krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 6 / 33.
Stranica 6 / 33. • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: krumpir
Prvo sam ga gural u papriku i zalio vodom ,nakon cca sat veremena je pokazival 6 ( bar tako islim , nisam slikao niti zapamtio ) .
Onda sam ga upiknuo na drugo mjesto bez vode i preko noči je bilo ovo , a na tom drugom mjestu je bez vode pokazivao max. vlažnost
Zato ga nisam zaljevao .
O glatkoči kore možemo drugi put , možeš nać sliku krastavog krumpira ?
Je žuta maca , malo su mršave , a ima ih ravno 6 komada
Onda sam ga upiknuo na drugo mjesto bez vode i preko noči je bilo ovo , a na tom drugom mjestu je bez vode pokazivao max. vlažnost
Zato ga nisam zaljevao .
O glatkoči kore možemo drugi put , možeš nać sliku krastavog krumpira ?
Je žuta maca , malo su mršave , a ima ih ravno 6 komada
Šest je dobro,za sve.Ak je to točno.
Ako nema dosta vlage mjerač laže.
Pričekaj ti bolje dane za mjeriti - kišne,onda sigurno neće lagati.
S kim si zaljeval suhu zemlju,vodom ili zagorskim vinom?
Mace-sve su mace lijepe i mile,ali moje su baš cakane-uzmi jednu da se pomješaju.A biti ćemo i rod.Možemo i svadbu napraviti.Baš sam šašava,šta ćeš.
Ako nema dosta vlage mjerač laže.
Pričekaj ti bolje dane za mjeriti - kišne,onda sigurno neće lagati.
Mace-sve su mace lijepe i mile,ali moje su baš cakane-uzmi jednu da se pomješaju.A biti ćemo i rod.Možemo i svadbu napraviti.Baš sam šašava,šta ćeš.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Vodom , poslje je majka dodavala vapno , ebemu svu familiju si mi pokvarila , slušamo te ko kosoki svog đej sen kimapitijacro je napisao/la:
Sve mace su ljepe i mile , a ništa od mješanja jer one ne puštaju na sebe one iz svoga teritorija .
Kod njeh vijedi pravilo da mlada maca ( ženska) otjra starog mačka ( muškog) s zajedničkog teritiroja .
Tu čak nema ni borbe , ni rata , mačak jednostavno ode od kuče .
Ljudi to ne znaju pa ga kasnije proglase bludničarom a to je pravilo u njihovom "zakonu" .
Zadnja promjena: Admin; sri srp 03, 2013 4:37 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
E i moj je sav polegnut poslije onih kiša se spustio, al sve u svemu zadovoljan i veličinom i glatkoćom. Jedino sam mrvicu zakasnio sa zlaticama, al nema veze, tog upravo kao mladog mlatimo.
jeffy- Broj postova : 268
Kod nas po polju pola krumpira požutilo,večinom vinete i belarose.Izašli su fitopatolozi i ništa pametnoga nisu rekli.Jeli to reakcija na vremenske uvjete ili se nešto drugo dogodilo,za sad se ne zna,obzirom da nema znakova nekih uobičajenih bolesti.Bilo je i paleži lista na drugim sortama,to su deklarirali kao alternariju udruženu sa insolacijom,ali ja vidim da nije,nego je sjeme došlo zaraženo bakteriozom.A terapija gljivičnog i bakterijskog problema je sasvim različita.
Admin,ma nije bitno to što se tvoje mačke ne pare u srodstvu.Ja ti oću uvaliti jednu crno-bijelu macu i kada se jedna žuta i jedna crno-bijela udruže,i kada se aktiviraju i recesivne boje iz ranijih pokoljenja od obje,bile bi to prekrasne macice u slijedečoj generaciji.Ti se baš ništ ne kužiš u neke stvari iz genetike.
Što se poštenja maca tiče-ajd,o incestuoznim vezama ne znam ništa,ali o normalnim muško-ženskim kod maca znam iz prve ruke-stvari ti stoje ovako-mace su jako promiskuitetne životinjice.Evo recimo moje-dvije cure namamile dva dečka u našu garažu I družile se cijeli dan svaka sa jednim.I gle vraga,družile se i drugi cijeli dan svaka sa jednim,samo su zamjenile partnere.Uzmim Admin jednu moju macu da si proljepšaš dizajn svojih maca.
