Univerzalna tema o motornim pilama
+5
ilegalac
jeffy
danijel P7b
muhanicar
Admin
9 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Univerzalna tema o motornim pilama
ima jedna fora sa garancijomAdmin je napisao/la:Zaboravi na mač i lanac , vidiš da ga ne uspiješ poderati ..još za dvije runde imal budeš pune čavle lanaca i vodilica違法c je napisao/la:
sve to stoji ali, mač i lanac koštaju cca 200-300kn, znači ostatak košta300-400kn
znači neisplati se popravljati, a pogotovo garancija 5g, pa nek se je.u
Fora sa 5 jare garancije nije loša , pitanje kaj ulazi u garanciju .
Mebrane ne ..vjerojatno su potrošni matrijal
zaribavanje ne ..ako ti zariba krivili budu tebe da nisi stavio ulje u mješavinu .
Ama baš svaki dio mogu prozvati potrošni matrijal ..
eventualno elektronika ..ta garancija ti po meni ne vrijeid baš ništa
za ovu motorku kažu dase mijenja staro za novo
a one druge skuplje idu na servis pa što bude
baš me zanima što mi kako će biti
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ako je tak onda ne moraš ni lanac oštriti違法c je napisao/la:
edit : spreman sam baciti jednu okladu ..odustal budeš prije od nje nego istekne tih 5 godina
Poglejdaj savjet od zetora na dnu stranice
[You must be registered and logged in to see this link.]
Admin je napisao/la:Ako je tak onda ne moraš ni lanac oštriti違法c je napisao/la:
edit : spreman sam baciti jednu okladu ..odustal budeš prije od nje nego istekne tih 5 godina
aj da čujem okladu, što i za što?
ak dobro razumijem slo to bi značilo 2o rezervara, znači imam još 12-13. ovu godinu bi mogla izdržat
ilegalac- legionar
Za okladu mram razmislili , mora biti dovoljno mala da je zanemariš a dovoljno velika da ima smisla .違法c je napisao/la:
ak dobro razumijem slo to bi značilo 2o rezervara, znači imam još 12-13. ovu godinu bi mogla izdržat
20 vžiga je 20 paljenja
20 žiga je odradilia, a još malo i 20 rezervaraAdmin je napisao/la:Za okladu mram razmislili , mora biti dovoljno mala da je zanemariš a dovoljno velika da ima smisla .違法c je napisao/la:
20 vžiga je 20 paljenja
a zbog čega se kladimo???
ilegalac- legionar
違法c je napisao/la:
Kladimo se jer ne vjerujem da budeš koristio garanciju u namjeri kakvom si namjenio .
Tj . kad više ne bude pilila ne budeš išao ili dobio novu .
Admin je napisao/la:違法c je napisao/la:
Kladimo se jer ne vjerujem da budeš koristio garanciju u namjeri kakvom si namjenio .
Tj . kad više ne bude pilila ne budeš išao ili dobio novu .
ak crkne njihovom greškom u garantnom roku zašto ne???
ako crkne ići ću, a dal ću dobit novu ili nešto drugo, budemo vidli
dosada imam njihova vrata, agregat, ubodnu i brusilicu,potopnu pumpu, bazen, sve još radi(fala bogu)
ilegalac- legionar
MS 180
Pozz ekipa...
Dofurao mi je susjed MS180 da ju pogledam, jer mu se davi na full gasu. Kaže da mu je prvih par godina radila super, a zadnjih nekoliko ju svake godine fura na servis zbog iste stvari, oni mu tam zamjene membrane i filter goriva, onda jedno vrijeme radi dobro, pa opet ista stvar.
Upalim ja nju, na leru radi super. Vrtim ju malo u raznoraznim položajima, radi super (ne mijenja zvuk). Čekam da se zgrije, probam full gas, davi se. Do pol gasa super, od pola na dalje 0 bodova. Probam joj davat postepeno gas, uspije se razvrtit, ali se nakon par sekundi počne davit. Nisam još imao prilike radit na toj pili, ali velim sebi, nije neka frka, očito je da joj fali goriva na visokim okretajima. Očistio sam filter goriva, iako nije bio ni malo prljav, ali ajde. Reko, malo poštelam H vijak i sve bu ok... Aha, malo kita labudova! Nema na karbu ništa za štelanje osim ler gasa
Znači, ili radi ili ne radi... Očistio sam odušak na rezervoaru, pogledao da li je zaštopan ispuh... Crijevo za dvod goriva do karba, nije vidno oštećeno ni kruto...
E sad, dal je to normalno da svake sezone odlaze membrane? Ako je, neću karb ni dirati, nek ju susjed nosi "maherima" u servis.
Još nisam imao ni jedan stroj u svojem vlasništvu da bi tak često mijenjao membrane... Najkraće mi je izdržala Stihl-ova flakserica; njoj sam mijenjao nakon 3 godine.
Gubim volju slagat te jeftine pile, ali ako netko ima kakvu ideju, a da mi za to ne treba previše truda nek predloži, ili u suprotnom vraćam pilu susjedu, pa nek se on dalje prči s njom.
Dofurao mi je susjed MS180 da ju pogledam, jer mu se davi na full gasu. Kaže da mu je prvih par godina radila super, a zadnjih nekoliko ju svake godine fura na servis zbog iste stvari, oni mu tam zamjene membrane i filter goriva, onda jedno vrijeme radi dobro, pa opet ista stvar.
