još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

+5
pitijacro
muhanicar
Bobić
mtd001
pingy321
9 posters

Stranica 17 / 25. Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 17 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  pitijacro uto stu 17, 2015 9:05 pm

Daj govori šta ste kemijali a šta iskemijali. jerbo inače ovo ostalo u sjećanju, i ak za deset godina sretnem tvoju ženu ja bum ju pitala. lolo

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 17 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  Admin sri stu 18, 2015 5:24 am

mezna ona u to ništa , ja sam pral ruke u tom mesu

Zadnja promjena: Admin; sri stu 18, 2015 9:52 am; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 18, 2015 6:30 am

čwk sa si uzmem kinesko - he riječnik, pa to odgovim.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri stu 18, 2015 9:53 am

jebi ga otišla mi lampa koja osvjetljava tipkovnicu a ja nemam daktilografski tečaj samo da mi radna knjiga nije prazna ....pa nabadam

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 18, 2015 1:23 pm

Admin je napisao/la:mezna ona u to ništa , ja sam pral ruke  u tom mesu

To se zove ispravak pogrešno napisanih slova!!!!!!!  lolo  lolo  lolo

Inače, u nas bude danas pohani tolstobik.
Bio jedan od četiri i pol kile, i ja ga uzela, pošto mi šaran u zadnje vrijeme nije baš po šlifu, nekako mi premastan, je da je  tolstobik jeftiniji, ali  u konačnici se ta razlika u cijeni izgubi jer ima jako veliku glavu, dosta otpada, svi vele, napraviš fiš paprikaš, ili riblju juhu, ali kaj, nisam ja majstorica za to,tu stojim isto kao i sa lignjama - tisuću puta složim, tisuću i prvi puta to opet ne bude kao one iz restorana.
Naravoučenje - ne lačaj se onaga za šta nisi.
Fino su mi ga očistili, narezali, i od  četiri i pol kile imam dvije kile osamdeset - taman za dva puta. Sedamdeset kuna u dva puta - nije ni tako jeftino, jel........

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet stu 20, 2015 5:39 pm

Večeras budemo imali večeru ko što već dugo nismo - cijeli krumpir kuhan u ljusci. Onda ga budem ogulila - i navali narode - red soli, red maslaca - odrežeš plošku, pojedeš . Red soli, red maslaca, odrežeš plošku, pojedeš.....red soli.......... glad  lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned stu 22, 2015 1:47 pm

Za današnji ručak ne mogu dobiti pohvalu. Juha pureća, riža kuhana u purečoj juhi, pomješana sa karfiolom, mrkvom, peršunom celerom i korabom, unutra kuhano meso i tri žlice kiseloga vrhnja. Zelena salata. Ukusno, ali blijedo za nedjeljni meni.
Ali reko moj muž, dok sam rekla da moramo u nabavu, ma bilo šta, nebitno. A samoj mi se nije dalo. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 25, 2015 7:47 pm

ljut ljut ljut

Zbilja me treba nalupati ko zadnjeg idiota.

Na šta sam ja večeras ulupala osamdeset kuna, pa meni treba pobrati iz novčanika zadnju kunu i ostaviti me ko zadnjeg bedaka bez novčića.

Koja teletina - pa to nikada nije bilo u telećoj koži.
Koji me vrag opet navukao, neznam. već sam bila kupila zadnji puta tako, i rekla sam nikad više, ali - glupača je glupača.
Sad sam mislila, ajd, zadnji puta sam uzela u Kauflandu, pojela je Nina. Sad sam uzela u Ravličevoj mesnici. I sad bude pojela Nina.To uopće nema aromu .Ko da jedeš neznam - baš ne znam šta. I da sam samo pekla, rekla bih, uzeli začini aromu. Ali sam dio stavila kuhati za juhu. Potpuno isto. Jedino čega sam se najela su mlinci i salata, i juha, iako mi se i od nje preokreće želudac, ali bila fina jer sam stavila grašak - kupila grašak robnu marku - dvanaest i pol kuna kila, smrznuti, od Leda je dvadeset dvije, koji ne kupujem. I uzela samo kilu, da probam jel sladak, sutra idem po još deset. A za sranje od teletine platila kilu i nešt osamdeset kuna..... ljut
Ebome vrag ako ne prodaju pse ili vukove pod teletinu. Fuj. Brrrrr......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri stu 25, 2015 7:50 pm

Oko Nove godine jedno junešce ću da smaknem,
Hoš kupit zdravog i kvalitetnog mesa??? glad glad

gilan
legionar

Broj postova : 782

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 25, 2015 7:57 pm

Hoću. glad
S popustom? Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 17 2757111831 (ma se šalim za popust) cheer