Jeffy,ti si tu blizu,očeš malu macu?Poklanjam.Iako sam danas htjela dvije uvaliti nekome na sajmu, nisam ih imala srca još dati.Još ću ih imati tjedan dana,nekako mi se teško odvjiti od njih.Evo,uzmi jednu na poklon,a drugu dobivaš besplatno,ajd.
Admin,ma nije bitno to što se tvoje mačke ne pare u srodstvu.Ja ti oću uvaliti jednu crno-bijelu macu i kada se jedna žuta i jedna crno-bijela udruže,i kada se aktiviraju i recesivne boje iz ranijih pokoljenja od obje,bile bi to prekrasne macice u slijedečoj generaciji.Ti se baš ništ ne kužiš u neke stvari iz genetike.
Što se poštenja maca tiče-ajd,o incestuoznim vezama ne znam ništa,ali o normalnim muško-ženskim kod maca znam iz prve ruke-stvari ti stoje ovako-mace su jako promiskuitetne životinjice.Evo recimo moje-dvije cure namamile dva dečka u našu garažu I družile se cijeli dan svaka sa jednim.I gle vraga,družile se i drugi cijeli dan svaka sa jednim,samo su zamjenile partnere.Uzmim Admin jednu moju macu da si proljepšaš dizajn svojih maca.
Jeffy,ti si tu blizu,očeš malu macu?Poklanjam.Iako sam danas htjela dvije uvaliti nekome na sajmu, nisam ih imala srca još dati.Još ću ih imati tjedan dana,nekako mi se teško odvjiti od njih.Evo,uzmi jednu na poklon,a drugu dobivaš besplatno,ajd.
pitijacro- legionar
Uvaljuješ mi te mačiće gdje god stigneš, počinjem sumnjati da je to roba s greškom:lool: . Šalim se, ma nemam ti ja uvjete za mačke, živim u stanu, e sve okolo đukci. Ja ti niti sa zlatnim ribicama nisam imao sreće, to mi je još jedna trauma:no:
Koje sam ja sreće,ne mogu mačku nikome uvaliti,kako bih tek prošla da se ja pokušam kome uvaliti.
Ništ,mirim se sa sudbinom,slijedeće srijede dva definitivno idu na sajam,ako slučajno dođeš na sajmište i vidiš jednu glupaču koja u rukama nosi male mačiće i viče-mačiće.mačiće,poklanjam prekrasne slatke mačiće-to ću biti ja.
Ništ,mirim se sa sudbinom,slijedeće srijede dva definitivno idu na sajam,ako slučajno dođeš na sajmište i vidiš jednu glupaču koja u rukama nosi male mačiće i viče-mačiće.mačiće,poklanjam prekrasne slatke mačiće-to ću biti ja.
pitijacro- legionar
Hmmm, ako te u srijedu vidim na sajmu sa mačićima, sumnjam da ću ti se javiti
Makar, evo, da ne misliš da se nisam potrudio, obavjestio sam frendove preko skypea.
Makar, evo, da ne misliš da se nisam potrudio, obavjestio sam frendove preko skypea.
Zahvaljujem na trudu.
Nisam niti mislila da se javiš,a imam ja i sofisticiraniji način nuđena mačića,baš i neću morati doslovno vikati po sajmu.Budem probala uz mačiće pokloniti nekome dve kile paradajza ili paprike,pa možda netko padne na pohlepu.Puna sam ti ja ideja,ja sam Nikola Tesla u glupostima.(mislim na snalažljivost).
Nisam niti mislila da se javiš,a imam ja i sofisticiraniji način nuđena mačića,baš i neću morati doslovno vikati po sajmu.Budem probala uz mačiće pokloniti nekome dve kile paradajza ili paprike,pa možda netko padne na pohlepu.Puna sam ti ja ideja,ja sam Nikola Tesla u glupostima.(mislim na snalažljivost).
pitijacro- legionar
E baš si lopov.
Ali dao si mi temelja za detaljnu analizu plana.
Ali dao si mi temelja za detaljnu analizu plana.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ti si bedastiji od mene.
Vjerujem da je po tvojim kriterijima biti bedast nekaj pozitivnog , inače se osječam uvrijeđenim
Ne bum ti ništ odgovorila.Hihi isto,
Jeffy,jesi li ti slučajno jučer ispred kauflanda kupio nešto? Nešto me kopka .
Jeffy,jesi li ti slučajno jučer ispred kauflanda kupio nešto? Nešto me kopka .
pitijacro- legionar
Ne, nisam bio kod Kauflanda . Sad i mene kopka zašto misliš da si me vidjela...
Ako veliš da nisi onda nisi.Ma nešto mi se poklopilo,i dob i spika, pa mi palo na pamet...pošto znam da ti dojč ide....
pitijacro- legionar
Moj profesor njemačkog( vrlo moguće i tvoj) ne bi se složio da ja znam njemački , ja se samo s njime služim:drkica:
Johabica, stvarno imaš super psa, danas smo oboje jeli papriku iz tvog staklenika....
ma daj mi sada reci iskreno, jesi je nabavio danas ili onda kada sam pitala.
evo da pitam jasnije-jesi dobio za dvadeset kuna dva paradajza,tri paprike i kolko ono krastavaca,četiri ili dva,već sam zaboravila.Ajd da me ne ubije radoznalost.
evo da pitam jasnije-jesi dobio za dvadeset kuna dva paradajza,tri paprike i kolko ono krastavaca,četiri ili dva,već sam zaboravila.Ajd da me ne ubije radoznalost.
pitijacro- legionar
Ma jok, danas sam biciklirao i bio sam kod tvoje kuće, a Ninica ni da se oglasi. Nisam znao da živiš praktički u centru sela, mislio sam da si negdje na periferiji.
Belica, selo gdje ogromne su kuće, a te iste kuće stanu u štagljeve:lol!: a od mehanizacije kaj ti srce poželi, nema niti Hans u švabiji bolje:grize:
Belica, selo gdje ogromne su kuće, a te iste kuće stanu u štagljeve:lol!: a od mehanizacije kaj ti srce poželi, nema niti Hans u švabiji bolje:grize:
E pa sad si očito fulal.Nisam ja u centru sela,ja sam baš,ma u neku ruku na periferiji.Čiju si ti to kuću vidio da mi je znati.Ajd mi opiši kakvu si ti to gledao.I gdje.
pitijacro- legionar
Fulal veliš...hmmm.... tvoja kuća je u ulici posle vulkanizera 5-6 kuća od kraja sa lijeve strane. Kuća narančasta sa ak se ne varam 3 ogromna staklenika i bijeli Iveco parkiran ispred fergusona.Sve skupa blizu Dodlekovih zdanja. Oš još da nabrajam, mislim da je za jedan javni forum dovoljno:lool:. Na centar sela sam mislil jer si ograđena sa svih strana, a to za nekog tko ima staklenike nisam očekival.
Ups,točno.Mogao si ući,jeste da smo trenutno malo neuredni,posla ko u priči,a svaki se dan ide u prodaju,ali to je sada viša sila.Ninica bi ti odmah bila pokazala kako lovi ribe,nju samo moraš pitati-gdje su ribice,trči odmah u vodu,okreče se i gleda da li ju slijediš,i onda počinje njen šou.To se isplati vidjeti i pod cijenu otkrivanaja identiteta.Ovako pametno pseto ima malo tko u okolici.
Ma ne bojim se ja ako netko skuži gdje sam.Muhaničar me našao na orto.Stanem li kome na nogu bude rekao joj.
Ma ne bojim se ja ako netko skuži gdje sam.Muhaničar me našao na orto.Stanem li kome na nogu bude rekao joj.
pitijacro- legionar
Učinilo mi se da nema nikog kod kuće, a i obićno ako su ljudi u poslu nemam naviku stat. Tko zna kak bi me iskoristili
Ma nije da skrivam identitet, uostalom mislio sam da već znaš, nego mi je onak malo neprirodno(fali mi neka bolja rijeć), s obzirom da nas pola Međimurja zna, a ne mojom zaslugom.
Ma nije da skrivam identitet, uostalom mislio sam da već znaš, nego mi je onak malo neprirodno(fali mi neka bolja rijeć), s obzirom da nas pola Međimurja zna, a ne mojom zaslugom.
Ma nemaj brige,za neke stvari si premlad,a za neke nemaš radnog iskustva.Dakle-nema zime.Ak je kombi bio u dvorištu,bili smo doma jer se danas autom nije nikuda izlazilo.
pitijacro- legionar
Stranica 6 / 33. • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Stranica 6 / 33.