krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 30 / 33.
Stranica 30 / 33. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Re: krumpir
Postao si pravi znalac.
Jek vidiš sad što znači družiti se sa pravim ljudima.
Gilan, nema veze, bitan je trud i namjera. tnx.
Jek vidiš sad što znači družiti se sa pravim ljudima.
Gilan, nema veze, bitan je trud i namjera. tnx.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
A malecki, izgubio si, kaj ti mogu.
Ajd, imaš šanse za popravni - ak pogodiš kada budem paradajze posadila na plus minus jedan dan, nagradu budeš dobil. Ajd, da ti bude lakše - to se bude dogodilo tokom ovoga mjeseca. Oš još bliže? Tokom ovoga tjedna.
Ajd, imaš šanse za popravni - ak pogodiš kada budem paradajze posadila na plus minus jedan dan, nagradu budeš dobil. Ajd, da ti bude lakše - to se bude dogodilo tokom ovoga mjeseca. Oš još bliže? Tokom ovoga tjedna.
pitijacro- legionar
Mogu ja gađati za paradajz, mogu ja, mogu ja .....
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
muhanicar je napisao/la:Mogu ja gađati za paradajz, mogu ja, mogu ja .....
Možeš.
pitijacro- legionar
Da si me skorumpiral, mogao si dobiti nagradu.
Sad mi zbog škrtosti tovariš epitete.
Sad mi zbog škrtosti tovariš epitete.
pitijacro- legionar
Ako ti ide u korist.
Ali ti si izgubio.
Ali ti si izgubio.
pitijacro- legionar
Ali bude. Imam ja nešto za njega.
Zapravo za njegovu mamu, ali on je njen pa ti ga to dođe na isto.
Zapravo za njegovu mamu, ali on je njen pa ti ga to dođe na isto.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.]
pitijacro- legionar
NO, No 15- 16, sigurno, znam po listima.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
E gilan, dobil budeš gešenk, samo kak da ti ga uručim?
Ma znaš šta - najbolje da si uzmeš one dvije teglice pekmeza koje mi misliš dati. Naj se ništ sad mrštiti - još si na dobitku, nisam ja mislila tak obilno nadjeliti pobjednika.
Ma znaš šta - najbolje da si uzmeš one dvije teglice pekmeza koje mi misliš dati. Naj se ništ sad mrštiti - još si na dobitku, nisam ja mislila tak obilno nadjeliti pobjednika.
pitijacro- legionar
A šta je to "gešenk" ????
gilan- legionar
Daj naj se delati grbavi, pa učio si u školi njemački, u naše doba je to bio svijetski jezik - našim roditeljima je direktor škole objasnio ovako - do sada se učio ruski, ali eto, došlo je vrijeme napretka pa je odlučeno da sada djeca uče njemački, to bude im puno korisnije kada završe školu i budu išli na privremeni rad u Njemačku.
das Geschenk = poklon
( a vidi me, i pisati još znam relativno dobro )
das Geschenk = poklon
( a vidi me, i pisati još znam relativno dobro )
pitijacro- legionar
Nisam učio Njemački, nego Ruski, bem ga i njega neznam.
gilan- legionar
Ma to ti je nama međimurcima bilo bitnije nego vama bosancima - mi smo oduvijek bili siromašni i pol međimurja je po strajnskom svijetu raspršeno. Mi smo bili toliko siromašni kaj su ljudi imali po tri snahe u kući, zadnja snaha je spavala u štali. U mome selu ima još i sada dvorišta sa dvije kuće, nisu si mogli kupiti gradilište, pa su gradili jednu do druge......ma kaj da ti pričam.
pitijacro- legionar
Nikakve. A ni sa tantričkim seksom.
pitijacro- legionar
I tako, niknulo to, i da se sama nisam uvjerila ne bih vjerovala da mu je u pasteniku trebalo tolko vremena.
Ali, dani su bili bez sunca, nooći izuzetno hladne, i eto.....moram priznati da sam zadnjih dana pred početak nicanja bila već poprilično nervozna, očekivala sam nekih petnaestak dana, uvrh glave osamnaest, sa završetkom u nekih dvadesetak.No, oteglo se sve na tridesetak.
Ali, dani su bili bez sunca, nooći izuzetno hladne, i eto.....moram priznati da sam zadnjih dana pred početak nicanja bila već poprilično nervozna, očekivala sam nekih petnaestak dana, uvrh glave osamnaest, sa završetkom u nekih dvadesetak.No, oteglo se sve na tridesetak.
pitijacro- legionar
Ako mi krimpiri ostavljeni za sjeme imaju več sada male krumpire , kaj to znači ? (samo da nije zaraženo )
Baš to.
Nemoj to sditi, to je rizoktonija, a posljedica je da ne nikne, nego tako ostane u zemlji.
Ako nisu svi takvi, proberi ih i daj pajcekima, dobr posadi, ali pazi da nemaju vrhove klica crne. Ako su vrhovi klica crni, to nemoj saditi, većina ih neće niknuti nego će isto u zemlji napraviti samo male gomolje.
Postoji moigućnost da niknu ko bude zemlje topla i suha, ali ak navali kiša i hladno, nemaju šanse.
Ja vidim svoju adoru u plasteniku, nađe se svake godine par izdanaka koij iziđu, i kad su visine četiri, pet cm jednostavno u zemlji počnu trunuti, i osuše se.
To se zna dogoditi da na jednom gomolju ima četiri pet izdanaka, tri rastu, nije im ništa, a dva se osuše malo poslije nicanja.
Polje je drugo, tamo je jebada potpuna - ja sam jedne godine, dok još nisam znala o čemu se radi pola jutra potanjurala - više od pola nije niknulo.
Nemoj to sditi, to je rizoktonija, a posljedica je da ne nikne, nego tako ostane u zemlji.
Ako nisu svi takvi, proberi ih i daj pajcekima, dobr posadi, ali pazi da nemaju vrhove klica crne. Ako su vrhovi klica crni, to nemoj saditi, većina ih neće niknuti nego će isto u zemlji napraviti samo male gomolje.
Postoji moigućnost da niknu ko bude zemlje topla i suha, ali ak navali kiša i hladno, nemaju šanse.
Ja vidim svoju adoru u plasteniku, nađe se svake godine par izdanaka koij iziđu, i kad su visine četiri, pet cm jednostavno u zemlji počnu trunuti, i osuše se.
To se zna dogoditi da na jednom gomolju ima četiri pet izdanaka, tri rastu, nije im ništa, a dva se osuše malo poslije nicanja.
Polje je drugo, tamo je jebada potpuna - ja sam jedne godine, dok još nisam znala o čemu se radi pola jutra potanjurala - više od pola nije niknulo.
pitijacro- legionar
Stranica 30 / 33. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Stranica 30 / 33.