krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 4 / 33.
Stranica 4 / 33. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Re: krumpir
Prokletstvo Admin,prokletstvo.Ne opsesija.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
A ja mislio da je Admin ko Samson :king: . Nekak si mislim ak te kad upoznam da budem se iznenadil
jeffy- Broj postova : 268
Ak je, evo ja mogu biti Dalila.Imam čak i neke škarice.
Život je prepun iznenađenja.
Život je prepun iznenađenja.
pitijacro- legionar
Pa gdje si to sad spuknul...majko mila pa to je staroooo.... U jednoj epizodi Đure z Međimurja sam imal malu ulogicu , nažalost više se nesjećam kaj je točno bilo
Al vidim da je clip dignul na YT moj supatnik iz školske klupe....Pitija, ak ga vidiš lepo ga pozdravi
Al vidim da je clip dignul na YT moj supatnik iz školske klupe....Pitija, ak ga vidiš lepo ga pozdravi
E moj jeffy,znaš li ti tko je tu pjesmu napisal?
Muhaničar,pa šta si to napravio,pa ovo će ih ubiti.Znaš li ti koliko tu ima riječi?Pa puta broj slova.Pa će popizditi Ilegalac kad samo vidi,a kamo li ako slučajno počne čitati.Ajd,dobro,on ne čita ništa što je više od dva redka,pa bude valjda u redu.Jer se malo bojim da mi ne dobi napad frasta.
Muhaničar,pa šta si to napravio,pa ovo će ih ubiti.Znaš li ti koliko tu ima riječi?Pa puta broj slova.Pa će popizditi Ilegalac kad samo vidi,a kamo li ako slučajno počne čitati.Ajd,dobro,on ne čita ništa što je više od dva redka,pa bude valjda u redu.Jer se malo bojim da mi ne dobi napad frasta.
Zadnja promjena: pitijacro; ned lip 02, 2013 4:06 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Ubila me bu [You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
pitijacro je napisao/la:E moj jeffy,znaš li ti tko je tu pjesmu napisal?
Nešt si sve mislim , al ne bi prejudiciral
Jednom davnom, slučajno ja završim sa kolegom u Adi na kavi. A u birtiji sretnem se sa kime, starim prijateljem Sojanom, e koje je to veselje bilo. Uglavnom kava se pretvorila u gemišt, gemišt jedan, pa dva, tri, pa do fajrunta. Kad je trebalo krenuti kući, onak zagrljeni nikak vrata od birtije trefit. Tu nas je konobarica sa metlom poravnala i nekak smo uspjeli izači van. Pri tome poduhvatu nije niti jedna čaša nastradala :king: . Uglavnom mi na parkingu nikak se nemožemo razići, ponovo je konobarica došla sa metlom, al ovaj put mi je izgledala ne prijateljski raspoložena. Uglavnom, veli on nam sad kmeni na dvor, odma kuća dalje. Tu smo još drmnuli putnoga tovaruša i kad se taman uputili kući, veli on stoj!!!...pošto ste na Belici, bez krumpira nejdete doma... ...a ništ ja kao dobra gost ubacil vreču krumpira u gepek frendu...uglavnom tu priča završava, sve dok ujutro stari nije počel kleti, da tko mu je smestil vreču krumpira u hodnik i da si je čovjek u mraku skoro noge i glavu polomil, e onda mi je bilo jasno da cijelu tu priču nisam sanjal
Zadnja promjena: jeffy; ned lip 02, 2013 4:18 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Joj,vi već reagirali,a je sam pričala na telefon prije nego sam napisala nadopunu do kraja.
Moj je tata to napisal 1967.Tekst i melodiju.
Ne znam na koga misliš,rekni,koga da pozdravim.
A šta se misli,odkud meni prstiči za nekaj nažvrljati.nasljeđe je to,nasljeđe,samo što i tu imaj jedna priča-ima jedna priča mala,u pet bi riječi stala.Skupile se riječi,na silu hoće uteći.
Muhaničar,nemoj da ti na nogu moram stati.
Moj je tata to napisal 1967.Tekst i melodiju.
Ne znam na koga misliš,rekni,koga da pozdravim.
A šta se misli,odkud meni prstiči za nekaj nažvrljati.nasljeđe je to,nasljeđe,samo što i tu imaj jedna priča-ima jedna priča mala,u pet bi riječi stala.Skupile se riječi,na silu hoće uteći.
Muhaničar,nemoj da ti na nogu moram stati.
pitijacro- legionar
jeffy je napisao/la:Znači Anka si ti.....
Nikak na zelenu granu-ja sam S..a,moja mama je M....a,a Anka se uklapala u rimu.Da se rima ne klima.
