuštena si amen

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 9:31 pm

Ajd, nisam baš tako mislila, htjela sam zapravo reći da bih pola vremena potrošila kaj bih ti dobre fuševe našla, a pola kaj potrošim ono kaj bi na njima zaradil. cheer

Jel sada bolje? xd

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar pet kol 21, 2015 9:53 pm

Iz ove teme migoljim ja.
Mogel bi kaj krivo napisati (kaj nebi htel u javnost dati) crta

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet kol 21, 2015 10:00 pm

kiss grli lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto kol 25, 2015 9:17 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ovo sam danas skuhala svome mužu da se iskupim kaj sam mu pojela sladoled.

PS:
hajde da vidim kamikazu koji će skomentirati da to nije fino i da ne izgleda lijepo i slične bedastoče. bejzbol
Prihvatljivi komentari su - a-uuuuu, kako bih ja to pojel, a-uuuuu, kako to primamljivo izgleda, joj da mi je samo probat, mmmmmmmmmm........, izgleda vrlo lijepo, a sigurno je i jako ukusno............i slično u ovakvom stilu. ceka

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar uto kol 25, 2015 9:21 pm

Kaj Nini opet nije dobro pa je blnucnula malo lolo

Šalim se, kaj to je?
Ako me oko ne vara pliva u vrhnju

muhanicar
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto kol 25, 2015 9:57 pm

E, to ti je kuhano ovako - kremenadlice se kuhaju narezane u vodi, ubaciš tri zgnječena paradajza, narezani luk, mrkve, pastrnjak, celer, dvije crvene narezane paprike, i to se kuha, pa kad se skuha ubaciš dvije velke žlice kiselog vrhnja. Onda usipaš kukuruzni griz i miješaš da se zgusne. Dok je skoro gorovo, gusto, ubaciš još za dvije velike žlice nasjeckanog peršunovog lista.
baš je fino i ukusno - Nina je tražila čim je bilo gotovo - ta ima takav nos da ne možeš vjerovati. Evo smo sve pojeli, baš sve.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri kol 26, 2015 7:03 am

ipak izgleda na bljuvotinu ..bolji su ti kromirovi recepti

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri kol 26, 2015 7:22 am

Ma to sto lici na bljuvotinu je do losije kamere na mobu,,,
vidis da i nju napravi punasniju iako to nije,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 23749988
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri kol 26, 2015 9:54 am

Bobić je napisao/la:Ma to sto lici na bljuvotinu je do losije kamere na mobu,,,
vidis da i nju napravi punasniju iako to nije,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 23749988

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 1451407798

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri kol 26, 2015 2:11 pm

Nek se javi onaj koji je Bobiču reputaciju stisnul. bejzbol
Ako ima hrabrosti.

Kaje dečki, furamo se na sarkazam, ma je, manekeni.[You must be registered and logged in to see this image.]

I samo da se zna - ja nisam debela, ja sam najljepša, samo salo imam viška.

Ovu bljuvotinu budem zapamtila, a zna se da pamtim i ono što se dogodilo pred trideset i tri godine (a bljuvotina je u rangu trideset i tri godine za moju jadnu povrijeđenu dušu),i sada samo čekam kad budem imala priliku skuhati vam ručak. raspa neotesanci. Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 13 1225323004

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri kol 26, 2015 3:17 pm

e sad si me najebala idem odmah kupit kremenadle ..jel se to može podgrijati?

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri kol 26, 2015 4:39 pm

Može. Uliješ sasvim malo vode, ali sasvim malo, i miješaš.

Ma nije valjda da ćeš kuhati????????????

Ne stavljaj narazane paprike prije nego bude meso napol kuhano, da se na raskuhaju.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri kol 26, 2015 6:46 pm

budem ali ne danas (desile su se čufte )..daj ako ti se da malo preciznije sastojke a naročito vodu .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri kol 26, 2015 9:18 pm

Ma ništa posebno - sve ovisi koliko mesa imaš - i ne moraju biti baš kremenadle - iako, ja sam stavila šest komada bez kosti, bilo bi još bolje da su sa kostima, ali takve sam imala pri ruci.
Dakle, mesa i vode toliko da bude kao za dobru, ukusnu juhu.
Možeš to odraditi na dva načina - ili staviti zajedna meso, tri srednje na kockice narezane mrkve i jedan na kockice narezani luk, krišku celera, i jedan osrednji pastrnjak isto skockani, i to se u posoljenoij vodi kuha. U napol kuhano zgnječiš - ja to volim rukama - tri normalna paradajza i na kockice narežeš dvije veće crvene paprike - može i zelene ako nema crvenih. Zašto u napola skuhano - može se i odmah, ali nema potrebe to povrće dugo prokuhavati. Kada se sve skuha, umiješapš dvije velike žlice kiselog vrhnja, promješa se da se rastopi, možeš i tri - a onda se kukuruzno grubo brašno, ono ko griz razmuti u velikoj šalici vode - dosta je jedno tri , četiri jušne žlice, i to se ulije i miješa dok se ne zgusne. Dvije žlice peršnovog lista staviš kada počne opet vreti, ne prije, da se ne izgubi aroma.
Drugi način, ako se hočeš poigrati je da na malo ulja ispržiš nasjeckani luk i mrkvu, pa kada požuti luk, naliješ vode i dodaš meso i ostalo povrće. Imati će malo drugačiju aromu, bolju čak, ali meni se nije dalo.
Inače, ja sam šest odrezaka kremenadlice sa povrćem kao što sam navela skuhala u onoj rajngi sa slike nekoliko postova iznad.
Ako je previše vode, izgubi se aroma.
Gotovo mora imati gustoču takvu da niti je za sa žlicom pojesti, niti sa vilicom.
Ma ko kuhani griz, zapravo.

I jadan mali savjet - kada se koristi paprika nikada ne bacati sjemenke i ono spužvasto usplođe za koje se one drže. Sve to ide u rajnglu, jer to je najbolji, najvrijedniji i najhranjiviji dio - sjemenke daju novi život i u sebi sadrže sve što je potrebno za stvoriti ga.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 25. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25  Next

[Vrh]

- Similar topics