krumpir
+12
Admin
Bobić
mtd001
zoki
2 UglliDriver
Imbra
prkanjac
ilegalac
Ti ga na
jeffy
mario
muhanicar
16 posters
Stranica 7 / 33.
Stranica 7 / 33. • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: krumpir
Ma nemaj brige,za neke stvari si premlad,a za neke nemaš radnog iskustva.Dakle-nema zime.Ak je kombi bio u dvorištu,bili smo doma jer se danas autom nije nikuda izlazilo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Admin,što se događa sa tvojim krumpirima?Mislim,unutra,u zemlji.
pitijacro- legionar
Tata je reko mami eto ti ludog sina cima je dobra ali tu ti ne bude krumpira .
To je bilo čak i prije zadnjeg slikanja , dok je cima stajala ko jarbol .
Mama se utrtala da stari ima prav pa je išla kopat a ujedno da zna obraniti sina .
Našala je nekaj ,sam Bog zna da sam zaboravil njezin točni opis .
Prije 10 dan me tjerala da si idem nakopati krumpira ali nisam išel jer je to za mene pandorina kutija .
Kad upalim kultivator na dan D i prođem tak par metara a na krumpir si ne polomim noge nečije druge budu polomljene
Osvetoljubivost je veoma izražena u horoskopskom znaku admina
To je bilo čak i prije zadnjeg slikanja , dok je cima stajala ko jarbol .
Mama se utrtala da stari ima prav pa je išla kopat a ujedno da zna obraniti sina .
Našala je nekaj ,sam Bog zna da sam zaboravil njezin točni opis .
Prije 10 dan me tjerala da si idem nakopati krumpira ali nisam išel jer je to za mene pandorina kutija .
Kad upalim kultivator na dan D i prođem tak par metara a na krumpir si ne polomim noge nečije druge budu polomljene
Osvetoljubivost je veoma izražena u horoskopskom znaku admina
Uh,sad sam nadrapala ko mali žuti.
Admin,ak ima koji način da ti se umilim i izbjegnem zlu sudbu samo reci.
Ajd da se ovak dogovorimo-nemoj vadit krumpire prije Velke Gospe-trebam noge za ić na more malo.Niti prije kraja osmog-kak ću plesati za rođendan pobogu.Onda mi još trebaju za Špancir fest,pa za Ludbreg,pa za Gudovec,a onda vadi kak bude-bude.
Nemoj vjerovati da je kod horoskopskog znaka Admin posebno izražena osvetoljubivost-lagala sam.
Admin,ak ima koji način da ti se umilim i izbjegnem zlu sudbu samo reci.
Ajd da se ovak dogovorimo-nemoj vadit krumpire prije Velke Gospe-trebam noge za ić na more malo.Niti prije kraja osmog-kak ću plesati za rođendan pobogu.Onda mi još trebaju za Špancir fest,pa za Ludbreg,pa za Gudovec,a onda vadi kak bude-bude.
Nemoj vjerovati da je kod horoskopskog znaka Admin posebno izražena osvetoljubivost-lagala sam.
pitijacro- legionar
Odi ti Admin sutra na selo,ionak vidim na "Šta se slušalo danas"da te pere neka nostalgija,pogledaj te krumpire pa mi rekni šta je i kako je.Ja se volim unaprijed pripremiti za budučnost-tak sam rekla mužu-on ide tu i tamo u kafič,i zna sve i svakoga.A kako mi stalno nabija na nos da bih se ja udala ponovno ak on umre,lijepo sam ga zamolila da mi nađe nekoga dobroga,on ih sve zna bolje nego ja - neću valjda kada budem u koroti nekoga tražiti,pa još fulam,a i ne može se i tugovati i tražiti nekoga istovremeno u mojim godinama.A ti,ak mi imaš namjere nekaj lomiti,da se naručim kod traumatologa i u gipsaoni,da ne čekam u redu kada budu gužve.
pitijacro- legionar
Znaš kaj Admin,predomislila sam se.Ništ ti meni nebuš lomil.Odi vidi tam prek na oglasu kako me se opet nahvalilo sa krumpirima.svima dobri samo tebi ne.Tu nekaj ne štima,daj se malo preispitaj.
pitijacro- legionar
E , kopao ja krumpir.
Komada ima dosta ali su ( za sada još) mali .
A fini .....
Da li če još narasti ?
Pa kontam još minimalno mjesec i pol moraju biti pod zemljom ?
Komada ima dosta ali su ( za sada još) mali .
A fini .....
Da li če još narasti ?
Pa kontam još minimalno mjesec i pol moraju biti pod zemljom ?
Admin,ajd da se držimo one muške definicije- nije sve u veličini.Nešto je i u količini.Vidiš,najbitnije je da je fino.A naraslo bude budu li povoljne okolnosti.pa pobogu,muško si,to bi trebao znati.Samo treba vlage,i sve bude u redu.belarosa je izrazito krupni krumpir.Ako tebi slučajno ne bude,tiješi se onom uzrečicom-največem bedaku narastu največi krumpiri.A ti budeš ponosan-budeš ispal jako pametan.
Joj,nisam pitala kaj se događa sa cimom.
neće belarosa rasti tako dugo,negdje do kraja sedmog,početkom osmog mjeseca.vegetaciju završava ranije od kasnih sorti,ali za skladištenje se vadi tokom devetog mjeseca.(ostavi lom iza sajma)
Joj,nisam pitala kaj se događa sa cimom.
neće belarosa rasti tako dugo,negdje do kraja sedmog,početkom osmog mjeseca.vegetaciju završava ranije od kasnih sorti,ali za skladištenje se vadi tokom devetog mjeseca.(ostavi lom iza sajma)
pitijacro- legionar
pa ako nije dosada , neće sigurno višeAdmin je napisao/la:
Da li če još narasti ?
ni vijagra mu nemože pomoći
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Nek proba kupiti Hederšolders.Ekstra volumen.Možda pomogne.
pitijacro- legionar
Budalu lako,ak nije gušt.Zato budemo radije tebe.
pitijacro- legionar
Jučer bilo ne planirano vađenje krumpira, neki tulipan mi se traktorom prešpanciral po krumpiru:lp:
jeffy- Broj postova : 268
A meni se netko prešranciral po plasteniku.Skinula sam mu sve čega sam se sjetila.
Ne krivim rome,imam druge kandidate.
E,što sam dobra sa romima-ovi iz Pribislavca mi svi mašu i trube dok prolaze kraj mene-tu ispred BAT-a,a oni na biciklu mi redovito vele dobar dan ili nešto dobace.Sutra budemo se opet nasmijali,danas i sutra dobivaju socijalku,bude trgovina sutra za vrisnut,joj sam neki dan srela i jednog koji je radio kod mene pred desetak godina,sav jadan,prljav.Da ga vidiš sada-nema cure koja ne bi pala na njega.Nisam ga prepoznala dok je prvi puta došao.Kristijan.
Ne krivim rome,imam druge kandidate.
E,što sam dobra sa romima-ovi iz Pribislavca mi svi mašu i trube dok prolaze kraj mene-tu ispred BAT-a,a oni na biciklu mi redovito vele dobar dan ili nešto dobace.Sutra budemo se opet nasmijali,danas i sutra dobivaju socijalku,bude trgovina sutra za vrisnut,joj sam neki dan srela i jednog koji je radio kod mene pred desetak godina,sav jadan,prljav.Da ga vidiš sada-nema cure koja ne bi pala na njega.Nisam ga prepoznala dok je prvi puta došao.Kristijan.
pitijacro- legionar
Ovaj čas pokosil dio krumpirišča (nije više benge bilo) sutra ostatak i onda kroz koji dan pljujem u šake i motiku u ruke.
Jel to nije prerano?
Jel to nije prerano?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Je.
Sada sam u iskušenju da napišem još jedan najkraći post,ali moram reći-nikako sada ne vaditi ako se misli spremati.Prerano vađenje škodi.I nije dobro.Krumpir se u zemlji mora ohladiti jer će inače na hrpi početi trunuti.Temperature su još previsoke.čekaj iza prvog devetog.Ili bar prvu poštenu kišu iza Velike Gospe.
To što više nema žive cime ne znači da su se svi procesi zriobe odvili do kraja.nakon nestanka zelenog dijela još dvadesetak dana treba da krumpiri budu spremni za vađenje.
Sada sam u iskušenju da napišem još jedan najkraći post,ali moram reći-nikako sada ne vaditi ako se misli spremati.Prerano vađenje škodi.I nije dobro.Krumpir se u zemlji mora ohladiti jer će inače na hrpi početi trunuti.Temperature su još previsoke.čekaj iza prvog devetog.Ili bar prvu poštenu kišu iza Velike Gospe.
To što više nema žive cime ne znači da su se svi procesi zriobe odvili do kraja.nakon nestanka zelenog dijela još dvadesetak dana treba da krumpiri budu spremni za vađenje.
pitijacro- legionar
A jel bu mu kaj škodilo kaj sam travurinu odozgo pokosil?
muhanicar- legionar
Beš i nisi trebal sada dok se najavljuju tako visoke temperature.sada trava dobro dođe da štiti od pregrijavanja zemlje.Ali je travu dobro pokositi u vrijeme velikih kiša kako bi se bolje prosušivalo tlo i ne bi dolazilo da truljenja gomolja.
pitijacro- legionar
Tak sam si i mislil, ali kad sam videl to polje ambrozije
Susedi bi me linčovali da nisam.
Sad je kaj je.
Susedi bi me linčovali da nisam.
Sad je kaj je.
muhanicar- legionar
Baš sam slušala Vakulu,veli jako bude vrući cijeli osmi mjesec.bude to jako loše za krumpire-niti za vaditi niti za ostaviti u zemlji.Kuhati će se u zemlji,a na hrpi,ako se ne proda odmah trunuti.Teška godina bude ova,jako teška.
pitijacro- legionar
Pipi, jel da ga vadim i nevadim?
Nek još malo bude
Nek još malo bude
muhanicar- legionar
Sve ovisi kak ti je žena raspoložena.Znaš da taj posel više ne možeš sam odraditi.Ipak je to previše za jednog,a i nije taki gušt,jel?
Ne znam šta si na gastronomiji napisal,ne mogu gore tako dugo dok se ne počne pisati slijedeča stranica.
Ne znam šta si na gastronomiji napisal,ne mogu gore tako dugo dok se ne počne pisati slijedeča stranica.
pitijacro- legionar
Stranica 7 / 33. • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Stranica 7 / 33.