Evo upravo jedem kruh. Smo kruh, bez ičega   - materemi ako nije finiji od te teletine - ima okus, aromu, punoču okusa, a ovo meso je ko ma kakva piljevina, piljevina je bar trpka - ničega, apsolutno ničega od arome, ko da vodu u ustima držiš i premečeš.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri stu 25, 2015 8:01 pm

Može, sa popustom, kilo ide po 5 eurića, tebi je4 po 7 bez pdv.
Ljudi il ste djeca il..., ja tu mrljinu iz TC, ni Nini nebih dao. amen amen amen amen amen

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 25, 2015 8:10 pm

Ma i da pristanem to bi bilo ko sa teglicama pekmeza. lolo
Ih, kod mene to dilaju po 30 kuna, a ti mi meni onako, prijateljski, jel.......ajd, nije teletina, više kravetina djevica. Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 17 54107490

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  gilan sri stu 25, 2015 8:36 pm

Neka te, izdajice....
Ja obećo i ....... moli moli

gilan
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri stu 25, 2015 9:36 pm

glad glad mig

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned pro 06, 2015 11:41 am

A sinoć ja kasno već, oko devet, pol deset napravila djeci, bila uzela kare bez kostiju, ispekla, pa skuhala grašak i široke rezance, i to zalijala umakom od pečenja, a juhu od graška ostavila.
Pa sam danas fino - isto jučer kupila sviježe pile, imalo dvije kile - razrezala pile,pa hrbat, vrat i kosti od prsiju stavila kuhati - narezala luk na sitne kockice - u zadnje vrijeme tako kuham luk u juhi i tako ostane, mrkvu, celer isto na kockice, pa kad je bilo kuhano dolijala onu juhu od graška, i ovu u kojoj se karfiol kuhao - inače ak juhu ne trebam, karfiol kuham na pari.
E, to bude juhica, još malo rezanaca zahuham.
Pile se peče na ulju, veliki luk narezan na sitno, pola mrkve naribano na sitno, nešto celera narezano, dvije štrokice češnjaka, i suhi začini - bosiljak, ružmarin, đumbir, origano, mažuran, timijan, i zdrobljeni papar u zrnu, onak sam ga potucala, miješani - zeleni, crni, crveni, bijeli.E, na tome se peče pile,kad bude gotovo, odlijem trifrtalj ulja, a ostalo budem stavila malo u karfiol koji je već kuhan, zmiksan i zgusnut sa tri žlice kiselog vrhnja i žlicom brašna i dvije deci mlijeka čeka gotov, a veći dio ću polijati, zapravo skroz izmiješati sa tjesteninom koja već isto kuhana čeka. U nju ovaj puta neću staviti kiselo vrhnje, i ovako bude prefina. Jutros sam spekla gibanicu od sira i grožđica i malo suhog ananasa - toga ima još za poslije ručka, pa ako netko bude htio još.....

I to je to za današnji ručak - uvrh glave mio svakakvih kerefeka, trenutno sam u fazi jednostavnosti. ko hoće nešt boljeg - vrata restorana su uvijek otvorena. Ma da.

Vrijedi probati ovu mješavinu začina, super ispadne na svim vrstama mesa. A prilozima daje posebnu notu arome.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 06, 2015 1:55 pm

nikad gori ručak , da sam šutio bio bi mir , a sada evo več trifrtal sata lupa tanjurima lolo

PS; juha je bila dobra , valjda je skužila ako je vidjela da sam si 2 x stavljao ..ili bi joj to trebao spomenuti scratch

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned pro 06, 2015 2:19 pm

Pohvali, izvlači na temelju juhe sranje koje si napravio i osiguraj si slijedeći ručak ukusan i obilan.
Jer bi ti se mogla dogoditi žličica mišomora slijedeći put - ne znaš ti nas žene kako smo osjetljive kada smo povrijeđene, a trudimo se. Svaki je ručak trud za vrijeme dok muž isteže pete na kauču ili u kafiču, i onda se očekuje pohvala a ne pokuda.

Šta si osim juhe jeo?

Evo, ja sam dobila pohvalu iako sam napravila ručak od efektivne ure vremena.Tjestenina indusrtijska, karfiol jednostavno skuhan, spasiran i zgusnut, pile u rajngli sprženo, salata.....A kad radim okruglice od sira, to se mijesi pa valja pa okruglice rade, pa se na prženom  maslacu i mrvicama moraju pretumbati, ili tjesteninu od slanih palačinki, , to se prije mora pol ure , pa narezati, pa gljive speči pa pomiješati, ili njoke, ili nešt.......čak i taranu treba mijesiti, truda si dati....ili ak oču zagrebački, pa istuci meso, pa posloži sir, paniraj, ispohati....brdo posla.

Ajd se bar potrudi pa joj pomogni pobrisati tanjure ili stol.Ili joj malo izmasiraj leđa, da se opusti.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 06, 2015 4:44 pm

pitijacro je napisao/la:Pohvali, izvlači na temelju juhe sranje koje si napravio i osiguraj si slijedeći ručak ukusan i obilan.
Jer bi ti se mogla dogoditi žličica mišomora slijedeći put - ne znaš ti nas žene kako smo osjetljive kada smo povrijeđene, a trudimo se. Svaki je ručak trud za vrijeme dok muž isteže pete na kauču ili u kafiču, i onda se očekuje pohvala a ne pokuda.

Šta si osim juhe jeo?

Evo, ja sam dobila pohvalu iako sam napravila ručak od efektivne ure vremena.Tjestenina indusrtijska, karfiol jednostavno skuhan, spasiran i zgusnut, pile u rajngli sprženo, salata.....A kad radim okruglice od sira, to se mijesi pa valja pa okruglice rade, pa se na prženom  maslacu i mrvicama moraju pretumbati, ili tjesteninu od slanih palačinki, , to se prije mora pol ure , pa narezati, pa gljive speči pa pomiješati, ili njoke, ili nešt.......čak i taranu treba mijesiti, truda si dati....ili ak oču zagrebački, pa istuci meso, pa posloži sir, paniraj, ispohati....brdo posla.

Ajd se bar potrudi pa joj pomogni pobrisati tanjure ili stol.Ili joj malo izmasiraj leđa, da se opusti.
splačine , hihi ..

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned pro 06, 2015 5:02 pm

Joj da te imam ja na hrani jedno dva tjedna....na kruhu i vodi. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 06, 2015 5:14 pm

e super ..skinuo bi kile , kad mogu doči ?.još te nagradim kopanjem po dvorištu i pospremanjem garaže

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned pro 06, 2015 5:27 pm

Pa što onda kukaš kako ti ručak nije odgovarao. Izljubi ženu od nožnih prstiju do vrha kose, jer da ti sve napravi po tvojim željama bio bi ko zagorsko - samoborski lagvič. lolo

A dođi, dobiš i smještaj i lošu hranu, jer ni ja ti baš nis neka kuharica. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned pro 06, 2015 6:13 pm

nije joj to dobra taktika , za dobru prasicu nema lošeg napoja , sigurno si to več čula amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned pro 06, 2015 6:59 pm

Ma daj, ne možeš uvijek se pretrpavati, ponekada post dobro dođe. Da ti prčisti organizam.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub pro 12, 2015 6:32 pm

Admin je napisao/la:nije joj to dobra taktika , za dobru prasicu nema lošeg napoja , sigurno si to več čula amen

A tela sam ja odvaliti odmah no bon-ton mi nije dozvolio, ali kad je to jače od mene, pa ću sada.....

a kad ona nema prasicu, nego prasca jednoga, koji je ogovara javno pa bolje i ne zaslužuje. kava lolo

Inače, našla si ja svinjče, oko sto trideset kila, i ak mi se potvrdi , slijedeče nedjelje ću postati posjednica sviježega svinjskog mesa, hehehe.....
sada samo još moram naći kupca za špek i potrbušinu ilitiga carsko meso,možda čak i glavu, ma glavu ja turim među špek maksimalno šta se može, onu podgrlinu, - a jbga, kad nismo bedasti za time, a i pašče mi je izbnirljivo šta se masnoga tiče. Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 17 54107490
Sad ću fino odlediti i očistiti ledenicu, tako da bude spremna za svinjče, i ako sve bude ok, a trebalo bi biti - jupiiii.....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub pro 26, 2015 11:21 am

A jučer ja napravila previše pirea, a danas mi se jedu knedlice. Zamijesila tijestio od krumpira, rastopila slanine - kosanu mast, i evo - mmmmmmmmmmmmm.....muhač, moraš probati.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nikakvo meso mi ne treba, ama baš ništa uz to.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub pro 26, 2015 12:10 pm

Ako se pod hitno ne sjetim nekog štefa moral bum jesti krvavice s zeljem lupaozid

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 17 / 25. Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

[Vrh]

- Similar topics