Sad mi je nekaj jasnije-prije sam mislila da ti je prijatelj Dado.To je jedan seoski švaler na glasu,sa dvoje ili troje vabnbračne djece.Čak je u Mađarskoj bio u reštu,ali nećemo sad ulaziti u priču.A sada kužim da ti je prijatelj Sojan.Srednji.Jer Sojan mi zovemo njegovog oca.I mlađedg brata.A on je Drago.Isto ga zovemo Sojan,ali većinom sojanov Drago.Tak ti je to,malo zmotano.
pitijacro- legionar
Hehe, vidim da sam te malo zbunil...sveukupno više od 3 Dragutina niti ne poznajem, od toga su dvojica iz Belice. Dakle poznam i jednoga i drugoga, kuća do kuće. Pa ne misliš valjda da ja mogu biti par sa Dadom . Sojan je od starijeg brata sin....83.g
Ma je, to je to nasljeđe.Tako i moga nećaka zovu Frk,po djedu,mome ocu,a moj sin je Bečar,ne znam po kome -ma šalim se,bio mali tamburaš(po djedu) i nogometaš-sam od sebe,samouki informatičar-vidiš koji smo mi talenti šala mala.
Već je večini znano,ja sam jedna baba,tak su mi i rekli već dvaput tam prek na PF,mlađi si od moga sina godinicu ako sam te konačno dobro shvatila.Ak ne budemo se raznjašnjavali dalje.
Već je večini znano,ja sam jedna baba,tak su mi i rekli već dvaput tam prek na PF,mlađi si od moga sina godinicu ako sam te konačno dobro shvatila.Ak ne budemo se raznjašnjavali dalje.
pitijacro- legionar
Kaj pak sad nisam dobro napravil?pitijacro je napisao/la:
Nekaj sam guglal i našel krumpirašicu
Baš je mala slatkica, kad je to uopče snimano?
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Ubila me bu [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne bum te ubila ja nego ostali kada vide kolko teksta ima.Od muke kaj ga uopće ima.
Nisam ti ja ta mala slatkica(iako sam ja cijeloga života nekakva slatkica,a muž me zove "mala" već ni sama ne znam kolko )To je snimano pred deset-petnaest godina,tu negdje.Ta mala koja pjeva je sada manekenka,a pjeva da je čuješ i da umreš.Od ljepote.
Pjesmu su svojatali razno razni autori,snimili je bez dopuštenja.Mislim ili za vrijeme bolesti mog oca ili negdje u vrijeme smrti.Imala je jedno vrijeme zabranu za javno izvođenje,ali se to nakon smrti tate ne poštuje-zapravo je zabranu tata stavio prije devedesete u Beogradu,a obnovio je prije smrti u Hrvatskoj nije.Pa je to postala belička himna.A ja ne želim reagirati iako imam original dokumentaciju o porijeklu u ladici.
pitijacro- legionar
Taj gugl je čudo, evo u par minuta nađoh ko je napisal i otprilike kad, to jest ko je zapisal po čijem kazivanju, a i Novi Sad se spominje.pitijacro je napisao/la:
Ne bum te ubila ja nego ostali kada vide kolko teksta ima.Od muke kaj ga uopće ima.
Nisam ti ja ta mala slatkica(iako sam ja cijeloga života nekakva slatkica,a muž me zove "mala" već ni sama ne znam kolko )To je snimano pred deset-petnaest godina,tu negdje.Ta mala koja pjeva je sada manekenka,a pjeva da je čuješ i da umreš.Od ljepote.
Pjesmu su svojatali razno razni autori,snimili je bez dopuštenja.Mislim ili za vrijeme bolesti mog oca ili negdje u vrijeme smrti.Imala je jedno vrijeme zabranu za javno izvođenje,ali se to nakon smrti tate ne poštuje-zapravo je zabranu tata stavio prije devedesete u Beogradu,a obnovio je prije smrti u Hrvatskoj nije.Pa je to postala belička himna.A ja ne želim reagirati iako imam original dokumentaciju o porijeklu u ladici.
Čak sam našel i Johabijev post koji nisam ulovil kad ga je napisal
Svaka čast tati
muhanicar- legionar
A ja sam njegova kćer.
Iako ima tu jedna priča mala što u pet bi riječi stala....
pitijacro- legionar
Ima, samo ju treba i opjevati, a on je to očito znalpitijacro je napisao/la:A ja sam njegova kćer.
muhanicar- legionar
Ima jedna priča mala
u pet bi riječi stala.
Pod kamenom crnim
riječi u stihu skrite
ko divlja rijeka sa izvora bježe.
Vinu se,polete.
U kamen mukli udar ču se,
pa se smire,usnu opet,
prikriju se.
Ima jedna priča mala
u pet bi
riječi
stala...
u pet bi riječi stala.
Pod kamenom crnim
riječi u stihu skrite
ko divlja rijeka sa izvora bježe.
Vinu se,polete.
U kamen mukli udar ču se,
pa se smire,usnu opet,
prikriju se.
Ima jedna priča mala
u pet bi
riječi
stala...
pitijacro- legionar
Stvarno ste "vudrena" familija.....
Đura z Međimurja se snimal od 1992 do negde 1995.
Za one koji ne znaju, mi smo čipsari, a varaždinci su zeljari, i to je tak od uvijek. Nego, jel ti znaš Pitija povijest dolaska Baptista u Belicu, mislim da je Belica bilo ishodište. Ne znam jesu li došli prije baptisti ili zlatice
Ak ste već na YTu, zanimljiva je skupina Zasmojeni kalamper.
Đura z Međimurja se snimal od 1992 do negde 1995.
Za one koji ne znaju, mi smo čipsari, a varaždinci su zeljari, i to je tak od uvijek. Nego, jel ti znaš Pitija povijest dolaska Baptista u Belicu, mislim da je Belica bilo ishodište. Ne znam jesu li došli prije baptisti ili zlatice
Ak ste već na YTu, zanimljiva je skupina Zasmojeni kalamper.
Ne znam točno kad su baptisti došli,mislim da sam bila još curica,a to znači najmanje pred 40-45 godina,sjećam se da je još bio jarak nezatvoren,a čini mi se da i selo još nije imalo asfaltirane ulice.Nisam sigurna jel je krenulo od obitelji Krnjak-ne one iz koje je Dado,iako su rodbinski povezani,mislim da je i njegova sestra u zajednici,samo ona se udala,ne znam gdje sada živi.Kada je prešla u njihovu vjeru to je bio veliki skandal u selu.Ostala mi je u sjećanju kampanja pridobivanja članova-dijelili su se darovi,čak i novac,i propagiralo kako će svatko tko se uključi u njihov krug postati bolji čovjek,bez poroka,jer oni,bar u ono vrijeme nisu smjeli pušiti niti konzumirati alkohol.I ono obavezno-muž je ženin gospodar,žena mora slušati muža.A muž mora voljeti ženu.Ispočetka je to bila mala skupina,par obitelji-nema ih ni sada puno ali su uspjeli izgraditi svoju crkvu-malu,ali u njoji dan danas redovito služe misu.Ne znam dali su zemljište odkupili ili je bilo u vlasništvu kojeg člana pa ga je darovao.
Sad mi palo na pamet-Admin bi bio dobar baptist-reko ni meni neki dan-moraš slušati muža.
Sad mi palo na pamet-Admin bi bio dobar baptist-reko ni meni neki dan-moraš slušati muža.
pitijacro- legionar
dal je ovo tema o krumpiru ili o zajcu svih zajceva?pitijacro je napisao/la:Ne znam točno kad su baptisti došli,mislim da sam bila još curica,a to znači najmanje pred 40-45 godina,sjećam se da je još bio jarak nezatvoren,a čini mi se da i selo još nije imalo asfaltirane ulice.Nisam sigurna jel je krenulo od obitelji Krnjak-ne one iz koje je Dado,iako su rodbinski povezani,mislim da je i njegova sestra u zajednici,samo ona se udala,ne znam gdje sada živi.Kada je prešla u njihovu vjeru to je bio veliki skandal u selu.Ostala mi je u sjećanju kampanja pridobivanja članova-dijelili su se darovi,čak i novac,i propagiralo kako će svatko tko se uključi u njihov krug postati bolji čovjek,bez poroka,jer oni,bar u ono vrijeme nisu smjeli pušiti niti konzumirati alkohol.I ono obavezno-muž je ženin gospodar,žena mora slušati muža.A muž mora voljeti ženu.Ispočetka je to bila mala skupina,par obitelji-nema ih ni sada puno ali su uspjeli izgraditi svoju crkvu-malu,ali u njoji dan danas redovito služe misu.Ne znam dali su zemljište odkupili ili je bilo u vlasništvu kojeg člana pa ga je darovao.
prkanjac- Broj postova : 416
Tak je to dok nema gazde,aharhija na sve strane.
Iliti-dok mačka nema-miševi kolo vode.
Iliti-nema nikoga da nam da reda.
Iliti-osilila se raja dok nema vlaja.
iliti,ma mislim da se shvatilo već od prve račenice.
Iliti-dok mačka nema-miševi kolo vode.
Iliti-nema nikoga da nam da reda.
Iliti-osilila se raja dok nema vlaja.
iliti,ma mislim da se shvatilo već od prve račenice.
pitijacro- legionar
Suze mi idu koliko ste ljepih postova napisali u ova dva dana .
Čudo je taj "još jedan forum" , ne dajte da umre .
Čudo je taj "još jedan forum" , ne dajte da umre .
No no,ne prizivaj vraga.
Danas sam vidjela svoj krumpir.Kad mob dođe s popravka bude netko izbečil oči,hi,hi.Majstorica jer majstorica,jel,je,je...
Danas sam vidjela svoj krumpir.Kad mob dođe s popravka bude netko izbečil oči,hi,hi.Majstorica jer majstorica,jel,je,je...
pitijacro- legionar
Daj stavi slike, da i ja "vidim" tvoj krumpir
Stranica 4 / 33. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Stranica 4 / 33.