prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 33 / 40.
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Umorna i hladno mi je.
Idem spavati, bez kupanja - nemam volje.
Laku noć.
Idem spavati, bez kupanja - nemam volje.
Laku noć.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Dobro jutro spavalice.
Ajmo, ako se već ne ustaje, ajmo se okrenuti na drugi bok, da se ne zaležite i dobite dekubitis.
Ništa kapučino - nema mlijeka.
Izgubila sam kilu, veli vaga. Grdo.
Nastavim li tako, morati će mi muž zavezati za nogu špagu. Ko balonu, da je zgrabi ako vjetar zapuše, da ne odletim u nebo.....
Ovo sam za malo jutarnjeg smijeha - inačer bih samo jedan ljupki smiješak dela. ali nemamo takvog divnog smajliča.
za dečke.
Ajmo, ako se već ne ustaje, ajmo se okrenuti na drugi bok, da se ne zaležite i dobite dekubitis.
Ništa kapučino - nema mlijeka.
Izgubila sam kilu, veli vaga. Grdo.
Nastavim li tako, morati će mi muž zavezati za nogu špagu. Ko balonu, da je zgrabi ako vjetar zapuše, da ne odletim u nebo.....
Ovo sam za malo jutarnjeg smijeha - inačer bih samo jedan ljupki smiješak dela. ali nemamo takvog divnog smajliča.
za dečke.
pitijacro- legionar
Slijedi mi četiri i pol sata znoja suza i paprika.
Ako me do pol devet nema, znači da sam lipsala.
Lizijantuse, plave, šatirane volim.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I roza -
I pokoja suza da se pusti jer sam vam jako draga.
Bedaki, da vam ne velim da je red plakati za dragim bićem, vi plakali ne biste. Sto posto.
Ako me do pol devet nema, znači da sam lipsala.
Lizijantuse, plave, šatirane volim.
I roza -
I pokoja suza da se pusti jer sam vam jako draga.
Bedaki, da vam ne velim da je red plakati za dragim bićem, vi plakali ne biste. Sto posto.
pitijacro- legionar
Normalno da mi netko ne može reći barem - a jadna - kad nikog niti nema.
A znam ja da bi se reklo, kako ne bi kad me se voli ko milo prasence.
Do maločas sam radila - metnem slike dok se učitaju.
A znam ja da bi se reklo, kako ne bi kad me se voli ko milo prasence.
Do maločas sam radila - metnem slike dok se učitaju.
pitijacro- legionar
Jutros sam paprike još sadila, a to budem isto i predvečer - tako da već jednom svršim sa time, a sada budem pojela picu dok se dopelja - naručili tri, jednu i za pseto, jer ima grdu naviku - uvijek gleda da joj oči iskoče, pa joj moramo dati od svojih. Bolje je ovako.
Niti sam domaćica, niti dobra žena, ručak nisam skuhala, tako mi se nije dalo, samo ležim i gledam tv.
Sad čekam "Nedjeljom u dva" ali ne znam tko će biti gost - nadam se da bude zanimljivo.
Niti sam domaćica, niti dobra žena, ručak nisam skuhala, tako mi se nije dalo, samo ležim i gledam tv.
Sad čekam "Nedjeljom u dva" ali ne znam tko će biti gost - nadam se da bude zanimljivo.
pitijacro- legionar
Nema kapučina, mlijeka ima - za muža je bilo taman, pa sam ja, ko i svaka dobra žena to njemu skuhala i dala.
pitijacro- legionar
a mi je vruće....
ali ne od sunca.
Stavim navečer slike.
ali ne od sunca.
Stavim navečer slike.
pitijacro- legionar
Nenaspavana - do pola dva sam bila budna i dežurala uz pseto.
Ajmo, plastenici čekaju, robu sam nabrala, sinoć nsam stigla, spakirala muža na plac, sve smo zbrljali na brzinu - ja, on to elegantno, polako.....
Ajmo, plastenici čekaju, robu sam nabrala, sinoć nsam stigla, spakirala muža na plac, sve smo zbrljali na brzinu - ja, on to elegantno, polako.....
pitijacro- legionar
Idem skupiti neku paru.
Imam strašan plan - u subotu popodne je u Zg potrošiti.
Samo me sada nešt zbunjuje - znam da bude neki praznik, ali ne znam koji i kada. Neće valjda baš u subotu biti.
Imam strašan plan - u subotu popodne je u Zg potrošiti.
Samo me sada nešt zbunjuje - znam da bude neki praznik, ali ne znam koji i kada. Neće valjda baš u subotu biti.
pitijacro- legionar
Jutarnji seks nabrzaka - nula bodova.
(ovo govorim iz zavisti, inače ga visoko cijenim - razbuđuje i daje energiju)
Sve sam prodala - sve - što nisam sam poklonila.
Ma ostale mi dvije glave kelja - zapravo jedna - jednu su mi platili i zaboravili uzeti, tri glave zelja, i dva mala karfiola. I tri velka krastavca i dva mala.
Jedo zelje sam poklonila Lakiju, jednu Bruni, kelje i jedno zelje i karfiole i krastavce snahini mami.
Vozila sam unuku iz škole kući, poigrala se sa drugom malom, čupala me za kosu i smijala se, i nije me puštala da odem.
Nini sam kupila parizera, sebi sladoled i kinder pingvin,, sada sve četiri u zrak (ma odmor, ne....), poberem krastavce predvečer i mirna Bosna. Opet sve četiri u zrak do sutra predvečer.
Huh.
(ovo govorim iz zavisti, inače ga visoko cijenim - razbuđuje i daje energiju)
Sve sam prodala - sve - što nisam sam poklonila.
Ma ostale mi dvije glave kelja - zapravo jedna - jednu su mi platili i zaboravili uzeti, tri glave zelja, i dva mala karfiola. I tri velka krastavca i dva mala.
Jedo zelje sam poklonila Lakiju, jednu Bruni, kelje i jedno zelje i karfiole i krastavce snahini mami.
Vozila sam unuku iz škole kući, poigrala se sa drugom malom, čupala me za kosu i smijala se, i nije me puštala da odem.
Nini sam kupila parizera, sebi sladoled i kinder pingvin,, sada sve četiri u zrak (ma odmor, ne....), poberem krastavce predvečer i mirna Bosna. Opet sve četiri u zrak do sutra predvečer.
Huh.
pitijacro- legionar
Sjutra je blagdan, Tijelovo,,,
sjutra je dan za odmor,,,
popijem kafcu i odoh izorati jos jedan jedini redi koji mi ostao, u ljesnjacima naravno,,,
ti mater jutros od 4 budan, neki kazu da noc ima svoju moc ali i jutro odnosno vrijeme kad se budi dan ima također,,,
gledam jutros magle vec pocele, bit ce bolestine opet u nizinama, ccc,,,
sjutra je dan za odmor,,,
popijem kafcu i odoh izorati jos jedan jedini redi koji mi ostao, u ljesnjacima naravno,,,
ti mater jutros od 4 budan, neki kazu da noc ima svoju moc ali i jutro odnosno vrijeme kad se budi dan ima također,,,
gledam jutros magle vec pocele, bit ce bolestine opet u nizinama, ccc,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A ja gledam maločas u krastavcima, ono što sam sama zeznula pa ulovila fitoftora, u toj visini to tako je, a gore i dolje sve ok.I mislila ja to opteretiti supruga da pošprica, a mislim sada - neću. Pokidala sam oštečene listove usput dok sam brala, sada otvaram bočno makar bilo vani i hladno, da se vlaga na listovima osuši, i to je ok.,
Nebudemo ih kemijali za sada, dobili budu vodu i hranu i nek si dignu imunitet, a ja ću im pomoći prozračivanjem
Ti mater, nabrala sam pedesetak kila malih krastavaca malo prije, i još tolko imam za brati.
Sutra se ne ide na plac. Sutra ću brati još upola tolko, a možda i tolko.
Kome ću ja prodati u petak sto pedeset kila ? Danas smo na dva mjesta jedva stotinjak kila ukupno utopili.
Nebudemo ih kemijali za sada, dobili budu vodu i hranu i nek si dignu imunitet, a ja ću im pomoći prozračivanjem
Ti mater, nabrala sam pedesetak kila malih krastavaca malo prije, i još tolko imam za brati.
Sutra se ne ide na plac. Sutra ću brati još upola tolko, a možda i tolko.
Kome ću ja prodati u petak sto pedeset kila ? Danas smo na dva mjesta jedva stotinjak kila ukupno utopili.
pitijacro- legionar
Dobro jutro.
Neradno.
Baš se veselim današnjem danu, malo ćemo se popodne maknuti iz kuće na koju uru.
Neradno.
Baš se veselim današnjem danu, malo ćemo se popodne maknuti iz kuće na koju uru.
pitijacro- legionar
E, sada pa je svačega bilo - i kapučino u krevetu, i čohljanje po leđima u krevetu, i priče, i smijanja, i uh - kada sam se zavalila cijela na njega, onako po cijeloj dužini, tako je lijepo poplavio od mojih osamdeset kila ko štrumf. To volim najviše- pa brojim do kolko može izdržati dok ne počne mijenjati boju u licu.
Slijedeći puta bude i seks došao na red.
Slijedeći puta bude i seks došao na red.
pitijacro- legionar
dobra vručina forume
Zadnja promjena: Admin; sub lip 06, 2015 3:28 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Mi danas kopasmo od 7 do 10 i dosta,,,
Sad lagano ponfriiii i salata zelena sa lukom,,,
eno piletina i dalje stoji u frigidere,,,
Sad lagano ponfriiii i salata zelena sa lukom,,,
eno piletina i dalje stoji u frigidere,,,
Bobić- legionar
super klopa , evo moja žena kuha ko da sutra moram ručno kositi dvije rali ..a za kositi više nema ..morti ima druge planove ...idem vbirtiju možda me bude sutra glava bolila .
Što me danas jedan forumaš iznenadio.......nazvao.....
kak me zeznuo, baš me zeznuo ko školarku.
A jesmo se nasmijali.
I tek na kraju priznao da je broj dobio preko treće ruke.
Lopov.
Ustala u pet, i ostala šokirana - sinoć sam pobrala krastavce i dala jednom upol cijene da ih se riješim, i dođem ja ujutro u plastenik - opet ih za brati kolko i sinoć.
kak me zeznuo, baš me zeznuo ko školarku.
A jesmo se nasmijali.
I tek na kraju priznao da je broj dobio preko treće ruke.
Lopov.
Ustala u pet, i ostala šokirana - sinoć sam pobrala krastavce i dala jednom upol cijene da ih se riješim, i dođem ja ujutro u plastenik - opet ih za brati kolko i sinoć.
pitijacro- legionar
Zijeeeeeevvvvvv...........
a-uuuuuuuuuuu (vic o vuku i dedi)
a-uuuuuuuuuuu (vic o vuku i dedi)
pitijacro- legionar
Ejjjjj Bobić, nevidjeh te tisuću godina.
Što sam se obukla....šarena suknja, duga, naravno - ne idemo kupce zavoditi nego im nešto prodati, i šarena majca, ali u drugoj boji.
I stanem pred ogledalo i mislim - ma ista Irma iz Piškorovca. Ciganka.
A neću se presvući, idem baš ovakva za inat jednoj sa placa koja veli da žena mora uvijek predivno biti obučena , jer ona se prije nemarno oblačila pa ju je muž ostavio. Sada je svaki dan našminkana.
No, a muž joj se itak ni vratil.
Što sam se obukla....šarena suknja, duga, naravno - ne idemo kupce zavoditi nego im nešto prodati, i šarena majca, ali u drugoj boji.
I stanem pred ogledalo i mislim - ma ista Irma iz Piškorovca. Ciganka.
A neću se presvući, idem baš ovakva za inat jednoj sa placa koja veli da žena mora uvijek predivno biti obučena , jer ona se prije nemarno oblačila pa ju je muž ostavio. Sada je svaki dan našminkana.
No, a muž joj se itak ni vratil.
pitijacro- legionar
Evo i ja citam ovo i zaspal bi na silu,,,
pas mater i poslu,,,
pas mater i poslu,,,
Bobić- legionar
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic