Poljoprivredni forum
+15
Imbra
pitijacro
outlanderzg
date08
2 UglliDriver
mario
Ti ga na
mtd001
TVfreak
jebotemiško
prkanjac
villeneuve
ilegalac
muhanicar
Admin
19 posters
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Poljoprivredni forum
muhanicar je napisao/la:Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?mtd001 je napisao/la:
možda ne i posljednji..... :miig:
oćemo se morat upisati u knjigu gostiju i ljubiti guzicu šefu i administratorima :roll:
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
muhanicar je napisao/la:Eto izvršeno. ako opstane違法c je napisao/la:de nek netko ranku tamo, u temi koke nosilice spomene prskanje vode na fine dizne, jako dobro skidaju po nekoliko stupnjeva temperature, a relativno jeftina metoda
ja nemogu, mogao bih se odati
ovako nešto pametno mogu smislit sam puknuti i čajnez, a obadva su tamo inkognito i nepoželjni, a ideja bi ih odala :afro:
znači mehanik pomozi čovjeku s kokama
:affraid: ovo sam čak i ja shvatio kao samoreklamiranje, a da neće oni
neće to dugo opstat
a ti bi mogao dobit opomenu :bball:
pred isključenje
ilegalac- legionar
evo ti ga na
jel i ovaj izbjeglica???
jel i ovaj izbjeglica???
ilegalac- legionar
možeti i meni.....違法c je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?mtd001 je napisao/la:
možda ne i posljednji..... :miig:
oćemo se morat upisati u knjigu gostiju i ljubiti guzicu šefu i administratorima :roll:
mtd001- Broj postova : 177
mtd001 je napisao/la:možeti i meni.....違法c je napisao/la:muhanicar je napisao/la:
Godišnjica foruma bu se proslavila kod tebe pod novoizgrađenim objektom uz sudjelovanje svih forumaša?
a da si vi lipo prošetate do splita , :joker: i tamo malo prošetate po rivi
a uostalom ti nisi niki ku.ac na ovom forumu, zašto bi tebi???
osim ako ti to tako voliš(ali tad obavezno posjeti split)
ilegalac- legionar
違法c je napisao/la:
oćemo se morat upisati u knjigu gostiju i ljubiti guzicu šefu i administratorima Rolling Eyes
Ti samo na prkno misliš
違法c je napisao/la:
:affraid: ovo sam čak i ja shvatio kao samoreklamiranje, a da neće oni
neće to dugo opstat
a ti bi mogao dobit opomenu :bball:
pred isključenje
Ja sam samo pomagal čoveku
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Kad je puknuti tražil brisanje postova onda se nije moglo .
[You must be registered and logged in to see this link.]
A bagera se moli da se izjasni dal hoče da mu se brišu postovi .
Da nije savo u postu 409 opet prekoračil ovlasti , ili to samo hoče bagera natjerati da je javi?
Da nije savo u postu 409 opet prekoračil ovlasti , ili to samo hoče bagera natjerati da je javi?
Kolko sam ja skužil brisala bi se samo njegova temaAdmin je napisao/la:Kad je puknuti tražil brisanje postova onda se nije moglo .
muhanicar- legionar
Kaj got , pa u njegovoj temi je 80% njegovih postova tj. ono kaj valja ..ovo ostalo je ionak čestitarenje i to ne bu dala brisati čestitarska forumaška strujamuhanicar je napisao/la:
Kolko sam ja skužil brisala bi se samo njegova tema
ej admin,jel dolaziš u moj kraj na kupanje,da popijemo pivce...
mtd001- Broj postova : 177
Naš admin je kokakoličar [You must be registered and logged in to see this image.]mtd001 je napisao/la:ej admin,jel dolaziš u moj kraj na kupanje,da popijemo pivce...
muhanicar- legionar
Pivu neću prepustiti a ni kupanje , samo je pitanje dana .mtd001 je napisao/la:ej admin,jel dolaziš u moj kraj na kupanje,da popijemo pivce...
muhanicar je napisao/la:
Naš admin je kokakoličar [You must be registered and logged in to see this image.]
Koji put si i ja zgadim život s radlerom .
Sad je šansa kleknuti na koljena.
muhanicar- legionar
ja kleknuo od klekovačemuhanicar je napisao/la:Sad je šansa kleknuti na koljena.
TVfreak- Broj postova : 235
Forumaš ZJ bude danas baniran jer je pstavil preveliku sliku
mozda kaj savu uci kak se radi sa brusilicom i svas aparatom,a slika mu treba da je za koga drugog onda bi mozda i bil baniran.Admin je napisao/la:Forumaš ZJ bude danas baniran jer je pstavil preveliku sliku
prkanjac- Broj postova : 416
Jel ti to oš reč da neće vrana sama sebi oči iskopat ?prkanjac je napisao/la:mozda kaj savu uci kak se radi sa brusilicom i svas aparatom,a slika mu treba da je za koga drugog onda bi mozda i bil baniran.Admin je napisao/la:Forumaš ZJ bude danas baniran jer je pstavil preveliku sliku
Ali da znate , mali markec ..ima jako prav .Nije moje da to kometiram jer sam s ovim u sukobu interesa ali dal mu je pljusku kak balavcu .
Brzo čitajte jer to ne bude dočekalo nedjeljnu zornicu
Stare rane ................... na starim ljudima ......................
muhanicar- legionar
Znaš kaj je jednom napisal jedan forumaš , teško mi je citirati taj crnogorični dijalekt ali mislim da neću ništa navalačiti van konteksta .muhanicar je napisao/la:Stare rane ................... na starim ljudima ......................
"kao" ..zbilja je vrijeme da se makne puknuti s foruma i da napokon nastane mir i sloga .
Nije mi drago da se svađaju ali mi je jako drago da ni bil u pravu
Nije ni meni drago, mada mislim da se još nisu ni počeli svađati, a ostatak bu najvjerojatnije ionak išel preko PP- a .............. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kad sam se ja bunil (u vezi onoga kaj je meni smetalo) nisam imal podršku od nikoga, samo drvlje i kamenje po meni, a sad se nekak malo isčitavam iz nekih postova.
Neki bi trebali malo pripaziti, tj prisjetiti se kaj su nekad pisali, a kaj sad pišu
Kad sam se ja bunil (u vezi onoga kaj je meni smetalo) nisam imal podršku od nikoga, samo drvlje i kamenje po meni, a sad se nekak malo isčitavam iz nekih postova.
Neki bi trebali malo pripaziti, tj prisjetiti se kaj su nekad pisali, a kaj sad pišu
muhanicar- legionar
I to grda pokora
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Nije ni meni drago, mada mislim da se još nisu ni počeli svađati, a ostatak bu najvjerojatnije ionak išel preko PP- a .............. [You must be registered and logged in to see this image.]
a jeste vi dečki nekiosvetoljubljivi i samo se sad naslađujete,
nisu nas željeli, otjerali su nas ...
neka je tako, meni nije žao
u svemu na ovom svijetu imaš nekoliko postotaka dobre (s)tvari , a ostatak je škart
nas su otamo potjerali , neka, mi smo otišli i ostavili škart, a uzeli ono što je dobro
raznorazni dupelisci i uvlakaći su tamo ostali ,i to mi je drago
mislim da je sad i tamo nekim ljudima jasno da od 100"prijatelja" samo 2-3 prava
a inaće slika ti je super :cheers:
ajte dečki u PM
ilegalac- legionar
a mi nemamo ZJ???
ilegalac- legionar
On valjda nevoli forume na kojima mu modovi i admini ne brišu postove違法c je napisao/la:a mi nemamo ZJ???
Tam, u vručoj temi su mu ga jednoga omeknuli, ali valjda još nije skužil ................. Neko bu opet (po ko zna koji put) imal oveči mob račun
muhanicar- legionar
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Poljoprivredni forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum
» Novi željeznički forum
» Nisam pesimista ali forum nam je u kurcu
» propade mi forum
» galaksija forum