Poljoprivredni forum
+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Poljoprivredni forum
A se sečaš kaj je bilo na Pege-ovom forumu sa mnom, a i sa tobom? Koji je to biser.Admin je napisao/la:
Ali najbrutalnije izbacivanje je s foruma koji se odvojio od poljoprivrednog.biz gdje sam u startu napisao da sam nitko i ništa i nemam ništa ..odmah su shvatili da me ne trebaju ...
I opet sam tam po svim njegovim pravilima mada mi nije tam mjesto jer tam stvarno niti ima koga da bi mu ja mogel pomoči, a ni koga da bi ja kakvu pomoč potražil.
Počeci mog forumarenja su imali jedan smisao, ali su se silom prilika pretvorili u drugo, a sad je na snazi ono treče. Ko zna možda se i ja jednom opametim.
@ Kina boy
Stvarno nevoliš toga miška, vidiš da sirotan odmah pobjegne čim se ti pojaviš
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Oko Bagera mi je sad (zhjvaljujuči objašnjenjima nadležnih) malo jasniji razlog, ali mi Edo nije jasan. Niko ništ ne pita od njegovih bivših "drugara" pa nije red ni da ja pitam.
Ali šteta dečka, mlađahan (kolko sam skužil) ali več jako dobro potkovan znanjem. Šteta za onaj forum, samo mi nije jasno kak to niko tam ne kuži.
Večina tamošnjih kolega je potkovana tvojim potpisom sa onog foruma, ne svi ali velika večina.
Ali šteta dečka, mlađahan (kolko sam skužil) ali več jako dobro potkovan znanjem. Šteta za onaj forum, samo mi nije jasno kak to niko tam ne kuži.
Večina tamošnjih kolega je potkovana tvojim potpisom sa onog foruma, ne svi ali velika večina.
muhanicar- legionar
Ja to ne razmemmuhanicar je napisao/la:
Pa ono, došla su vremena ............................
muhanicar- legionar
Sory ali nejde , daj dolje iza neprozirne zavjese ( kutak za moderatore)muhanicar je napisao/la:Pa ono, došla su vremena ............................
muhanicar je napisao/la:A se sečaš kaj je bilo na Pege-ovom forumu sa mnom, a i sa tobom? Koji je to biser.Admin je napisao/la:
Ali najbrutalnije izbacivanje je s foruma koji se odvojio od poljoprivrednog.biz gdje sam u startu napisao da sam nitko i ništa i nemam ništa ..odmah su shvatili da me ne trebaju ...
I opet sam tam po svim njegovim pravilima mada mi nije tam mjesto jer tam stvarno niti ima koga da bi mu ja mogel pomoči, a ni koga da bi ja kakvu pomoč potražil.
Počeci mog forumarenja su imali jedan smisao, ali su se silom prilika pretvorili u drugo, a sad je na snazi ono treče. Ko zna možda se i ja jednom opametim.
@ Kina boy
Stvarno nevoliš toga miška, vidiš da sirotan odmah pobjegne čim se ti pojaviš
jebotemiško pitaj admina
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
muhanicar je napisao/la:Oko Bagera mi je sad (zhjvaljujuči objašnjenjima nadležnih) malo jasniji razlog, ali mi Edo nije jasan. Niko ništ ne pita od njegovih bivših "drugara" pa nije red ni da ja pitam.
e ovo nemogu da preskočim
to je poanta one moje pričice, kad je puknuti rekao da drobim
sve je super svi su super prijatelji(dok ide), al kad pukne nitko ni da pita za tebe
dobro jest da neki nemaju muda pitat, ali ja bih rađe pitao neg bez muda hodao
i ja bi mogao nabrojat na dva prsta ljude koji su pitali za mene,
ali sam se zato bar potrudio objasnit (javno) u čemu je problem sa mnom
jedino što su mi pola poruka izbrisali i prepravili, pa sad ispada da šizim bezveze ko nedojebena kuja
ali neka zato pa pa
ilegalac- legionar
Oćeš reći da se nesečaš ni onoga kaj je pisalo ispod tvog svakog posta
Došla su vremena da se sva pamet na internetu pobere. U tom smislu je bilo, jebiga kad su ti i potpis izbrisali. Hoče zamesti tvoj trag na forumu, a nisu svjesni ili neznaju da si ti zimsku brazdu tam ostavil i to sa jednobraznim plugom
Znaš da kod mene nema tajni, sve javno, a tam imaš drugo pitanje na koje mi nisi dal odgovora. Vrte mi se neke ideje po glavi.
Došla su vremena da se sva pamet na internetu pobere. U tom smislu je bilo, jebiga kad su ti i potpis izbrisali. Hoče zamesti tvoj trag na forumu, a nisu svjesni ili neznaju da si ti zimsku brazdu tam ostavil i to sa jednobraznim plugom
Znaš da kod mene nema tajni, sve javno, a tam imaš drugo pitanje na koje mi nisi dal odgovora. Vrte mi se neke ideje po glavi.
muhanicar- legionar
違法c je napisao/la:
jedino što su mi pola poruka izbrisali i prepravili, pa sad ispada da šizim bezveze ko nedojebena kuja
ali neka zato pa pa
Svaki imalo pametan vidi da je post prepravljan, a i sa čije strane.
A kaj su se tek puknutovih napopravljali i nabrisali
muhanicar- legionar
ovaj forum će postat specijaliziran za reciklažu tamošnjih forumaša
Nemoj griješit dušu, pitali su (doduše putem privatnih poruka) i oni od kojih sam očekivao i od kojih baš i nisam. Kažu kod nas u BiH gosti kad se rastaju: "dođite ne gledajte na red" Pitaj ne gledaj na red . Ne vidim nikakvu štetu u napuštanju foruma, u zadnje vrijeme je forum počeo ići meni na štetu zato sam i prestao da pišem.
muhanicar je napisao/la:Oko Bagera mi je sad (zhjvaljujuči objašnjenjima nadležnih) malo jasniji razlog, ali mi Edo nije jasan. Niko ništ ne pita od njegovih bivših "drugara" pa nije red ni da ja pitam.
Nemoj griješit dušu, pitali su (doduše putem privatnih poruka) i oni od kojih sam očekivao i od kojih baš i nisam. Kažu kod nas u BiH gosti kad se rastaju: "dođite ne gledajte na red" Pitaj ne gledaj na red . Ne vidim nikakvu štetu u napuštanju foruma, u zadnje vrijeme je forum počeo ići meni na štetu zato sam i prestao da pišem.
TVfreak- Broj postova : 235
reciklažu , ispiranje mozga i pripremanje za daljnja osvajanja internetaTVfreak je napisao/la:ovaj forum će postat specijaliziran za reciklažu tamošnjih forumaša
Zadnja promjena: Admin; čet srp 05, 2012 6:18 am; ukupno mijenjano 1 put.
E vidiš to mene jebe, jebale ih pp i onaj ko ih je izmislil. Sve u nekoj tajnosti .......
Meni osobno je žal svakog forumaša koji ode pa mi je bezveze kad neko ode bez objašnjenja.
Nekad davno davno je meni Puknuti napisal jedan post (mislim da je još tam jer ga valjda nisu izbrisali ili prepravili jer je i Puknuti još onda bil čovek od koristi) koji se mene jako dojmil i ostal mi duboko urezan u memoriji. Nakon par godina poslije opet moram reči da je bil u pravu. To ti je tak, kad je muka ajde Đuka, a kad se jebedu Đuku ne zovedu ..........
Kaj se tiče reciklaže, ja sam valjda prvi od onih koji je pristupil ovdje, a valjda i jedini koji je još uvjek tam
Ali su mi nejasni neki drugi o kojima sam imal drugačije mišljenje , neka, bar su mi malo oči otvorili.
Sretno im bilo
Meni osobno je žal svakog forumaša koji ode pa mi je bezveze kad neko ode bez objašnjenja.