Upalim ja nju, na leru radi super. Vrtim ju malo u raznoraznim položajima, radi super (ne mijenja zvuk). Čekam da se zgrije, probam full gas, davi se. Do pol gasa super, od pola na dalje 0 bodova. Probam joj davat postepeno gas, uspije se razvrtit, ali se nakon par sekundi počne davit. Nisam još imao prilike radit na toj pili, ali velim sebi, nije neka frka, očito je da joj fali goriva na visokim okretajima. Očistio sam filter goriva, iako nije bio ni malo prljav, ali ajde. Reko, malo poštelam H vijak i sve bu ok... Aha, malo kita labudova! Nema na karbu ništa za štelanje osim ler gasa
Znači, ili radi ili ne radi... Očistio sam odušak na rezervoaru, pogledao da li je zaštopan ispuh... Crijevo za dvod goriva do karba, nije vidno oštećeno ni kruto...
E sad, dal je to normalno da svake sezone odlaze membrane? Ako je, neću karb ni dirati, nek ju susjed nosi "maherima" u servis.
Još nisam imao ni jedan stroj u svojem vlasništvu da bi tak često mijenjao membrane... Najkraće mi je izdržala Stihl-ova flakserica; njoj sam mijenjao nakon 3 godine.
Gubim volju slagat te jeftine pile, ali ako netko ima kakvu ideju, a da mi za to ne treba previše truda nek predloži, ili u suprotnom vraćam pilu susjedu, pa nek se on dalje prči s njom.
villeneuve- Broj postova : 13
Ja bi probal staviti karb koji ima L i H za podešavanje .
... mislim da je jeffy to riješaval u ultrazvučnoj kadici
Admin je napisao/la:Ja bi probal staviti karb koji ima L i H za podešavanje .
Pila vraćena vlasniku. Nisam se imao volje zajebavat s njom. Rekao sam mu da ubuduće kupi nekaj kvalitetnije.
villeneuve- Broj postova : 13
poz ,zanimaju me motorke dosta kupio sam motorku dcs 400 makitu može mi neko reći kakva je za manje potrebe
poz ja sam novi zanima me može mi neko reći kakva je motorka dcs 400 makita zamanje potrebe kod kuće
bobo30- Broj postova : 4
Ako je za manje potrebe i kod kuče onda kupi električnu .bobo30 je napisao/la:poz ja sam novi zanima me može mi neko reći kakva je motorka dcs 400 makita zamanje potrebe kod kuće
!00 muka manje
Daj link s cjenikom
platio sam je 700kn polovna radi mi ok treba mi za 6 7 metara drva
6 7 metara drva nije malo ni za ozbiljan stroj .Hajde , možda te sretno poslužibobo30 je napisao/la:platio sam je 700kn polovna radi mi ok treba mi za 6 7 metara drva
Malo radit, malo hladit i NE jahati na njoj s tupim lancem i bude poslužila
mario- legionar
- Broj postova : 1697
A evo ti i link za slučaj da nemaš manual;
mario- legionar
hvala,možete mi reći jesam je puno platio ili nisam
Sad si me podsjetio kako je jedan seviser savjetovao mog starog za trimer .mario je napisao/la:Malo radit, malo hladit i NE jahati na njoj s tupim lancem i bude poslužila
Dva deci u nju, pa kad krepa dva deci u sebe .
To je zbilja pravi savjet za te igračke , ja se zgrozim kad netko piše da pokuri 3 rezervara a da je ne ugasi osim kad tanka .
Ni prizvođačima ni trgovcima to nije cilj ..cilj im je da čim prije kupiš drugu ....
Treba vidjeti kakva je to nježna igračka ispd napuhanog plastičnog oklopa pa ubrzo shvatiš da to nije toči /vozi
Zadnja promjena: Admin; sub lis 27, 2012 10:41 am; ukupno mijenjano 1 put.
Posebno prouči 5 strana slika 2mario je napisao/la:A evo ti i link za slučaj da nemaš manual;
Normlano da jesi ..mogo su uzeti dvije steel potpuno nove .bobo30 je napisao/la:hvala,možete mi reći jesam je puno platio ili nisam
Admin je napisao/la:Posebno prouči 5 strana slika 2mario je napisao/la:A evo ti i link za slučaj da nemaš manual;
Jebote ovaj govori i o drogama, mislim da je sličan manual za tipa vlak,avion....
mario- legionar
Admin je napisao/la:Normlano da jesi ..mogo su uzeti dvije steel potpuno nove .bobo30 je napisao/la:hvala,možete mi reći jesam je puno platio ili nisam
To su one original austrijske jel...
mario- legionar
Evo mog "groblja"
Evo mog "groblja"
Nekad "Ponos" a danas samo hrpa djelova!
Ali te djelove pokušat čemo sklopit, neče bit jednostavno, al kak se veli "Bez muke nema Nauke"!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nekad "Ponos" a danas samo hrpa djelova!
Ali te djelove pokušat čemo sklopit, neče bit jednostavno, al kak se veli "Bez muke nema Nauke"!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jebote,pa već sam mislil da sam lud odgovorim na post, pokušavim ga postavit a ono nema više..
Izgleda da je admin malo reda uvodil
Uglavnom odgovor mom kolegi;
Tebi to itak netreba, ti bi to mogal meni donest
Izgleda da je admin malo reda uvodil
Uglavnom odgovor mom kolegi;
Tebi to itak netreba, ti bi to mogal meni donest
mario- legionar
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 3 / 5.