prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Što mi danas na placu bilo loše jutro....U deset sati meni u blagajni vedrina...nešto sitno.
A vidi, dok sam išla kući, čisto iznenađenje - ne vele ljudi uzalud - sve je dobro što se dobro svrši.
A vidi, dok sam išla kući, čisto iznenađenje - ne vele ljudi uzalud - sve je dobro što se dobro svrši.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Laku noć.
Znam da će me dići oko četiri, možda i prije, ali trenutno mi opcija krevet izglada jako privlačna.
Jurim dok ljubav mog života nije utonuo u san. Imam jedan poslič za njega.
Znam da će me dići oko četiri, možda i prije, ali trenutno mi opcija krevet izglada jako privlačna.
Jurim dok ljubav mog života nije utonuo u san. Imam jedan poslič za njega.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:ja bi zakonom i vazotkonijom zabranio seksanje iza 40-te
pitijacro- legionar
Samo da reknem - konačno mi opet prekipjelo.
Na kuhačoj. A već sam se počela pitati šta se to čudnog sa mnom dođađa - u zadnja dva mjeseca - ništa.
Opet sam ona stara!
Ajd, malo kasno, ali dobro jutro.
Srčem kapučino i grickam - ček, kak se zovu, moram pročitati - Soltino trokutiče sa sezamom, dvijesto grama - ali, to mi je za četiri - pet puta.
Na kuhačoj. A već sam se počela pitati šta se to čudnog sa mnom dođađa - u zadnja dva mjeseca - ništa.
Opet sam ona stara!
Ajd, malo kasno, ali dobro jutro.
Srčem kapučino i grickam - ček, kak se zovu, moram pročitati - Soltino trokutiče sa sezamom, dvijesto grama - ali, to mi je za četiri - pet puta.
pitijacro- legionar
dobar jutar,,,
kisa nemilice pada cijelu noc, onako lagano pravo jesenski,,,
takav je i osjecaj,,,
kisa nemilice pada cijelu noc, onako lagano pravo jesenski,,,
takav je i osjecaj,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Kod mene samo rosulja, ja sam mahunu sada vani posadila, moglo ,se.
Odoh sada pripremati plastenik za frrezanje, treba spremiti za posaditi rogu.
Danas mi sve izgleda lako. Danas mogu napraviti sve što hoću.
Odoh sada pripremati plastenik za frrezanje, treba spremiti za posaditi rogu.
Danas mi sve izgleda lako. Danas mogu napraviti sve što hoću.
pitijacro- legionar
Napravi sistemičnu zaštitu krumpira odmah. Nema se šta čekati, sada bude strašno kritično. Zapravo svi to sada trebaju napraviti, isparavanje bude jako veliko čim sunce ugrije, temperatura povoljna, i u par dana može nastati opće sranje.
pitijacro- legionar
Zaboravila sam reći - evo sam danas iskopala zadnje krumpire u plasteniku. Cijeli je sada prazan.
Naradila sam se ko konjeto. Admin i muhač znaju koji je to posao bio, valjda će reći barem - a jadna......
Kasni ručak - nešto finoga.
Naradila sam se ko konjeto. Admin i muhač znaju koji je to posao bio, valjda će reći barem - a jadna......
Kasni ručak - nešto finoga.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Napravi sistemičnu zaštitu krumpira odmah. Nema se šta čekati, sada bude strašno kritično. Zapravo svi to sada trebaju napraviti, isparavanje bude jako veliko čim sunce ugrije, temperatura povoljna, i u par dana može nastati opće sranje.
Ja sam sa sistemicno kontaktnim fungiciima (ridomil gold plus) da me jebes neznam kojim, i onim acrobatom koji je i preventivni i kurativni preparat,,,
to je bilo prije nekih 5-6 dana nadam se da ce to drzati bar jos nekih 3-4 dok se normalno bude moglo uci u njega,,,
morm paziti i na karencu jer onaj rani bi uskoro mogo biti za vađenje,,,
kak se ono zvao onaj najraniji Adora ili tako nesto,,,
znam da je jos u pitanju bila bella rosa za ostale moram pogledati na sanducima,,,,
Bobić- legionar
Ma da, bude možda, ali u jako kritičnim momentima i sistemici se pomiču na sedam dana, deset ili četrnaest zna biti preveliki interval.
pitijacro- legionar
Ajmo na spavanje.
pitijacro- legionar
Bili smo.
Sad smo budni.
Obukla sam se , prvi puta ovak rano , prije šest. Obično sjedim u ničemu , samo zamotana dok ne krenem van. I drhtim i govorim si - kak je hladno.....ubiogabog i hladnog vremena.