Nekad davno davno je meni Puknuti napisal jedan post (mislim da je još tam jer ga valjda nisu izbrisali ili prepravili jer je i Puknuti još onda bil čovek od koristi) koji se mene jako dojmil i ostal mi duboko urezan u memoriji. Nakon par godina poslije opet moram reči da je bil u pravu. To ti je tak, kad je muka ajde Đuka, a kad se jebedu Đuku ne zovedu ..........
Kaj se tiče reciklaže, ja sam valjda prvi od onih koji je pristupil ovdje, a valjda i jedini koji je još uvjek tam
Ali su mi nejasni neki drugi o kojima sam imal drugačije mišljenje , neka, bar su mi malo oči otvorili.
Sretno im bilo
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:E vidiš to mene jebe, jebale ih pp i onaj ko ih je izmislil. Sve u nekoj tajnosti .......
Sretno im bilo
pa i ja sam tamo, pa šta?
ilegalac- legionar
Al ste svi u ilegali
muhanicar- legionar
misliš???muhanicar je napisao/la:Al ste svi u ilegali
ovdje sam se prijavio kao kinez(na kineskom)
a tam sam istoimeni
al neču reči jel u obliku anagrama, rebusa ili možda pitalice
ilegalac- legionar
de nek netko ranku tamo, u temi koke nosilice spomene prskanje vode na fine dizne, jako dobro skidaju po nekoliko stupnjeva temperature, a relativno jeftina metoda
ja nemogu, mogao bih se odati
ovako nešto pametno mogu smislit sam puknuti i čajnez, a obadva su tamo inkognito i nepoželjni, a ideja bi ih odala :afro:
znači mehanik pomozi čovjeku s kokama
ovako nešto pametno mogu smislit sam puknuti i čajnez, a obadva su tamo inkognito i nepoželjni, a ideja bi ih odala :afro:
ilegalac- legionar
Dobro je koju nataknuti na kurac..isto dobro ladi jaja .違法c je napisao/la:de nek netko ranku tamo, u temi koke nosilice spomene prskanje vode na fine dizne, jako dobro skidaju po nekoliko stupnjeva temperature, a relativno jeftina metoda
Admin je napisao/la:Dobro je koju nataknuti na kurac..isto dobro ladi jaja .違法c je napisao/la:de nek netko ranku tamo, u temi koke nosilice spomene prskanje vode na fine dizne, jako dobro skidaju po nekoliko stupnjeva temperature, a relativno jeftina metoda
eto čovjek sa iskustvom :cheers:
ilegalac- legionar
i ja sam još uvijek tamo.....muhanicar je napisao/la:
Kaj se tiče reciklaže, ja sam valjda prvi od onih koji je pristupil ovdje, a valjda i jedini koji je još uvjek tam o
mtd001- Broj postova : 177
Eto izvršeno. ako opstane違法c je napisao/la:de nek netko ranku tamo, u temi koke nosilice spomene prskanje vode na fine dizne, jako dobro skidaju po nekoliko stupnjeva temperature, a relativno jeftina metoda
muhanicar- legionar
Jesi, samo kaj si ovde zadnjimtd001 je napisao/la:i ja sam još uvijek tamo.....muhanicar je napisao/la:
Kaj se tiče reciklaže, ja sam valjda prvi od onih koji je pristupil ovdje, a valjda i jedini koji je još uvjek tam o
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Jesi, samo kaj si ovde zadnjimtd001 je napisao/la:i ja sam još uvijek tamo.....muhanicar je napisao/la:
možda ne i posljednji..... :miig:
mtd001- Broj postova : 177
Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?mtd001 je napisao/la:
muhanicar- legionar
Poglejte , tak govori jedan moderator a ne samo brisat postove .muhanicar je napisao/la:Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?mtd001 je napisao/la:
muhanicar je napisao/la:Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?mtd001 je napisao/la:
oćemo se morat upisati u knjigu gostiju i ljubiti guzicu šefu i administratorima :roll:
ilegalac- legionar
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum