Smijeh nije grijeh...pa udri!
+10
pitijacro
Imbra
outlanderzg
datab
muhanicar
mario
jeffy
prkanjac
ilegalac
Admin
14 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Smijeh nije grijeh...pa udri!
Šapni Bobiću, on ti je bliže!!!
A meni smiješ svašta klepiti, i ostaneš živa.
A meni smiješ svašta klepiti, i ostaneš živa.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Za takve prigode majstor treba imati lojtre na raspolaganju,,,
o dosta velik kljuc, naravno,,,
ili dobar samar da je dobro nasamari,,,
o dosta velik kljuc, naravno,,,
ili dobar samar da je dobro nasamari,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Netrebaju ljestve, nek je parkira negdje u blato do stomaka, tad se nemože ni ritati!
(čuj blato u pustinji )
(čuj blato u pustinji )
gilan- legionar
- Broj postova : 782
dobri ste, na tragu mojeg razmišljanja, pa ak još malo doradite.........
A nesmem reći, ko što rekoh - fina sam dama.....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Moram reći, nemrem više izdržati.....
Nju klepne po jajnicima (naravno, ne ciglama )
Dečki, jesmo prasci, a?
Nju klepne po jajnicima (naravno, ne ciglama )
Dečki, jesmo prasci, a?
pitijacro- legionar
Pošlo Mujino društvo u lov.
Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu sa Suljom jer je užasno hrkao.
Odlučili su da nije pošteno da jedan isti svo vrijeme bude s njim pa će se smjenjivati.
Poslije prve noći uz Suljiu, ovaj koji je sa njim morao dijeliti sobu je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima.
Ostali ga pitali: Čovječe, što se dogodiilo?
- Suljo je toliko hrkao da sam cijelu noć prosjedio u krevetu i gledao - veli on.
Sljedeće noći je drugi bio na redu. Ujutro isto – blijed, podbuhao, jedva se držao na nogama.
Pitaju ga ostali - kako je bilo?
Nepodnošljivo - veli on. Suljo struže ko pilana. Cijele noći sam ga samo gledao.
Slično su prošli i ostali.
Onda je na red došao Mujo.
Ujutru se pojavio odmoran, uređen i odlično raspoložen.
Nisu mogli vjerovati. Pitali ga - pa šta je, izgledaš kao da si se odlično naspavao.
Je, veli Mujo - spremali se mi za spavanje, priđem ja Sulji, zagrlim ga, pipnem mu stražnjicu uz nježan osmijeh i poljubim za laku noć. Poslije je cijele noći Suljo sjedio i gledao mene.
Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu sa Suljom jer je užasno hrkao.
Odlučili su da nije pošteno da jedan isti svo vrijeme bude s njim pa će se smjenjivati.
Poslije prve noći uz Suljiu, ovaj koji je sa njim morao dijeliti sobu je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima.
Ostali ga pitali: Čovječe, što se dogodiilo?
- Suljo je toliko hrkao da sam cijelu noć prosjedio u krevetu i gledao - veli on.
Sljedeće noći je drugi bio na redu. Ujutro isto – blijed, podbuhao, jedva se držao na nogama.
Pitaju ga ostali - kako je bilo?
Nepodnošljivo - veli on. Suljo struže ko pilana. Cijele noći sam ga samo gledao.
Slično su prošli i ostali.
Onda je na red došao Mujo.
Ujutru se pojavio odmoran, uređen i odlično raspoložen.
Nisu mogli vjerovati. Pitali ga - pa šta je, izgledaš kao da si se odlično naspavao.
Je, veli Mujo - spremali se mi za spavanje, priđem ja Sulji, zagrlim ga, pipnem mu stražnjicu uz nježan osmijeh i poljubim za laku noć. Poslije je cijele noći Suljo sjedio i gledao mene.
pitijacro- legionar
Ide prolaznik ulicom i vidi Muju kako kopa kanal, a Mujo ga za njim zagrče.
-A šta se to radi, zašto kopate taj kanal? - pita on Muju.
Ma to ti mi bolan, za kabelsku televiziju polažemo kabel - evo, ja kopam, a Haso za mnom odmah zagrče.
Gleda čovjek, gleda, pa pita -
-a gdje vam je kabel?
E, veli Mujo - njega polaže Suljo, ali on je danas na bolovanju.
-A šta se to radi, zašto kopate taj kanal? - pita on Muju.
Ma to ti mi bolan, za kabelsku televiziju polažemo kabel - evo, ja kopam, a Haso za mnom odmah zagrče.
Gleda čovjek, gleda, pa pita -
-a gdje vam je kabel?
E, veli Mujo - njega polaže Suljo, ali on je danas na bolovanju.
pitijacro- legionar
Sjedi vrabac u polju, uživa u toplom ljetnjem danu i promatra kravu kako mirno pase.
U zlo doba, krava obavi fiziološku potrebu i posere se, slučajno baš na vrapca.
Vrabac onako mali, do koljena zatrpan gomilom govana, poče da se koprca pokušavajući da izađe.
U tom trenutku naiđe mačka, izvadi ga i ... pojede.
1.POUKA : Ne misli ti zlo svako ko ti sere po glavi.
2.POUKA : Bolje je biti u govnima preko guše, nego samo do koljena.
3.POUKA : Nije ti prijatelj svako ko te iz govana vadi.
pitijacro- legionar
ne bi htio biti party brejker , jerbo znam gdje si ovo prepisala , ali ovo su nebuloze .
priča ide ovako
sjedi vrabac na žici , cvrkuče , dolazi zima i ovaj ozege , kako je ozebo izgubio ravnotežu i pade na zemlju ..naišla krava pa ga posrala ..od topline drka vrabac oživi i od veselja počne cvrkutati ..cvrkut je prizvao mačku koja je šapom izvukla vrabca iz drka i pojela .
pa kaže tri poruke ili pouke
1 , nije svak neprijatelj tko te posere
2. kad si u govnu ne pjevaj
3. nije ti ni svak prijatelj tko te izvuče iz dreka
priča ide ovako
sjedi vrabac na žici , cvrkuče , dolazi zima i ovaj ozege , kako je ozebo izgubio ravnotežu i pade na zemlju ..naišla krava pa ga posrala ..od topline drka vrabac oživi i od veselja počne cvrkutati ..cvrkut je prizvao mačku koja je šapom izvukla vrabca iz drka i pojela .
pa kaže tri poruke ili pouke
1 , nije svak neprijatelj tko te posere
2. kad si u govnu ne pjevaj
3. nije ti ni svak prijatelj tko te izvuče iz dreka
Ok, tvoja je verzija bolja.
Kaj di sam prepisala, na srpskom poloprivrednom, a znaš kakvi su srbi.
Joj, ja ne znam, ja im se uvijek smijem - to je nacija di bi ti svaki pojedinac sve dao, počastio te, ali svaki svakoga prevario, ukrao sve što se ukrasti može. I s tim u vezi je vrijeme kod njih stalo - bili smo pred dvadeset pet godina tamo, i sad prije dvije - po tom pitanju sve je ostalo isto. A kad se sjetim Novog Sada.....
Kaj di sam prepisala, na srpskom poloprivrednom, a znaš kakvi su srbi.
Joj, ja ne znam, ja im se uvijek smijem - to je nacija di bi ti svaki pojedinac sve dao, počastio te, ali svaki svakoga prevario, ukrao sve što se ukrasti može. I s tim u vezi je vrijeme kod njih stalo - bili smo pred dvadeset pet godina tamo, i sad prije dvije - po tom pitanju sve je ostalo isto. A kad se sjetim Novog Sada.....
pitijacro- legionar
Otišao Haso u Njemačku zaraditi koji euro a Fata ostala kući sama.
Nakon nekog vremena zaželi se ona seksa, i šta će, pozove Muju.Mujo dođe, i gleda ona njega i razmišlja - ona bi nešto uzbudljivo - i padne joj na pamet da ofarba Muju cijeloga u srebrnu boju pa da on glumi robota za seks. I ofarba ga. I počnu se oni seksati, kad usred seksa vrati se Haso iznenada iz Njemačke. Uđe u sobu, zatekne Muju usred posla, razgorači oči i i viče -
-Šta je ovo bona Fato, tko ti je ovaj?
A Fata mu mirno veli -
-Šte se dereš, to je robot za seks, tebe nema pa sam kupila da ne hodam po komšiluku.
A gleda Haso Muju robota i misli - ma odavno je on htio Fatu naguziti a ona neće tako, pa eto, sad je prilika da to proba sa robotom. I skine se on i navali. A Mujo stisne guzu i ništa - ne može ga Haso utrpati. Razmišlja Haso što će, pa veli Fati. A ništa, idem ja po bušilicu pa ću napraviti veću rupu.
A robot se javi-
-Ne bušiti, probati ponovno..... ne bušiti, probati ponovno...... ne bušiti, probati ponovno........
Nakon nekog vremena zaželi se ona seksa, i šta će, pozove Muju.Mujo dođe, i gleda ona njega i razmišlja - ona bi nešto uzbudljivo - i padne joj na pamet da ofarba Muju cijeloga u srebrnu boju pa da on glumi robota za seks. I ofarba ga. I počnu se oni seksati, kad usred seksa vrati se Haso iznenada iz Njemačke. Uđe u sobu, zatekne Muju usred posla, razgorači oči i i viče -
-Šta je ovo bona Fato, tko ti je ovaj?
A Fata mu mirno veli -
-Šte se dereš, to je robot za seks, tebe nema pa sam kupila da ne hodam po komšiluku.
A gleda Haso Muju robota i misli - ma odavno je on htio Fatu naguziti a ona neće tako, pa eto, sad je prilika da to proba sa robotom. I skine se on i navali. A Mujo stisne guzu i ništa - ne može ga Haso utrpati. Razmišlja Haso što će, pa veli Fati. A ništa, idem ja po bušilicu pa ću napraviti veću rupu.
A robot se javi-
-Ne bušiti, probati ponovno..... ne bušiti, probati ponovno...... ne bušiti, probati ponovno........
pitijacro- legionar
Sjedi penzioner u parku na klupi, a par metara od njega stajala prekrasna mlada žena. I gleda penzič nju, gleda, a ona mu priđe i veli - gospon, bi li vi mene htjeli seksnuti. Skoči on sa klupe, veli, ma joj, pa kako ne, naravno da bih. Dobro, rekne ona, ajmo tu iza grma. I odu oni, seksne penzo nju, i kada bi gotovo, pita on nju - pa dobro, ade reci, zašto si ti tako lijepa i mlada dala meni starom. Je, veli ona, znate, ja sam se nedavno udala i htjela sam vidjeti hoće li se moj muž moći još seksati kada bude tako star. Ma hoće, naravno da hoće, veli on, samo ne s tobom..
pitijacro- legionar
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kako naci
» Ljubav je na selu
» Ovo nije čestitarski forum
» nije tema u duhu Božića, ali...
» nešto blizu poljoprivrede ali ipak nije
» Ljubav je na selu
» Ovo nije čestitarski forum
» nije tema u duhu Božića, ali...