Veša za prati za pet vešarica.Obukla sam zadnje čiste hlače.
Ne ostavljam mašinu raditi dok nisam u kući odkako mi se pred šest godina jedna zapalila. A-aaaaa.
Danas, jutros, sam donjela jednu čvrstu odluku. Stamenu ko odluku o nečestitanju blagdana i ostaloga nekome.
Odmah se bolje osjećam. Za sada.
Odoh skuhati i nositi......za pol ure sam kaput.
Sad smo budni.
Obukla sam se , prvi puta ovak rano , prije šest. Obično sjedim u ničemu , samo zamotana dok ne krenem van. I drhtim i govorim si - kak je hladno.....ubiogabog i hladnog vremena.
Veša za prati za pet vešarica.Obukla sam zadnje čiste hlače.
Ne ostavljam mašinu raditi dok nisam u kući odkako mi se pred šest godina jedna zapalila. A-aaaaa.
Danas, jutros, sam donjela jednu čvrstu odluku. Stamenu ko odluku o nečestitanju blagdana i ostaloga nekome.
Odmah se bolje osjećam. Za sada.
Odoh skuhati i nositi......za pol ure sam kaput.
pitijacro- legionar
dobro jutro ..mene me sve boli ...da me nitko nije podsjetio koliko imam let ...di sam se ja to naradil ..prokleti kapitalizam
Rezervar nam se povecava i to je ono kaj nas najvise muci, uz prijeđene kilometre i radne sate,,,
Dobar jutar,,,
a posle ako Bog da,,,
puse hladan sjeverac a i oblaka je sve vise,,,
Dobar jutar,,,
a posle ako Bog da,,,
puse hladan sjeverac a i oblaka je sve vise,,,
Bobić- legionar
U ovo vrijeme smo počeli kositi trave. Sijeno se sušilo na trideset pet.
Ja sam danas obukla i hulahopke (inače ih na proljeće nikada ne nosim ispod hlača) i hlače, dvije majce, gornji dio trenirke i jesensku jaknu.
I bila sva zakopčana.
Ovo je nevjerojatno vrijeme.
Dobro se odradio dan, na dvije strane, ispalo sasvim solidno.
Kupila sam tri kile jagoda, ali sam kilu pojela odmah na plkacu. Pitali su me kako sam mogla - lako, jednu po jednu......i komad pice sam i čokoladnog kroasana i kapučino šalicu.
Admine, nisi star. Ali nisi niti mlad. Najtaman si za sve boljke što te mogu snaći. Uživaj u ulasku u krug zrelih ljudi. Za trule bolesti.
Ja sam danas obukla i hulahopke (inače ih na proljeće nikada ne nosim ispod hlača) i hlače, dvije majce, gornji dio trenirke i jesensku jaknu.
I bila sva zakopčana.
Ovo je nevjerojatno vrijeme.
Dobro se odradio dan, na dvije strane, ispalo sasvim solidno.
Kupila sam tri kile jagoda, ali sam kilu pojela odmah na plkacu. Pitali su me kako sam mogla - lako, jednu po jednu......i komad pice sam i čokoladnog kroasana i kapučino šalicu.
Admine, nisi star. Ali nisi niti mlad. Najtaman si za sve boljke što te mogu snaći. Uživaj u ulasku u krug zrelih ljudi. Za trule bolesti.
pitijacro- legionar
Pssssssssstttt.....ni riječi da sam ovdje, ubit će me muž - on freza plastenik i misli da si ja pripremam umjetno za rasijavanje.
A jebiga, bilo mi sila, a pišati se mora, pa ušla u kuću......odoh - idem, evo idem, sad budem ja to dok megneš kak bi rekla ja.
A jebiga, bilo mi sila, a pišati se mora, pa ušla u kuću......odoh - idem, evo idem, sad budem ja to dok megneš kak bi rekla ja.
pitijacro- legionar
Dobro jutro.
Bojim se da mi slijede veoma teški dani.Do ponedeljka sam u poslu ko krava u djetelini - ne može iz nje dok ne pukne od prežderavanja.
Samo ja budem pukla od umora.
Bojim se da mi slijede veoma teški dani.Do ponedeljka sam u poslu ko krava u djetelini - ne može iz nje dok ne pukne od prežderavanja.
Samo ja budem pukla od umora.
pitijacro- legionar
kad se plogleda tvoja plemitost sjetim se one da rad oplemenjuje čovjeka ..
Ali nisam ja baš tako savršena - evo ću ovaj čas iskazati devijaciju - sada idem k susjedi na kapučino, i to bude trajalo jednu uru - a onda ću započeti svoju noćnu moru - slijedi mi sadna plastenika - jučer smo ga priredili, onaj gdje su bili krumpiri - treba postaviti cijevi za vodu,foliju, sve pozagrnuti, onda posaditi tri i pol tisuće flanaca.
Puknuti ću ko kokica, ali sam odlučila da se sutra i u subotu ne bude išlo na plac.
Puknuti ću ko kokica, ali sam odlučila da se sutra i u subotu ne bude išlo na plac.
pitijacro- legionar
Ja ispumpavam vodu iz kuruze,,,
300 000 litara ispumpano danas do podne ako ne i vise,,,
pumpa kapaciteta 1100 litara u minuti a ja racunam da ispumpa samo 500, to je posteno kaj ne?
10 punih sati ispumpavamo,,,
i jos ima nece danas sve ni ispumpati,,,
rucak pa odoh jopet,,,
vrti tomek ko veliki,,,
oce se pumpa razleteti,,,
jucer otisli semerinzi ali od jutra smo opet u pogonu,,,
300 000 litara ispumpano danas do podne ako ne i vise,,,
pumpa kapaciteta 1100 litara u minuti a ja racunam da ispumpa samo 500, to je posteno kaj ne?
10 punih sati ispumpavamo,,,
i jos ima nece danas sve ni ispumpati,,,
rucak pa odoh jopet,,,
vrti tomek ko veliki,,,
oce se pumpa razleteti,,,
jucer otisli semerinzi ali od jutra smo opet u pogonu,,,
Bobić- legionar
Ode muž na plac - mora se, danas dijele certifikat, pa ga mora, kada nas prozovu, uzeti, a i Jakovina bude danas tamo došao , pa da mu rekne da nas je uništio i da nećemo glasati za njega.
Dobro jutro, sunčano je, volim sunčana jutra.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ode muž na plac - mora se, danas dijele certifikat, pa ga mora, kada nas prozovu, uzeti, a i Jakovina bude danas tamo došao , pa da mu rekne da nas je uništio i da nećemo glasati za njega.
ja sam mislio da tebi sad tek najbolje ide,,,
Dobar jutar,,,
tomek, pumpa i Jovo na novo,,,
Bobić- legionar
Ma dobro je, ne žalim se ja - ali ja sam jedanaest hektara zemlje dala u najam.
Da je ovo normalna država, ja bih sada imala pet radnika i radila jedanaest hektara povrća i zaradila u jednoj godini za deset godina mirovine. Ali u ovoj, ovakvoj, ako posadim jedanaest hektara povrća i zaposllim pet radnika, slijedeće će mi godine otići i imanje i kuća na bubanj, a ja ću na ulici premetati po kontejnerima. jer mi gad neće platiti cijenu, a i onu najnižu, kada bude trebalo platiti bude proglasio stečaj ili jednoostavno dan prije zatvorio firmu i otvorio drugu koja meni nije ništa dužna.
Ma ide Pitiji,ide, evo sam i prekjučer polizala kvatro sladoled i gricnula milh šnitu.
Što volim što sam svoj gazda - ujutro spozalijem, usput malo u plastenicima nešt dok čekam, pa u kuću na kapučino.
pa opet koju uru raditi, pa u kuću neki ručak....pa opet u plastenike, pa u kuću na wc - jer sve što uđe mora i izaći - pa onda zadnja tura plastenika....to ja zovem etapni rad - ilitiga - radim kako me volja.
Da je ovo normalna država, ja bih sada imala pet radnika i radila jedanaest hektara povrća i zaradila u jednoj godini za deset godina mirovine. Ali u ovoj, ovakvoj, ako posadim jedanaest hektara povrća i zaposllim pet radnika, slijedeće će mi godine otići i imanje i kuća na bubanj, a ja ću na ulici premetati po kontejnerima. jer mi gad neće platiti cijenu, a i onu najnižu, kada bude trebalo platiti bude proglasio stečaj ili jednoostavno dan prije zatvorio firmu i otvorio drugu koja meni nije ništa dužna.
Ma ide Pitiji,ide, evo sam i prekjučer polizala kvatro sladoled i gricnula milh šnitu.
Što volim što sam svoj gazda - ujutro spozalijem, usput malo u plastenicima nešt dok čekam, pa u kuću na kapučino.
pa opet koju uru raditi, pa u kuću neki ručak....pa opet u plastenike, pa u kuću na wc - jer sve što uđe mora i izaći - pa onda zadnja tura plastenika....to ja zovem etapni rad - ilitiga - radim kako me volja.
pitijacro- legionar
Umorna i hladno mi je.
Idem spavati, bez kupanja - nemam volje.
Laku noć.
Idem spavati, bez kupanja - nemam volje.
Laku noć.
pitijacro- legionar
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic